![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jakie popularne wątki omijasz z daleka?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A beznadziejne wątki, które omijam to dla mnie takie w stylu: powiedz wszystkim dzień dobry/dobranoc co Ci kupił TŻ ostatnio Co Cię dziś zdenerwowało o której dziś wstałaś jaka dzisiaj u Ciebie pogoda co właśnie wcinasz przed monitorem i takie tam... mam nadzieję, że w końcu spadną w otchłanie Wizażu, gdzie nikt ich już nie odkopie, ale chyba się nie doczekam ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Na MM albo wątku Jak wyglądacie bywam żadko,
ale wychodzę z założenia, że jak mi się coś/ktoś nie podoba to po prostu nie piszę nic, bo i po co. Natomiast na pazurkowym, kiedy jakaś praca mi się nie spodoba, walę prosto z mostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
"w co się dzisiaj ubrałaś" omijam
Nie będę opisywać w co, a tym bardziej wklejać fotki, żeby uzmysłowić jaki odcień czerwieni miał mój sweterek.
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podobnie chociaż na te u góry przyznaję że zaglądam, Pisze i poprostu wychodzę. A robie to z nudów xD
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
zdecydowanie pajacyk i serduszko
![]() |
#187 |
Różowy Jednorożec
|
Rzadko wchodzę na wątki typu:
- Gdzie kupię w W-wie... - Wszystko o Avonie/Oriflame... - Jak go poderwać?! - jak krok po kroku przedłużyć paznokcie/zrobić makijaż/całować/zakładać prezerwatywy... i wszystkie polegajace na wklejaniu swoich zdjęć i pisaniu "Jestem brzydka, fuj" i oczekiwaniu aż inni temu zaprzeczą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
powiedz wszystkim dzien dobry/ dobranoc. o ile jeszcze wątki typu co jesz przed komputerem mogą słuzyc zabiciu nudy to wogole nie rozumiem idei pisania postu o tresci "dzien dobry"
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
mary_alice_young dokładnie albo co dzisiaj macie na obiad? dla mnie bez sensu a co do wątku jak wyglądasz dałam fotkę aby wizażynki wiedziały jak wyglądam jedną i z głowy nie oczekuj żadnych opinii.Dałam i pokazałam moją mało urokliwą buzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Wpisałam sie w paru wątkach wyliczankowych, ale generalnie je jednak omijam
![]() ![]() ![]() Poza tym nie przepadam za wątkami które mają jakieś tysiące postów, trudno sie przez to przedrzeć, czasem zaglądam a tu już dyskusja toczy się na zupełnie inny temat albo nawet na ten sam, ale z podawaniem takich szczegółów że patrząc z boku nie można się zorientować o co chodzi. Nic w tym złego oczywiście, na tym polega dyskusja ![]() Nie lubię wątków o tematach typu "pomocy", "nie wiem jak mam teraz żyć" na intymnym - bez urazy dla piszących, po prostu wolę konkretne tytuły, od razu wiadomo czy czytający będzie w stanie pomóc czy nie... No i omijam też czasem wątki kontrowersyjne ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim omijam z daleka wszystkie wątki wyliczankowe. Jaki jest ich sens to zupełnie nie rozumiem. Kiedyś od czasu do czasu sie tam wpisałam,z nudów ale już tam nie wchodzę.
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
najbrzydsze rzeczy jakie kiedykolwiek widzialyscie na allegro
panny mlode (rocznik) rzeczy ktore zbrzydly wam do granic mozliwosci (tytuly byc moze nie brzmia dokladnie tak ale mysle ze chyba kazdy wie o co chodzi) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
prawie wszystkie popularne watki mnie nie interesują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Wątki tasiemcowe omijam, choć kiedyś lubiłam na nie wchodzić głównie z nudów.
Nie przeglądam też wątków o opisach na GG, Avonie bądź Oriflame, misji w Zambii, pajacyku i serduszku, nie sprawdzam co i gdzie można kupić w Lublinie/Warszawie/Krakowie/Białymstoku (nie moje rejony, po prostu ![]() Na modowym nie zaglądam do wątków o stylu AG, okazjach na Allegro, wątkach o stylu gwiazd (niewiele było wyjątków - głównie nie wiszą nie pierwszej stronie tylko są zapomniane), nie udzielam się w wątkach o sklepach - typu fanki Primarka bądź Bershki.
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
AG było fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Rzadko wchodzę na Intymnie - nudno tam jak dla mnie
![]() Nie lubię też wątków wyliczankowych. Odpychają mnie wąteczki wzajemnej adoracji(wszelkie na które wstawia się zdjęcia i wysłuchuje zachwytów na ich temat). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
a ja dopiero sobie wyrabiam gust na temat różnych typów wątków na wizazu
![]() już wiem,że te wątki wyliczankowe są bez sensu i dla tych,którzy chcą zabić nudę.Zaczęły też mnie denerwować wątki,w których nie ma żadnej ciekawej rozmowy tylko posty typu:"dzisiaj zrobiłam to i to "a inna na to"to wspaniale ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kiti Czas edycji: 2009-05-08 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.