Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-11, 14:19   #181
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

woow no to bajer..ja bym mu pozowliła spełnic te marzenia..a co tam , wszystko się ułoży a jak chłopak ma palny to niech realizuje..Michał zbiera na Hiszpanię za rok i dla 1 osoby juz uzbierał, powiedziałam mu że nie chcę na jego koszt jechac,ale on się uparł, może chce odbic to że w tym roku nigdzie nie pojechaliśmy razem... a koszty wesela to porażka..szkoda gadac, od nowego roku musimy ustalic date i rodzicow przygotować na odkładanie siana:/
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 14:21   #182
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
woow no to bajer..ja bym mu pozowliła spełnic te marzenia..a co tam , wszystko się ułoży a jak chłopak ma palny to niech realizuje..Michał zbiera na Hiszpanię za rok i dla 1 osoby juz uzbierał, powiedziałam mu że nie chcę na jego koszt jechac,ale on się uparł, może chce odbic to że w tym roku nigdzie nie pojechaliśmy razem... a koszty wesela to porażka..szkoda gadac, od nowego roku musimy ustalicdate irodzicow przygotować na odkładanie siana:/
No takie są nasze realia niestety... no ale mam nadzieje że się Wam wszystko uda i bedzie ślub jak z bajki. Hiszpania super, Tż też mnie namawiał, ja osobiście wolę Grecję, zresztą do Hiszpanii jego tata jeździ tirem więc jakby co może nam się uda zabrać kiedyś w trasę ale się rozmarzyłam
A reszta bliźniaczek co tak milczy? Co tam u Was? Macie jakieś sposoby na nudne popołudnie?
Stary 2007-09-11, 14:26   #183
karolina2020
Zadomowienie

Ale sie obzarlam Podobnie jak Chii mialam na obiad spaghetti Przy okazji zrobilam kotlety, bo za duzo miesa mielonego mialam A tak w ogole to mi sie straasznie spac chce, jechalam dzisiaj godzine pociagiem i gdyby nie te plastikowe okropne siedzenia to bym pewnie zasnela hehe. Trzeba sobie kawke zrobic po obiedzie
Stary 2007-09-11, 14:27   #184
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
to fajne plany masz ..na narty tez bym chciałaja wydałam moje wyszstkie pensje zanim jes dostałam..hehe kupiłam laptopa sobie i teraz co miesiąc oddaja kasę rodzicom..no bo zapożyczyłam się.. a teraz juz od nowego roku na ślubik odkaladam
oj ja chce ja chce!! pochwale się Wam Kobitki , że w ogóle odkładam kasę na sprzęt , bo może za rok uda się wyjechać z tatą - chcemy wejść na Mont Blanc! to nasz marzenie wspólne!!
a narty mi się marzą i marzą już tak dawno nie byłam..mój TŻ był rok temu na obozie sportowym ze studiów w Bukowinie i naoglądałam sie zdjęc! i teraz chodzę i marudzę że chcę jechać!!
Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
O to gratuluję zakupu- myślę że byo warto w końcu brat Ci kompa nie zajmuje bo masz swój co do ślubu to rozsądnie, nawet nie wiedziałam ile to wszystko kosztuje-drogo, sukienka, wesele itp. a wiadomo że nie ma co oszczędzać na najpiękniejszym dniu w życiu
Mi Tż powiedział że za rok jedziemy do Grecji na wakacje i że mi się oświadczy w jakimś pięknym miejscu...ja mu powiedziałam, że zamist na wakacje wolę odłożyć na mieszkanie albo coś..chociaż wiadomo..byłyby wspomnienia.. ale na razie tylko tak sobie gadamy
oświadczyny w Grecji... romantycznie...
ja w tym roku byłam na 3 weselach , wszystkie nasze znajome pary sie chajtały , została jesczze jedna...w październiku idziemy na wesele ( i teraz wszyscy pytaj kiedy my - a mnie tak irytuje to pytanie ) , właśnie buszuję w necie i szukam jakiegoś fajnego prezentu na panieński - haha ... znalazłam ciasteczka penisy, kapcie penisy lub patelnia w kształcie serca

