![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezenty dla mamy
a ja chce zapytac Was o rade ;*
nie długo moja mama ma swoje 40 urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze? Jak dla mnie super! Po 1 na pewno ucieszyłaby się z takiego masażu (jaki typ wybierzesz? ![]() Po 2 jeśli nie ma portfela to oczywiste, że jej się przyda. W środku możesz dać zdjęcia takie wiesz do dowodu członków Twojej rodziny. ![]() Po 3 takie lustro to świetna pamiątka i z pewnością duża pociecha dla 40letniej kobiety! ![]() Pogratulować pomysłów! ![]() Zdaj relację po urodzinach! ![]() Całusy. ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
tak, to fakt. Twoja mama raczej nie będzie miała (przynajmniej w 1szych miesiącach) czasu na wykorzystanie go. ![]() Pomyśl nad czymś, co mogłoby jej teraz ułatwić zajmowanie się nowym dzidziusiem. ![]() Jeśli masz w domu wszystko!, co będzie jej potrzebne to może kosmetyki dla jej ciała? Np. coś dobrego na rozstępy(mojej mamie zostały po mnie ![]() Mam nadzieję, że przyjdzie Ci do głowy ciekawy pomysł! ![]() Całuski. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
ja chyba mame wezme do kosmetyczki ale na co?
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
moja mama wczoraj miala urodizny, zamowilam jej do pracy piekny duzy bukiet kwiatow poczta kwiatowa - ponoc byla tak bardzo zdziwiona ze nie potrafila przevczytac lisciku od kogo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Liii super prezent, gratulacje : )
Ja swojej zawsze prezentuje jakies perfumki ze stajni Hugo Bossa, wiem jestem malo kreatyna : P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem fajnym prezentem dla mamusi jest np wykupienie jej jakiegos zabiegu u kosmetyczki, w spa...wiadomo, ze budzet czasem mamy ograniczony, wtedy mozna zaplacic np za pedicur czy chociażby manicure
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie jest salon kosmetyczny, gdzie kupuje się karnet na zabiegi SPA (czy jak to się tam nazywa). I zajmuje to 5 godzin, także nie musiałaby zostawiać dziecka na długo - zresztą to już duża 4 miesięczna pannice. Naszczęście wpadłam na inny pomysł i kupiłam treski z naturalnych włosów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Hmmm w moim przypadku wszelkie zabiegi SPA ...manicure,pedicure,fryz jer odpadaja bo sa zaliczane do grupy tych oklepanych
![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
zostało jeszcze trochę czasu do Dnia Matki, a ja już myślę co bym mogła mamie podarować.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Ja tam już kupiłam perfumy, zapach się jej podoba-obczaiłam to już wcześniej, więc nie było problemu
![]() ![]() Boinnenazwybylyzajete-zarąbisty nick ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
BAN stały
|
Prezent na Dzien Mamy
Jestem nowa na forum i prosze o wyrozumiałość. Zastanawiam sie nad prezentem dla mojej mamy,tylko ze problem polega na tym iz kompletnie nie wiem co kupic... Przeglądałam inne tematy i nie za bardzo podobaja mi sie pomysły na prezent,a Moja mama ma juz chyba wszystko,wiec pomyslalam ze moze kwiaty?? taki symboliczny upominek. Wiele słyszy sie ostatnio o internetowych kwiaciarniach, korzystacie z ich usług?? Prosiłabym o pomoc i Wasze zdanie na ten temat drodzy forumowicze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na Dzien Mamy
Cytat:
Polecam pocztę kwiatową - ja zrobiłam taki prezent i mama była zaskoczona i baaaardzo zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
![]() chyba kupie mamie jak ostatnio kg chałwy. Przynajmniej wiem, że się ucieszy (albo i nie, coś wspominała o diecie ![]()
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
perfumy bardzo uniwersalne
![]() albo kup jakąś książkę ciekawą,zaprenumeruj czasopismo, kup jakieś rozszerzenie programów w TV i je opłać z góry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#197 |
BAN stały
|
