![]() |
#181 | |
Kokon pro
|
Dot.: Do posiadaczy glanów :)
Cytat:
hyh wg mnie zapietki i podpietki nie beda dzialac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
ech, glany sa super, rewelacyjnie wygladaja... sama bylam ich wlascicielka ALE po dwoch latach noszenia (oczywiscie nie non stop tylko jesien + zima) okazalo sie ze mi nadwyrezyly stawy i teraz w ogole nie moge chodzic w ciezkich butach... takze jak masz slabe stawy to odradzam bo potem klopot :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
mmmm,też uwielbiam glany
![]() ![]() a co poniektórym baaardzo nie w smak kobieta w glanach... dla mnie to najlepsze buty w okresie jesienno-zimowym,ponieważ dużo przemieszczam się piechotką-obuwie muszę mieć solidne! najbardziej lubię glany czarne z kolorowym przetarciem(aktualnie mam 2 pary:bordo i białe). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Plastry???
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
hmm spróbowałam z zapiętkami i podpiętkami iii jeden się zrobił super wygodny, a drugi dalej obciera... xD a moja cierpliwość się kończy ^^ a co do plasterków to nawet jak sobie zaklejałam nimi miejsce nad piętą to obcierały i miałam bąbelki.. ;p
a glany moim zdaniem nie są ciężkie.. w ręce - może.. ale nogach robią się lżejsze, to tylko kwestia przyzwyczajenia.. nigdy bym nie pomysłała że mogą zaszkodzic zdrowiu ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Ah glany.... Całkiem przyjemnie wspominam ten czas mojego życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Zawsze możesz kupić kolejne glany...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Glany.... kiedyś w gimnazjum były tak modne że nawet i ja je miałam... Strasznie ciężkie buty, pamiętam że jak zakładałam adidasy na wf to miałam wrażenie że zaraz odfrune, tak mi było lekko.
Btw mam jeszcze te glany w szafie, ładne, w bdb stanie - moge sprzedać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
glany to super sprawa, jak sie juz ułoża do nogi, i sie człowiek przyzwyczai do nich..
mam glany juz 5 rok. wygladaja jak nowe.. a co! tak o nie dbam ![]() kupowałam rózne szpice obcasiki, jakies fikuśne zimowki.. ale koniec koncow wracałam do glanów.. za nic bym ich nie oddała. choc przyznam ze jak chodze sobie w glanach i zobacze jakas kobietke w eleganckim buciku.. to troche zazdroszcze jej tej elegancji.. ale po tym jak zobacze jak ona wali piruety na lodzie.. ![]() ![]() ![]() hihi ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
ponawiam pytanie, umie ktos wiazac glany na drabinke?
prosze, pomozcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Na drabinke? Ja umiem, ale nie wiem czy umiem wytłumaczyć xD Sama jakoś doszłam próbami xD
A mi podpiętki i zapietki i takie tam pomogły. Tylko mam gorszy problem który mnie irytuje. Strasznie skrzypią. Mam z HD. No i nie wiem co zrobić? Gdzieś przeczytałam, żeby natłuścić to przestaną skryzpieć? Tylko czym? Pomóżcie pleaaase ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Aż sobie przypomniałam moje glany
![]() W czasach licealnych mieliśmy taką fazę na glany, pamiętam jak mi je mama kupiła (dotąd nie wiem jak mi się udało ją namówić) i jak cholernie trudno mi się na początku chodziło. I otarcia do krwi ![]() ![]() Ale tak naprawdę to jedne z najwygodniejszych butów jakie miałam. No i nikt mi nie podskoczył ![]() ![]() Na lato je odstawiłam a potem znów jesień i wtedy już bez otarć, jedynie przyzwyczajanie się na przejście z lekkich adidasów na dość ciężkie glany. W ogóle to moja siss je wygrzebała ostatnio, po 2 latach wyglądają na prawie nieużywane, chyba je sprzedam na all ![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.fieggen.com/shoelace/straightlazylacing.htm Nie musisz umieć języka, masz rysunek ![]() ![]() A mam pytanie jakiej firmy macie glany?? I nie wie ktoś gdzie można kupić glany cool shoes? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Mmmm.. drabinka fajne wygląda na butach
![]() ![]() No i co do noszenia... to odstawiłam je... już mija tydzień jak ich nie nosze.. ranki mi jeszcze nie znikły... jak założyłam je w niedziele tydzień temu to myślałam że umrę.. byłam się z koleżanką przejść.. no i później miałam iść do TŻ... aż musiałyśmy się gdzieś zatrzymać poleciała mi koleżanka po chusteczki i napchałam kilka... i jakoś doszłam do TŻ ale strasznie ciężko było.. i odstawiłam je... Wkładki filcowe sobie kupiłam.. ale nie zdążyłam ich jeszcze wyprobować... Chyba dziś założę glany jak będę wychodziła i wezmę trampki na zmianę.. glany zostawię u TŻ... żeby mi trochę rozchodził... bo ja już nie mam cierpliwości... ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Mortyshja masz glany Wojasa, tak?? Przymierzałam je wczoraj bo szukam nowych glanów i są wygodne....prawie.. jakieś takie twarde są z tyłu na dole, tam gdzie pięta.... tam Cię właśnie obcierają?
