![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opolskie Panny Młode
Madzik buty są super ale ja też będę potrzebować na niskim obcasie albo nawet prawie bez. Teraz się zaczął sezon na białe buty jest ich sporo zwłaszcza takich o typie baletek, tylko te maja za to jakieś ciemne podeszwy niestety. Masza_20 myślę że ja znajdziesz coś odpowiedniego i to w dobrej cenie to kup
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() szczerze mowiac to jakbym miala drugi raz zaczynac szukanie strojow, to albo zaczelabym od butow, a nie od sukienki, albo wybralabym sukienke w innym kolorze niz bialy. butow ecru czy kremowych czy innych jest pelno i to niektore takie sliczniutkie, a bialych ![]() radze ci zastanow sie dobrze czy nie warto juz teraz kupic botow (i tak je bedziesz musiala kupic) - jeden i to calkiem spory stres mniej pozniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() w kazdym badz razie zycze powodzenia i wytrwalosci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jestem na etapie szukania zespołu na wesele.Znacie może jakieś??
Możecie mi polecic,jestem z okolic Opola!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
napisalam do Ciebie na priv
![]()
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Agaw'a prosze cie bardzo wyslij mi na priv jakies namiary na ten twoj zespol, bo my mamy tez juz 3 na oku, ale zaden nie jest w 100% satysfakcjonujacy, zawsze jakies "ale". A to cena a to znowu inne rzeczy. Bylabym bardzo wdzieczna. Z gory dzieki. Buzka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Halo OPOLANKI gdzie jestescie?
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki zakopnae chyba w przygotowaniach,cos czuje ze zadziej bedza widywane na forum no w koncu szykuja sie do najwazniejszego dnia w zyciu.....mam pytano czy ktoras z was trafila cos juz w totka??
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
A ja kiedys wygralam
![]() ![]()
![]() |
#191 |
BAN stały
|
Witam
W wolnej chwili zapraszam do zobaczenia pleneru z mojego ślubu Niestety z racji odgrywania roli "Pana młodego" nie mogłem tego filmować. Obrazek na dole - potrzebny jest FLASH 8 http://www.wesele.opole.pl/index.php...mid=61&lang=pl Została mi tylko frajda przy montowaniu Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Wczoraj odwiedzilismy ksiedza i ustalilismy godzinę naszego slubu to 13:00 dnia 14.paździenrika 2006r.!!
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Wizyty u księdza to ja się najbardziej obawiam, ale mam jeszcze dużo czasu na szczęście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny!!
![]() ![]() Pozdrawiam mam nadzieję że będziemy się tutaj często spotykać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie "sasiadke" w imieniu nas wszystkich, jako ze jestem pierwsza
![]() Ja slubuje miesiac pozniej, 26.05.2007 Pochwal sie jesli mozesz skad jestes i cos wiecej o sali, fotografie i zespole. Ja narazie mam tylko sale a za reszta mamy zamiar sie rozejrzec. Szukam wiec jakis sprawdzonych namiarow, zeby bylo z czego wybierac. A i chcialam zapytac dlaczego tak wczesnie zamawialiscie termin u ksiedza?? Moze tak trzeba a ja nie wiem?? Zamierzamy sie zglosic do kancelari dopiero po nowym roku. Moze to za pozno? Dodam ze slub biore w Opolu. Co o tym sadzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Chcialam jeszcze zwrocic sie ogolnie do panien z Opola. Nurtuje mnie sprawa makijazu slubnego. Narazie to tylko hipotetycznie, bo przeciez nie bede teraz rezerwowala, tylko martwi mnie sprawa, ze nie mam pojecia gdzie w Opolu mozna dorwac jakas pania, ktora sie tym zajmuje. Gdzie tego szukac? To musi byc przeciez jakas profesjonalistka, zeby miala jakies pojecie o dobieraniu kolorow i kosmetykow odpowiednich, a nie taki "samouk" co malowal przyjaciolki i postanowil sie tym zajac na stale. Taka przyjaciolke juz mam, ale ona bedzie miala malutkie dziecko i nie chce jej zawracac glowy w dzien mojego slubu. Macie jakies namiary, sprawdzone lub nie?
