![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak miłość - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
Ani ja
![]() Ślinotok może odejść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
a ja polubiłam Stefana
![]() a teraz w sumie jest mi to obojętne czy będzie czy nie, bo dość rzadko jest pokazywany.
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
I tak go obecnie prawie wcale nie pokazują więc wielkiej straty nie będzie, swoją drogą to bardzo tę postać kiedyś lubiłam.
#187 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
patrzcie co znalazłam w komentarzach z tej strony o Stefanie
![]() M Jak Moda Na Sukces odcinek 1000000 Ewa ma pretensje do swojej matki (janeczki), że na śniadanie połkneła całego Teodora! Nie zostawiając jej ani kęś! Głodna i rozwścieczona Ewa odgryza janeczce nosa! Madzia opiła się domestosa, i napadła rubaszną Kingę! Lucek pędzi w tajemnicy przed Barbara bimber z owczych bobków! Simona i Barbara pokłuciły się o plakat Łentonny Millerry! Renia ma dosc pracy w przychodni! Postanawia więc zostac kurtyzaną! Renia jednak nie wie co oznacza słowo '"Kurtyzana" w celu uzupełnienia luki idźie do księgarni po słownik wyrazóz obcojęzycznych! W księgarni spotyka bogatego Mongoła, z ktorym ucieka na daleką syberie! Jednak wywozi ją do domu publicznego w Holandii! naszczęscie z opresji Renię ratuje super marysia? To samolot? To Ufo? Nie! To super Marysia!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
streszczenia:
24 września Sylwia prosi Pawła, by obiecał, że jeśli poczuje coś do Madzi lub innej dziewczyny, szczerze jej o tym powie. Ojciec Madzi odwiedza Pawła w klubie. Ma nadzieję, że jeśli coś mu się stanie, Zduński zaopiekuje się Madzią. Zaprasza córkę i Pawła do restauracji. Po zakrapianej kolacji Paweł proponuje, żeby ojciec i Magda zostali u niego na noc. Gdy Sylwia wstępuje do Zduńskiego po zapomnianą kosmetyczkę, zastaje rywalkę w jego domu. Kuba dowiaduje się, że Marzena odwiedza Sławka w więzieniu. 25 września Pod nieobecność Marty Henio sprowadza do domu znajomego z parku bezdomnego Sylwka. Łukasz ściąga do domu matkę i kloszard szybko wychodzi. Marta zastaje też dodatkowego gościa Rafała. Filarska zaprasza Kingę i Piotrka do restauracji, gdzie czeka na nich Andrzej. Mężczyzna prosi Filarską o rękę. Julka wyznaje Kindze, że ostatnio często spotyka się z bratem, Adamem. Tymczasem Adam prosi ojca o rozmowę. Interesuje go, czy Julka ma prawa do ich majątku. Małgosię odwiedza w firmie nowy klient. Mężczyzna wywiera na niej piorunujące wrażenie. 26 września Małgosia idzie na spotkanie z klientem, Igorem, do jego domu. Mężczyzna próbuje ją zgwałcić. Małgosi udaje się uciec. Pomocy udziela jej sympatyczny taksówkarz. Kinga jedzie do Gródka. Oboje z Piotrkiem zdają sobie sprawę, że oświadczyny Andrzeja zaskoczyły Filarską. Asia mówi współlokatorom, że weźmie udział w eliminacjach do "Szansy na sukces". Kuba zapowiada, że następnego dnia urządza kolację. Zdradza, że zaprosił gościa. Rogowski rozmawia z Dorotą. Gdy laborantka zauważa, że ich rozmowę słyszy Maria, udaje, że łączy ją z szefem romans.
#190 |
Zakorzenienie
|
może teraz w życiu gośki coś się wydarzy, bo ostatnio wieje nudą
![]()
#191 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie z tego co czytałam opisy odcinków to gosia się nie pojawi w tym tygodniu.
![]() |
#192 |
KWC
|
dziwna sprawa, ten cały sąsiad Gośki, co sie szarpał z Maćkiem mieszka na dole, a jak ją ratował to zbiegał z góry. Bez sensu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
a ja obejrzalam ostatnie 5 minut wczorajszego odcinka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Całkiem fajny ten sąsiad ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Oj Dziewczyny, ten sasiad zbiegal z dachu pewnie
![]()
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to nie mogę już patrzeć na tą Marysię i jej absztyfikantów ![]() Całe szczęście,że teraz więcej młodych pokazują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Magda dobrze sie zachowala wzgledem Pawla.
jakaz ta Sylwia naiwna ![]() a pokoj szpitalny Marka to pewnie tylko jeden byl taki odmalowany ![]() no to moze w koncu Olga powie Kubie o co chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Pokoj Marka dziwny byl. Po co wisiala kroplowka? Nipodpieta do zyly??? Dla dodania dramatyzmu???
#200 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
No ja myslalam, ze zwymiotuje podczas ostatniej sceny, jak sie zegnali z Lowicka! Kinga, Madzia i Piotrus! Fuj!!!!
#202 |
Zakorzenienie
|
Ten płacz, to była totalna żenada, dziewczyny zachowywały się jakby je na Syberię wysyłali, a nie przeprowadzały się do innego mieszkania w tym samym mieście. Łepkowska naprawdę już nie wie co ma wymyślać.
#203 |
Wtajemniczenie
|
oj tak, pożegnanie łowickiej to była żenada, ten grymas na twarzy Kingi normalnie mnie oszołomił
![]() bezsensu to było ![]() a czy ktoś nie ma jakiś wieści nt jak scenarzyści zamierzają rozwiązać sprawę Norberta?? ![]() jak narazie Norbert jest w Krakowie na wykładach, ale co dalej? będzie nadal gdzieś wyjeżdżał? może zmienią aktora? |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Ja bym byla za zmiana aktora. Po co sztucznie i nieoczekiwanie ucinac czyjs watek?
#205 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie pokazują odcinki z wiosny patrząc po pogodzie tak więc będzie trzeba jeszcze trochę poczekać żeby zobaczyć co wymyślili.
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a widzialyscie jak Lucek patrzyl na Henia gdy siedzieli przy stole w Grabinie, jakos tak dziwnie ![]() czy ta Maryska zdecyduje sie w koncu na jednego z adoratorow, bo to juz zaczyna byc meczace ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
taaa Lucek chyba nie byl do Henia za badzo przekonany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#209 |
Konto usunięte
|
Nie obejrzałam ani we wtorek ani wczoraj.
Czy znajdzie się jakaś dobra dusza i mi opowie co się działo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
A proszę bardzo warszawianko
![]() ![]() 512 [wt] Paweł zapisuje się na studia. Sylwia prosi Madzię, żeby porozmawiała ze Zduńskim i wybadała, czy jest szansa na to, że chłopak kiedyś naprawdę ją pokocha. W efekcie Madzia namawia Pawła na zwierzenia przy winie, tylko we dwoje. Wspólny wieczór o mało nie kończy się pocałunkiem. Studenci postanawiają zorganizować wyprzedaż rzeczy, których nie chcą zabierać do domu na Deszczową. Kuba zdaje sobie sprawę, że Olga go oszukuje. Leszczyński wraz z Honoratą decydują się powiedzieć Julce prawdę. Lucjan z Barbarą i wnukami odwiedzają Marka. 513 [śr] Filarska wyjeżdża na wycieczkę z Andrzejem. Chce też zabrać Marysię, ale ta życzy im tylko dobrej zabawy. Marta zabiera Henia do Grabiny i przedstawia całej rodzinie. W drodze na wieś wstępuje po Marię i odkrywa, że siostra ma problem. Jednocześnie bowiem wpadli do niej z niezapowiedzianą wizytą Radosz i Rogowski. W dodatku rywale zorientowali się, że obu poprosiła o tę samą przysługę. Mostowiakowie odbierają telefon od Hanki. Okazuje się, że Marek miał atak padaczki. Julka czeka na Adama na uczelni. Mówi mu, że jest jego siostrą. Dzisiaj znowu MjM..mam już dość w tym tygodniu,ale znając siebie pewnie obejrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.