![]() |
#181 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: nie rouzmiem co tue dzieje
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: nie rozumiem co tu się dzieje
Cytat:
W tym przypadku fakt, mamy do czynienia z baaaardzo nieprzyjemnych zachowaniem na forum. Nie interesuje mnie merytoryka, a jedynie sposób zachowania userów. Tutaj naganny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A że psuja rynek... No cóż bywają partacze w każdej dziedzinie, nie tylko wśród stylistek...
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Podsumowując:
właśnie dlatego nie odwiedzam pazurkowego ![]()
#186 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
Jak widzisz Złosliwcze, w bardzo prosty sposób udowodniłam Ci, ze tu nie bywasz. Watek, który podałam w linku, jest watkiem "przyklejonym" i jest zawsze na pierwszej stronie- gdbys tu bywał, kiedys w końcu musiałby sie on rzucić w oczy...
Czy nie lepiej jest przyznac Tak nie bywamy tu, za czesto, rzeczywiście potrzebny jest ktoś o mocnych nerwach do moderowania tego forum, bo szerzy tu sie balagan i złe zachowabie, zamiast iśc w zaparte, ze wszystko pod kontrola, a ci, którzy się wyłamują sa karani punktami karnymi, bądź banami? Chetnie pomoderuje to forum- mam doswiadzcenie jako mod, mam szeroką wiedze o paznokciach. Bo przyznajmy sie- Dolly i Femme Bannalle, tutaj nie wiadac o wielu, wielu miesięcy.... a pozostali modowie zawsze rzadko tu zagladali. I ok, byc może sa specjalistami z innych dziedzin, ja tam o gotowaniu lepiej żebym nie pisała, bo wytruje wszystkich tak sie znam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Pozdrowionka! ![]() Albertyna Edytowane przez Albertyna Czas edycji: 2007-06-19 o 23:29 Powód: posty tak szybko sie zmieniaja... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
iryda nie rozumiesz istotnej sprawy.... ludzie sa rozni jedni sa tacy ktorzy dostajac kopniaka ostra wypowiedzia sie mobilizuja drudzy sa tacy co sie zniechecaja....
dlatego kultura powinan byc.... po co zniechecac kogos mozna mu przeciez pomoc... nie mowie o zakldanie tipsow mowie np jesli ktos pyta o konkretna rzecz np jaka lampe kupic czy jaki dobry kurs wybrac czy dany zawod jest oplacalny tu sa rozni ludzi i maniacy pazurkow i osoby moze ktore zamierzaja otworzyc salon i chca sie dowiedziec jakie sa prognozy takiej inwestycji... nie mozna wrzucac ludzi do jednego worka i myslec ze ktos jak sie po raz pierwszy o cos zapyta tzn ze jest to glupia dziewczyna ktore chce zostac pseudostylistka... tak nie moze byc.... poza tym skad wy wiecie czy ona nie wie o grzybicy czy pilowaniu.... moze wie a pyta o co innego... problem polega na kulturze wypowiedzi.... szczerze nie lubie ludzi ktorzy takim zachowaniem zniechecaja innych.... nie martwcie sie nikt wam klientow nie odbierze tu pisza ludzie z calej Polski a moze i z poza chca wymienic doswiadczenia poglady ... nie zauwazylam zeby poza paroma osobami inne odnosily sie w sposob chamski... cos w tym jest ... na prawde sykusja juz dalej nie ma sensu po prostu wyciagnijcie z tego jakies wnioski ... zycze wszystkim zeby konwersacja na tym forum przebiegala w kulturalny sposob
![]() |
#188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Nie myl admina z doradcą. Ja administruję i nie muszę kleić tipsów, żeby administrować. Zauważ, że obok jest forum z poradami ginekologa... Mam otworzyć praktykę, kupić samolot i zaprosić kobiety, żebym mógł adminować tym forum? I na koniec - jest drobna różnica pomiędzy moderatorem a administratorem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Ja to widzę, że niektórych się nie przegada
![]() I tak wiedzą swoje lepiej. Ząbki, siusiu i spać! Biegusiem!
#192 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Oi, rozumiem- admin zajmuje sie administrowaniem. Super, nie musisz znać sie na paznokciach, rozumiem, ze komputer pewnie nie ma przed Toba tajemnic, dlaczego jednak uzywasz argumentów, które sa fałszywe? Nie napisałam ani słowa o tym, ze masz sie znac na stylizacji paznokci, zwróciłam jedynie uwage, ze z Twojej wypowiedzi widac, ze nie bywasz na tym forum. Piszesz, ze nie odsyłamy na wizażu na kursy, a tymczasem, w watku przyklejonym jest to wyraźnie napisane. Zatem jak to jest? Odsyłam czy nie?