Edytowane przez ewulinek@vp.pl
Czas edycji: 2007-09-11 o 14:28 Powód: literowka
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 14:30   #185
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
oj ja chce ja chce!! pochwale się Wam Kobitki , że w ogóle odkładam kasę na sprzęt , bo może za rok uda się wyjechać z tatą - chcemy wejść na Mont Blanc! to nasz marzenie wspólne!!
a narty mi się marzą i marzą już tak dawno nie byłam..mój TŻ był rok temu na obozie sportowym ze studiów w Bukowinie i naoglądałam sie zdjęc! i teraz chodzę i marudzę że chcę jechać!!

oświadczyny w Grecji... romantycznie...
ja w tym roku byłam na 3 weselach , wszystkie nasze znajome pary sie chajtały , została jesczze jedna...w październiku idziemy na wesele ( i teraz wszyscy pytaj kiedy my - a mnie tak irytuje to pytanie ) , właśnie buszuję w necie i szukam jakiegoś fajnego prezentu na panieński - haha ... znalazłam ciasteczka penisy, kapcie penisy lub patelnia w kształcie serca
Hehe fajne prezenty no mi tam się ze ślubem nie spieszy i też mnie takie pytania denerwują a co do penisów...mam za moim łóżkiem jednego wielkiego pluszowego dostałam kiedyś na 18stkę nie śpię z nim bo to by dziwnie wyglądało
Stary 2007-09-11, 14:38   #186
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

no uśmialam się oglądając te gadzety!

chcę coś oryginalengo , bo to moja bardzo dobra kumpela :

http://www.sisi.pl/bielizna/sexyerot...ty-do-gry.html karty

http://www.sisi.pl/bielizna/sexyerot...-metalowe.html kajdanki

http://www.sisi.pl/bielizna/sexyerot...ne-rzeczy.html ciacha peniski hehe

http://www.sisi.pl/bielizna/sexyerot...peniskami.html kapcie

http://www.ministerstwogadzetow.com/...od_big&idk=311 kubeczki

http://www.ministerstwogadzetow.com/...od_big&idk=233 patelnia

co wybrać ??????
Stary 2007-09-11, 14:43   #187
Chii1986
Zakorzenienie

Wg. mnie kapcie penisy wymiatają- najśmieszniejszy prezent a kubeczki bardzo romantyczne, śliczne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-11, 18:01   #188
kindzia1984
Wtajemniczenie

Fajowe gadżety. Już wiem do kogo zawitam z poddaniem pomysłu jak bedę miała problem ze znalezieniem czegoś na jakąś okazję

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 21:05   #189
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

phdwao juz wrocilam do moich blizniaczek.Zawsze bede wracac.

Najadlam sie zapiekanki na noc,ale to wszystko przez TŻta!!Heheh...ladnie sie odzywiam nie ma co.Szkoda tylko,ze troszke nie przytylam.Wydaje mi sie ze wrecz ostatnio schudlam!Iznowu wszystkie spodnie na mnie wisza!
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 21:14   #190
phdwao
Zakorzenienie

a ja walczę o schudniecie...to niesprawiedliwe!!
Stary 2007-09-12, 10:51   #191
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Dzień Dobry w Środę...

co tu taka cisza...gdzie jesteście wizażanki - bliźniaczki

mi dziś jako tako leci - chociaż jeszcze 5 godzin , no ale od rana był ruch sprzedałam bileciki lotnicze!!

a teraz chyba zjem drugie śniadanko...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-12, 11:00   #192
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry w Środę...

co tu taka cisza...gdzie jesteście wizażanki - bliźniaczki

mi dziś jako tako leci - chociaż jeszcze 5 godzin , no ale od rana był ruch sprzedałam bileciki lotnicze!!

a teraz chyba zjem drugie śniadanko...
Ja jestem jak zwykle kolejny dzień nudy w domu ale już jutro spotkanie z Tżtem, w piątek też, w sobotę zakupy w centrum i inne rozrywki a w niedziele na grzyby- znam się tylko trochę ale może nazbieram koszyczek i dam mamy niech sobie zrobi suszone
Stary 2007-09-12, 11:05   #193
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem jak zwykle kolejny dzień nudy w domu ale już jutro spotkanie z Tżtem, w piątek też, w sobotę zakupy w centrum i inne rozrywki a w niedziele na grzyby- znam się tylko trochę ale może nazbieram koszyczek i dam mamy niech sobie zrobi suszone
ja dziś liczę na dłuższe spotkanie z TŻ ( nareszcie nie ma treningu )wczoraj pojechaliśmy na chwilę do znajomych i wracając wstąpiliśmy do biedronki - i kupiłam sobie kalosze - takie rózowiutkie ze wzorkiem TŻ śmiał się gdzie ja je założe - ale do parku lub lasu na spacer z psem będą w sam raz