Fryzjerow ci u nas dostatek, ale o makijazystkach nie slyszalam szczerze mowiac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Masza 20 - dziekuję za przywitanie.
Co do księdza to nie wiem czemu poszlismy tak wczesnie. Wiadomo, że ksiądz zgodzi sie na ślub praktycznie zawsze , ale my chcielismy mieć chyba pewność i spokój , że nie spotkają nas zadne niespodzianki.Np. pójdziemy póxniej i okaże się, że np nie bedzie już wolnej godziny która by nam odpowiadała.A tak bylismy pierwsza parą która zaklepywała termin na 28.04 i mielismy cały dzień do wyboru. ![]() ![]() A powiem Wam że nic mnie tak nie ucieszyło i nie wzrószyło, ani zamawianie sali, ani zespołu - jak widok siostry zapisującej nasze nazwisko obok siebie ....ehhhh Aha, zapomniałam o najważniejszym - jestem ze Strzelec Opolskich. Sale wybieralismy chyba z 2 miesiące.Jeździliśmy po okolicy, po naszym mieście i wkońcu zdecydowalismy, że wybierzemy restaurację w Strzelcach - bez bawienia się w dojazd z Gośćmi.Wybralismy BIAŁĄ SALĘ - restaurację w parku strzeleckim, koło ruin zamku,ta restauracja jest w budunkach tez nalezących do zamku.Uznalismy że to naprawde ładne miejsce , w kwietniu park bedzie ślicznie wyglądał i ta sala ma tez swój klimat - filary,stary, biały fortepian - wszystko wyglada jak na dawnej sali balowej ![]() Co do zespołu to zdecydowalismy sie na taki zespół z Toszka.Bylismy kiedyś na jakims festynie nad jeziorem i oni tam grali - spodobało nam się, wzielismy od nich wizytówke i zapomnielismy o całej sprawie. Aż do momentu kiedy zdecydowaliśmy się na slub. przesuchaliśmy kilka demówek < miedzy innymi tego zespołu> i zdecydowalismy się właśnie na nich. Fotografa i kamerzyste własnie wybieramy ![]() Sorki że tak duzo czytania ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
O prosze sasiadka
![]() Ja jestem z okolic Strzelec. Sale i zespol juz mamy ![]() Slyszalam o Białej Sali jednak my musielismy szukac lokalu z noclegami. Wszyscy sa przyjezdni. Rowniez jestem na etapie szukania fotografa i kamerzysty. Najpierw szukalam fotografa amatora ale takiego ktory p[otrafi naprawde zrobic super fotki. Znalazlam przez kolege taka owsobe. Dzis zobaczylam w jej wykonaniu fotki ( slub brali znajomi w piatek) i powiem ze jestem milo zaskoczona ![]() W gre wchodzi jeszcze wujek mojego TŻta ktory zajmuje sie profesjonalnie pstrykaniem fotek. Zobaczymy , pogadamy o dopiero zdecydujemy kogo wybrac ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
[quote=Masza_20]Chcialam jeszcze zwrocic sie ogolnie do panien z Opola. Nurtuje mnie sprawa makijazu slubnego. Narazie to tylko hipotetycznie, bo przeciez nie bede teraz rezerwowala, tylko martwi mnie sprawa, ze nie mam pojecia gdzie w Opolu mozna dorwac jakas pania, ktora sie tym zajmuje. Gdzie tego szukac? To musi byc przeciez jakas profesjonalistka, zeby miala jakies pojecie o dobieraniu kolorow i kosmetykow odpowiednich, a nie taki "samouk" co malowal przyjaciolki i postanowil sie tym zajac na stale. Taka przyjaciolke juz mam, ale ona bedzie miala malutkie dziecko i nie chce jej zawracac glowy w dzien mojego slubu. Macie jakies namiary, sprawdzone lub nie?