Tak, jestem spostrzegawcza i porządnicka. Nie lubie kłamstwa i zapierania sie, gdy w rzeczywistosci nie ma sie racji. Cytat:
Cytat:
Ile razy w ciągu tej dyskusji pisałm o nieobceności modów na tym forum? Praktycznie w kazdej wypowiedzi....
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja miałam dziś taką wizję... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
ludzie stop!!! bo sie watek zapetla w dziwne dyskusje
moderator to moderator potrzebny ok wiedza juz o tym moze cos z tym zrobia.. ale popatrzcie tez na siebie jak byscie sie do siebie odzywaly w kulturalny sposob az takiej interwencji tu by nie potrzeba bylo moge uznac ze patrze obiektywnie bo przejrzalam troche tych watkow tu w ciagu oatstnich dni gdyz szukalam inforamcji dla siebie na dane zagadnieia paznokci.. nie jestem tu z znikim skolegowana ani nie znam histori nikogo widze tylko to co czytalam.... brak klutury wypowiedzi u niektorych osob.... nie wszystkich paru ktore prowadza do tego ze wiekszosc ktora sama sie tu do tego przynala boi sie co kolwiek zapytac... i inne osoby kotore dostrzegly to co ja wiec nie upierajcie sie ze my ( osoby ktore widza co sie dzieje) przesadzaja.... echh ide lulac do meza.... dobranoc
#197 |
Zakorzenienie
|
No co, przecież to najprawdziwsza prawda ^^ Generalnie prosto się mówi "moderuj forum" - ale ja widzę ile na forum gdzie jest 150 osób trzeba czasami sie namoderować (i to nawet z opcją sruuuu do kosza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
ludzie czy wam potrzebny jest bat nad soba tak strasznie????????
pomyslcie .. wystarczy trzymac nerwy na wodzy i odzywac sie kulturalnie i gwarantuje ze bedzie spokoj...
#200 | |
Zakorzenienie
|
Złosliwcze, Jak pisałam juz kilkakrotnie wczesniej w tym watku uważam, że gdyby był tu moderator, który pilnowałby porzadku- zamykał zdublowany po raz 50 posty, odsyłała do odpowiednich linków, zwracał delikatnie uwage uzytkownikom, zamykał nic nie wnoszące tamaty itp, wtedy nie zrodziłaby sie wśród staych uczestniczek taka agresja- bo
Cytat:
Dlategi Złosliwcze pisze nadal o braku moderatorów, bo odnosze sie do moich poprzednich wypowiedzi zakładając, że osoba podejmująca dyskusje już je przeczytała.
![]() |
#201 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że na Paznokciowym chodzi o osobę, która będzie obiektywnym moderatorem, a nie stronniczym. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
A czym, zatem zajmuje sie moderator?
Bo ja bedąc moderatorem zajmowałam sie głownie "praca u podstaw"- czyli sprzątaniem, dzieki czemu forum było bardziej przyjazne dla uzytkownika i jasniejsze... a na wizażu? Niestety, na tym forum nie miałam okazji zaobserwowac jakiej kolwiek formy aktywności ze strony modów poza wlepianiem co pewnien czas punktów karnych Pauli... Życze wszystkim skodkich snów. Mam nadzieje, ze noc przyniesie spokojne przemyslenia, a ta gwałtowna dyskusja więcej owoców niz ban dla Pauli, który bedzie wielka strata pod względem merytorycznym dla tego forum.... ![]()
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tutaj powinno być podobnie. Zresztą parę razy to już zostało poruszone - albo nie odpowiedzieć, albo odpowiedzieć kulturalnie. I nie są potrzebne elokwentne wywody bo próba zaimponowania inteligencją, erudycją czy znajomością cytatów filozofów średniowiecza tak na prawdę powoduje u wielu osób pobłażliwy uśmiech a nie szacunek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Ależ dziewczyny nie ma co gadać - odgórne zalecenia są jasne i tyle. Możecie się burzyć, być niemiłe, usprawiedliwiać siebie nazwajem, napadać na modów, na Złośliwca. Czy Adze Z też sie dostanie za bana dla Paulikrk?