Chii1986 też bym sobie na grzybki pojechała...bardzo dawno nie byłam, nie znam się na grzybach , ale fajnie tak pochodzić po lesie ...
Stary 2007-09-12, 12:45   #194
phdwao
Zakorzenienie

ja mam okienko w pracy na obiad przyleciałam szybko, posiedzę trochę z Wami i idę znowu to pracy..dzis TŻ wraca z targów i wieczorem planuję mu zrobić fajna kolację
Stary 2007-09-12, 14:02   #195
Chii1986
Zakorzenienie

Hej dziewczynki a ja siedzie w domku zjadłam 2 Liony, zupkę w paczce, jogurt i wielką rurkę z kremem:/ ale należało mi się bo jestem zła bo nie sprzedałam na allegro tego co chciałam (wygrałam w konkursie Joya nagrodę i z braku pieniędzy chciałam sprzedać) a już myślałam że wpadną jakieś pieniążki siostra dała mi 100zł mama też100zł-dla mnie niepracującej to dużo, ale jak odliczę wydatki (tabletki 40zł, coś dla siostrzeńca,benzyna i jedzienie w Poznaniu-zawsze zrzucamy się z Tżtem jak jedziemy na zakupy ) to zostaje mi ledwo na buty które muszę kupić bo ostatnie balerinki mi się rozleciały:/ a tak chciałam sobie coś kupić:/ no ale co zrobić....tylko jak zobaczę te wszystkie fajne ciuchy w sklepach to mnie szlag trafi.. bo ja to jestem maniaczka zakupowa.. daliby mi pół miliona to nie wyszłabym ze sklepów do póki bym nie przetraciła
a jak Wam mija popołunie?
Stary 2007-09-12, 14:32   #196
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki a ja siedzie w domku zjadłam 2 Liony, zupkę w paczce, jogurt i wielką rurkę z kremem:/ ale należało mi się bo jestem zła bo nie sprzedałam na allegro tego co chciałam (wygrałam w konkursie Joya nagrodę i z braku pieniędzy chciałam sprzedać) a już myślałam że wpadną jakieś pieniążki siostra dała mi 100zł mama też100zł-dla mnie niepracującej to dużo, ale jak odliczę wydatki (tabletki 40zł, coś dla siostrzeńca,benzyna i jedzienie w Poznaniu-zawsze zrzucamy się z Tżtem jak jedziemy na zakupy ) to zostaje mi ledwo na buty które muszę kupić bo ostatnie balerinki mi się rozleciały:/ a tak chciałam sobie coś kupić:/ no ale co zrobić....tylko jak zobaczę te wszystkie fajne ciuchy w sklepach to mnie szlag trafi.. bo ja to jestem maniaczka zakupowa.. daliby mi pół miliona to nie wyszłabym ze sklepów do póki bym nie przetraciła
a jak Wam mija popołunie?
ja dostałam ochrzan od szefa... w sumie za swoją głupotę go dostałam, ale i tak mi przykro.
Do tego przyszedł dzis do mnie chłopak z zapytaniem czy może przyjść na pratyki i chyba będę mieć praktykanta!
Chii1986 a co wygrałaś ? co to był za konkurs? pochwal się
Stary 2007-09-12, 14:41   #197
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
ja dostałam ochrzan od szefa... w sumie za swoją głupotę go dostałam, ale i tak mi przykro.
Do tego przyszedł dzis do mnie chłopak z zapytaniem czy może przyjść na pratyki i chyba będę mieć praktykanta!
Chii1986 a co wygrałaś ? co to był za konkurs? pochwal się
To było losowanie smsów wygrałam jednen z dziesięciu zestawów do stylizacji włosów Remingtona(prostownica, lokówka itp.) warty ok200zł , cieszyłam się ale w sumie nie stosuję takich rzeczy bo mam mocno pocieniowane włoski

