![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Łęcznej!!!czy znacie zespół Royal (jest to 3 facetów)? bo właśnie ten ma u nas grać i jestem ciekawa waszego zdania, gdyż mi się bardzo podobają, byłam na 2 weselach gdzie byli i było super dodam że jestem z grających to mąż siostry ciotecznej mojego TZ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Wreszcie mam chwilkę, żeby opisać moje spostrzeżenia po sobotnim weselu. Ale najpierw muszę się z Wami podzielić komplementem, jakiego w życiu się nie spodziewałam, że usłyszę... Mianowicie na weselu mój mąż powiedział mi, że dopiero teraz widzi, ile ja pracy włożyłam w przygotowanie naszego ślubu i wesela. I że nie zdawał sobie sprawy z wielu rzeczy, o których ja pomyślałam. Dopiero jak dostrzegł na tym weselu, ile rzeczy było tak po prostu pozostawionych samym sobie, to docenił mój wkład włożony w przygotowania. Nie sądziłam, że kiedyś to usłyszę... No dobra, ale wracając do wesela, to podobało mi się średnio... O ile w Kościele wszystko było spoko, o tyle organizacja wesela pozostawiała trochę do życzenia... Zacznę od tego, że Państwo Młodzi zmyli się od razu po pierwszym tańcu i nie było ich jakieś 2 godziny. Uważam, że to jest po prostu nie w porządku w stosunku do gości. Ludzie nie bardzo wiedzieli, co mają ze sobą robić... No niby tańczyli, jedli etc. ale dziwnie tak bez Młodych. Orkiestra była totalnie niezgrana z kuchnią. Jak były przerwy w graniu, to nie było żadnego ciepłego posiłku. A jak grali, to akurat kelnerzy wnosili ciepłe dania. Ja się nie załapałam na żadne!! Kelnerzy zostawiali bowiem jedzenie tylko tym, którzy akurat siedzieli przy stołach!! Mało tego, chodzili przez parkiet na którym tańczyli ludzie, żeby dojść z kuchni do stołów. Porażka! I tak było strasznie mało miejsca do tańczenia... Zupełnym novum dla mnie był przerywnik w postaci pokazów tańców: breakdance, nowoczesnych i towarzyskich. Na początku fajnie, ale potem trochę się dłużyło. Najbardziej zaskakujące było jednak dla mnie to, że jak wyszliśmy na dwór, to widzieliśmy, jak rodzice wnosili na salę kosze delikatesowe. A za chwilę Młodzi wręczali im je w ramach podziękowań. Moim zdaniem co najmniej dziwne... Nasi rodzice do końca nie mieli pojęcia czy i co dostaną. To powinna być dla nich niespodzianka. A tu wyglądało tak, jakby sami sobie zrobili prezenty... Oczepiny też były takie, jakby ich nie było... Ludzie siedzący koło nas szykowali się do różnych konkursów... a tu... nie było żadnych konkursów. Było tylko rzucanie welonem i musznikiem, zbieranie na wózek i odwracanie głów, czy będzie chłopczyk czy dziewczynka. I tyle... Może jestem strasznie surowa, ale niestety teraz widzę wszystkie szczegóły, które są niedopracowane i cieszę się, że ja poświęciłam tyle czasu i nerwów, żeby wszystko było ok. Naprawdę warto! Ja się przynajmniej wytańczyłam. Ale i tak nie tyle, ile bym chciała, bo niestety mój mąż po jakimś czasie nie nadawał się już do niczego... Poza tym wszyscy nasi znajomi mieli jakieś dziwne klimaty. Wszyscy się pokłócili... No dobra, wygadałam się. Buziaki! ![]()
#184 |
Wtajemniczenie
|
bu, a ja ciągle nie mam tej obiecanej chwilki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
masz rację tola, te wszystkie niuansiki docenia sie albo po własnym weselu, albo jak sie było na dużej ilości wesel i ma się porównanie... no niestety często jest tak, że mądry polak po szkodzie
![]() na szczęście jest forum, żeby jak największą ilość wpadek organizacyjnych wyeliminować ![]() ja tydzień po ślubie byłam na weselu, gdzie mężowie znajomych też się "popsuli", hmmm ale co dziwne, nie byli pijani tylko.... śpiący ![]() ![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
tak, ja miałam DJ'a
#188 |
Zadomowienie
|
czy mogłabyś mi napisać na PW kto to był i ogólne wrażenia?? kasia19.05@poczta.fm, chyba że wolisz na forum
![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
wysłałam Ci info na mejla
![]()
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#192 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mila25, silvershine, dzięki w takim razie ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Coś Ty! nie miałam czasu jechać rano nigdzie. A to fryzjer, makijaż i inne bzdety. Zresztą wesela nie mieliśmy w Lublinie, więc musieliśmy jeszcze dojechać. Stwierdziłam, że mam to gdzieś i wyciągnęłam z szafy wysłużoną "małą czarną". I nawet kilka komplementów na jej temat usłyszałam, że niby ładna, więc chyba nie było tak źle, mimo, że kilka imprez w niej już obskoczyłam i jest trochę "wysłużona"...
![]()
#195 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, wreszcie znalazłam czas i opisalam rano moje ślubne odAdoZ
![]() Nie chcę zaśmiecać kopiowaniem, podaję więc link do postu na pannach: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2027 uprzedzam że wyszło długo, ale już nie miałam czasu tego zmieniać, więc jak ktoraś ma na tyle samozaparcia to przeczyta ![]() zdjęcia będa później, bo musze sie zając innymi rzeczami ... Idę wreszcie zanieśc suknię do pralni - nawet jeśli zostanie u mnie to przecież trzeba ją wyprać. Mam nadzieję,że nie jest za późno, ale wczesniej nie dałam rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
mila hmhm pisałam ci na pw no ale jeszcze raz sie przypomnę
![]() ![]()
#197 |
Raczkowanie
|
Pomocy! Moja halka nie nadaje się na halkę, jest całkiem oflapła. Krochmal w sprayu nie pomógł. Wykrohmaliłam ją tak po babcinemu. Nie wiecie czy da się gdzieś wypożyczyć samą halkę?? Ślub za 2 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Ale annabel jest wyższa. Chyba o to jej chodziło...
![]()
#201 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, wreszcie mi się udalo wyslaćtrochę (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Martuko!
Śliczne zdjęcia! Niektóre ujęcia bardzo oryginalne, inne niż wszystkie. Pozdrawiam!
#203 |
Zakorzenienie
|
no może... ale mi się wydawało, że BeataMarcina nie jest dużo niższa od Annabel... może dlatego mi się tak wydawało, że szczuplutka, no, obie szczuplutkie
![]()
![]() |
#204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Odebrałam suknię z pralni - mimo wcześniejszych przewiwdywan trzeba ją było ponoćprać trzy razy i chemicznie, bo cho c nie wyglądała na bardzo zabrudzoną to nie chciało schodzić. DObrze,ze nie bralam się za ręczne, tak coś czułam,że zabrudzenia z tych obrębków latwo nie zejdą . A teraz suknia piękna wisi i az szkoda że nie mogę jej drugi raz założyć , eeeeeech ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Martuko-super zdjęcia, mi najbardziej podoba się poczwarka i statuetka
![]() ![]() A co to za fotograf??? bo warty polecenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Dzięki annabel_lee
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Szczęśliwe mężatki, mam do was pytanie: gdzie robiłyście zdjęcia w wodzie? Pozdrawiam serdecznie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.