|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **
Cytat:
Co do Twojego problemu to nie wiem jak Ci pomóc ponieważ powinnaś zacisnąć zęby i ruszyć do przodu a nie robisz nic, mimo że doskonale zdajesz sobie sprawę z tego ile możesz stracić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Chciałam zasięgnąć informacji o tym, dlaczego to Was tu w ogóle nie ma he? Nisiaq- Ty to pewnie zajęta obowiązkami żony ![]() Ja wczoraj byłam na przejażdżce w Kołobrzegu. Pogoda była w sam raz na spacer. Wrzucam kilka fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
O rany... jak ja ci zazdroszcze tego wypadu. Ja raczej nigdzie się nie ruszę. I odliczam już dzisiaj godziny, bo z pracy wychodzę o 16.30 i zaczynam URLOP!!! wyczekiwany przez cały rok!!! Jak się cieszę
![]() ![]() Dziewczyny, odzywajcie się!! No chyba nie zapomniałyście o nas?? |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() no właśnie ja tez się wczoraj zastanawiałam czemu nikt nie pisze ![]() Ale już się melduje. Wczoraj byłam na zakupach- wiele nie kupiłam bo byłam głównie po prezent. Ale wróciłam zmęczona. Nie wiem czy tylko na mnie tak zle działaja galerie handlowe? Dzisiaj więc regeneruje siły- może wezme się za jakieś sprzątanie ![]() Madie zazdroszcze Ci. Kurcze chciałabym mieszkać bliżej morza ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Proponuję odlączyc inetrnet...Działo to na mnie w gimnazjum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() madie, zazdroszczę wycieczki ![]() lii, u mnie coś spadła motywacja (wczoraj ze względu na piwo i późny powrót do domu w ogóle nie ćwiczyłam), za to dziś przeglądam allegro pod kątem steperów (mąż myśli, że zwariowałam ![]() i na mnie zbyt długie przebywanie w centrach handlowych za dobrze nie działa, a muszę może nawet jutro iść pobuszować w wyprzedażach, kupić spodnie i parę koszulek, ech ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Faktycznie coś cicho się tu zrobiło ![]() U mnie nic nowego, poza tym, że 'przyjaciółka' wyjechała na kilka dni nad morze, by przyjechać na godzinę dwie i na miesiąc polecieć do Włoch i nic mi nie powiedziała. Tzn, mówiła, że być może pojedzie jeszcze nad morze, ale miałyśmy zamiar kilka dni jeszcze 'poszaleć', tym bardziej, że zobaczymy się dopiero we wrześniu, a ona niedługo ma urodziny.. byłyśmy umówione na wczoraj, ona nie przychodzi, ja dzwonię, a jej mama mówi, że pojechała. Przyjedzie może w poniedziałek i leci. Nawet żadnego telefonu, mam rozumieć, że się strasznie wykosztuje.. a no i podejść za daleko, aż 10 min drogi ![]() A ta moja dawna przyjaciółka, o której pisałam przysłała mi kartkę znad morza, na końcu dopisała " i chlup za dawne czasy.. " . Wraca niedługo, ciekawe jak to będzie.. u mnie w mieście nikogo nie ma, wszyscy powyjeżdżali a ja siedzę w domu. Ech ![]() Przed chwilką zaliczyłam 350 skoków, zaraz idę pod prysznic, ale świetnie się czuję ![]() No i moja kotka przyniosła dziś do domu wielkie ptaszysko dla swoich młodych, wczoraj wróbla ![]() A co u Was? madie jak tam spotkania z Karoliną? ![]() lilly78 steper dobra rzecz, sama bym chciała mieć ![]() U mnie dzisiaj odpoczynek od upałów, pochmurnie i lekki wiatr, ale ciepło. Pokażę Wam nowe 'lokum' do spania małego kociaka, moje spodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jesteś przewrażliwiona! Jak można nie powiedzieć, napisać, zadzwonić, pożegnać się i.. tak po prostu wyjechać!!! Nie rozumiem... ja nigdy nie zrobiłabym czegoś takiego. Jak można tak postępować? Ciekawe jakie będzie miała wytłumaczenie po powrocie. A może nawet przed wyjazdem do Włoch się z tobą nie pożegna? Współczuję ale trzymaj się. Jesteśmy z tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Przez 2 dni miałam straszny młyn i mnóstwo pracy, jestem strasznie zmęczona i boli mnie pół ciała ;p Przedwczoraj była u mnie koleżanka z dawnych lat, posiedziała 3 godz, nawet fajnie nam się rozmawiało, miło było ![]() Madie, znów nowy av - śliczny. W Kołobrzegu nigdy nie byłam, ale widać na zdjęciach, że to bardzo ładna miejscowość. hula_hula, śliczny kociak ![]() ![]() ![]() xhankax - a ja Ci zazdroszczę bycia z TŻem, bo z moim zobaczę się dopiero w drugiej polowie drugiej polowy ![]() ![]() karolinaa, pewnie tu nie zajrzysz, ale na nic to, że usunęłaś swoją wiad, bo zacytowała ją madie ![]()
#191 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do tego, żebyśmy były koleżankami od imprez itp i żebyśmy spotykały się mniej, wydaje mi się, że to niemożliwe - widzimy się cały rok oprócz wakacji. Już sama nie wiem co z tym zrobić ![]() No ale już się nie żalę, piszcie co u Was jeszcze? ![]() I ciekawe czemu nisiaq nam tak zamilkła ![]() A madie zmienia avy w rekordowym tempie ![]() A ja... uzależniłam się od płatków miodowych ![]() Edytowane przez hula_hula Czas edycji: 2007-07-27 o 21:49 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie "żonkuje"
![]() Możliwe, że coś pokręciłam z Twoimi koleżankami, ale dziś to normalnie, dziwię się, dlaczego jeszcze nie śpię z głową na klawiaturze ![]()
#193 |
Zakorzenienie
|
nisiaq zapewne zatraciła się w roli dochodzącej żony
![]() ![]() Dziewczyny, obiecuję już nie zmieniać ava przez jakiś czas ![]() ![]() Polecam wyjazd do Kołobrzegu. Miasto rozkwita i rozbudowuje się pod turystów zagranicznych ewidentnie, co nie podoba mi się zbytnio ![]() W czasach licealnych jeździłam tam z koleżanką w wakacje, za dnia i nocą również na imprezy w latarni morskiej (jest tam pub). Poza tym dla mnie spacer nad morzem, szczególnie poza sezonem kiedy mniej jest ludzi, to po prostu zastrzyk energii. Niestety blisko do Kołobrzegu mam z miasta rodzinnego (ok 40 km), ale tam gdzie mieszkam przez większą część roku (Szczecin) nie mam szans na takie wycieczki. Dobra, teraz lecę czytać dalej wątek, bo tak wskoczyłam i od razu piszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Najbardziej to mi zależy na tyłku żeby jakoś wygladał...ale kurcze rozstępy mam i skóra przez to wygląda nieciekawie. Zastanawiam się czy w ogóle da się ją ujędrnić, skórę znaczy... Po tamtym wypadzie nie spotkałyśmy się. Anka wróciła ale nie smsowała do mnie nawet. Wczoraj miała imieniny, wiem od Karoliny że szykowała jakąś imprezkę...cóż...nie zostałam zaproszona. Ale nie zastanawiam się dlaczego. Może dlatego że one obydwie z facetami, nie chciała żebym się czuła jak piąte koło u wozu... Mimo to uważam że powinna się odezwać. Nie złozyłam jej nawet życzeń, ale nie dlatego żem wredna czy coś..Nie chciałam by czuła się zobowiązana do zaporszenia mnie na wieczór. Dałam sobie z tym spokój. ps. Kicia śliczna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
![]() Zostałam dziś zbudzona przez ekipę, która robi nowy chodnik na mojej ulicy ![]() ![]() Jakie plany na dziś? Miłego dnia, dziewczyny ![]()
#196 |
Zakorzenienie
|
Witam jeszcze ziewająco
![]() Niedawno wstałam, mnie za to obudziły buszujące koty ![]() Corka_rosy biedulko ![]() ![]() ![]() Ja na dziś jeszcze planów nie mam, ale to pewnie dlatego że dopiero wstałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Corka_rosy- ja to pamiętam jak nasz blok ocieplali w wakacje dwa lata temu. Koszmarrrr ![]() O godzinie 7 rano już jakieś pierdzielone radyjko nastawiali i zaczynali walić młotkami w ściany.Grrrrr, został mi uraz w głowie ![]() ![]() A co dziś? Myślę że odwiedzę bratową, poplotkujemy może. Wrócili z urlopu, wcześniej niż planowali, bo pogoda taka lipna że już woleli w domu oczpoczywać. Ja też chętnie powygrzewałabym się w słoneczku na działce, a tu taka lipa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za wyrazy współczucia
![]() ![]() I najważniejsza wiadomość: włączyli wodę!!! ![]()
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
właśnie?
![]() Co tu tak cicho? U mnie straszna nuda, nie ma z kim wyjść a w dodatku pogoda jest do... jest nieładna ![]() ![]() Porobiłam troszkę zdjęć Johnsona podczas polowania na muchę, oto efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia super
![]() ![]() ![]() Ja siedze przed kompem i szukam ogłoszeń, bo chcemy z TŻ auto kupić ale już tracimy nadzieję i kiedy on jeździ ogladac auta z ogłoszeń, które okazują się wrakami (na zdjęciach oczywiście odpicowane), to przychodzi taki dół że żyć się nie chce. Teraz już też pewnie ruszył w drogę. Modlę się żeby wrócił z autem i nie chcę myśleć jak będzie się czuł jeśli to też okaże się klapą ![]() Przez te poszukiwania legły w gruzach nasze wakacyjne plany. Może jeśli dziś się uda to jeszcze da się ocalić te wakacje od katastrofy... |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() Sorki, że się nie odzywałam, ale jakoś tak zeszło od kilku dni, albo spałam a potem TŻ wracał z pracy i się nim zajmowałam, w środę zrobiliśmy bibę ze znajomymi, w czwartek odchorowywaliśmy WSZYSCY tę bibę tak że masakra ![]() ![]() ![]() Madie poszalała z nowym avem, uroczy jest ![]() Hula_hula mi się ta Twoja kumpela nie podobała juz od momentu kiedy ewidentnie chciała Ci udaremnić zawarcie znajomości z tamtym chłopakiem, obecne zachowanie utwierdza tylko w pewności że ona jest hmmm.... beznadziejna? I niewarta uwagi ![]() A zdjęcia kicia jak zwykle cudowne ![]() corka_rosy bierz pyszne ciasto i uciekaj od warszaffskich dziewczyn, najlepiej do nas (oczywiście z tym ciastem ![]() Swoją drogą to straszne jak znajomi się potrafią zmieniać ![]() ![]() xhankax nie przejmuj się że nie jedziesz nigdzie, najważniejsze nie są miejsca a osoby ![]() ![]() Lii, lilly78 ćwiczcie ćwiczcie a potem pokażcie brzuszki Kurde jaki dziś mam dziwaczny dzień. Muszę znaleźć pokój na wyjazd z TŻ i mam trochę doła, bo miała z nami jechać moja siss nieletnia, ale nie ma z kim jechać, wszystkie jej kumpele nie mają kasy a facet nie może a nie ma sensu jechać w trójkę bo będziemy do siebie uwiązani albo ja się będę zamartwiać o nią a poza tym trudno dorwać pokój jednoosobowy... no i smutno mi bo chciałam strasznie ją też wziąć a poza tym jestem zwierze stadne i poza miłymi chwilami z TŻ czuję potrzebę by wyskoczyć też w większym gronie... w dodatku miałam nadzieję, że tata pożyczy mi swój drugi samochód (trzeba z nim coś tam zrobić i byłby sprawny) ale zepsuł mu się jego i cały czas poświęca naprawianiu swojego. A tak trochę kapiato jechać bez auta do Szczawnicy bo w okolicy jest sporo do zwiedzania ale tak autobusem się wszędzie tłuc jest wpieniająco, być uzależnionym od komunikacji miejskiej i do tego wiecie, do auta wrzuci się to i tamto na zapas (choćby buty na zmianę, dużą butlę picia, papu) i dawaj, a dźwigać to ze sobą to niezbyt miło. Ehhh odechciało mi się wyjazdów i innych bajek trochę Może TŻ Madie mi pożyczy auto? ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
****Dziewczyny UDAŁO SIĘ!!!!!**** Tż wraca do domu naszym nowym autkiem!!!! Normalnie jutro to opijam ![]() ![]() ![]() ![]() (ps.aż się boję tak cieszyć, bo kurcze tyle szukaliśmy że nie wierzę że już w końcu się udało ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Częstujcie się
![]() Madie, to super!! ![]() nisiaq, witamy, witamy, w końcu ![]() hula_hula, kotek przefajny!
#205 |
Zakorzenienie
|
madie fantastycznie!
![]() ![]() Dziewczyny potem skrobnę coś więcej, nisiaq nareszcie nam tu wróciłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Madie - widzisz udało się a tak się martwiłaś
![]() Super! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
corka_rosy-ciasto wygląda pysznie, mniam mniam
![]() nisiaq- właśnie, może niech siostra zaproponuje wyjazd jakiejś koleżance? Może się uda ![]() Oczywiście facet jak to facet-TŻ pojechał najpierw do kuzyna na warsztat żeby przejrzeć auto dokładnie i pogadać...a ja muszę czekać cierpliwie aż wróci i łaskaw będzie opowiedzieć mi wszystko ![]() No tak, najpierw są samochody a dopiero potem kobieta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Madie musisz też z nami oblać, a co
![]() a facet to facet, normalka że musiał najpierw z innym omówić te wszystkie dziwne cosie na których większość z nas zna sie jak na gatunkach roztoczy w lesie równikowym. Ponadto każdy facet, nieważne w jakim wieku ma swoje ukochane cudowne i najważniejsze zabawki. corka_rosy ciasto smakowite ![]() hula_hula a niby tak nie miałaś nic do roboty dziś łobuzie ![]() Co do siostry proponowała koleżankom wyjazd ale wszystkie już gdzieś były i rodzice nie chcą im dawać więcej kasy na wyjazd. Poza tym bądź co bądź, koleżanki mojej siostry to małolaty ![]() ![]() No nic. Najważniejsze że będzie TŻ. w sumie już dawno mu obiecałam wakacje tylko we dwójkę, więc będzie miał, aż mu się znudzę ![]() Dziękuję za przywitanie miłe ![]()
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Madie gratulacje
![]() corka_rosy mmm, zjadłabym teraz takiego ciacha ![]() nisiaq witaj ponownie ![]() ![]() a ja dziś cały dzień spędzę w pracy, spać mi się chce, a musiałam wyjść z ciepłego wyrka, ech... miłego dnia, podobno dziś w całym kraju ma być słonecznie ![]()
#210 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
![]() lilly78, myślałam, że wstałaś tak rano, bo lubisz, a Ty musisz do pracy iść... ![]() Co do pogody - u mnie rano niebo było strasznie zachmurzone, takie jesienne, teraz się trochę przejaśnia, ale jest dość chłodno. nisiaq, kiedy wyjeżdzacie? faaajnie Wam ![]() ![]() Nowy av ![]() Madie, i jak autko? Miłego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.