![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja!
szykałam tego wątku i jest
![]() kim jest ta ISIS?? i do tego ta twarz:/ i te zęby. jak ją zobaczyłam to myslałam,że się bedzie dobrze ruszać, bo wyglada na wysportowana, a to tragedia! tylko bryndal od niej gorzej tańczy :P szkoda że sandra odpadła, bo nawet dobrze się zapowiadała ![]()
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Stachursky wraca!!??
http://muzyka.interia.pl/pop/news/st...zedl,979213,50 moja pierwsza myśl, że bedzie śpiewał w TzG, ale to " "Tak, to prawda. Ale nie mogę powiedzieć nic więcej" - wokalista zasłania się tajemnicą umowy. Zdradził jedynie, że ewentualny powrót do programu na stałe będzie zależał od widzów. ![]() jakieś przekręty czy co?? ![]() coś dziwne to wszystko, grozi mu operacja stóp ale znowu ma tańczyć?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
o rany, co ta za dziwne kretactwa z tym Stachurskim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
właśnie czytałam na stronie TVNu że wraca więc wpadłam myśląc że wiecie coś więcej
![]() "Jacek jest w stałym kontakcie z rehabilitantem i w najbliższych dniach ma zapaść decyzja dotycząca dalszej terapii. W najgorszym wypadku czeka go poważna operacja. Piosenkarz postanowił mimo wszystko nie zostawiać swoich fanów na lodzie i zdradza: Wszystko wskazuje na to, że ponownie pojawię się w Tańcu z Gwiazdami. W jakiej roli tego jeszcze nie ujawnię, wszystko będzie jasne w najbliższą niedzielę – 23 września." wątpię że będzie tańczył, może faktycznie pośpiewa ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już nic z tego nie rozumiem! ![]() Ale chyba raczej zaśpiewa, bo wg. mnie jak wyjdzie na parkiet i zacznie tańczyć ( np. w przerwie między wynikami) to stracę o nim dobre zdanie!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
Czytałam to było wiadome, że nie zatańczy już z taką kontuzją ale przynajmniej zaśpiewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Od niedzieli minęło sporo czasu, ale co tam, napiszę jeszcze i ja kilka słów.
Dołączam do osób, którym podobał się występ Młynkowej, które zostały mile zaskoczone występem Ani Guzik, które twierdzą, że Justynie chyba ciąży miano faworytki (ale i tak podobał mi się jej występ) i którym w ogóle nie podobał się występ Isis. wg mnie finał - czyli tym razem trzy pary to w Steczkowska, Młynkowa i Damięcki. A jeśli chodzi o wrażenia wizualne, to podobał mi się wygląd Darii Widawskiej - pasowała jej ta fryzura. Nie podobał mi się strój Justyny Steczkowskiej, tzn góra. Ślicznie prezentowała się Halinka Młynkowa. I jeszcze - nie podobała mi się wypowiedź Łukasza Czarneckiego: "Tańczę z Anią Guzik. Z Ani nie jest do końca tancerka, ale staram się zrobić wszystko, żeby było to jak najbardziej zbliżone do tańca, żeby się dobrze prezentowała na parkiecie" Po występie próbował wytłumaczyć się z tych słów, ale u mnie ma już minus! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=61211
Cytat:
1. jego marzenie ma duże szanse się spełnić - albo on, albo Bryndal (choć luz Bryndala jest dla mnie rozbrajający); 2. Myślę, że Bosak przeczuwa, że może odpaść i szuka usprawiedliwienia; 3. Albo może tchórzy? 4. A może nie chce mu się już ćwiczyć? 5. A może boi się odkrywanej własnej cielesności? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Oglądam i tak powiem szczerze jakoś nikt specjalnie mi się nie podoba jak tańczy
![]() Najabrdziej to jeszcze Hela w opałach- Ania Guzik a reszta jakoś tak nie łapie mnie za serce jak w poprzednich edycjach, że aż chciało mi się tańczyć razem z nimi ![]() Wogóle nie podoba mi się jak tańczy Helena Vondrackowa-prawie nie odrywa się od ziemi, taka jest ciężka jakaś, mimo że zgrabna i super trzyma się jak na swoje lata! Bryndal strasznie mnie rozśmiesza ![]() ![]() ![]() Aha i jakoś tak lubię tą dziwną Isis ![]() ![]() A ta ruda z Magdy M. ma straszną sukienkę! Jak można się tak ubrać ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2007-09-23 o 20:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Mateusz Damiecki
![]() ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
no i Kammel odpadł
![]() co on teraz będzie robić skoro go z TVP1 wywalili? ![]() podobał mi się Damięcki, Guzik, Steczkowska i Mlynkowa ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem dziś najlepsze wśród pań były Halinka Mlynkowa i Ania Guzik - dwie zupełnie inne tancerki i dwa zupełnie inne pomysły na taniec. Całkiem dobra była też Justyna Steczkowska, ale dziwi mnie trochę niska nota - czyżby Stefano spadł trochę z piedestału widzów?