Co do konkursów to z moim szczęściem nie jest źle kiedyś wygrałam kosmetyki czasem jak mnie coś najdzie to wysyłam sms na jakiś konkursik
fajnie mieć praktykanta- poczujesz władzę
Stary 2007-09-12, 14:48   #198
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
To było losowanie smsów wygrałam jednen z dziesięciu zestawów do stylizacji włosów Remingtona(prostownica, lokówka itp.) warty ok200zł , cieszyłam się ale w sumie nie stosuję takich rzeczy bo mam mocno pocieniowane włoski

Co do konkursów to z moim szczęściem nie jest źle kiedyś wygrałam kosmetyki czasem jak mnie coś najdzie to wysyłam sms na jakiś konkursik
fajnie mieć praktykanta- poczujesz władzę
no to gratulacje!! ja kiedyś też wygrałam kosmetyki w takim konkursie smsowym ( zestaw Kosmetyków Soraya chyba ) mama się cieszyła , bo to była linia dla dojrzałej skóry!!
a co do prostownic - ja właśnie planuje zakup jakiejś porządnej , bo mam taką ze średniej pólki i widzę ze niszczy włosy , kurczę tylko nie wiem jaka - jest taki wybór muszę poczytać co Wizażanki piszą na temat prostownic na wątku z fryzurkami!

a co do praktykanta- hihi. no jakoś nie jestem przekonana- sama dopiero pracuje miesiąc! no ale przynajmniej będzie z kim pogadać!!
Stary 2007-09-12, 14:52   #199
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
no to gratulacje!! ja kiedyś też wygrałam kosmetyki w takim konkursie smsowym ( zestaw Kosmetyków Soraya chyba ) mama się cieszyła , bo to była linia dla dojrzałej skóry!!
a co do prostownic - ja właśnie planuje zakup jakiejś porządnej , bo mam taką ze średniej pólki i widzę ze niszczy włosy , kurczę tylko nie wiem jaka - jest taki wybór muszę poczytać co Wizażanki piszą na temat prostownic na wątku z fryzurkami!

a co do praktykanta- hihi. no jakoś nie jestem przekonana- sama dopiero pracuje miesiąc! no ale przynajmniej będzie z kim pogadać!!
Ja wiem tylko, że prostownice najlepiej jak mają ceramiczną powłokę bo nie niszczą włosów, właśnie Remington czy Rowenta mają takie ale jest też dużo innych na allegro i nawet w miarę rozsądne mają ceny a i wątków na Wizażu o tym sporo więc napewno coś znajdziesz. Ja wypróbowałam tą moją z tego zestawu i jest w porządku, natomiast do lokówki nie miałam cierpliwości bo nie mam wprawy
Stary 2007-09-12, 15:02   #200
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wypróbowałam tą moją z tego zestawu i jest w porządku, natomiast do lokówki nie miałam cierpliwości bo nie mam wprawy
no bo bliźniaki są niecirpliwe
a do mnie właśnie dzwonił szef z zapytaniem - co robie za tydzień w week- bo jak nie mam planów to żebym na weekend do biura do Bydgoszczy poszła ( bo jeden pracownik jedzie jako pilot wycieczki, druga laseczka ma zjazd ) że o mieszaknie nie mam się martwić - będę spać w mieszkaniu tego kolesia co jedzie jako pilot! jakoś mi to nie leży...
Stary 2007-09-12, 16:35   #201
phdwao
Zakorzenienie

Aniu gartulacje!!!fajnie, ja czasem wysyłam te smsy ale nic nie wygrywam:/tylko rachunki za tel.duże płacę
Stary 2007-09-12, 18:45   #202
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Witam blizniaczki!!!!
A ja bylam dzisiaj na grzybkach!!!
Nawet troche uzbieralismy(bylam z TŻtem)tylko potem wszystko musialam obierac.Dobrze,ze mi siostra pomogla.A jutro beda pierozki i zapiekanki!!!

A co tam u Was???Wieczorak a tu pustki.Pewnie wszystkie na randkach
Stary 2007-09-12, 18:47   #203
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
Witam blizniaczki!!!!
A ja bylam dzisiaj na grzybkach!!!
Nawet troche uzbieralismy(bylam z TŻtem)tylko potem wszystko musialam obierac.Dobrze,ze mi siostra pomogla.A jutro beda pierozki i zapiekanki!!!

