|
|
#181 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wpadki ubraniowe gwiazd II
Cytat:
Wg mnie nie. J/w ![]() Cytat:
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że to były czarne trampki i różniły się 1 detalem ![]() Co do Rihany(?) to raczej na tej drugiej nodze ma gips, stąd taki dziwny klapek
|
||
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dwie kreacje Bryce:
- 1. lady kolor i co wazne pasuje do niej, ale co to za fason! jakby sie przescieradlem lub zaslona owinela. masakra - 2. zbyt duzo falaban, zbyt obcisle, zbyt dziwnie. |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
1-sienna-jakos nie pojmuje w jakim celu jej ten szal w stylu boa z pior
2-amy smart-wyglada jakby do za duzej spodnicy swojaje babci doszyla ramiaczka 3-beyonce-jedyne wytlumaczenie jej stroju to takie ze jej kreacja sie zagubila na lotnisku wiec wlozyla krzywo uszyta pizamke i zlote gacie 4-boy george-yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy 5-denise richards-czyzby niezbyt udana inspiracja basniami 1000 i jednej nocy 6-beyonce w foli izotermicznej ? |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5085342
to zestawienie akurat mi sie podoba ![]() a boy geogre |
|
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
stesknilam sie za tym watkiem
![]() ![]() ![]()
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
mysia zauwazylam ze vzesto mylisz wizerunek sceniczny z prawdziwa wpadka ubraniowa np zdjecia nr 1i 4 owszem wpadka ale reszta woooogle nie jest wpadka ty pokazujesz rzeczy ktore tobie sie nie podobaja a nie prawdziwe wpadki przypatrz sie jeszcze raz fotce nr 1 i 4 TO SA WPADKI ALE NIE RESZTA
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
o zesz ty
! od poczatku zacznie sie walkowanie tematu ze nie wiem co to wpadka i zle rzeczy wklejam....ja sie zastrzele
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Odkopuję wątek
Fotki z Kozaczka.Kylie w dziwnej sukience a 2 pozostałe zdjęcia to Beth Ditto - nie wiem kto to, ale...taki strój do takiej figury...
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obc...2,3815386.html |
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sukienka Kylie wygląda jak z bibułki :|
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Beth Ditto to zdeklarowana lesbijka,wokalistka zespolu The gossip,Wg mnie ona ubeira się tragicznie;/
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#193 |
|
luckygirl
|
Ditto jest tragiczna!A ubiera się tak,ponieważ chce pokazać,że 'tłuste' ciało jest piękne ,a poza tym to atak na anorektyczki.
ale tu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5136093 Brit juz przegieła
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko czy aby piękne?
|
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Omg ..
Przecież ta Ditto jest straszna .. Kurcze, ale ja nie mogę patrzeć na zdjęcia takich osób, bo od razu mi się włącza " z czego ty się odchudzasz, patrz na tą", a nie chce diety zaprzepaścić ![]() A Brit .. ona już przegina po prostu. Brak słów
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
http://zyciegwiazd.onet.pl/54138,0,1...e,galerie.html
podsumowanie miesiaca |
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
6-britny-co to jest u diabla???spiochy-gaciochy?
hahahahahhahaa dobre, jak tak w ogole mozna?!!!!!! a ta wielarna pumba Ditto, masakra!!!!! |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
1-charliez theron-nie bede dyskutowac o "urodzie" sukni bo mi osobiscie sie nie podoba a sa osoby ktore uwazaja ja za boska kreacje.mi chodzi raczej o dobor kroju do sylwetki.dla mnie to ogromny blad.aktorka wydaje sie dziwnie nieproporcjonalna-duze cialo i mala glowka.do tego male "szeleczki" sukni dziwnie poszerzaja ramiona i cala "gore" poza tym biust tez nie wypada tu korzystnie-ogolnie jestem na zdecydowane nie!