Wśród panów najlepszy oczywiście był Mateusz Damięcki - bezkonkurencyjny, ale trzeba przyznać, że niezła partnerka mu się trafiła. Ewa Szbatin to już niezła firma, jedna z najlepszych w tym programie zaraz po Kamili Kajak. Hmmm... A najsłabsi... Wg mnie najsłabsza w tej edycji jest Isis Gris, choć dziś sabiutko wypadła też Daria Widawska. O pani Vondraczkowej ciężko mi się wypowiedzieć. To wśród pań. A z panów. Myślę, że Mateusz nie ma tu wielkiej konkurencji, jak narazie. No chyba, że pan Bryndal, który co prawda tańczyć nie umie, urodą nie grzeszy a jednak coś w sobie ma - luz, zabawa, show.
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
to tak jak i mnie
![]() Vondrackovą podziwiam, nieźle się babka trzyma na swoje lata ![]() ![]() ![]() Widawska faktycznie sukienkę miała kompletnie nie trafioną ![]() ![]() A i te całe zachwyty nad Isis, nad tą jej hamerykańską "flagą" ![]() a Isis jak spalony skwarek... bleee.... solarium jest fajne ale w umiarze ![]() a i jeszcze Bosak - może by mu ktoś w końcu wydepilował brwi między oczami?? ![]() bo w tańcu to nawet sobie jakoś radzi i mógłby jeszcze potańczyć kilka odcinków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Isis - fatalny strój, za to Żora miał okazję, by pokazać umięśnione ramiona. Daria - okropna sukienka i jakiś fatalny makijaż, który jej spływał tuż po występie. Guzik - wow! To dla mnie największe zaskoczenienie tej edycji. Damięcki i Szabatin - chyba rzeczywiście szykuje się romans! Ewa tak ciepło wypowiada się o Mateuszu. Są kochani i pięknie tańczą. Strasznie się ucieszyłam, że dostali cztery dziesiątki. Bryndal - po prostu mnie rozbraja, niech będzie w tym programie jak najdłużej. ![]() Bosak i Kamila - bardziej niż ich taniec podobał mi się układ. Super choreografia. Justyna, moim zdaniem zatańczyła dużo swobodniej niż tydzień temu. Poza tym podziwiam tę dziewczynę - wczoraj wieczorem na chwilę pojawiła się w "Jak Oni śpiewają", godzinę później na jedynce dała czasu w "Przebojowej Nocy", dzisiaj jive w TzG. Gratuluję kondycji! A tak w ogóle to dłuuuużył mi się ten odcinek. A i jeszcze chciałam powiedzieć, że fajną sukienkę miała Skrzynka, tylko trochę za bardzo ta biel kontrastowała z jej pomarańczową skórą. Kaśka, skończ z tym solarium! Edytowane przez Abuba Czas edycji: 2007-09-23 o 22:26 Powód: lit. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Przyjaciółka KWC
|
Oj tak!
![]() ![]() A ja jednak napiszę coś. Vondrackova - fakt, nieźle się trzyma jak na swój wiek, fakt, była szalenie popularna, ale nie mam żadnej przyjemności z podziwiania jej tańca z Milanem-koszmarem. Guzik - tydzień temu bardziej mi się podobała (ogólnie za nią nie przepadam); tydzień temu miała też lepiej dobrana sukienkę - dzisiaj było widać, że jest jej dużo... Widawska - sukienka mało twarzowa, taniec nie porwał; nie podobało mi się, poza tym wydaje mi się, że ona jest najbardziej zestresowana ze wszystkich. Steczkowska - no ok, ale tydzień temu jakoś ładniejsze to wszystko było, ale i tak fajnie. No i Stefano... Młynkowa - podobało mi się, ona jest taka drobniutka, dziewczęca, ładnie wygląda w tańcu. A Rowiński w ogóle super wygląda. ![]() Isis - zrobiło na mnie wrażenie to, że jest naprawdę ładnie zbudowana, tydzień temu nie było tego widać aż tak. Poza tym to średnio, średnio i mam wrażenie, że gdyby nie tańczyła z Żorą, to nikt by na nią nie zagłosował ![]() ![]() Kammel - żal trochę, że odpadł (stawiałam na Vondrackovą albo Isis), bo na przystojnego faceta zawsze miło popatrzeć. Fidusiewicz - nie znoszę go, nie mam ochoty oglądać. Bryndal - doskonały był ten numer z napinaniem szelek, jedyny taniec, przy którym się śmiałam. Kawalec - takie nijakie to, chociaż uwilebiam tą piosenkę. ![]() Bosak - trzeba przyznać, że się popisał. Nie spodziewałam się, że tak dobrze mu pójdzie; ciekawe, jak mu pójdzie dalej. Damięcki - ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Fajnie, że teraz na stronie TzG są wyniki głosowania sms pokazane jako udział procentowy.
