![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubne wpadki
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
a najfajniejsze bylo to, ze specjalnie nie bylo duzo do sprzatania bo przy pozniejszych tancach liscie jakos same w kąt poszly
![]() ![]()
![]() |
#183 | |||||
KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie chce mi się już wklejać kolejnych cytatów, ale na innych stronach twierdzili, ze było to W Osikurowicach, a na innej, że w Krakowie. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak to mi ktos mowi/opowiada to reaguje tak samo alergicznie jak na najprawdziowsza historie o umierajacej pannie mlodej w sukni zdjetej z trupa... i kazdy kto to mowi, to z takim przekonaniem, ze sprobuj mu czlowieku powiedziec, ze bdety pleci bo przeciez 'znajoma ciotki to ich/ja nawet znala' szlag idzie czlowieka trafic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Załozyłam kiedyś wątek o Urban Legends. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i nie weselu tylko pod oltarzem ![]() ![]() a jest z tarnobrzega ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie kradna suknie hurtowo i hurtowo zgony sa... Jak to mowia 'w kazdej plotce jest ziarko prawdy' ale te historie przechodza taki przemial, ze staja sie historyjkami a nie zdarzeniami... Nie ma co negowac kazdej ale tez nie ma co lykac jak mlody pelikan kazdej zaslyszanej 'jak mamcie kocham prawda to!!!' historii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie wierze w ten jad trupi
![]()
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten jad trupi to formaldehyd, ktory powstaje w komorkach martwego organizmu podczas jego rozkładu i fakt faktem moze zabic
![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
Witam wszytskie koleżanki. jestem nowiuska na forum, nie wiem jeszcze jak korzystać ale postaram sie jak najlepiej
![]() Co do ślubów, z racji tego czym się zajmuję o wpadkach mowy byc nie może! A przynajmniej Para Młoda dowiedzieć się nie może. Opowiem Wam kilka sytauacji: Sobota,8 rano, przyjezdzam na miejsce plenerowego wesela, ktore zaczac ma się juz za 8godzin..ma sie rozlozyc namiot, ale okazuje się, że nie moze tam stanąc, i mimo ze ogladalismy to miejsce, wszytsko zostało omówione pan od namiotów mówi NIE... Musze byc spokojna, opanowana, nie moge sie załamac, nie mogę prosic nikogo o radę, Para Młoda ma piekny dzien, nie moge im go zniszczyć! Chwilę pomyslałam, bez nerwów, zdecydowałam, że namiot stanie w nieco innym miejscu... Poinformowałam tylko Pare Młoda o zmianie, z usmiechem w głosie, ze tak bedzie lepiej ![]() Wesele było fantastyczne! Sobota, 8 rano. Budzik nie zadzwonił 2 godziny wczesniej. Wszyscy jestesmy spoznieni, za 6h wielkie wydarzenie, jest nas 4 osoby...2 powinny byc juz na zamku, 1 jechac po kwiaty, kolejna być przy Pannie Młodej...W miedzy czasie telefony, ze trzeba jechac tu, tam, siam, owam, bo ktos zawalil, bo ktos nie pomógł... Hmm powinno nas byc z 10 osob zeby wszytsko ie udało! Stres jak cholera! Na szczęście wszytsko sie udało, zdążyliśmy spokojnie, slub i wesele boskie ![]() ...6 rano poszlismy spać...2h snu...kolejna impreza...a nam nie działa samochód... Piątek wieczór, marzec, wesele miało odbyc sie pod namiotami, w stylu kubańskim...okazuje się, że nagrzewnice nie działaja mimo zapewnien restauracji ze sa sprawne. Nieprzespana noc, szukanie czegos w zastepstwie, w miedzy czasie wlasciciel namiotu nie wyraza zgody na nagrzewnice, trzeba szukac odpowiednich do namiotu... Sobota 8 rano... nagrzewnic wciąż brak... 10.00 - jest, jedna, porządna, podłaczamy ja ale szansa że bedzie tu cieplej maleje z każda chwilą...18.00 - pierwsi goście...nikt nie wchodzi do namiotu, strasznie zimno... Kapela zaczęła grać, 12-osobowa kubańska, gorące klimaty, powoli powoli robiło sie cieplej ![]() ![]() ![]() ...........takich historii mam sporo ![]() Najpierw trzeba wszytsko dobrze omowic z kazdym z podwykonawcy, napisac sobie scenariusz minuta po minucie, podac namiary teleadresowe do kazdej potrzebnej osoby ( fryzjer, makijazystka, florystka etc... ), ktos niech sprawdza, kontroluje! A bedzie wszytsko dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Ślub mojej przyjaciółki.
Wszyscy zebrali się pod kościołem. Ksiądz był na miejscu, ale 5 minut przed ceremonią okazało się, że nie ma organisty! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Ponad tydzień temu byliśmy na weselu znajomych. Świadkowie przyjechali pod Kościół, tyle że świadkowa zapomniała swojego dowodu osobistego i pędem musiała wracać do domu.
![]() Ceremonia miała się zacząć o 14.00 a Ksiądz ją poprowadził dopiero 30 minut pózniej bo upewniając się czy rodzice Młodej Pary byli u spowiedzi, niektórzy sie przyznali, że nie zdążyli (?) i Ksiądz zaprosił ich na "małą rozmowe". Po wyjściu z Kościoła między gośćmi zaplątała się żebrająca kobieta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=malin30;4964800]
![]() ![]() Proboszcz tamtej parafii taki troszkę ciamajdowaty jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() natomiast u mojego wuja na weselu na które mnie nie zaproszono, ale widziałam na kasecie jak na oczepinach jedna panienka z gosci weselnych wywineła orła bo wodzirej kazał im sie krecic ka kiju takim niskim z głowa oparta o niego i jak gwizła na podłoge ja wytłumaczył, że mokro było... ![]() a i jeszcze nie dodałam ze zajechali do koscioła prawie godz przed czasem i ze nie mieli błogosławienstwa przed wyjsciem z domu bo niby mieli rano...głupio tak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
ze smiechu az oplulam monitor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze na moim slubie wpadek nie bedzie ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Nam nie tak dawno stuknęło pięć lat od ślubu a do dziś uśmiech wywołuje na mej twarzy jak sobie przypomne moment nakładania obrączek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Uśmiałam się czytając Wasze wpadki
![]() Ja swojego ślubu jeszcze nie miałam i nie zamierzam mieć narazie (na Boga, jestem niepełnoletnia ![]() Już wszystko ładnie, pięknie po ceremoni, młodych obrzucili "drobną amunicją" po wyjściu z kościoła ![]() ![]() ![]() ![]() A 18 sierpnia jadę na wesele- ciekawe, czy będą jakieś wpadki... Jak coś, to będę widzieć- nocuję w domu pana młodego ![]() Przesympatyczny wątek! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Moja nauczycielka opowiadała , że była na ślubie gdzie panna młoda zesikała się w kościele podczas ceremoni . To dopiero wpadka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż-żołnierz całą przysięgę małżeńską wygłosił w wojskowym stylu.A mianowicie,donośnym głosem,jak do podwładnych - Ja !...Mariusz!...Biorę!..So bie!...Ciebie!...Edyto!.. .Za żonę!itd
![]()
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
a, ze tak zapytam, zauwazyl ktos? czy sie po sukni polalo? ale fakt faktem, ja bym sie pod ziemie zapadla...
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
O jaaaa, ale biedna... Ja bym chyba spaliła się wewnętrznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Na slubie mojej kolezanki Pan młody posadził Panią Młodą na miejscu dla swiadkowej a sam udał sie do przodu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.