2-brit i jej ulubiony zestaw-niesmiertelne kozaczki, rajstopy kabaretki z dziurami i koszulko-tunika 3-wisniewski jako rajski ptak 4-kate hudson w ......stylowym szlafroczku??? 5-lil kim....no coz to lil kim ![]() 6-a ostatnie poddaje pod dyskusje deryl hannah na festiwalu filmowym w wenecji zostala mocno skrytykowana za te kreacje-napisano nawet ze to fartuszek z bawarskiego kolka gospodyn domowych co wy na to?
|
|
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
co do Charlize to 100% racji - moze gdyby góra tej sukni miala fason gorsetowy wygladaloby lepiej - aktorka wyglada teraz jak poczatkujaca kulturystka, a chyba nie o to chodzilo.
a to co ma Kate Hudson - no to dla mnie to JEST szlafrok. a w załączeniu Edyta Górniak wystylizowana na.... Michaela Jacksona. Może ten centymetr bialego pudru to wymóg kamer, ale wyglada jak w masce i do tego ten toczek na glowie brrrr........ |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
1-hilary duff-hmmmm a ona gdzie sie wybiera?tanczyc cancana?
2i3-ellen pompeo-przod ladnie,prosto i skromnie ale tyl???dziwne wyceiecie i koszmarne drapowanie przez ktore ramiona wygladaja malo pociagajaco 4-anne wintour-czy gora kiecki nie jest aby za duza.calosc wyglada jakos tak bezksztaltnie 5-lopezka chyba za duzo naogladala sie dynastii wyglada jak joan collins a sam wzor kiecki przypomina mi apaszke...mega duza apaszke ![]() 6-sarah michelle gellar-ta kreacja mnie powalila w sumie nie jest to wpadka tylko cos szalenie dziwnego i zbytnio nie mam pojecia co to ma byc wyglada jak kawal materialu pospiesznie zszyty z tylu
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5234317
to akurat mi się podoba ![]() a reszta, fakt koszmarki
|
|
|
|
|
#203 |
|
luckygirl
|
1.Shanna Moakler - troszeczkę za duże na nią to wdzianko i przez to strasznie ja poszerza:/
2.Lil Mama - ta kobitka to chyba do reszty zdziecinniała,albo zwariowała 3.Chloë Sevigny-a tej pani to raczej ikoną stylu nie można nazwać |
|
|
|
|
#204 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() wyleczylam sie kompleksow na punkcie mojego cellulitu ![]() no i oczywiscie staly punkt wątku - Britney - znów bez bielizny
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, ze to nie jest ubraniowa wpadka ale nie moglam sie powstrzymac... Ogladalam wlasnie program w TV i podobno pani Beckham jest strasznie krytykowana w stanach, wrecz wysmiewana... no niestety nie dziwie sie.... mysle,ze ona juz zupelnie "odjechala"...
|
|
#206 |
|
luckygirl
|
1.Hayden Panettiere -nie potrzebnie ją pogrubia ta sukienka,Hayden jest zbyt 'maleńka' ,żeby ubierać takie kreacje:/
2.Vanessa Williams - pióra,pióra,pióra.Za duzo ich.Cały strój staje się kiczowaty:/ 3.Jena Malone -sama sukienka to nic,ale rajstopy i buty:/ |
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
Co za wpadki
![]() Jessice torebka pasuje idealnie ![]() Siennie też raczej nie poszło
|
|
|
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
Super bombka...
Edytowane przez ashyn Czas edycji: 2007-09-28 o 13:36 Powód: Załączenie kolejnych zdjęć. |
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ponoć H.P. to jedna z najlepiej ubranych gwiazd na rozdaniu Emmy ![]() BTW witam wszystkich Dawno mnie tu nie było
|
|
|
#210 |
|
luckygirl
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

dobre... a ja myslałam ze tylko ja jestem taka zdolna zeby ubrać 2 rozne skarpetki
to butów jeszcze nie doszłam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)