Prezenty na Dzień Matki - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-17, 14:32   #181
defacto
Zadomowienie

Dot.: Prezenty dla mamy

a ja chce zapytac Was o rade ;*

nie długo moja mama ma swoje 40 urodziny i zastanawiam sie czy np. zainwestowac w karnet spa na jakis fajny masaż czy cos , myslalam rownież o jakims fajnym porfelu bo jęczy ostatnio ze nie ma ;D i jeden pomysl ktory mi wpadl do glowy zeby miala tak na pamiątke to pomyslalam ze moze kupilam bym jakies ladne lustro , nie duze. jakies takie które mogla by sobie powiesić w domu gdzie i napisac na nim " Żebys zawsze widziała jakas wciąż jestes piękna Mamusiuu ;* " co o tym sądzicie ;> ? czy głupi pomysl ;D no i do tego myslalam o 40 różach taki standard ;D

Jak dobrze, że Cie mam..

studentka zip
defacto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-23, 22:17   #182
fatumxD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez defacto Pokaż wiadomość

nie długo moja mama ma swoje 40 urodziny i zastanawiam sie czy np. zainwestowac w karnet spa na jakis fajny masaż czy cos , myslalam rownież o jakims fajnym porfelu bo jęczy ostatnio ze nie ma ;D i jeden pomysl ktory mi wpadl do glowy zeby miala tak na pamiątke to pomyslalam ze moze kupilam bym jakies ladne lustro , nie duze. jakies takie które mogla by sobie powiesić w domu gdzie i napisac na nim " Żebys zawsze widziała jakas wciąż jestes piękna Mamusiuu ;* " co o tym sądzicie ;> ? czy głupi pomysl ;D no i do tego myslalam o 40 różach taki standard ;D

Szczerze? Jak dla mnie super!
Po 1 na pewno ucieszyłaby się z takiego masażu (jaki typ wybierzesz?), bo domyślam się, że jest dość zapracowaną osobą.
Po 2 jeśli nie ma portfela to oczywiste, że jej się przyda. W środku możesz dać zdjęcia takie wiesz do dowodu członków Twojej rodziny.
Po 3 takie lustro to świetna pamiątka i z pewnością duża pociecha dla 40letniej kobiety!

Pogratulować pomysłów!

Zdaj relację po urodzinach!

Całusy.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
ale jak mama pojedzie do SPA z niemowlaczkiem?? nie mialaby go gdzie zostawic zeby skorzystac z zabiegow, znowu sama pewnie nie bedzie chciala wyjechac...

tak, to fakt. Twoja mama raczej nie będzie miała (przynajmniej w 1szych miesiącach) czasu na wykorzystanie go.

Pomyśl nad czymś, co mogłoby jej teraz ułatwić zajmowanie się nowym dzidziusiem.
Jeśli masz w domu wszystko!, co będzie jej potrzebne to może kosmetyki dla jej ciała? Np. coś dobrego na rozstępy(mojej mamie zostały po mnie) lub takie rzeczy?

Mam nadzieję, że przyjdzie Ci do głowy ciekawy pomysł!

Całuski.
fatumxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-24, 00:06   #183
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez defacto Pokaż wiadomość

swietny pomysl z tym lustrem!! mysle ze mamie bedzie bardzo milo!!

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-27, 12:58   #184
Liiii
Zakorzenienie

ja chyba mame wezme do kosmetyczki ale na co?

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 12:29   #185
Liiii
Zakorzenienie

moja mama wczoraj miala urodizny, zamowilam jej do pracy piekny duzy bukiet kwiatow poczta kwiatowa - ponoc byla tak bardzo zdziwiona ze nie potrafila przevczytac lisciku od kogo i do tego zalaczylam zaproszenie do kosmetyczki na wybrane przez siebie zabiegi

Stary 2009-04-14, 17:36   #186
AneczkaBee
Raczkowanie

Liii super prezent, gratulacje : )
Ja swojej zawsze prezentuje jakies perfumki ze stajni Hugo Bossa, wiem jestem malo kreatyna : P
AneczkaBee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-22, 16:41   #187
scarsss
Raczkowanie

Hello zbliza sie dzien mamy i w zwiazku z tym chcialam zapytac czy szykujecie sie juz na ten dzien?Macie jakies fajne pomysly czym obdarujecie mamuski w tym roku?
scarsss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-22, 21:38   #188
natunka
Raczkowanie

