|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmik z rozgrzewką
Dziewczyny na wyslijto.pl te filmiki trzymane sa tylko przez 7dni, moze więc lepiej je wrzucić na http://www.megaupload.com/ (tam czas przechowywania to 30 dni)?
Na wszelki wypadek na fotce instrukcja dodawania plików ![]()
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Tylko że na megauploadzie można ściągać max 1 plik na raz. No i transfer jest tak wolny, że ja osobiście to nerwicy dostaje
![]()
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Kamillcia albo Pingwineczka, mogę którejś z Was maile przesłać podzieloną carmen żebyście wrzuciły to na wyslito.albo megaupload.com, bo u mnie chyba coś jest nie tak i czas ładowania pliku wynosi ponad 14 h
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
ja tez chcem , dziewczyny prosze o wysłanie
![]()
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Dobrze - zaraz wrzucę Carmen na wyslijto.pl (tylko pewnie to potrwa jakis czas)...A najwyżej później na wszelki wypadek na megaupload - na razie innego wyjścia nie widzę
![]() P.s. A ktoś ma może Callanetics?
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Możesz spróbować wysłać do mnie, ale nie jestem pewna czy takie wielkie pliki się da. Przez stronkę www, to raczej na pewno nie da rady... Spróbuj jakimś programem pocztowym. Mój mail to pingwineczka@o2.pl Jak się uda to wrzucę na wyślijto
![]() Ps. Pilates się konwertuje ![]()
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Ja wrzucam na wyslito.pl "Carmen Electra - Aerobic Striptease-routine1-instruction" - będzie za jakieś 1,5 h. W takim razie może wyslijcie tam już dalsze części (by nie dublować)
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze:
Joga- Antonia Kidman (kiedyś była płytka dołączona do Super Linii) Schudnij w domu (było kiedyś w Vicie) Mam też wszystkie filmy z cyklu "Chcę mieć takie", ale po pierwsze to na dvd więc znowu trzeba by konwertować, a po drugie to musze znaleść bo gdzieś upchnełam w trakcie przeprowadzki i nie wiem gdzie. (Podejrzewam, że zostało u mojej mamy...) Zapewne mam coś jeszcze, ale z poszukiwaniami musze zaczekać aż skończe remont ![]() Jak by ktoś coś potrzebował z tego co wymieniłam, to proszę wołac ![]() ![]()
Jak kobieta w nocy nie jęczy to w dzień warczy. Małżeństwo to związek dwojga ludzi,w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ![]() Edytowane przez Pingwineczka Czas edycji: 2006-02-15 o 18:39 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
pump it up pump it up pump it up pump it up pump it up pump it up poooooszzzzęęę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pingwineczka albo ktokolwiek kto wie ile jest części z serii "Ja chce miec takie..." wiem o brzuchu i posladkach, czy cos jeszcze jest?
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Pump it up wrzuce po 22:00 jak obiecalam
![]() Demetria-- czyzby twój nick świadczył o tym ze jesteś wielbicielką Xanth? ![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Pingwineczka jakbyś mogła to wrzuć jogę i ten filmik z Vity.zawsze będzie coś na urozmaicenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
a ja siedze jak na szpilkach i czekam az pingwineczka wrzuci pump it up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ah i mam pytanie do Carmen electry czy te jej ćwiczenia podchodza bardziej pod aerobic czy pod "streptease" ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie jak taniec dla sreaptiserek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Linki usunięte. Siła wyższa
![]()
Jak kobieta w nocy nie jęczy to w dzień warczy. Małżeństwo to związek dwojga ludzi,w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ![]() Edytowane przez Pingwineczka Czas edycji: 2006-12-21 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
hurrrra!!!!!!!!wreszcie!! dziekuje ci baaardzo pingwineczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Ależ nie ma za co
![]() Mam tylko obawy że dzisiaj nie zdąże Wam wszystkich zapodać, bo słowo honoru te pliki to na piechote tam idą i to okrężną drogą przez Bangladesz chyba ![]() Ale jak obiecałam, że będą to będą! Tylko uprzedzam, że ja moge duze pliki tylko po 22:00 przesyłać, więc jak nie zdąże dzisiaj to dopiero jutro w nocy będą. Druga część się wysyła.... i wysyła... i wysyła.....
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
Pingwineczko.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahhh jezeli carmen to striptiz to ja dziekuje... chyba ze później jak jz bede piękna szczupła smukła itd i zachce mi się zatańczyć dla TŻ ![]()
![]() |
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
A ja bym chciała "Ja chcę mieć takie ciało" jakby ktoś mógł wrzucić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
![]()
Jak kobieta w nocy nie jęczy to w dzień warczy. Małżeństwo to związek dwojga ludzi,w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ![]() Edytowane przez Pingwineczka Czas edycji: 2006-12-21 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Ja poproszę te płytki z Vity
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
pierwszy filmik z Pilatesem gotowy
![]() uff..strasznie dlugo trwa tp przekazywanie na wyslij to ![]() http://www.wyslijto.pl/?file_id=0000...25982767865549 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Huh, nie czaje za bardzo tego megauploada :/ czy ja dobrze rozumiem - aby sciaganc ten plik musze najpierw zainstalowac ich toolbara? :/ a moze niedowidze.... help :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
![]() A jeśli chodzi o sciąganie z megauploadu: 1. Wchodzimy na podana stronkę, 2. Tam w prawym górnym rogu będzie taki niby guzik na którym bedzie napis "Please wait" (i tu odliczające sie sekundy) 3. Czekamy cierpliwie aż czas zleci do zera. 4. Jak nam to nakryje inne okienko, to te z wierzchu zamykamy 5. Klikamy na guzik na którym teraz będzie napis "Click here to download. 6. Na pewno jeszcze jakieś badziewia nam się otworzą w nowym oknie ale ignorujemy je i czekamy cierpliwie na okienko zapisy 7. Obiecując sobie, że jak tylko bedziemy mieć całość na kompie to sobie poćwiczymy zasysamy plika i... już ![]()
Jak kobieta w nocy nie jęczy to w dzień warczy. Małżeństwo to związek dwojga ludzi,w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ![]() Edytowane przez Pingwineczka Czas edycji: 2006-12-21 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Cała Carmen:
Carmen Electra - Aerobic Striptease-routine1-instruction Carmen Electra - Aerobic Striptease-routine1-runthrough Carmen Electra - Aerobic Striptease-routine2-instruction Carmen Electra - Aerobic Striptease-routine2-runthrough Carmen Electra - Aerobic Striptease-routine3-runthrough A tutaj to samo tylko na megaupload.com Carmen Electra - Aerobic Striptease-routine1-instruction
...~You can complain because roses have thorns, or you can rejoice because thorns have roses~... Edytowane przez Kamillcia Czas edycji: 2006-02-16 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
pingwineczko
![]() ![]() ![]() ![]() bardzo Wam wszystkim dziękuję ![]() ![]() ![]() chyba z radości poćwiczę ![]() o ile po "pump it up"nie zejdę na zawał ![]() ![]() ![]() Jakbyście miały jakiś trening z taśmą-gumą to ja baaaaaardzo proszę,to mój ostatni zakup i przyjemniej by mi było ćwiczyć w towarzystwie ![]() jeszcze raz wielka bużka za wszystkie ćwiczonka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
a ja dalej proszę o jogę i te ćwiczonka z vity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.