Mateusz Damięcki i Ania Guzik na czele, trochę za nimi Bryndal, a reszta dalekoooo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Oto moi faworyci: Steczkowska, Mlynkowa, Guzik, Damięcki
![]() W ogole to się cieszę, że w tej edycji jest sporo prawdziwych gwiazd a nie gwiazdzin jednego serialu. To uratowało tą edycję przed fiaskiem. W nastepnym odcinku liczę, ze odpadnie Isis albo Widawska.
![]() |
#202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a spodnie z wysokim stanem to swoją drogą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Za Damięckim pewnie głosowało mnóstwo kobiet( i jakoś się nie dziwię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Moim faworytem jest zdecydowanie Damięcki. Trochę byłam rozczarowana Widawską - w poprzednim odcinku podobała mi się znacznie bardziej. No i ta sukienka - koszmarek.
Zaskoczył mnie Bosak - całkiem nieźle sobie poczyna. Guzik - widać po niej, że taniec sprawia jej frajdę a o to przecież chodzi. Vondrackova - jeśli by to ode mnie zależało to wyleciałaby ona lub Isis. Isis w dalszym ciągu wygląda jakby miała się potknąć o własne nogi, a Vonrackova - ciężka, jakby przytłoczona - nie podobała mi się wcale. Podsumowując - cały odcinek wydawał mi się mocno średni - jedynym wybijającym się był Damięcki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
O tak
![]()
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na kafeterii piszą, że rocznik 1979. Mateusz 1981. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczatek tanca isis i zory byl... hm. neismaczny. zora mogl sobie podarowac wystawianie jezora. zreszta, zora wyglada jak picus glancus, gdyby mial na glowie worek to na jego cialo patrzyalbym z przyjemnoscia ![]() ![]() widawska... sukienka-koszmarek. nie wiem, czy ona sie w lustrze przed programem nie widziala? jeden monstrualny wielki cyc, drugi tak, jakby go nie bylo... tragedia. i jakos tak zatanczyla... wydawalo mi sie, ze sie gubi, nie bardzo rytmiczne to tez chyba bylo. halinka. halinka jest moja faworytka wsrod pan ![]() ![]() justyna steczkowska... wczoraj nie zachwycila ![]() jacek kawalec - lubie chlopa to sie ciesze, ze jest dalej mimo ze faktycznie tanec najlepszy nie byl. krzys bosak... krzys jest okropny ale tancuje neizle, to trzeba mu przyznac [zasluga kamili w tym pewnie spora ![]() adam fidusiewicz ogolnie sympatyczny. milo sie na neigo patrzy ![]() guzikowa wygladala strasznie w swoim stroju. te spodnie strasznie powiekszyly jej i tak spory tylek. tanczyla dobrze ale mnie nie porwala ![]() bryndal... coz. szanowne jury podwyzsza mu oceny jak moze [podobnie u helenki]. facet tanczyc nie umie lecz wszystkich bawi - ma luz, to sie chwali. tylko zeby oceny byly adekwatne. szkoda ze odpadl kammel... fajny facet z niego [milo sie patrzylo ![]() o damieckim juz wspominalam. cudo ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
A widzialyscie moze te maslane oczka Szabatin?
Ojj ciezko bylo jej to ukryc ![]() Poza tym podzielam opinie wiekszosci - swietna Ania Guzik, bardzo zabawny Bryndal, wstretna Daria. No i jak dla mnie okropny makijaz i fryzura Steczkowskiej - przeciez ta kobieta oczu nie miala!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Też ostatnio wyczytałam, ze ona ma 28 lat i przyznam byłam w lekkim szoku. Myślałam, że ona grubo po trzydziestce...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.