|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jakie popularne wątki omijasz z daleka?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, więc ostatecznie nic nie piszę. A beznadziejne wątki, które omijam to dla mnie takie w stylu: powiedz wszystkim dzień dobry/dobranoc co Ci kupił TŻ ostatnio Co Cię dziś zdenerwowało o której dziś wstałaś jaka dzisiaj u Ciebie pogoda co właśnie wcinasz przed monitorem i takie tam... mam nadzieję, że w końcu spadną w otchłanie Wizażu, gdzie nikt ich już nie odkopie, ale chyba się nie doczekam
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Na MM albo wątku Jak wyglądacie bywam żadko,
ale wychodzę z założenia, że jak mi się coś/ktoś nie podoba to po prostu nie piszę nic, bo i po co. Natomiast na pazurkowym, kiedy jakaś praca mi się nie spodoba, walę prosto z mostu
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
"w co się dzisiaj ubrałaś" omijam
Nie będę opisywać w co, a tym bardziej wklejać fotki, żeby uzmysłowić jaki odcień czerwieni miał mój sweterek.
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podobnie chociaż na te u góry przyznaję że zaglądam, Pisze i poprostu wychodzę. A robie to z nudów xD
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
zdecydowanie pajacyk i serduszko
|
|
#187 |
|
Różowy Jednorożec
|
Rzadko wchodzę na wątki typu:
- Gdzie kupię w W-wie... - Wszystko o Avonie/Oriflame... - Jak go poderwać?! - jak krok po kroku przedłużyć paznokcie/zrobić makijaż/całować/zakładać prezerwatywy... i wszystkie polegajace na wklejaniu swoich zdjęć i pisaniu "Jestem brzydka, fuj" i oczekiwaniu aż inni temu zaprzeczą
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
powiedz wszystkim dzien dobry/ dobranoc. o ile jeszcze wątki typu co jesz przed komputerem mogą słuzyc zabiciu nudy to wogole nie rozumiem idei pisania postu o tresci "dzien dobry"
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
mary_alice_young dokładnie albo co dzisiaj macie na obiad? dla mnie bez sensu a co do wątku jak wyglądasz dałam fotkę aby wizażynki wiedziały jak wyglądam jedną i z głowy nie oczekuj żadnych opinii.Dałam i pokazałam moją mało urokliwą buzie
|
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Wpisałam sie w paru wątkach wyliczankowych, ale generalnie je jednak omijam
chyba że przy okazji można wymienić opinie, bo ulubiona książka to jednak nie to samo co ulubiona woda mineralna nie pojmuję natomiast odliczania do miliona i pisania "klik" w wątku o pajacyku, chociaż rozumiem że to ostatnie ma szlachetny cel Poza tym nie przepadam za wątkami które mają jakieś tysiące postów, trudno sie przez to przedrzeć, czasem zaglądam a tu już dyskusja toczy się na zupełnie inny temat albo nawet na ten sam, ale z podawaniem takich szczegółów że patrząc z boku nie można się zorientować o co chodzi. Nic w tym złego oczywiście, na tym polega dyskusja Nie lubię wątków o tematach typu "pomocy", "nie wiem jak mam teraz żyć" na intymnym - bez urazy dla piszących, po prostu wolę konkretne tytuły, od razu wiadomo czy czytający będzie w stanie pomóc czy nie... No i omijam też czasem wątki kontrowersyjne żeby nie psuć sobie nerwów, kiedy zupełnie się z czymś nie zgadzam, a rzeczowe argumenty nie przemawiają
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim omijam z daleka wszystkie wątki wyliczankowe. Jaki jest ich sens to zupełnie nie rozumiem. Kiedyś od czasu do czasu sie tam wpisałam,z nudów ale już tam nie wchodzę.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
najbrzydsze rzeczy jakie kiedykolwiek widzialyscie na allegro
panny mlode (rocznik) rzeczy ktore zbrzydly wam do granic mozliwosci (tytuly byc moze nie brzmia dokladnie tak ale mysle ze chyba kazdy wie o co chodzi)
|
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
prawie wszystkie popularne watki mnie nie interesują
o wiele bardziej wole czytac te nowe, krótkie i na temat ;D
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Wątki tasiemcowe omijam, choć kiedyś lubiłam na nie wchodzić głównie z nudów.
Nie przeglądam też wątków o opisach na GG, Avonie bądź Oriflame, misji w Zambii, pajacyku i serduszku, nie sprawdzam co i gdzie można kupić w Lublinie/Warszawie/Krakowie/Białymstoku (nie moje rejony, po prostu )Na modowym nie zaglądam do wątków o stylu AG, okazjach na Allegro, wątkach o stylu gwiazd (niewiele było wyjątków - głównie nie wiszą nie pierwszej stronie tylko są zapomniane), nie udzielam się w wątkach o sklepach - typu fanki Primarka bądź Bershki.
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
AG było fajne
|
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzadko wchodzę na Intymnie - nudno tam jak dla mnie
![]() Nie lubię też wątków wyliczankowych. Odpychają mnie wąteczki wzajemnej adoracji(wszelkie na które wstawia się zdjęcia i wysłuchuje zachwytów na ich temat). |
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
a ja dopiero sobie wyrabiam gust na temat różnych typów wątków na wizazu
![]() już wiem,że te wątki wyliczankowe są bez sensu i dla tych,którzy chcą zabić nudę.Zaczęły też mnie denerwować wątki,w których nie ma żadnej ciekawej rozmowy tylko posty typu:"dzisiaj zrobiłam to i to "a inna na to"to wspaniale (nie powiem ,że i w takich się nie udzialałam,ale większość sobie odpuściałam).To juz na takie nie wchodzę Na razie głównie podglądam wątki,ale jak będę miała czas to chcę się też włączyć do jakiś ciekawych dyskusji
Edytowane przez Kiti Czas edycji: 2009-05-08 o 23:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

, więc ostatecznie nic nie piszę.

(Wito, 22.01.2020 

nie pojmuję natomiast odliczania do miliona i pisania "klik" w wątku o pajacyku, chociaż rozumiem że to ostatnie ma szlachetny cel

(nie powiem ,że i w takich się nie udzialałam,ale większość sobie odpuściałam).To juz na takie nie wchodzę