![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Widzę, że ja pierwsza
![]() Więc tak: spotkanie było wspaniałe ![]() ![]() Cieszę się, że miałam okazję poznać Was "na żywo" ![]() ![]() ![]() PS. Czy możemy powymieniać się między sobą fotkami, które robiłyśmy np. za pośrednictwem maila ?
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
O, jesteście
![]() ![]() Dla mnie po pierwszym zlocie trójmieskim to forum i Wy zrobiliście się tacy prawdziwi. Strasznie to było dziwne i fajne, że tak sobie siedzielismy i wąchaliśmy a nie jakieś tam klikanie ![]() A fotki będą dzisiaj? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Pięknie dziękuję Wszystkim Paniom za przesympatyczne spotkanie
![]() Za możliwość poznania perfum, których nie znałam, bądź bardzo chciałam poznać ![]() Ambre Russe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz mi tylko, co to jest w Twoim awatarze- lalczyna buźka i ręce w jakimś dziwnym akrobatycznym układzie? Dziewczyny, umieście chociaż trochę zdjęć, żeby poczuć atmosferę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Ja również bardzo dziękuję za przemiłe popołudnie i wieczór, świetną atmosferę, cudowne wąchanie
![]() Sabbath uraczyła nas wieloma cudownościami ze swego kuferka - co za przyjemność zobaczyć i niuchnąć tyle niszowych zapachów, Agnieszka miała próbkę niemal wszystkiego co pragnęłam poznać, było rewelacyjnie, przemiło, wesoło, świetnie ![]() ![]() Fotki najpierw porozsyłamy do siebie, a potem pokażemy kilka mam nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewo, to straszna lala, która była doczepiona do haka na terenowym aucie. Jakaś przerobiona bo ma ręce w głowie. Wiem, jest okropna, zaraz wróci Kalina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Ja równiez dziękuję wszystkim za uroczy wieczór
![]() Pachnę jak perfumeria i to w dodatku niszowa. Nad wszystkim unosi się powalający Zagorsk. Moje najnowsze must have , poza tym piękne Mauboussin, różany Cabaret i paprykowa Harrisa ![]() Soir de Lune - piękny szypr , tez wchodzi w orbitę marzeń ![]() Ale przy tak suto zastawionym stole , nie mozna było nie zachwycić się "potrawami" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ale flaszek
![]() ![]() A co to za flakon rózowo-perłowy z lewej od kropli beskidu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Ile pachnidel
![]() Z niecierpliwoscia czekamy na reszte fot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Ale flaszek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo sie ciesze, ze spotkanie bylo tak udane.
Przepieknie zastawiony stol, chyba marzenie kazdej perfumoholiczki ![]() Czekam na wasza cenzure zdjec z niecierpliwoscia ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
To ja się dołączam do ogólnej zazdrości
![]() No i czekam na relację reszty uczestniczek pachnącego sabatu ![]() Nie miałyście problemu z podziałem flaszek przy pożegnaniu? ![]()
![]() |
#195 | |
Wiedźma
|
Dziewczyny - wielkie dzięki za ogromnie miły wieczór. Ubawiłam się niesamowicie, tak zapachowo, jak i "towarzysko". Po w miarę spokojnym spotkaniu trójmiejskim nie spodziewałam się takiego "młyna".
Jestem naprawdę szczerze zaskoczona, jak łatwo udało się znaleźć wspólny język i płaszczyznę porozumienia osobom tak różnym (i charakterologicznie i "zapachowo"). Spodziewałam się, że będzie miło, ale absolutnie, w najśmielszych oczekiwaniach nie mogłam przypuszczać, że będzie tak fenomenalnie. ![]() Miałam jedyną w swym życiu okazję obwąchiwania damskich kolan (brakło nam rąk na testy), konsultowania z Kropką, czy Boudoir pachnie panią w tiulowym, czy pikowanym szlafroku, nie mówiąc już o komentarzach z sąsiednich stolików (Patrz, jakieś nawiedzone tam siedzą!). Jeszcze raz dziękuję! ![]() Cytat:
![]() Moje odkrycia? Gucci PH i Soir de Lune. I jeszcze 24 Faubourgh... I niesamowicie piękny Silver Rain... I wiele, wiele innych. ![]() Antyodkrycie? Nie wiem, ale największe rozczarowanie to Princess VW. O co tyle krzyku?!