GG do natunka

Moim zdaniem fajnym prezentem dla mamusi jest np wykupienie jej jakiegos zabiegu u kosmetyczki, w spa...wiadomo, ze budzet czasem mamy ograniczony, wtedy mozna zaplacic np za pedicur czy chociażby manicure
natunka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-25, 15:50   #189
wanitatywna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natunka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem fajnym prezentem dla mamusi jest np wykupienie jej jakiegos zabiegu u kosmetyczki, w spa...wiadomo, ze budzet czasem mamy ograniczony, wtedy mozna zaplacic np za pedicur czy chociażby manicure

U mnie jest salon kosmetyczny, gdzie kupuje się karnet na zabiegi SPA (czy jak to się tam nazywa). I zajmuje to 5 godzin, także nie musiałaby zostawiać dziecka na długo - zresztą to już duża 4 miesięczna pannice. Naszczęście wpadłam na inny pomysł i kupiłam treski z naturalnych włosów. A na zabiegi SPA wybierze się innym razem.
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-27, 12:11   #190
scarsss
Raczkowanie

Hmmm w moim przypadku wszelkie zabiegi SPA ...manicure,pedicure,fryz jer odpadaja bo sa zaliczane do grupy tych oklepanychno chyba ze jakies laserowe usuwanie o wlosienia czy jakies inne takie ze tak to okresle z serii "wyzsza szkola jazdy" no ale niestety takie zabiegi to przekraczaja budzet no wiec musze postawic na cos innego...heh napewno bedzie kartka wlasnorecznie wykonana ale co dalej nie mam pojecia...perfumy tez odpadaja bo szafki sie nie zamykaja od nich
Stary 2009-05-05, 18:21   #191
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

zostało jeszcze trochę czasu do Dnia Matki, a ja już myślę co bym mogła mamie podarować. Kosmetyki odpadają bo mama woli wybierać sama, a jakiś specjalnych kremów nie używa. jak myślicie co dla mamy ?

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-05, 18:27   #192
201701160947
Konto usunięte

Ja tam już kupiłam perfumy, zapach się jej podoba-obczaiłam to już wcześniej, więc nie było problemu Do tego jeszcze pluszak koloru fiołkowego,śliczny taki i obowiązkowo ptasie mleczko-waniliowe z Wedla of course

Boinnenazwybylyzajete-zarąbisty nick
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 10:33   #193
emerka
BAN stały

Prezent na Dzien Mamy

Jestem nowa na forum i prosze o wyrozumiałość. Zastanawiam sie nad prezentem dla mojej mamy,tylko ze problem polega na tym iz kompletnie nie wiem co kupic... Przeglądałam inne tematy i nie za bardzo podobaja mi sie pomysły na prezent,a Moja mama ma juz chyba wszystko,wiec pomyslalam ze moze kwiaty?? taki symboliczny upominek. Wiele słyszy sie ostatnio o internetowych kwiaciarniach, korzystacie z ich usług?? Prosiłabym o pomoc i Wasze zdanie na ten temat drodzy forumowicze.
emerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 11:10   #194
Liiii
Zakorzenienie

Dot.: Prezent na Dzien Mamy

Cytat:
Napisane przez emerka Pokaż wiadomość
Jestem nowa na forum i prosze o wyrozumiałość. Zastanawiam sie nad prezentem dla mojej mamy,tylko ze problem polega na tym iz kompletnie nie wiem co kupic... Przeglądałam inne tematy i nie za bardzo podobaja mi sie pomysły na prezent,a Moja mama ma juz chyba wszystko,wiec pomyslalam ze moze kwiaty?? taki symboliczny upominek. Wiele słyszy sie ostatnio o internetowych kwiaciarniach, korzystacie z ich usług?? Prosiłabym o pomoc i Wasze zdanie na ten temat drodzy forumowicze.
Hej !
Polecam pocztę kwiatową - ja zrobiłam taki prezent i mama była zaskoczona i baaaardzo zadowolona

Stary 2009-05-06, 20:33   #195
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silva Pokaż wiadomość
Boinnenazwybylyzajete-zarąbisty nick

chyba kupie mamie jak ostatnio kg chałwy. Przynajmniej wiem, że się ucieszy (albo i nie, coś wspominała o diecie ).