A co tam u Was???Wieczorak a tu pustki.Pewnie wszystkie na randkach
Ja w domu:/ dopiero jutro spotkanie zTżtem, stęskniłam się ale Phdwao chyba ze Swoim jest teraz bo miała Mu kolacyjkę zrobić
ale mi Vanessa narobiłas apetytu na zapiekanki no i na ten wyjazd na grzyby.. nie ma co jadę w niedziele a dziś dziadek nam trochę grzybów podrzucił -dużo ale jeszcze malutkie.
A ja sobie siedze i jem kolację komputer coś mi nawala ale to norma
Stary 2007-09-12, 18:57   #204
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Ja w domu:/ dopiero jutro spotkanie zTżtem, stęskniłam się ale Phdwao chyba ze Swoim jest teraz bo miała Mu kolacyjkę zrobić
ale mi Vanessa narobiłas apetytu na zapiekanki no i na ten wyjazd na grzyby.. nie ma co jadę w niedziele a dziś dziadek nam trochę grzybów podrzucił -dużo ale jeszcze malutkie.
A ja sobie siedze i jem kolację komputer coś mi nawala ale to norma
W takim razie zapraszam jutro na zapiekanki!!aaa i na pierozki
Ja tez sama w domku.
Stary 2007-09-12, 18:59   #205
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
W takim razie zapraszam jutro na zapiekanki!!aaa i na pierozki
Ja tez sama w domku.
Trochę daleko ale napewno warto bo pyszne no taki nasz los...w domu siedzimy a jakie plany na weekend??? bo ja już pisałam-zakupy, kino, Mc Donalds ewentualnie KFC i grzybki...co za połączenie
Stary 2007-09-12, 19:59   #206
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

a ja w sobote pracuje a w niedziele pewnie bede sie relaksowac.Konkretnych planow nie mam ale pewnie cos z TŻtem wymyslimy
Stary 2007-09-12, 20:06   #207
Chii1986
Zakorzenienie

Widzę że ewulinek czyta a nic nie pisze bedą baciki a ja życzę wszystkim dobrej nocy i zmykam do łóżeczka chyba bardziej z nudów niż z tego że jestem senna.. w łóżeczku czeka na mnie mój jamnik Hektor... on zawsze leży pod kołdrą i jest strasznie cieplutki i grzeje i jeszcze liże po nogach- full zestaw
Stary 2007-09-12, 20:13   #208
gwendolyn
Rozeznanie

Dla wszystkich bliźniąt cmokaski - jestem jedną z was
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 20:22   #209
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę daleko ale napewno warto bo pyszne no taki nasz los...w domu siedzimy a jakie plany na weekend??? bo ja już pisałam-zakupy, kino, Mc Donalds ewentualnie KFC i grzybki...co za połączenie

Cytat:
Widzę że ewulinek czyta a nic nie pisze bedą baciki a ja życzę wszystkim dobrej nocy i zmykam do łóżeczka chyba bardziej z nudów niż z tego że jestem senna.. w łóżeczku czeka na mnie mój jamnik Hektor... on zawsze leży pod kołdrą i jest strasznie cieplutki i grzeje i jeszcze liże po nogach- full zestaw

hihi!! Chii Ty Sherlocku już piszę , więc nie bij!!
ja wrocilam ze spaceru z psiakiem - troche tlenu zeby sen był lepszy!
teraz popijam herbatkę, głodna jestem...chyba sobie tosta zrobię !!
o 21.30 chcę zobaczyć You can dance, po prostu tańcz!! a potem sen.
Chii śpij dobrze i kolorowo

a co do planów na weekend - za bardzo ich jeszcze nie mam - rodzice jadą na weekend w góry - więc bede opiekowac sie babcią ( która mieszka u mnie po operacji biodra ) i psiakiem.
moze jakis film wypozyczymy sobie z TŻ na wieczor ( tak bym chciala - film, wyrko i winko - wtedy nigdy nie obejrzymy filmu do końcaale lubię takie wieczory )

Cytat:
Napisane przez gwendolyn Pokaż wiadomość
Witamy Cię serdecznie - napisz cos o sobie, masz typowe cechy swojego znaku zodiaku ??pozdrawiam

Ok Dziewczynki ja wyłączam juz net- cały dzień z komputerem - na glowe idzie dostac!! jutro na pewno sie odezwe!!

Dobrej nocy Bliźniaczki
Stary 2007-09-12, 20:23   #210
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez gwendolyn Pokaż wiadomość
Witamy.witamy.
Napiszesz cos o sobie??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości