|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
To super ze u naszej Agatki wszystko ladnie sie udalo i juz nie moge doczekac sie jej powrotu az nam wszystko opowie
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
emi ja od początku czuje ze bedzie dziewczyna jak nic... a moj maz upiera sie ze chlopak nawet mu pilke do rugby ze stanow przywiozl heheheh
ale mysle ze jak sie urodzi to bedzie szczesliwy co kolwiek bedzie.. zreszta moze zrobie mu psikusa i bedzie czekal do porodu na wiadomosc co to hehehee moj jak bedzie trzeba pojdzie ze mna ale wiem ze ta wersja go przeraza hehe nawet chyba wole mame bo ona to juz przeszla i wie co i jak a tak bede jeszcze musiala i mojego meza trzymac zeby nie padl hehehe
#183 |
Zakorzenienie
|
Ray no i zapomnialam wspomniec o twioch pazurkach,bardzo ladne,mysle ze naprawde powinnas pomyslec o tym powaznie zeby zaczac w domku robic klientka tipsy,masz do tego zdolnosci,ja sama sobie nie potrafila bym tak ladnie zrobic,a jak sobie tak ladnie robisz to komus tez tak pewnie bys robila wiec nie czekaj i sie nie zastanawiaj tylko jak sie dobrze czujesz to zrob kilka ulotek,wywies gdzies w okolicy i czekaj na zgloszenia,gdybym mieszkala gdzies blisko ciebie to tez pewnie bylabym twoja klientka
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Cos naszej Nikitki dzisiaj nie widac,chyba Grzesiu w domku
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
kachula dziekuje no mysle ze zaczne jakies ulotki rozwieszac i powiem siostrom zeby wspominaly ze robie takie panokietki, tez uwazam ze nie sa zle dlatego ze mam porownanie bo samej mi kiedys robiono i wiem ze zawsze mi cos nie pasowalo i sama sobie staram robic sie tak jak mi sie podoba czyli cienkie zgrabne... wiadomo perfekcjonistak nie jestem tym bardziej ze sobie na prawde ciezko zrobic ale w czasem dojde do pelnej perfekcji ale to musze robic i robic i robic
![]() ![]() ![]() ja mamy sie nie wsydze ona w razie co bedzie wiedzial co mowic itp a moj tz to sadze ze bedzie prosil sam o znieczulenie dla siebie hehehe albo walnie 3 kielichy przed wejsciem ![]() ach ci chlopi.... ja zaraz sie zabiefam za mielone bo na juteo mezowi do pracy musze zrobic ostatnio smutny byl ze jego koledze z pracy dziewczyna robi kanapki a ja nie wiec musze mu cos na jutro zrobic hehe
#187 |
Zakorzenienie
|
Tka ray dbaj o mezulka,dbaj,ja tez zawsze w niedziele mam caly dzien gotowania bo moj Tz zawsze w nd lub poniedzialek rano wyjezdza wiec musze mu uszykowac na droge rozne rzeczy zeby biedny mi nie zmizernial i nie jadl caly czas zupek chinskich lub tym podobnego swinstwa
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ray ciesze sie, ze moglas zobaczyc kruszynke a to serduszko...samo czytanie o tym mnie wzrusza a co dopiero tam byc i sluchac bicia serca swojego dziecka
![]() ![]() Ciesze sie, ze u Gizelci wszytsko dobrze, bede czekac na sprawozdanie z pierwszej reki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
tak Kasi mezus w domku obiadek mu szykowała jakas godz temu wiec teraz pewnie przytulanka sa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wklejam wam moja fasolke slaba fota bo zdjecie ma taki material ze odbija sie i ciezko fote zrobic ale nie jest juz to kropka hehe mozna ruszyc wyobraznia
![]() ja jestem happy moj maz mnie zaskoczyl kazal mi jutro rezerwowac czas na 20 dla niego meczylam az w koncu mi powiedzial ze zamowil stolik we wloskiej pizzeri ![]() ![]()
#191 |
Raczkowanie
|
EMI22 napewno nie mam nadzerki,juz tyle badan mialam ze napewno by mnie o tym poinformowali...a tamponow uzywam bo takze w podpaskach sie zle czuje i niekomfortowo
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
fasolka
#193 |
Raczkowanie
|
Ray bardzo ladnie robisz te tipsy...kurcze gdybys tak daleko nie mieszkala to sama bym poszla do ciebie zebys mi zrobila na 29 wrzesnia a tak musze szukac i znalesc jakas dobra pania ktora mi dobrze to zrobi bo ostatnio taka kosmetyczka taki kit mi odwalila ze szok wiecej do niej nie pojde........dziewczynki ja wieze ze mi sie uda zafasolkowac ale jak tu o tym nie myslec.....napewno pojde i porozmawiam z lekarzem juz myslalam nad testami owulacyjnymi moze kupie je i sprawdze czy ja wogole mam owulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed chwila dostalam smsa od Tz i wiecie co mi napisal,ze teskni juz nie za mna ale ZA NAMI!!! Mam nadzieje ze nasza ostatnia noc bedzie WLASNIE TA bo takie jakies mam przeczucie ze to byl wlasnie ten dzien,ale poczekamy zobaczymy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Tez mam taka nadzieje i bardzo Nam tego zycze kochana,zerszta zycze wszystkim dziewczyna tego aby jak najszybciej juz zobaczyly swoja fasolke ktora im zamieszkala w brzuszku
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
No w domku ale przy kompie siedział mnie cos zmogło i przysnełam
![]() Cytat:
![]() Fajna ta twoja fasolinka widac jej fajne ciałko ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Ray - cudowny widok...Też łzy stanęłyby mi w oczach gdybym to zobaczyła...I jak wyraźnie już widac!! Fantastyczne!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Kasiu kochana a jak minal pierwszy dzien w pracy po urlopie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu a moge wiedziec czym sie zajmujesz w pracy czy to tajemnica? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze ja tez mam zdiecie Kacra jako fasolki ale chyba nie uda mi sie jej wlepic a tam juz widac códowna dzidzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba strzele sobie profesjonalny masazyk w salonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
No hej dziewczynki. Ja tylko na chwileczkę
Byłam u gina, wszystko w miare dobrze poza tym że hemoglobina jeszcze bardziej mi spadła niż przy ostatnim badaniu. Teraz wynosi 10.4 ![]() To jeszcze nie koniec. Wracając z mamą od lekarza miałyśmy wypadek. Zderzyłyśmy się z na krzyżówce z jedną babką. Wyszła nasza wina, chociażja uważam że była pół na pół bo ta babka jechała zbyt szybko i poorostu nas nie zauważyła. Ja zobaczyłam ją dopiero jak się zderzyłyśmy. Nikomu na szczęście nic sie nie stało ale strasznie chciało mi sie płakać. Troche obarczam siebie za ten wypadek bo jakbysmy jechały prosto do domu to nic by nie było a ja namówiłam mame żeby zawiozła mnie do sklepu po karmę dla psa ![]() Teraz mamy rozwalone auto a ja mam wyżuty sumienia. Jednak przeczucie nie myliło mnie mnie od rana
#208 |
Zadomowienie
|
poprawka słowa wyrzuty ( moja pisownia kiepska)
Ray słodkie maleństwo.
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.