![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: buty SKATE:]
Suuper te buciki są
![]()
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Entropia fajne, fajne te butki.
![]() Jak się konkretnie nazywa model ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
WMNS nike blazer mid - info z pudła XDDD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Dziewczęta, może poardzicie coś do mojego poprzedniego pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
monik@_monik@ dołaczam sie do pytania, mam ten sam dylemat;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam dylemat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
mysiamysia-zrób zdjęcie swoich nóżek w tych butach i spodniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
wklejam...(to cos okragle czarne to spakowane sznurowki przyczepione do buta) Dwie ostatnie fotki to Nike Tenis Classic tak dla porownania..jak tak patrze teraz to naprawde te Etniesy wygladaja jak kajaki mimo ,ze to 37,5 :/ Nieprawdaz?
![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Ja myślę, że nie jest źle. Może dlatego, że są nowe-nie przyzwyczaiłaś się do nich jeszcze.
A tak z innej beczki to bardziej podobają mi się te z Nike. Mają ładniejszy przód(lubię takie"okrąglejsze". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie,tez tak mysle.W nike przod jest taki mniejszy ,nizszy i bardziej zaokraglony i chyba dlatego wlasnie wyglądają na zgrabniejsze niz te Etnies....Moze to dziwnie zabrzmi ,ale czuje sie w tych Etniesach jak chłop
![]() (Chyba jednak zwroce je i zobacze te nike court tradition,mam nadzieje ,ze nie zostaly same rozowe albo same duze rozmiary ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam rozmiar 38, 5-39 i jak mierzę takie z mało"okrągłymi"czubkami to...wyglądam jak chłop. Mega stopy
![]() Ja mam butki z DC-kupiłam je głównie ze względu na czubki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Mysiamysia moim zdaniem wcale to nie wygląda źle, ba, na zdjęciu w Etniesach miałam wrażenie jakby one były mniejsze od Nike'ów, no ale to być może ze względu na perspektywę fotki.
A czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć która firma ma w ofercie najwięcej ''subtelnych'' butów, z mocno zaokrąglonymi czubkami ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
zazwyczaj jak sie kupuje biale buty to stopy wygladaja na wieksze.. ale przeciez nie wygladaja tak zle...
![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
to sa buty skate, dlatego mowi sie, ze sa wlasnie SZEROKIE. kwestia przyzwyczajenia. tez mialam takie problemy :p wygladaja super wgmnie ;]
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
Mysiamysia Etniesy wyglądają super, wiadomo, że stopa będzie wydawała się większa, bo to są buty w stylu Skate, a co za tym idzie są "masywne i mało delikatne"
![]() ![]() Wiecie co ja niektórych dziewczyn nie rozumiem. Mówią, że podobają im się strasznie te buty (być może tylko dlatego, że wiele z nich ma super kolorystykę itp?), a z drugiej strony oczekują, aby na nodze wyglądały super zgrabnie i delikatnie ![]() Jeżeli chcecie takie buty polecam buty w innym stylu, bardziej dziewczęcym ![]() Clarissa śliczne butki ![]() ![]()
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Orientujecie się może, czy w Silesii w Katowicach są gdzieś Court Tradition ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Tego nie wiem,ale na allegro sa ich miliony ;D
![]() |
#201 |
BAN stały
|
jaciee buciki DC są booskieee!
upatrzyłam sobie nawet jedne ale były białe. a mam złe doświadczenia z białymi - były wiecznie brudne ![]() ![]() więc kupiła sobie czarne nike court tradition V2 z różowym znaczkeim i spodami. cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam trochę gorzej, bo mam rozmiar 40/41 ![]() ![]() ![]() Achhh marzą mi się Etniesy albo DCshoes ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
byłam dziś z koleżanka w skateshopie, mierzylysmy te etniesy (obie mamy rozmiar 39, takze wiekszy niz te mysimysi), super wygladaja na stopie. Mysiamysia, na zdjeciu wygladaja tez fajnie, ale wydaje mi sie ze fajniej jest jak jezyk nie jest schowany do spodni
![]() edit: ajj jednak sie pomylilam;/ przymierzałyśmy te:http://skateshop.pl/product-pol-1152...towe-buty.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |||
Zadomowienie
|
Nigdy nie kupowałam butów na Allegro - trochę się boję, dlatego wolałabym w sklepie
![]() Cytat:
![]() Gdzieś w okolicach Katowic ? ![]() Cytat:
![]() ![]() No i jakieś w miarę ( ![]() ![]() Cytat:
![]() Edit: jaka była ich cena ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
BAN stały
|
monik@_monik@ kupiłam je na allegro, bo u mnie w nike zabrakło rozmiarów. ale nie wiem czy dostałam jakieś drugogatunkowe czy coś bo strasznie mi się obtarło to różowe na górze jak się stopę wkłada
![]() i nie wiem co mam teraz zrobić ;(;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Do takich butów trzeba się chyba po prostu przyzwyczaić. Jeśli po chodzeniu w Najkach Sprint Sister Leather wskakuje się od razu w któryś z modeli DC, to jest to trochę może szok <przykład wzięty z mojego życia;p>. Ale ja tam przyzwyczaiłam się naprawdę szybko ;) i nie chodzę w żadnych innych butach. Od ponad dwóch lat w mojej kolekcji goszczą buty firm DC, Etnies i Nike. butów innych mark nie mam i zwyczajnie nie noszę ;p
Edytowane przez dygresjaa Czas edycji: 2007-09-22 o 13:11 Powód: błąd ort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
BAN stały
|
To są moje buciki
![]() Na drugim zdjęciu widać rozdarcia. I bynajmniej nie powstały wskutek ocierania się o siebie (1 było zanim pojawiło się 2). A mam je dopiero niecałe 2 tygodnie;/ Macie może jakieś sposoby na zatuszowanie tego? ciężko mi będzie znaleźć jakąś różową pastę do butów ![]() ![]() p.s. sorki za to że są brudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Kurde fajnee te buciory Honej
![]() A może spróbowałabyś to różowym lakierem do paznokci maznąć ? Bo to chyba takie lakierkowe wykończenie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
BAN stały
|
dziieeeki..
całkiem niezły pomysł, ale to jest taka ekoskórka i boję się że będzie się wyróżniało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.