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 20:54   #196
mariolkaa
Raczkowanie

perfumy bardzo uniwersalne

albo kup jakąś książkę ciekawą,zaprenumeruj czasopismo, kup jakieś rozszerzenie programów w TV i je opłać z góry

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/mietq,1/
mariolkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 08:43   #197
emerka
BAN stały

Poczata kwiatowa,tak?? Ale jest ich sporo w internecie. Natknełam sie na e-kwiaty.pl widziałam tam ładne bukiety. Kupował tam ktos?
emerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 11:10   #198
BrillantE
Raczkowanie

Dziewczyny pomóżcie W sumie to jeszcze zostało trochę czasu do Dnia Matki, ale nie lubie kupować prezentów na ostatnią chwilę. Do wydania mam 130zł Za 30zł planuje kupić książkę B. Pawlikowskiej "Blondynka w dżungli" (mama lubi książki podróżnicze) No i jeszcze zostało 100zł.. Myślałam o zabiegu u kosmetyczki ale była niedawno. No i myślałam żeby udać się do Douglasa po coś fajnego No i właśnie tu proszę o pomoc bo nie mam pojęcia co i czy wogóle coś mi się uda kupić do stówy

BrillantE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 18:19   #199
patus345
Przyczajenie

Ja mamie w tym roku kupuje a raczej robimy z siostra nasz portret rysowany i to w ładna ramkę
To, że nie zawsze uśmiecham się, nie znaczy, że nie jestem szczęśliwa! To, że często marzę, nie znaczy, że nie patrzę realnie! To, że kocham za mocno, nie znaczy, że można mnie ranić! To, że nienawidzę, nie znaczy, że jestem zepsuta! To, że czasem milczę, nie znaczy, że nie wiem co powiedzieć!
patus345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-16, 09:07   #200
Hebryka
Raczkowanie

a co myślicie o czekoladowym telegramie? dawała któraś Mamie?
Hebryka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 10:44   #201
ilustrowana inaczej
Rozeznanie

ja dawałam mama bardzo sie ucieszyla, chciala go zatrzymac na jakas specjalna okazje czy cos, ale jak sprobowalysmy po jednej kosteczce to.. jakies krasnoludki wszystko zjadły

<3
ilustrowana inaczej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 16:20   #202
lele
Zakorzenienie

ja mojej w tym roku kupie zielona baze. mama od zawsze ma rumience tak samo jak ja. i ostatnio sie przyznala, ze ona nigdy ich nie lubila i zastanawiala sie jakiego podkladu uzyc na wesele brata by ich nie bylo teraz tylko nie wiem czy kryolanu czy peggy sage
lele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 08:03   #203
volleygirl
BAN stały

Co do prezentu dla mamy... co roku kupowałam albo kosmetyki, albo coś do kuchni, albo coś do ogrodu - to sfery, które zawsze ją interesowały najbardziej Ale z racji, iż moja rodzina coraz bardziej interesuje się fotografią(dzięki tacie, który wszędzie buszuje z aparatem) i uwielbia oglądać zdjęcia - zwłaszcza te sprzed kilku, kilkunastu itd lat pomyślałam, że w tym roku muszę zebrać zdjęcia najfajniejsze - te zabawne i te, które znaczą wiele dla mojej rodziny - i je wywołać w ładnej formie.
Niedawno koleżanka robiła coś podobnego dla swoich rodziców na rocznicę ślubu - i zrobiło to furorę więc tak samo - pomyślałam o fotoksiążce. Znalazłam sklep, który wykonuje takie usługi w Internecie - SuperFoto.pl i tam akurat ku mojej uciesze (bo takie książki są dość kosztowne) jest teraz promocja -20% więc uda mi się troszkę mniej zapłacić, przy profesjonalnym projekcie, który sama zrobię

Mam nadzieję, że mama będzie zachwycona
volleygirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 13:10   #204
Matylda82
Raczkowanie