Poczata kwiatowa,tak?? Ale jest ich sporo w internecie. Natknełam sie na e-kwiaty.pl widziałam tam ładne bukiety. Kupował tam ktos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomóżcie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Ja mamie w tym roku kupuje a raczej robimy z siostra nasz portret rysowany i to w ładna ramkę
![]()
To, że nie zawsze uśmiecham się, nie znaczy, że nie jestem szczęśliwa! To, że często marzę, nie znaczy, że nie patrzę realnie! To, że kocham za mocno, nie znaczy, że można mnie ranić! To, że nienawidzę, nie znaczy, że jestem zepsuta! To, że czasem milczę, nie znaczy, że nie wiem co powiedzieć! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
a co myślicie o czekoladowym telegramie? dawała któraś Mamie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
ja dawałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
ja mojej w tym roku kupie zielona baze. mama od zawsze ma rumience tak samo jak ja. i ostatnio sie przyznala, ze ona nigdy ich nie lubila i zastanawiala sie jakiego podkladu uzyc na wesele brata by ich nie bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
BAN stały
|
Co do prezentu dla mamy... co roku kupowałam albo kosmetyki, albo coś do kuchni, albo coś do ogrodu - to sfery, które zawsze ją interesowały najbardziej
![]() Niedawno koleżanka robiła coś podobnego dla swoich rodziców na rocznicę ślubu - i zrobiło to furorę więc tak samo - pomyślałam o fotoksiążce. Znalazłam sklep, który wykonuje takie usługi w Internecie - SuperFoto.pl i tam akurat ku mojej uciesze (bo takie książki są dość kosztowne) jest teraz promocja -20% więc uda mi się troszkę mniej zapłacić, przy profesjonalnym projekcie, który sama zrobię ![]() Mam nadzieję, że mama będzie zachwycona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Ja co roku na dzień matki staram się wymyślić coś innego, tak aby mamę zaskoczyć.W tym roku mam zadanie ułatwione - mama pomagała nam przy wyborze obrączek i w salonie wpadła jej w oko broszka z bursztynem w kształcie motyla. Nic nie mówiła, ale widziałam jak ją ogląda.Mama lubi srebro, perły i bursztyny tak więc z pewnością się ucieszy.Broszka jest taka, w realu wygląda ładniej ,bo się mieni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
a ja swojej mamie bardzo duzo zawdzięczam... i w tym roku chciałam jakos jej to wszystko wynagrodzic dlatego mimo ze w domu sie nie przelewa bo prawie wszystkie pieniążki idą na małego. Zdecydowalismy sie zlozyc z tata na cos większego,i w sumie dlugo nie szukalam bo znalazlam na magicznej planecie robota kuchennego http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/...=67&prod=57915. Jak myślicie przypadnie jej do gustu? Nie jest tak zebym gonila ja do kuchni ale tak tez mozna wyrazic jak ktos jest dla nas wazny, nie?
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli to ma być coś wyjątkowe proponuję znaleźć Twoje zdjęcie z mamą, gdy byłaś jeszcze malutka ![]() ![]() Robot fajny, ale taki dodatek zrobi na niej większe wrażenie ![]()
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej powinnaś pomyśleć o czymś co będzie tylko dla mamy, a nie dla rodziny.
![]() |
![]() |
#208 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Robot nie jest wyjątkowy - a wszystko co hand-made lub właśnie zdjęcia itp - wszystko co wymaga jakiejś kreatywności jest zawsze mile widziane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
A ja w tym roku zrezygnowałam z prezentu "materialnego" i razem z TŻ-tem zabieramy nasze mamy do teatru na rewelacyjny spektakl, a potem kawka. Mam nadzieję, że im się spodoba ten pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Ja tam zawsze preferuję jakąś oryginalność, a nie od tak zakupiony prezent
![]() Także rzecz jasna też się zdarzają, ale częściej wymyślam coś od siebie. Oczywiście później wychodzi na to, że to prezent ode mnie brata, ale cóż ![]() W tym roku mama dostaje na pozór zwykłą książkę Kinga (horror), a w środku podpis autora i list specjalnie dla niej ... Ufff, ciężka roczna praca ![]() No, ale tyle ze mną przeszła, że się należy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.