|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ugg Boots
niestety nie moge... co najgorsze mojego rozmiaru juz nie moge dostac... jak cos to jakies podróby...;/
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Możecie mi powiedzieć dlaczego na tej stronie
http://www.uggaustralia.com/retailst...erlocator.aspx nie ma wogóle Polski ? Poza tym na przykład w Batysławie już pokazuja się sklepy, które prowadzą sprzedaż uggs. Czy w Polsce nikt niejest autoryzowanym dilerem ? A co do sprzedaży internetowej ciekawe dlaczego wszystkie strony to strony z zakończeniem com czyli ani uk ani pl. A przecież sa sprzedawane i w uk i w PL ? Jest taki ranking dotyczący emu ? Zaciekawiło mnie to. |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
I tu wlasnie od powiedzialas sama na swoje pytanie.
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
hey dziewczyny
mam do Was pytanko... Wiecie może gdzie można kupić buty UGG mentol?? tak jak tu: http://stylio.pl/my_wardrobe_picture...es&isVisitor=0 z góry dziękuję za odp. najlepiej na gg: 9805463 lub na maila zaku92@interia.pl
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Już miałam pisać że z tego co wiem, są trudno dostępne nawet na ebayu ale poszperałąm w googlach i znalazlam w jednym sklepie ze Stanów http://www.shoplongboot.com/index.ph...roducts_id=278
Szkoda że nie ma w angielskiech, bo tamta cena jest dobra ale cło ![]() Myślę że jednak można poszukać w jakichs angielskich sklepach online tylko to wymaga więcej czasu. Dziewczyny ja postanowiłam że kupie uggsy w tym roku, chociaz nigdy nie lubiłam ich specjalnie bo wszyscy w nich chodzą i nie są zbyt urodziwe (przeprasz am milosniczki) i sadziłam że takie surferskie nie pasują mi w ogole do stylu (nosze raczej vintage/elegackie rzeczy) ale moje stopy tak zmarzły tej zimy ze za przeproszeniem sr*m na mój wygląd i muszę sie ciepło ubrać.Tylko teraz nie mam pojęcia jaki kolor wybrać ![]() piaskowy-jest najładniejszy z tradycyjnych ale chyba się brudzi bardzo?da się to jakoś czyścić?w ogóle jak z praniem, któraś wizażanka napisała że uprala swoje (chyba) emu i sie zniszczyły ? beżowy i czarny-najbardziej mi pasują do płaszczy (mam czerwony ,czarny i granatowy,takie eleganckie do ktorych w sumie nie pasuja w ogole takie buty ale co tam) ale te kolory są troche nudne znalazłam śliczne uggsy na allegro w żywych fajnych kolorach i w sumie wszystkie mi sie podobają i nie wiem które wziąc ! a żadne mi nie bedą pasować do płaszcza i tak ale są ladniusie te kolory kurcze nie wiem ktore wziąć Aha i mam pytanie, spytam też sprzedawce ale może któraś z was wie, czy te wełniane mają pod spodem skórę?Czy to tylko wełna zewnętrzna i wewntrzna tak jakby? |
|
|
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
China fraudulent web store offering pirated UGG boots. [na liscie dealerow oczywiscie tez jej nie ma] dlatego bylabym ostrozna w tym tropieniu okazji z niepewnych zrodel. |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem kolor piaskowy, ten najjaśniejszy jest najładniejszy.
Wcale nie brudzi się tak jakby się wydawało. Ja kupiłam sobie te niebieściutkie UGG i teraz żałuję, bo nie do wszystkiego pasują. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- a co sądzicie o tym sklepie?http://www.myugg-boots.com/ugg-boots...5815_p913.html |
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny jak czyscicie swoje uggsy? niedawno zakupilam zestaw do czyszczenia, jest srodek czyszczacy i "odzywka" w jednym, odswiezacz i plyn zabezpieczajacy przed ponownym zabrudzeniem oraz oczywiscie szczotka
jednak nie zabiore sie szybko do czyszczenia moich butkow bo poki co sa mi najbardziej potrzebne, a na opakowaniach wyczytalam ze powinnam im zrobic regularne pranie w srodku do czyszczenia, a ten plyn konserwujacy schnie 24 godz..;/ uzywalyscie kiedys tego? jesli tak, podzielcie sie wrazeniami, nie chce sobie zepsuc praktycznie nowych butow jakies wskazowki?? czekam na odp.
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
UGG nie ma nigdy przecen, zadna torba nie jest dolaczana tez do butow:/ Wczoraj kupilam moje w sklepie UGG w NY. Koleja byla z 20m przed wejsciem i wpuszczali nas po kilka osob. ale warto bylo postac
mam ultra short brazowe.
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
UGG przecen nie ma, ale strony online mają.
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawa jestem jaka jest cena hurtowa UGG i jakie wymagania trzeba spełniać aby móc kupować je w hurtowej ilości, ktoś wie coś na ten temat?
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.511stores.com/ myślicie, że z tej stronki są oryginalne?
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Customer service na domenie hotmaila rowniez brzmi malo wiarygodnie. Calosc zarejestrowana w Chinach.Ja naprawde nie rozumiem czy nie latwiej po prostu byloby korzystac z owej listy sklepow http://www.uggaustralia.com/retailst...inestores.aspx a nie kombinowac i ryzykowac wywalenie pieniedzy w bloto?
Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-12-21 o 18:36 |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
http://www.511stores.com/ ta strona wygląda na najbardziej wiarygodną - moim zdaniem.
Wg mnie najładniejsze kolory to piaskowy (chasenutt) i czarny - najbardziej uniwersalny. Do czyszczenia kupiłam taki środek w spayu w sklepach BOTI - bezbarwny. Mam Uggi 2 rok, spryskuje je tylko tym i czyszczę szczoteczką i wyglądają jak nowe
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyklad http://www.88ugg.com/ Lacznie z identycznym FAQ - bledy, przecinki. Rzeczywiscie wiarygodna... ![]() Wiec Ugg, co niby Twoim zdaniem jest miara tejze wiarygodnosci? Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-12-21 o 18:56 |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
UGG sa made in china
))) stron i sklepow jest kilka. Jest bardzo duzo podrob i jesli nawet sklep inny sprzedaje nie moze miec przecen na UGG wiec nie ma tanich UGGsow.
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: UGG australia - zima 09/10
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:F...5-Chestnut.gif
to sa moje uggsy, mam je od 2 dni i juz latalam w nich po sniegu i w wode tez wlazlam ((to bylo ich ostatnie wyjscie na taka pogode.
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Ja wlazlam wczoraj w moich w takie bloto sniegowe
( i z jednego zmylo sie wszytsko a w drugim w szwie na przodzie i przez srodek buta biala linia soli idzie (( czym to zmyc???
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
To dziwne bo czytalam statmant UGG i tam napisali ze nie maja przecen i ich oficialne strony tez nie.
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
Ugg Boots
Ja wlasnie kupilam buty Ugg za £190 i jestem z nich super zadowolona , sa wygodne i cieplutkie
|
|
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Czytam te wypowiedzi i czytam, i już sama nie wiem czy je kupić. Miałam je zamówić właśnie przez allegro za 400zł. Ale z tego co zrozumiałam to zapewne podróbka, bo ceny zaczynają się słono w górę. W takim razie czy ktoś mógłby mi poradzić gdzie mam zamówić oryginały?
Wesołych Świąt życzę wszystkim Wizażankom i pozdrawiam serdecznie.---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Przymierzałam się do kupna butków na allegro właśnie od tego sprzedawcy. Czy ktoś miał do czynienia z tą ofertą? http://www.allegro.pl/item859106129_...kolory_37.html |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam od tej Pani chińskie podróbki. Gdzie kupić? Strony podane na oficjalnej stronie UGG oraz sklepy stacjonarne. Ewentualnie Ebay, ale bardzo ostrożnie. Mogę pomóc gdybyś się zdecydowała. Edytowane przez HelloKittyHello Czas edycji: 2009-12-25 o 19:50 |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
Ale tam nie jest zaznaczone, że są to podróbki, więc skąd się dowiedziałaś? Mnie ta oferta nie pasowała z tego względu, że były po prostu zbyt tanie. Właśnie na ebay'u przeglądałam i niby bardziej wiarygodne, ale nigdy nie wiadomo jak to tam z nimi jest/będzie. Chyba jednak konieczne będzie zamówienie przez internet od wiarygodnych osób, ale nie wiem jak z przesyłką do Polski.
HelloKittyHello--- zamierzasz kupić oryginały czy już poprzestaniesz na tych z allegro? |
|
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Ja u tej Pani kupiłam, ale odesłałam.
Mam pełno UGG, głównie z Anglii, ale też ze stron i Ebaya. Kilka razy na Ebayu zdarzyły się podróbki, a teraz to juz pełno ich. Polecam asos'a, mieli ostatnio promocje. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013
mam do Was pytanko... Wiecie może gdzie można kupić buty UGG mentol?? tak jak tu: 
(przeprasz am milosniczki) i sadziłam że takie surferskie nie pasują mi w ogole do stylu (nosze raczej vintage/elegackie rzeczy) ale moje stopy tak zmarzły tej zimy ze za przeproszeniem sr*m na mój wygląd i muszę sie ciepło ubrać.Tylko teraz nie mam pojęcia jaki kolor wybrać 
ale są ladniusie te kolory kurcze nie wiem ktore wziąć

Calosc zarejestrowana w Chinach.

((to bylo ich ostatnie wyjscie na taka pogode.