Ja co roku na dzień matki staram się wymyślić coś innego, tak aby mamę zaskoczyć.W tym roku mam zadanie ułatwione - mama pomagała nam przy wyborze obrączek i w salonie wpadła jej w oko broszka z bursztynem w kształcie motyla. Nic nie mówiła, ale widziałam jak ją ogląda.Mama lubi srebro, perły i bursztyny tak więc z pewnością się ucieszy.Broszka jest taka, w realu wygląda ładniej ,bo się mieni.
Matylda82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-20, 15:59   #205
maryola
Raczkowanie

a ja swojej mamie bardzo duzo zawdzięczam... i w tym roku chciałam jakos jej to wszystko wynagrodzic dlatego mimo ze w domu sie nie przelewa bo prawie wszystkie pieniążki idą na małego. Zdecydowalismy sie zlozyc z tata na cos większego,i w sumie dlugo nie szukalam bo znalazlam na magicznej planecie robota kuchennego http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/...=67&prod=57915. Jak myślicie przypadnie jej do gustu? Nie jest tak zebym gonila ja do kuchni ale tak tez mozna wyrazic jak ktos jest dla nas wazny, nie?
Stary 2009-05-20, 16:03   #206
przekora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maryola Pokaż wiadomość
a ja swojej mamie bardzo duzo zawdzięczam... i w tym roku chciałam jakos jej to wszystko wynagrodzic dlatego mimo ze w domu sie nie przelewa bo prawie wszystkie pieniążki idą na małego. Zdecydowalismy sie zlozyc z tata na cos większego,i w sumie dlugo nie szukalam bo znalazlam na magicznej planecie robota kuchennego http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/...=67&prod=57915. Jak myślicie przypadnie jej do gustu? Nie jest tak zebym gonila ja do kuchni ale tak tez mozna wyrazic jak ktos jest dla nas wazny, nie?

Jeśli to ma być coś wyjątkowe proponuję znaleźć Twoje zdjęcie z mamą, gdy byłaś jeszcze malutka Z tyłu napisać wiersz - taki tylko dla niej - włożyć w piękną ramkę, mocno przytulić i tak od serca powiedzieć co czujesz

Robot fajny, ale taki dodatek zrobi na niej większe wrażenie

każdy ma swoje zdanie - licz się z tym
każdy ma swój gust - pamiętaj

dziękuję

Patrycja - miło mi
przekora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 13:43   #207
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryola Pokaż wiadomość
Robot to nie prezent dla mamy, takie coś powinni dostać oboje rodzice, albo Twój tata kupić do domu bez okazji, bo przecież z "owoców" pracy robota będą razem korzystać.
Raczej powinnaś pomyśleć o czymś co będzie tylko dla mamy, a nie dla rodziny.
Stary 2009-05-21, 22:11   #208
volleygirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez przekora Pokaż wiadomość
Jeśli to ma być coś wyjątkowe proponuję znaleźć Twoje zdjęcie z mamą, gdy byłaś jeszcze malutka Z tyłu napisać wiersz - taki tylko dla niej - włożyć w piękną ramkę, mocno przytulić i tak od serca powiedzieć co czujesz

Robot fajny, ale taki dodatek zrobi na niej większe wrażenie
No właśnie ja też wpadłam na pomysł, że w tym roku wykorzystam zdjęcia i stworzę z nich prezent. Mój to akurat fotoksiążka, ale w tym samym sklepie - możesz wykonać np odbitki taniej - bodajże w czwartki jest taka promocja:P- w różnych formatach, potem wstawić w ramkę
Robot nie jest wyjątkowy - a wszystko co hand-made lub właśnie zdjęcia itp - wszystko co wymaga jakiejś kreatywności jest zawsze mile widziane
volleygirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 11:13   #209
Sahira
Rozeznanie

A ja w tym roku zrezygnowałam z prezentu "materialnego" i razem z TŻ-tem zabieramy nasze mamy do teatru na rewelacyjny spektakl, a potem kawka. Mam nadzieję, że im się spodoba ten pomysł.
Sahira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 16:14   #210
przekora
Zadomowienie

Ja tam zawsze preferuję jakąś oryginalność, a nie od tak zakupiony prezent
Także rzecz jasna też się zdarzają, ale częściej wymyślam coś od siebie.
Oczywiście później wychodzi na to, że to prezent ode mnie brata, ale cóż

W tym roku mama dostaje na pozór zwykłą książkę Kinga (horror), a w środku podpis autora i list specjalnie dla niej ...
Ufff, ciężka roczna praca

No, ale tyle ze mną przeszła, że się należy.

każdy ma swoje zdanie - licz się z tym
każdy ma swój gust - pamiętaj

dziękuję

Patrycja - miło mi
przekora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości