|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moje prace wszystkiego rodzaju
i to jeszcze
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
i to na dzisz wszystkie chyba dostawy bo jeszcze czekam na inne
|
|
|
|
|
#183 |
|
CraftMod
|
Ale fajne zakupy
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
narescie doszly zdjecia od mojej cory z prezencikami ktore dostala odemnie na swieta wiec moge je dolozyc do moich prac oczywiscie bluzeczka lepiej sie by prezentowala gdyby ja ubrala tak to malo widac oprucz tej zrobilam jeszcze dwie tesame ale juz kremowa i bezowa
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
ooo niewszystkie weszly
|
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
ależ te prace sa sliczne jestem w szoku z którego nie moge wyjść mam 2 pytanka,
jak zrobić ten tort ze słodyczy ??? I jak robisz te notasiki??? Wszytko jest po prostu pikene
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Przepiekne prace!!!
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne,brawo,brawo ,brawo!
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
UHUHU dostaje skrzydel az chce sie robic dalej.
JUZ tlumacze jak zrobilam torcik kupilam w budowlanym steropian 6 lub 7 cm poszukalam trzech wielkosci naczyn okraglych i wycielam duzym nozem kuchennym jak moj syn to nazywa tasak pionowo wtedy wychodzi prosto,dwa dolne kola boki okleilam folia do pakowania prezentow a trzecie ostatnie okleilam bok i gore wszystkie czesci skleilam w tort pietrowy a puzniej zostala dekoracja,ja udekorowalam ze slodkosciami juz gotowymi czekoladkami z obrazkami takie jak dostaje sie na boze narodzenie,wielkanoc tu sa calyczas dostepne a zeby niebylo monotonnie dokleilam na goracy klej delikatnie batoniki kinderki dogory wbilam lizaki i ozdobilam gdzieniegdzie kwiatkami z bibuly na czubku ustawilam motorek ale moze to byc misiu czy autko wedlug uznania. |
|
|
|
|
#190 |
|
Konto usunięte
|
Fajniusie notesiki...
A tego z perełek jednak nie zrobiłaś?
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
JAK widzisz mialam sporo roboty z innymi zeczami jakos niepotrafie skonczyc tego perelkowego notesiku,ale go skoncze kiedys
![]() Dziewczyny dostalam zamowienie od ruskiej babki zeby po rusku zrobic ksiege hihi nie z babuszka nie tylko wierszyk po rusku i tu jest dylemat skad wziasc wiersz hmmm urodzinowy tak zebym mogla go normalnie wydrukowac i dodatkowe zlecenie cos ladnego zeby mozna bylo wlozyc pieniarzki w prezencie komunijnym a zarazem przypominalo to kartke hmm ale zlecenie cio?moze ma ktoras jakis pomysl? MOZE POMOZECIE CIO? |
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Nela a taka Tuba okazjonalna, zrobic ja na Komunie i do srodka rzyczenia i mała kopertka....
wiesz co...zaniemówilam..wow... zarabiste zakupki
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Jupi wpadlam na pomysla i to dwa sa juz w trakcie tworzenia napewno wam pokarze hihi ale juz skonczone najpierw sama musze sie im przyjrzec czy warto tworzyc buhaha.
zapomnialam wyjasnic jak powstaly notesiki no cuz niema co wyjasniac bo to dziewczyny podsunely mi pomysl zerknijcie do innych tam jest ich wiele to tylko tekturka kartki biurowe i ozdoby no moze ja troche sobie utrudnilam bo pomyslalam odrazu i czyms do pisania w tym notesiku a ze jest maly no to i male pisadlo hihi wiec troche okladke poszezylam i przecielam dwa paski w srodku odpowiednio wygielam tak zeby mi sie dlugopis zmiescil i gotowe ,jak widzicie ja tez malpuje![]() |
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
NO I kolejne moje prace wkladam
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6280592
to jest świetne - prosze zdradzic szczegóły... |
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Korde ty to wchodzisz expresem hihi
Juz zdradzam poczatek tak jak do ksiegi potem 2 kartki zginam w pol i zaklejam tylko z lewicy tak zeby moglam zwinac ruloniki klej goracy to juz normalka i sprey,po wyschnieciu pasek tektury zgiety w pol oklejony i przedziurkowany dzurkaczem wsrodek pare ozdobnych kartek no i zwiazac kokarda lub czyms tam ,dolna czesc tekturki przykleic do kartki i gotowe
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
hmm musze przestiudiowac bo jakoś tego nie widze....ale sam fakt nietypowego złóżenia stron i kwiatków jest fajny
![]() zdolma bestia z ciebie
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
hehe mowa o nowosciach to co powiesz otych moich pracach wymyslonych w ramach tej kartki z zyczeniami i zarazem czegos do schowania pieniazkow
|
|
|
|
|
#199 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
jedno na bazie pudełka CD prosze wiecej szczegółów a drugie...nie mam pojęcia....
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Hoho 30 lat temu no to warto bylo odkurzyc co nie?
ale sama wymyslilam,podrugie niebylo wtedy 3D ,mozna wlozyc nawet czekolade hihi
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Konto usunięte
|
Nie rozumiem...
![]() ![]() Cytat:
Ja Ci nie mówię, że odgapiłaś, ani, że to nie był Twój pomysł. ![]() Mówię tylko, że mój brat dostał takie pudełeczko (kartonowe) na chrzciny. Na wieczku było tak ładnie ozdobione, jak się otworzyło to po lewej była skrytka na list, a po prawej było jakimś jedwabiem czy innym materiałem wyłożone, na około było ozdobione, na środku przyczepiony medalik, a z boku była wstążeczka, za którą jak sie pociągnęło, to się otwierało pudełeczko i można było coś do środka włożyć, np pieniądze, albo zdjęcia i listy pamiątkowe. ![]() Na własne oczy widziałam to mówię. ![]() No i tak mi się to skojarzyło z Twoją pracą po lewej, bo miało taki sam kształt. ![]()
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Maromavath bez nerwow biez wszystko zartem hihi jesli dostal cos takiego 30 lat temu to warto bylo ponownie to wymyslic widac ze ktos juz wtedy mial glowe nie odparady a dvd tez wtedy niebylo
![]() no i moje dwie kolejne ksiegi tyle co wyschly
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
piękne rzeczy tworzysz... gratuluję talentu i pomysłow
![]() ![]() ...a te księgi z maskami... po prostu rewelacja... Edytowane przez shelkaa Czas edycji: 2008-01-13 o 16:09 |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Bajera i swietne pomysły z opakowaniami
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
wow!!!!!!!!!wpadłam na chwile i zatrzymałam się na dłużej.hehe.Nic dodać nic ująć,wszystko cudne!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Aga
u ciebie tez cudnosci dziekuje ze wpadlas
|
|
|
|
|
#208 |
|
CraftMod
|
Super, super, super! |
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
BOMBA
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
...ale piekne kolejne ksiegi
![]() czemu ich wczesniej nie widziałam...??? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Super, super, super!