Dość separatystycznych zapędów, zawłaszczania sobie czegokolwiek. Złosiu samolcik sobie kup, zaraz kolejka się ustawi... |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniemam, że mówisz tylko o podforum. Poza tym mimo szacunku dla Pauli muszę powiedzieć, że wszystkie punkty, które zauważyłam u niej od momentu jak jestem na wizażu są w pełni uzasadnione. Ja rozumiem uwielbienie dla Pauli, szacunek dla Jej wiedzy i umiejętności, ale naprawdę czasami po prostu przegina. ps. uu. 1000 post;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
forum paznokciowe podczytuje ... ale fakt, ze nieczesto ze wzgledu na atmosferke...
w rece pauli swoje rece chetnie bym oddala, podziwiam wiedze, milo patrzy sie na prace przez nia wykonane... zupelnie inne wrazenie jednak odnosze czytajac niektore jej wypowiedzi - wiec co do 'nieslusznych' punktow nie do konca sie zgadzam. Wylozyc kawe na lawe mozna, mozna sie zdenerwowac i pocisnac zartem lub zlosliwoscia ale czasem warto sie ugrysc w 'palec' i pewnych rzeczy nie pisac lub napisac po uprzednim zaparzeniu sobie melisy... taki watek zamkniety jeden to super przyklad.... |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem kilku osób, które za Pauląkrk stoją murem. Są nieczułe na jakiekolwiek przejawy krytycyzmu skierowane w jej kierunku. Ujma dla forum, ale dla koleżeństwa zaszczyt, gdyż wspaniale miec takie koleżanki. Ponadto rozwiewam Wasze domysły i mylne przypuszczenia z tego watku jak i z Waszego wątku plotkowego - przeczytałam cały wątek, od deski do deski (kilka innych tez sumiennie) ponadto ukończyłam profil humanistyczny z dość dobrym wynikiem, tak więc interpretować trudne dygresje literackie trochę potrafię i popieram Ray. Głupio jej nie przytakuje, chociaz jestem jedną z tych oportunistek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Wiedźma
|
Witajcie,
z przykrością czytam kolejny "ciężki" wątek na pazurkowym. Z jeszcze większą przykrością obserwuję, jak niektóre wypowiadające się w nim Panie "pojeździły sobie" po Ray. Nie żebym była zdziwiona... ![]() Podkreślę jednak określenie niektóre. Zauważyłam bowiem, że część dziewcząt z (powiedzmy) kręgu zwolenniczek tipsów i w tym wątku zachowała się bardzo ładnie i z klasą (Svinecka - chapeau bas!). Chciałabym, żeby dziewczyny takie jak Yedanna i wiele innych niezwykle miłych w kontakcie pazurkolubnych wiedziały, że nie wrzucamy ich do jednego wora i nie traktujemy jak potencjalnych kandydatek do sprzeczek i przepychanek. Te wszystkie ciężkie dyskusje są dowodem na to, że ludzie są różni (ależ odkrywcze!) i to, że mają tipsy ani im nie szkodzi, ani nie pomaga "na charakter". Faktem jest jednak, że chamstwo rodzi chamstwo, agresywne zachowania rozprzestrzeniają się jak zaraza z jednej strony wyprowadzając ludzi z równowagi i skłaniając do pisania głupot, z drugiej zaś tworząc atmosferę, w której osoby, zwykle zachowujące się grzecznie zaczynają równać w dół i wzorować się na zachowaniach najmniej tego wartych. To normalne zjawisko na podwórkach. Na Wizażu wyjątkowo rzadkie - dlatego tak to forum wciąga. ![]() Cytat:
Dowiedział się wówczas, a z nim i ja, dlaczego propozycję objęcia tego kłopotliwego stanowiska dostaje się z góry. Bo nie każdy uczestnik forum, nawet nie każdy pasjonujący się właściwą tematyką, na moda się nadaje. ![]() Dlatego zastrzeżenie Sabbathy, która podejrzewa, że niektórzy moderatorzy (potencjalni moderatorzy oczywiście ![]() I jeszcze - ktoś tu bardzo trafnie napisał (przepraszam Ktosia, że nie zapamiętałam nicka ![]() A finał tego wątku podoba mi się o tyle, że wyraźnie pokazuje on, że modowie są jednak dobrze dobrani, zachowują dystans i "nie wychodzą z domku". ![]() Życzę Wam wszystkim miłej środy. ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
powiem wam szczerze ja sie dziwie tej Pauli
dziewczyn moze i ma jaka wiedze ale zachowuje sie skandalicznie.. myslalam ze osoby wyksztalcone maja i klase nie sztuka jest jezdzic po kims jak po lysym koniu z wyszukanymi slowkami ze slownika sztuka jest odpowiedziec w sposob kulturalny a zarazem fachowy...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.