![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
![]()
![]() |
#182 |
Wiedźma
|
Bardzo się cieszę Dziewczyny!
![]() Magnetico - wielkie dzięki za cudowną PW. Niniejszym ogłaszam wszem i wobec, że we wszelkie kolejne "spółki" z Tobą wchodzę. ![]() ![]() Sprawę Gaica uważam za zamkniętą. Eiri - czy Ty nadal jesteś chętna na Incensi - bo przyznaję się do samodzielnego zakupu. Mogę Ci zrobić odlewkę.
#183 |
Raczkowanie
|
Dzing!
Szukam chętnych do wspólnego zakupu Dzing! L'Artisan. Zamierzam kupić 100 ml, bo tak będzie najtaniej. ![]() Jeśli któraś z Was jest chętna to zapraszam. Alina Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-03 o 23:07 Powód: pogrubiłam czcionkę, żeby było lepiej widać :) |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Zbiór chętnych, truskawkowych na kolejne paczki, aktualna lista:
![]() Bjeata - Mira Bai 30ml; SpanishMyszka - Cristobal edt 50ml, damski; bluegirl - wstrzymane zakupy noseknosek - ? Favkes - Musc-Fressia Coffret zestaw 100ml + 125ml; smerfeta01 - L'or de Torrente edp 50ml wiorka_sforna - ? Madlaine - ? nitencja - ? geonia - ? monique - puder Clinique Blended Face Powder No. 03 Transparency DiTu - L'or De Torrente 50ml; Mira Bai 30ml; ________________ Jeśli coś się zmieniło, doszło, odeszło, podjęliście decyzję, coś źle wpisałam, dajcie znać. |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
a pakosta?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
czyli Endżi
|
Ja jestem chętna na Truskawkowe zakupy
![]() ![]() ![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
ja byłabym chętna na Dzing!
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo.
![]() Zbiór chętnych, truskawkowych na kolejne paczki, aktualna lista: ![]() Bjeata - Mira Bai 30ml; SpanishMyszka - Cristobal edt 50ml, damski; bluegirl - wstrzymane zakupy noseknosek - ? Favkes - wstrzymane zakupy smerfeta01 - L'or de Torrente edp 50ml wiorka_sforna - ? Madlaine - ? nitencja - ? geonia - olejek do ciała Gloria Cacharel, sztuk 2 monique - puder Clinique Blended Face Powder No. 03 Transparency DiTu - L'or De Torrente 50ml; Mira Bai 30ml pakosta - cienie shu uemura sztuk 2, kolory poda your Angel - Pink Sugarowy dezodorant ________________ Jeśli coś się zmieniło, doszło, odeszło, podjęliście decyzję, coś źle wpisałam, dajcie znać. ________________ Można się zgłaszać na za tydzień. Paczka I już bowiem idzie, II jest w toku. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-09-04 o 10:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Kropko, ja na razie bymm chciała 2 flaszki olejku do ciała z linii Gloria Cacharel
![]()
#190 |
Raczkowanie
|
Ahh zniknął mój odcień pudru Clinique ze Strawberry;/ mam nadzieję, że sie szybko pojawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny naprawde nie ma chętnych???? Proszę zlitujcie się ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Jestem chętna na najbliższe zakupy na truskawie
![]()
#193 |
Zadomowienie
|
Kochane!
Szukam chętnej na: Jasmin Lilas Jean Charles Brosseau - 5ml Chcialabym zamówic zestaw Jean Charles Brosseau,w skład którego wchodzą 3 miniatury o pojemności 5ml: Ombre Bleue, Violethe Menthe i Jasmin Lilas Ja zamierzam nabyc dwie i szukam chętną osobe na trzecią miniaturę Jasmin Lilas. Zestaw kosztuje 95zl(zakupy w Quality!)-zatem cena jednej miniaturki to 31,66+koszty przesyłki ode mnie(6zł) W niedzielę wyjeżdzam i byłabym wdzięczna jeśli znalazłabym chętną do niedzieli ![]()
#194 |
Raczkowanie
|
Niestety muszę się wycofać z zamówienia pudru Clinique Face Blended Powder na Strawberry, gdyż zniknął mój kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Próbuję skorygować listę edycją, ale za chiny się nie chce zmienić...
![]() No więc nowy wpis niestety... Zbiór chętnych, truskawkowych na kolejne paczki, aktualna lista: ![]() Bjeata - rezygnacja; SpanishMyszka - rezygnacja; bluegirl - wstrzymane zakupy noseknosek - ? Favkes - wstrzymane zakupy smerfeta01 - L'or de Torrente edp 50ml wiorka_sforna - Angel Innocent edp 50ml Madlaine - ? nitencja - ? geonia - olejek do ciała Gloria Cacharel, sztuk 2 monique - brak towaru, wstrzymane zakupy DiTu - L'or De Torrente 50ml; Mira Bai 30ml pakosta - cienie shu uemura sztuk 2, kolory poda your Angel - Pink Sugarowy dezodorant groszek75 - E. Courday - Musc Ressia, zestaw szugarbejb - puder Lancome (jak w linku poniżej) ________________ Jeśli coś się zmieniło, doszło, odeszło, podjęliście decyzję, coś źle wpisałam, dajcie znać. ________________ Można się zgłaszać na Paczkę nr III ale to tak na "za chwilę" bo paczka nr II ugrzęzła, brak towaru w truskawie... Czekają. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-09-13 o 21:04 Powód: dokładka / korekta |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, ja juz po pierwszych zakupach, wszystko super. Asia spisała sie na medal
![]() zgłaszam sie na liste do zakupu na: E.Coudray - Musc Fressia w zestawie.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2007-09-12 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zgłaszam sie na III paczuchę !
To chcę : http://us.strawberrynet.com/productD...x?ProdId=51692 czyli puder Lancome 121 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Co do listy na truskawkowe zakupy, to ja się już ię w końcu namyśliłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Niestety rezygnuję, im częściej testuję tym częściej niestety zaczyna mnie od tego zapachu boleć głowa...
![]() Na chwilę obecną jednak podziekuję...
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Tak zapytam. Czy ktoś jest chętny na wspólny zakup mniejszych pojemności cieni, pigmentów MAC?
Podobno są na ebayu, truskawce. Musi być to ososba która orientuje się w zakupach w takich sklepach internetowych zagranicznych ![]()
#202 |
Piers do przodu
|
Jakby co neonko - to będę niezadługo kupować coś na truskawce - mogę pomyśleć
#203 |
Zakorzenienie
|
Kaska, fantastycznie. Chcesz tez zakupić, nawet te mniejsze pojemności są duże?Kasiu korzystam z kompa brata , bo u mnie nie ma internetu. Czy mogłabyś przeszukać truskawke??? Ja nie umiem, wolę allegro
![]() Aniolek uciekł ale jakbyś kiedyś potzrebowala Maubussion edp i byc może , Tempore,Tygryska to będę pamiętać o Tobie.
#204 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
na razie są tylko pojedyncze cienie MAC 1,5 g Amber Lights, Swiss Chocolate, Texture - cena 42 zł za szt. No i nabłyszczacze w dozowniku http://us.strawberrynet.com/makeup.a...neId=8041#8041 cena 48 zł za szt. PS - Słonko, gdybyś gdzieś kiedyś .... to pamiętaj o tym, że marzę też nieśmiało o Tygrysku ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2007-09-14 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Już znalazłam chętna!
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2007-09-15 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo chętna na 10-15 ml tego cuda. A ja tu dumałam, skąd wziąć mniejszą pojemność i tknęło mnie, żeby tu zajrzeć.
#207 |
Wtajemniczenie
|
Agnysko, nikielka juz zrezygnowała z tego zakupu, bo nie uzbierała się odpowiednia liczba chętnych. Ale gdyby ktoś organizował zakupy, to ja też byłabym chętna na 10-15 ml Dzinga (z tym, że dopiero po 24.09, bo od poniedziłaku urlopuję się przez tydzień)
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta drogie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
jak sie uzbieraja chetne na Dzinga, to moge sie tym zając, bo ja bym wziela wtedy wiecej.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Szukam chętnych do wspólnego zakupu Ambre Russe. 100ml flakon to jednak dla mnie stanowczo za wiele.
Jeśli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.