![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Galeria koralikow Madisilk
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
w tabelce do głosowania jest przycisk "wyniki"
![]() |
#183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wyniki eksperymentu mojego są... dziwne, bo się nie przyłozyłam, ale jutro sprawdzę jeszcze raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Te zielone są naprawdę piękne!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Gosiu napracowałaś się
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Z tym głosowaniem to w ogóle jakieś dziwne rzeczy się dzieją - loguję się, sprawdzam wynik, żeby zobaczyć, czy doliczy mój głos, a potem wyskakuje mi komunikat, że głosować można tylko raz dziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Ale się u Ciebie dyskusja rozpętała ...
Cytat:
Jak już powiedziano, nie o to chodzi żeby wygrac za wszelką cenę, od razu widziałam, że moja praca nie jest tak efektowna jak pozostałe, no ale żeby chociaż sprawiedliwie przegrac. Inna sprawa, ze rzeczywiście czuję się trochę oszukana, bo planowałam inną pracę, ale specjalnie pisałam do SIlvexu, czy mogę użyc koralików, których nie mają w ofercie. Zdecydowanie odmówiono, wiec zrobiłam z tego, co mają. A teraz się okazało, że można użyc nawet konkurencyjnych dla Miyuki koralików innych firm. Nie zrozum mnie źle Madi, tak czy inaczej uważam, że dwie prowadzące obecnie prace, w tym Twoja, są absolutnie zasługujące na wygraną i techniką i pomysłem. Szkoda tylko, ze taka fajna idea konkursu została tak zepsuta przez dziwne decyzje i problemy techniczne. Edytowane przez extrano Czas edycji: 2010-06-26 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Echh matysiu jedyna... Ręce mi opadły już tak nisko, że mnie wyprzedziły..
Drogie Dziewczyny i Współuczestniczki... Bardzo Was proszę Kochane o nie wyciąganie przeciwko mnie armaty z argumentem "praca twoja i Alicji naginają regulamin a inne są ok bo spełniają w 100%".. Drogie dziewczyny moja i Alicji tez spełniają w 100%.. Opisałam się maili do Silvexu jak osioł, pisałam im na gg, próbując dowiedzieć się co mi wolno użyć a czego nie.. Pomijając częsty brak reakcji na moje maile i odpowiadanie na co drugi - dowiedziałam się w końcu jasno i wyraźnie : 3 główne materiały muszą być od nich i amen. Czyli Miyuki, Swarki i srebro. To musi być od nich kupione i musi być to widać. I kropka. Inne materiały własne mogą być użyte - byle nie były to te 3 główne. Specjalnie pytałam ich o koraliki innych firm.. Jakby mi odpowiedziano "wała - tylko te 3!" - to kurczę zrobiłabym tylko z tych trzech! Ale było inaczej! Dziewczyny pliz - nie jest moją winą, że do Was ta informacja nie dotarła, że nie wiedziałyście, że można używać innych firm. No zmiłujcie się nade mną.. ![]() ![]() Mari: Twoja praca jest śliczna, próbowałam na nią zagłosować ( ale miałam monit i głos poszedł na 1dynkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I powiem Ci, że też jestem już bliska wycofania się z tej dziwnej sytuacji ![]() ![]() Nic nie mam do żadnej z uczestniczek, szkoda mi ( podobnie jak extrano ), że idea została zmarnowana przez problemy czysto techniczne, których silvex jakoś nie ma chęci usunąć.. PS. - na płaskich zdjęciach faktycznie wygląda jak torebka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Nie wycofuj się, szkoda byłoby Twojej pracy! Naprawdę zasługuje na nagrodę. Może jeszcze wszystko się jakoś ułoży, zresztą uważam jak Mari, konkurs minie a zycie będzie toczyło się dalej
![]() P.S. Mnie 3 razy odpowiedzieli tym samym tekstem na proszące maile o użycie innych materiałów: "Witam, Wszystkie produkty muszą być zakupione w naszej firmie." Koniec dyskusji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Powiem szczerze, że nie przepadam za plecionkami, ale Twoje sa po prostu przecudownej urody!
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie komentarze
![]() ![]() A teraz pora odświeżyć wątek ![]() 1. Komplet z malachitami w brązie ( w kolczykach jest kaboszon szklany, marmurkowy ) 2. Tygrysie oko w czekoladzie z karmelem ![]() 3. Orient Delight - komplet ( turkus rekonstruowany ) 4. Chmurny agat (oprawka dwustronna) 5. Delicate flower - bransoleta |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Piękności!!!
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Piekny wrzut, jak zawsze u Ciebie, ale Chmurny Agat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Madi, źle ułożyłaś zdjęcia w kolejności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Co jest zaskakujące, bo ja nie cierpię tego odcienia zieleni, a tutaj wszystko wygląda tak nieziemsko, że nawet i on mi pasuje - no i te szklane kocie oczka, jak dobrze widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
ravenart, ak_pinki, kasia_kati: dziękuję ślicznie
![]() shenny: niech Cię nie ómiera no! Jak to tak mieć Cię na sumieniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Bransoleta pierwsza i ostatnia
![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Piękne, piękne, piękne!
![]() Zielony komplet niesamowity, podobnie fantastycznie prezentuje się turkusowy i ten szary naszyjnik, wygląda super.
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Niebieskiego kompletu nie zostawiaj przy oknie na noc, bo rano już go nie będziesz miała (jak tylko zdobędę Twój adres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Chmurny Agat przepiękny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Kathinna, ggagatka, dagus_gd, kulkam, tolinka83: dziękuję bardzo!!
![]() ![]() kulkam: ależ proszę, tylko masz drabinę? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek
![]() Dziś zaległe zdjęcia plecionych "zwyklaczków" czyli proste, delikatne projekty plus małe trudniejsze ![]() 1. Bransoleta "gąsieniczka", bo mi się bardzo kojarzy ![]() 2. Bransoleta kostkowo-cracklowa ( mocno zmodyfikowany wzór od Silvany Terry, który czekał na wypróbowanie chyba rok.. ) 3. Bransoleta czarno-złota ( zapięcie zatrzaskowe ) 4. Bransoleta srebrno-ametystowa/róż ( bo kolor ala ametyst na pograniczu z różem ) 5. Broszka z awenturynem 6. Kolczyki oponki 7. "Unakit w kwiatach" czyli naszyjnik z unakitem i cyrkoniami w srebrze |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
"Proste projekty"?! Nie dobija mnie dziewczyno!
![]() Edytowane przez kulkam Czas edycji: 2010-08-31 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
"Proste"
![]() ![]() ![]() śliczności jak zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
O, proste. Ładnie to tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Z poprzedniego wrzutu zielone i niebiestkie!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Mamo, zakochałam się
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Czarno-złota!
![]() ![]() ![]() ![]() (A wzór Silvany to u mnie też już od jakiegoś czasu leży i czeka, aż wreszcie się zbiorę i zamówię kostki i rurki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Druga bransoletka po prostumnie zachwyciła!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Wszystko powalające. Ale czarno -złota to sukces!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.