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
To zdaję relację:
- po pierwsze, dziewczyny okazały się bardzo miłe i nie mogłam się z nimi nagadać (wiem, wiem, jak już się rozkręcę to jestem nieznośna); bardzo mi będzie miło spotkać się z Wami znowu ![]() - po drugie, przetestowałam, co chciałam (Silver Rain, Nothing, Theorema Leggero i Esprit d'Ete) i całe szczęście już ich nie pożądam w ciemno (w ogóle już ich chyba nie pożądam ![]() Poza tym poznałam mnóstwo nowych zapachów: Idole, Zagorsk, Harissa, Histoire d'eau, Ambre Sultan ... Dużo tego było ![]() Jak przyszłam do domu, to dowiedziałam się, że pachnę jak Sephora ![]() Edit: Kate, dzięki ![]()
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
O! Jakbyś miała jakąś wizję na mój temat to poproszę
![]()
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbyśmy znały się od dawna ![]() Słowem zapachy łączą, wizaż łączy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Ale to Sabbath jest specem w tej kwestii (nawet Sama się przyznała)
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-08-25 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Słuchajcie - może to znaczenia nie ma, ale wprowadziłam Was w błąd - Nawalony Rusek jest z Allegro. Zapłaciłam za niego ledwie 190 zeta. To, co takie drogie było z Quality, to Patchouli, którego z resztą już nie mam. Kosztowało 470. Wybaczcie - nie wiem dlaczego mi się pokićkało. ![]() ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-08-25 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Spotkanie było superowe
![]() ![]() ![]() ![]() Moje największe odkrycia to Malabah ![]() No i krem Angel Kate. Pozdrawiam i dobrej nocki życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja również dziękuję za przemiłe spotkanie.
![]() ![]() Dzięki dziewczynom ponownie potestowałam BC, poznałam ciekawe Individuelle Mont Blanc i kilka niszowców. Nawet zauważyłam różnicę między Avignon, Zagorskiem i Jaisalmer. ![]() Dziewczyny okazały się być bardzo miłe i bardzo różne od moich wyobrażeń o nich. ![]() ![]() Testowania było tyle, że zabrakło miejsca. Nawet nogi poszły w ruch. ![]() ![]() Rozczarowanie dnia - Princess Vera Wang. Nijakość do bólu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() W każdym razie ja bym nie poznała. ![]()
![]() |
![]() |
#206 | ||
Zadomowienie
|
Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Cytat:
ale mi radochę ![]() ![]() Cytat:
oszustka........ mnie poznałaś ![]() i podpisuje się największe rozczarowanie to Ksieżniczka ![]()
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-25 o 23:05 Powód: post pod postem, proszę korzystać z funkcji EDYTUJ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Ja pomyślalam sobie, z jakimi przymiotnikami skojarzyłabym poszczególne uczestniczki spotkania i tak :
Agnyska- pogoda ducha i kobiecość Bjeata- piękno i gracja Basia - czar i skromność Kropka - urok i poczucie humoru Secco - ciepło i szyk Kate30 - elegancja i magia Sabbath - wdzięk i indywidualizm SpanishMyszka - tajemniczość i powab ![]()
![]() |
#208 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Agnyska- kobiecość oczywista, niewymuszona, mnóstwo ciepła, pogody (nie tylko ducha - Agnyska jest w szczególnie kobiecy, miodowy sposób pogodna od czubka głowy po czubki butów), pociągająca w sposób, w jaki pociąga wypoczynek po koszmarnym dniu. Skojarzenie nadrzędne: tak Dali widział Galę - przez pryzmat opromieniającego ją zachwytu. Bjeata- no tak - tu od piękna nie uciekniemy. Bjeata jest piękna i, mam wrażenie, świetnie o tym wie. Niesamowity uśmiech do aparatu. ![]() Basia - niezwykła osoba, sprawiająca wrażenie szkolonego psychologa. Samokontrola, dystans, wielka dbałość o uczucia rozmówcy, nie wymknął jej się nawet ślad negatywnych emocji, ani krztyna krytyki, ani jedno nieprzemyślane, mogące sprawić przykrość zmarszczenie brwi (choć przy Princess zmarszczyła nosek). Plus do tego buzia kobiety o duszy świeżej jak dusza dziecka. Kropka - charakter, a nawet charakterek. ![]() Secco - przede wszystkim niezwykły, światowy, nowoczesny, ekskluzywny styl. Pozorna prostota, każdy szczegół przemyślany i dopracowany. Europejka! Całe szczęście to onieśmielające wrażenie łagodzą niesamowite, przepięknie i ciepło uśmiechnięte oczy. Secco to kobieta, na którą "poleciałabym", gdybym była mężczyzną. Za całokształt: styl, urok, otwartość, prostolinijność i jeszcze za to, że jak główna bohaterka "Czego pragną kobiety" mówi, co myśli (a przynajmniej tak się wydaje). Kate30 - Kasia jest wiotka jak storczyk i twarda jak stal. Cholernie silna osobowość. Nie chciałabym mieć w Niej wroga, a na przyjaźń, myślę, trudno u Niej zasłużyć. Lubi być pociągająca, jest świadoma własnego uroku/czaru/magii, jaką roztacza, ale tandetne zabiegi typu białe kozaczki i różowy sweterek leje z góry na dół. Niebezpieczna i fascynująca. SpanishMyszka - O! Hiszpańska Myszka to najbliższa mi stylistycznie uczestniczka sabatu. Pewnie też bym tak wyglądała, gdybym tylko potrafiła. ![]() Rozterka - Oł ła! Rozterka imponuje mi od zawsze. Mądra (ludzie, jakie to trudne słowo i jak trudno je do kogoś "przyczepić"), niezależna, bezczelna, pewna swego (co najgorsze - słusznie), wbijająca w glebę trafnością sądów, porównań i sposobem wyrażanie opinii. A przy tym wszystkim - spokój, szczerze pozytywne emocje, zero zaciętości i... (te, których nie było nie uwierzą) pełna obezwładniającej mocy, drobniuteńka blondyneczka, zadbana, pełna świeżego, dziewczęcego uroku. Rozterka to typ kobiety, którą chciałabym się stać. Kiedyś... Może... Choć wątpię, bo nie jest to łatwe. ![]() Kto mnie zlinczuje pierwszy? ![]() No i napiszcie, proszę, czy coś się zgadza...
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydrukuję , powiększę i będę nosic na tekturze na plecach ![]() Ty Sabbath, staniesz się tym kim chcesz. Masz do tego warunki ...osobowościowe ![]() I masz rację to nie jest łatwe. Ale kto mówi , że musi być łatwo. Łatwo to się pacierz klepie. Twoje opisy dziewczyn , moim zdaniem są trafne , to znaczy , ja postrzegam je dosyć podobnie. Ciekawa jestem wrażen poszczególnych osób ![]()
![]() |
![]() |
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Myślę, że wasze spostrzeżenia są trafne ![]() ![]() Wczorajszy sabat tryskał pozytywną energią, ciekawością świata, był pełen wzajemnej sympatii i uroku - słowem fantastyczny. Mnie ogromną radość sprawiło spotkanie tylu różnych osobowości, indywidualności połączonych jednym wspólnym hysiem ![]() Szkoda, że nasze spotkanie trwało tak krótko, zdecydowanie z krótko, żeby dobrze się poznać, a miałabym na to wielką ochotę. Mam nadzieję, że wkrótce uda nam się je powtórzyć ![]() Zapachowa orgia we mnie musi się przegryźć, żałuję że nie wszystko udało mi się, mimo usilnych starań, dobrze powąchać - no ale jak się ruskiem zaczęło ![]() ![]() Zauroczył mnie ponownie BC, a zwłaszcza mleczko do ciała z tej lini ![]() Cieszę się, że dzięki Kropce mogłam powąchać PS i Glorię ![]() Pierwsze spotkanie z Lutensami uznaję za wielce udane ![]() A ruski - no to już same wiecie ![]() Muszę sobie wrażenia poukładać w głowie, było tego tak wiele w tak krótkim czasie, przyznam, że wróciłam do domu na lekkim zapachowym rauszu ![]() Raz jeszcze ogromnie wam dziękuję za zastrzyk pozytywnej energii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.