Fryzjerow ci u nas dostatek, ale o makijazystkach nie slyszalam szczerze mowiac.[/quote] Ja postanowilam ze sama sobie zrobie makijaz. Jestem na etapie poszukiwania / testowania kosmetykow kolorowych ![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Dagastop zapytam z ciekawosci ile placisz za osobe ? I ile za zespol?
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My też mamy całą rodzinę przyjezdną dlatego zamówiliśmy miejsca w motelu jak zamawiasz dużą ilość to naprawde są super znizki A ty ile płacisz za sale i zespół? Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
MAm jeszcze jedno pytanie - co słyszałaś o tej sali? Bo nie znam nikogo kto miał tam slub a jestem ciekawa opinii...Załozyłam nawet taki wątek ale nikt jeszcze nie napisał..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
BAN stały
|
Witam mieszkankę strzelec
![]() Ja zajmuję się wideofilmowaniem i jestem z Osiedla Piastów. Współpracuję z firmą Hexa - polecam ich usługi w z zakresie zdjęć, szczególnie plenerowych w naszym parku. W zeszły poniedziałek byliśmy na plenerze w Mosznej i wyszedł na prawde super filmik - z czasem umieszcze go na www.wesele.opole.pl badź na www.forum.wesele.opole.pl - dostałem zgodę młodych na publikację. Co do Białej Sali to filmowałem tam w zeszłym roku. Lokalizajcja jest na prawde super. Ja jednak wybrałem na swój własny ślub sale Rezydent (25.06.07 - za niedługo będzie rok ![]() Często dobrą, bezstronna opinią, może być opinia wyrobiona na podstawie ilości wolnych terminów danej sali. Jeżeli sala ma dużo wolnych terminów ( a szczególnie w sobotę) to znaczy, że coś jest nie tak. Wiele sal w okolicy ba terminy zarezerwowane na 2 lata do przodu. Jestem praktycznie co tydzien na weselu i będe zamieszczał na www.forum.wesele.opole.pl zdjęcia z sal weselnych oraz namiary na zespoły. Mnie to dużo nie kosztuje a wielu może pomoc. Moja strona www.wesele.opole.pl jest strona komercyjna ale forum chcialbym zeby było miejscem wymiany adresów kontaktów i zdjęć. Pozdrawiam Marek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Ja wybralam sale na Gorze Sw. Anny tz. zajazd z noclegami.
Za 2 dni z noclegiem place 130zł / 1osobe. Zespol zamowilismy na dzien wesela za 1100zł, super graja i sa rozrywani. Maja duzo juz terminow zajetych na przyszly rok. W dzien poprawin bedzie grac brat mego TŻta bo ma swoj zespol ![]()
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z terminami się zgodze - dużo sal ma zarezerwowane nawet dwa lata do przodu co na pewno nie znaczy że nie maja chetnych, ![]() A z tymi zdjeciami na forum to bardzo fAJNY POMYSŁ POZDRAWIAM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Toba dagastop atmosfera i ludzie tworza caloksztalt wesela
![]() Wybaczcie ale dla mnie to troche chore ze zamawia sie sale z 2letnim wyprzedzeniem. Rok jeszcze ale 2 lata? Owszem sami juz dokonalismy podpisania pierwszych umow ale to ze wzgledu ze im krotszy czas do slubu tym gorzej cokolwiek wybrac!
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Dagastop a co z sukienka ? Gdzie bedziesz szukac? Ja jeszcze nie robilam poszukiwan i nie bardzo wiem gdzie szukac na ta chwile
![]()
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Agawa bardzo fajną sale trafiłaś - fajnie że masz nocleg dla ludzi juz w tej cenie. Z zamawianiem sal teraz są takie realia. Ja sama byłam przerażona jak to zobaczyłam. Przez dwa lata dużo się może zmienić, to jednak długi okres
![]() Wiesz ja jeszcze tak nie mysle o sukience nie wiem czy bede kupowac, szyć czy wypozyczać. Jesli zdecyduje się na kupno to raczej pojade do Gliwic tam jest duzy wybór |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.