Wczoraj mnie obtarły trampki (tak, wiem, zdolna jestem) więc już się boję nowych, nierozchodzonych glanów.. chciałabym kupić jak najwygodniejsze ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Nie wiem jak wciśnie.. ale żeby chociaż z kilka godzin pochodził w domu
![]() ![]() Tak.. w tym miejscu mnie właśnie obcierają... ciut wyżej nad piętą... na początku też były wygodne.. ale późnej jak zaczęłam krwawić.. koszmar... teraz czekam aż mi ranki znikną i znowu zacznę w nich chodzić ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Ja przymierzam sie do kupna glanow 10
![]() W zyciu mialma tylko raz na nogach w obowniku, byly obrzydliwie niewygodne... Niestety mam problem z wrastajacymi paznokciami, choc od dłuższego czasu wszytko jest oki (oby tak zostalo) Chcialabym chodzic w glanach wiosna, jesienia no i zima, wiec z blacha odpadaja. Z jakiej firmy dostane glany bez blachy ale z przeszyciem? A jak sie maja ocieplane glany? Jak nadaja sie na zime? przepraszam ze zadaje pytania, ktore juz pewnie byly... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
No to ciekawa jestem czy w końcu przestaną, jak tak to też kupie
![]() pathetic, mam ten problem z paznokciami co Ty... ;] Bez blachy ale z przeszyciem.. nie spotkałam takich.. ocieplane też bym chciała ale jakoś nie spotkałam póki co ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ja dzis szukalam na allegro i niby znalazlam bez blachy z przeszyciem, ale poslalam jeszcze maila.
Ktos z klasy tze mi mowil ze gdzies tam sa bez blachy nawet, ale nie wime czy przeszywane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
te które znalazłaś.. jakiej to firmy?? a martensy Cię nie interesują?:P
ja pragnę tylko jednego: żeby mnie nie obcierały nad kostką ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
kiedys moja siostra cioteczna powiedziala mi by je nacierac kremem nivea lub innzm tlustym.. tak robila ona, ja i moje kolezanki i glanz ladnie wygladaly ani nie pekala skorka..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Rdzewieją Wam wkręty??? Moje glany w dalszym ciągu mnie nie obtarły, a przeszłam w nich... UuUuuu... Wieele, wieeeleee kilosów... :PPP Tylko wkręty mi rdzewieją! Dla przypomnienia: HD 901 green.
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
A czym roznia sie martensy od glanow z innych firm? bo ja narazie zauwazylam tylko cene i ze nie maja w wiekszosci przeszyc.
Firmy nie pamietam ![]() Najbardziej sie boje tego wlansie obcierania :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Niestety prawda jest taka, ze glany to najwygodniejsze buty na swiecie, lepiej chodzi sie chyba tylko boso i to po mieciutkim dywaniku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Jak ktoś tu już wcześniej ładnie napisał... martensy to glany w wersji light ;p ale mnie się osobiście nie podobają... może nie tyle co mi się nie podobają, tylko lepsze są inne glany ;p te mają jakieś takie za niskie czubki
![]() http://zdjecia.swistak.pl/00/02/12/46/2124690_1_b.jpg http://torebka.kafeteria.pl/photos/5...cc7fc570aa.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
po prostu Em :)
|
Przyłączę się. Uwielbiam glany, noszę od 4 lat i mam już 2 pary.
![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
Dziś się odważyłam założyć glany po dłuższej przerwie.. jak wychodziłam.. włożyłam sobie też te wkładki filcowe.. i wiecie co ? Pomogły mi ! tyle chodziłam i mnie teraz nic nie boli
![]() Polecam te wkładki filcowe... Mi naprawdę pomogły ![]()
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
i cały dzień przechodziłaś i Cię nie obtarły??
A skoro dołożylaś te wkładki, podniosłaś całą stopę to nie jest Ci za ciasno w palcach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.