|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: odchodzę
Chanel tak sie ciesze, ze jestes z nami. To bardzo dobrze, że policja zapewnil;a ci fachowa pomoc. bedzie lepiej zobaczysz i za jakis czas nawet twoje roztanie z tztem bedziesz wspominac jako dobre dla ciebie i Kacperka. a poki co mozesz liczyc na nas. pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel, trzymaj się! Będzie lepiej, chociaz pewnie trudno Ci w to uwierzyć
A poza tematem (ale trochę w temacie): Czarino jak to się stało? Ja jeszcze pamiętam jak pisałaś o dziecku, związku. o ciąży na "mamie z klasą"... Bardzo ci wspólczuję, też sie trzymaj! Mam nadzieję, ze jakos sobie radzisz?
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak twoje pojawienie się na forum wzbudza wiele pozytywnych emocji.
Wzruszenie, radość... Trzymaj się bardzo blisko synka on da Ci siłę i ciepło...
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel-
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Fantastycznie kochana
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Chanel-pomyśl jeszcze,rozwałkuj swoje życie na bardzo cienki placek.Uciekasz...tak najłatwiej,cholera masz takiego cudownego synka co Ty robisz dziewczyno!!!!!!!!
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie. Dobrymi chęciami... jak się nie przeczytało
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
cała to najważniejsze...jest mi potwornie głupio....wstyd to chyba najlepsze słowo ale oczywiście dzisiaj jak przyszedł szanowny Pan dzielnicowy na rozmowę na komendę musiał powiedziec Tż ze chodzi o moją próbę samobójczą i jekieś żyletki o boże jak ja się czułam a co zrobił Tż???? pierwsze co wszedł na Wizaż (mam automatyczne logowanie). Ale w chwili obecnej zdobyłam się na gest i poszłam do sklepu, kupiłam pół litra dobrej wódki i postawiłam na stół mówiąc do Tż na dowidzenia mogę postawić Ci dobrą wódkę". Bo on twierdzi że mieszka z nami tylko do poniedziałku że w nastpny weekend go nie bnędzie..... ale wczoraj powtarzał że dzisiaj się wyprowadzi...cholernie mi szkoda tych 4 lat, ale wiem że mnie to czegoś nauczyło. Niestety oboje mamy inne zdanie na temat rozpadu związku ja twierdzę że to jego wina on że moja. Po rozmowie z kim trzeba wiem że jestem silniejza...... a po powiedzeniu WSZYSKIEGO wiem że potrzeba mi tylko kilku rozmów z psychologiem...nawet terapia farmakologiczna mi nie jest potrzebna
Zgłoszenie wpłunęło chyba z Tych.... dzieuję Ci wizażanko....odezwij się do mnie jestem Ci winna swoje życie
|
|
|
#190 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
zawsze możesz na nas liczyć
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Nie omieszkałam mu dzisiaj powiedzieć cytuję:
"ty h**** PIE****** obce dziewczyny ratują mi życie bo miałbyś mnie na sumieniu" reakcja EKS Tż: "jak zwykle"
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
Napisałam długiego posta-ale skasowałam,po prostu napiszę --->
Bądź silna,masz w całym Wizażu oparcie a My trzymamy za Ciebie kciuki. Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Czuję jego wzrok na plecach....zaglądał mi przez ramię jak zmieniałam opis dla niego to jest chyba żałosne... najgorsze że dla mnie też...no jeszcze jedno... tchórzostwo i egoizm no i lęk odpowiedź na mije wczorajsze zachowanie....i ja to wiem.....to nie był szantaż psychiczny w rodzaju "zobaczę reakcję ludzi" cięłam się już nie raz.... ale tym razem chciałam pozbawić mój jedyny skarb mamy.... to było chore...KOCHAM CIĘ KACPERKU
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
chanel nawet nie wiesz jak bardzo się cieszymy, że tego nie zrobiłaś. gratulacje dla Wizażanki, która zgłosiła to na policję
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel, nawet nie wiesz, jak się cieszę
Dobrze wiem, co czułaś dzisiejszej nocy - i chyba dlatego biernie śledziłam ten wątek... Teraz też domyślam się, jak się czujesz. A wódkę zostaw - kiedyś wypijemy Twoje zdrowie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam moda że piszę posta pod postem ale to tylko dzisiaj...może powinnam założyć bloga???? mam potworną potrzebę pisania....mój obecny folder "na doła":
DKA- Życie STOCK-Tylko ty kochanie EVANESENCE- My immortall FELL- A gdy jest już ciemno MARY J BLIGE - Be without you JAMES BLUNT- good bye my lover FLIPYSIDE- Happy birthday KASIA KOWALSKA- Widzę twoją twarz i Chcę zatrzymać ten czas co z tego że piosenka nr 1 i nr2 to NASZE piosenki
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za kilka tygodni przygotujemy Ci wesołą składankę, bardziej nastrajającą do życia
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pani psycholog powiedziała że pomimo wszystko jest pełna podziwu....że jeszcze żyję....ostre ale prawdziwe.... mogłam byćszczera bo obowiązuje ją tajemnica.....podobno jestem wbrew pozorom cholernie silna....przeszłam przez piekło...no i nie potrafię otwarcie mówić o swomn cierpieniu i tym co mnie boli...nad tym zaczynam pracę już od wtorku....
