|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później II
Cytat:
z chłopami to oczywiste, że my im i oni nam ciągle muszą odpuszczać mnie tylko to za łeb trzymało że .... (ale to się co nieco wyjaśniło na jego korzyść) no i myślałam, że on już sobie NAS odpuścił ![]() ale ... jesli ... może ... nie wie (wie, tylko się nie przyznaje ) ... nie jest pewien (gadanie )...to ja mu pomogę zaraz podjąć męską decyzję
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boze ja to dzisiaj same wtopy zaliczam ![]() przęłpraszam pewnie, chłopom trzeba pomagac podejmowac meskie decyzje bo sami sobie z tym nie radzą ![]() dobre, lece się robić na bostwo dla podrzuconego ![]() miłego wieczorku, wpadne kolo 22-23 |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
fajna jest pianka Ismena z Rossmana
kosztuje grosze, ale działa na włosiska i nie podrażnia (mojej skóry oczywiście, a wiecie że ja wrażliwiec i alergik) ale ja jej nie używałam do pach
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie ja i mydełko to juz zupełnie inne bajki ![]() Cytat:
Navi baw się dobrze!!! ![]() Ja zmykam ide poleżeć troszkę i może się zmusze do nauki |
||
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam słabo zarośnięte... tz. tego tamtego prawie nic nie mam ![]() Tylko na kolankach kilka na krzyż i pod kolanami. Cóż bynajmniej w tym Matka Natura mnie zaoszczędziła. Wolałabym jednak by to były bardziej ujęte w mniejszej ilości kilogramów ![]() ![]()
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
no i nie wiem w czym na wesele iść
mam tą wrzosową sukienkę, którą wklejałam tutaj na cieniutkich ramiączkach i drugą taką typowo "wielkoimprezową" w stylu tej z allegro http://www.allegro.pl/item209168319_...bacz_1114.html tylko moja jest ciemnobrązowa cała ze złotą nitką u góry troszkę inna, i ciut udrapowana na biodrach co radzicie? do tej brązowej butów nie mam i nie wiem cholerka ile kasy szykować dla młodych podpowiedzcie coś
|
#187 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() powodzenia EDIT: myślę o tych kieckach łatwiej by się myślało gdybyś się w tej brązowej pokazała ![]() co do koperty dla młodych to zależy chyba od tego jak bliską jest się rodziną Agawko siedzisz w tych sprawach, jakie stawki teraz są
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
nie nabijać się
![]() bosh, my oboje tak się rzucamy ![]() tylko żyć bez siebie nie bardzo umiemy
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęska nie widzę tej pierwszej
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
;-D Edytowane przez rzęsa Czas edycji: 2007-07-11 o 11:55 |
|
|
|
#191 |
|
sophisticated
|
to ja na drugą czekam
![]() na tobie ![]() EDIT fason pierwszej bardzo dobry, ślicznie w niej wyglądasz, ale zdjęcie słabowite, więc kiepsko kolor widać i materiał z tego co widać to potrzebowałabyś jakichś porządnych dodatków, bo skromniutka jest, a butki do niej jakie masz? |
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
no przecie dałam linka
![]() http://www.allegro.pl/item209168319_...bacz_1114.html
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli chcemy dać młodym kasę to daje sie minimum tyle ile Para Młodych płaci za jedna osobę w lokalu. Tz. jeśli idzie małżeństwo to x 2 kwota za miejsce. + kwiaty + kartka z życzeniami. Albo zamiast kwiatów daja jakis poradnik albo czekoladki.
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
to nie rodzina
ale prawie moi rodzice i jej rodzice - byli zaprzyjaźnionym sąsiedztwem my dzieci - również mówiliśmy dorosłym "ciociu" "wujku" a ile taka stawka od-do bo ja naprawdę się nie orientuję
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo wizaz cos mi muli.
Ja wybieram tą pierwszą. Odpowiednie dodatki i będzie super. Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience i jest odpowiednia na wesele. Alez masz super figurkę Cytat:
Zalezy jaki lokal. Ja dałam do koperty 250 zł a Młoda Para płaciła za miejsce w lokalu 110 / osobę.