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Nie boję się samotności....gów** prawda boję się jak cholera....
P.S. powiecie żejestem chora psychiczne ale mam ogromną ochotę przespać się z nim na do widzenia żeby wiedział co stracił
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet jeśli byłoby to chore, to w tej 'chorobie' nie jesteś jedyna
|
|
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chanel, dobrze ze znowu tu jestes, a co do twojej ochoty, to dobrze ze nie uwazasz juz ze jestes wszystkiemu winna, bo to ona traci swietna laske!!! no ale w koncu nie zasluguje na ogos takiego jak ty. ciesze sie bardzo, ze bedziesz rozmawiala z psychologiem, ze ci bedzie pomagal pouklafdac sobie wszystko w glowie. teraz juz bedzie tylko lepiej |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
pierwszy wpis w blogu...czyli moja desiderata na dalsze istnienie../ i jednocześnie wewnętrzna sekcja zwłok do mojego Tż...cholercia...lepiej mi
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
łazi mi za plecami i jest wściekły jak osa...czyżbyś się przeliczył????
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
chanel ale ty jestes swietna dziewczyna
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel, świetnie, że możesz liczyć na pomoc psychologa
![]() widzisz, że możesz również liczyć na dziewczyny z Wizażu dobrze jest mieć przyjaciół i bliskie osoby, myślę, że dobrze byłoby, żebyś spotykała się teraz z ludźmi, znalazła sobie ciekawe zajęcia, jakąś nową pasję ![]() zajmij się sobą i swoim synem daj sobie spokój z facetem, chociaż dziś swoim życiem reszta się poukłada, wierzę w to pozdrawiam Cię serdecznie |
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
łoj...komuś nerwy puszczają.... ale jak mawiał mój śp tata "co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Twój Tato miał rację
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
czuje ze traci kontrole ,bo raczej nie takiej reakcji sie spodziewal .Na dodatek jestes na dobrej drodze,zeby sie od niego uniezaleznic psych.Poza tym powinnas szlochac w kacie ,drzec szaty i chodzic za nim na kolanach a nie siedziec sobie przed kompem i klepac w klawiature
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
tylko mnie nie zbesztajcie.....jestem wcięta więc płakac nie zamierzam....ponadto raczej jestem w stanue tańczyć takie moje odreagowanie na stres...najlepsze jest to że siedzę twardo i po mnie nic nie widać.....
|
|
|
#210 |
|
Konto usunięte
|
Kochana!!
Jednym tchem przeczytałam wszystko! Kobietko, nie jesteś sama! Ja też chciałam popełnić samobója, tż mnie zdradzał, poniżał, przy kolegach traktował jak śmiecia, regularnie szperał w mojej skrzynce mailowej. Ale powiedziałam DOŚĆ! Odeszłam od niego z hukiem, jego rodzina nadal sie do mnie nie odzywa ale olałam to. Dziś mam cudownego męża i wspaniałego synka. Czasem Promyczku trzeba coś stracić żeby potem zyskać jeszcze więcej. Trzymaj sie!!! Kraków jest z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

zawsze możesz na nas liczyć

chanel, dobrze ze znowu tu jestes, a co do twojej ochoty, to dobrze ze nie uwazasz juz ze jestes wszystkiemu winna, bo to ona traci swietna laske!!! no ale w koncu nie zasluguje na ogos takiego jak ty. ciesze sie bardzo, ze bedziesz rozmawiala z psychologiem, ze ci bedzie pomagal pouklafdac sobie wszystko w glowie. teraz juz bedzie tylko lepiej