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-18 o 10:39 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie się zastanawiam, czy ta druga nie za bardzo "sylwestrowa" czyli strojna i fikuśna ale mam ochotę na nią bo jeszcze nie miałam okazji jej załozyć a mam ją już ponad pół roku ![]() ta wrzosowa taka bardziej dostojna ![]() Cytat:
;-D Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-18 o 10:41 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak to były bardziej kompleciki - bluzeczka + spódniczka. Wszystkie 20stki.
|
|
|
#198 |
|
sophisticated
|
no właśnie Agawko, ile się za gościa teraz płaci?
ta z linku mi się nie podoba, ale twoja jest inna przecież, dlatego chcę na Tobie kieckę zobaczyć trzeba skalkulować, czy butki do brązowej, czy dodatki do wrzosowej, jakiś szal czy bolerko by się przydało... ![]() EDIT już doczytałam ile |
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz Agawko
i co tu robić? przecież nie mogę dopuścić żeby małż patrzył tylko na 20 ![]() Cytat:
bosz, może w weekend strzelę zdjęcie postaram się
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Fotka tak na szybko
|
|
#201 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
strzel, będzie łatwiej, ja bym była za fikuśną, dostojne kiecki będziesz nosić za 10 lat ![]() ![]() EDIT; Agawko ale która to Ty?
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łatwiej będzie nam coś podpowiedzieć jak zobaczymy Cię w tej drugiej sukience. Może sie okazać że lepiej w tej właśnie wyglądasz
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
nie no , ta moja podobna do tej nie jest
a do tej z linku - tak inny kolor i ciut dłuższa powiem szczerze, że sama bym jej chyba nie kupiła, nawet nie pomyślałabym że mogę coś takiego włożyć na siebie dostalam ją od mojej mamy ona kupiła dla mnie brązową a dla siebie identyczną kremową ale jej we wszystkim jest pięknie ![]() bije na głowę niejedną dwudziestkę
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() alez mi muli ten wizaż dzisiaj,.... zaraz mnie też zamuli z nerwów ![]() Rzęsko wiem wiem ale chciałam pkazac że już coraz częściej kobietki rezygnuja z takich typiowych sukien weslnych która to potem ląduje na dnie szafy. Teraz bardziej stawiaja na coś bardziej praktycznego. hmmm moja z poprawin tez pewnie na długo zawiśnie w ciemnościach szafy ![]() No chyba że na sylwestra gdzies pójdę z Narzem tz. wówczas już z Małżem ![]() Małż... ja cię kręcę!!! Nie dochodzi to jeszcze do mnie! No! Brewko wolne żarty ! ![]() ![]() Ja ? ![]() Nie załapałam się ![]() No Wiesz nie mogłam ustawic się koło tych panienek bo by było widać że jest najgrubsza ![]() halo mam sama ze soba pisać ?
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-18 o 10:43 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Agawko, to nie było serio!
mam nadzieję, że jak będę stara i zgrzybiała, to on nadal będzie kłamał, że mu się podobam ![]() ![]() no i jak wyżej: nie muszę rezygnować z zakupu "bo na 1 raz" kiecucha już wisi w szafie Agaw'a - dawaj fote tej sukienki na poprawiny oczywiście na Tobie, nie na wieszaku
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i że będzie nadal dzielić to samo łoże a nie będzie spac w innym pokoju ![]() Nie mam jeszcze fotki ![]() Poczekajcie trochę. Niech mi się broda bardziej zagoi
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-18 o 10:44 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#207 |
|
sophisticated
|
toście mną zakręciły
![]() a małżowi Rzęska się rok temu podobała, to teraz oczu nie oderwie jak w fikuśnej kiecce wyskoczy ![]() ![]()
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Znikam bo te mulenie mnie coraz bardziej denerwuje!
Do jutra Kochaniutkie a jak nie do jutra to do wtorku bo do Narza jade na weekend
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego były dołączone fotki dla porównania ![]() No juz lecę. Paaa Kochaniutkie!
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-18 o 10:45 Powód: post pod postem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

)...

Boze ja to dzisiaj same wtopy zaliczam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Agawko siedzisz w tych sprawach, jakie stawki teraz są 

na tobie 

strzel, będzie łatwiej, ja bym była za fikuśną, dostojne kiecki będziesz nosić za 10 lat