|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Cytat:
![]() a player nie jest do lubienia tylko do odtwarzania Rzabbek pisałam w edicie, ale mogło umknąć że mi się w innych też nie chciało odpalić |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak
![]() Navi cię mocno, żebyś miała siłę, bo "w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz", jesteś mądrą kobietą, mam nadzieję, że Twoja mama sie ocknie w czas Lide dziękujam bardzo Milgryf, wiesz, zawsze sie pocieszam ze włosy nie trawa i rosna cały rok . Po ostatnim tzw. "lekko je pocieniujemy" co raz bardziej skłaniam sie ku opcji wydania większej kasy u faceta, który naprawde porządnie strzyże. Tylko on bierze za ciecie tyle co inne salony za farbowanie ![]() Jesteś zadowolona z castingów l'oreala? Idę do łożka
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja wole Super Pharme bo maja fajne promocje ![]() to sprobuje tym MP znienawidzonym ![]() no! przynajmniej jedna grzeczna dziekuje za ciepłe słowa ja odkad mam niepocieniowane wlosy jestem bardzo zadowolona, fryzjerzy maja chyba jakas manie cieniowania
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie w 100% "to doda pani fryyzurze objętości, nabierze ona puszystości" srutututu mi Rzabbkowe Slicznosci poszły na MP
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha, no to sprobuje MP na pewno ![]() edit: gadmarko a Ty w lozeczku juz?? nie zebym Cie wyganiała
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rzabbocop
|
Ja moje panienki widziałam tylko w aparacie, bo nawet nie mam miejsca na dysku, żeby zrzucić
![]() Z tego też powodu mam zawaloną całą pocztę A MP też nie lubie ale uzywam bo różne dziwne rzeczy na tym chodzą
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Na chwile wpadłam, bo muszę chwilkę oddechu złapać ![]() Ja tez ciągle miałam cieniowane i cieniowane, i staram sie juz nie cieniować, tyle ze ja mam spore różnice w długości i jeszcze długo potrwa zanim będą równe
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko u mnie tez i to mnie wkurza
no, ale cierpliwosci ![]() jade do babci.. i odebrac nowe okularki wizyty u babci az sie boje, bo niedawno byla u niej mama.. ciekawe jakie newsy mnie czekają tym razem ![]() buziaki Rzabbki obejrze po powrocie na poprawe humoru
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
navi z Nią
widzimy się 2 razy do roku, ale Gosia jest tam dopiero 2 rok. Natomiast bardzo często rozmawiamy telefonicznie. Brewka jak odwiedzisz białystok to daj znać co tam fajnego. Lide mieszkania tylko dla tych którzy mają w tej chwili tzw. lokatorskie. dzięki temu mój małż też kupi a ja z nim. Aż się boję jaka będę bogata A i kolor na własach mam trochę za rudy ... |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Przyszłam się tylko przywitać i zaraz lecę dalej. Miłego dzionka!!! p.s. mnie Rzabki małe się nie odtwarzają na Windowsie ani na niczym, bo w ogóle nie mogę ich ściagnąć, ech |
|
|
|
#191 |
|
Rzabbocop
|
Podobno najlepiej ściągać wcześnie rano bądź w nocy bo teraz już Amerykańcy serwer okupują
![]() Nadrabiam zaległości w moderowaniu i ledwo na oczy widzę
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam ściągnięte Rzabbki i nadal nie widzę
słyszę tylko słodkie piski mój filmik na 20sek ani winamp ani MP nie dają obrazu ![]() pomyślę później myślałam,że dzisiaj troszkę poleżakuję,ale niestety muszę lecieć Moniko-miałaś wspaniałe wakacje i przesadzasz z wielorybem ![]() a podrzut wygląda na sympatycznego-a tak Ci życie zatruwa ![]() trza go utemperować ![]() też nie rozumiem tego cieniowania na siłę i każdego zwłaszcza,że większość nie umie tego robić i robi to źle,krzywo i w ogóle zamiast puszystości ma się sieczkę a zamiast większej ilości włosów mniejszą ![]() Rzabbko-nie nadwerężaj się aaa...i mam wieści od Agawki walczy z remontami i niesłownymi fachowcami netu nie ma w domku a w pracy tylko maila bardzo za nami tęskni waga troszkę wzrosła,ale pewnie jak jej się wszystko ureguluje i do nas wróci to ją zdopingujemy ![]() ściska Was gorąco |
|
|
|
#193 |
|
sophisticated
|
może aktualizacja MP potrzebna
![]() Ann mi się wydawało, że jesteś sobie szefem ![]() Milgryfku jak tylko jakąś kasę na rozpustę znajdę to pojadę do Białego i wszystko przekabluję ![]() a tak w ogóle to zauważyłyście, że żarełko z każdym tygodniem droższe się robi, czy ja po prostu więcej jem? ![]() i na błyskotki mnie znowu wzięło, tydzień temu kupiłam sobie prawie złoty golfik, a dzisiaj prawie brylantowe kolczyki ![]() ![]() i w ogóle nigdy nie jest tak źle, źeby nie mogło być gorzej ![]() i Ann ucałuj Agawkę ode mnie EDIT no i oczywiście jak ja przyszłam to się już nikt nie odzywa to sobie idę, ale będę was podglądać incognito Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-10-25 o 14:15 |
|
|
|
#194 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powtarzam ja juz kiedys zdawalam. I to kilkakrotnie i wcale nie czulam sie pewniejsza na kazdym kolejnym. Ale wtedy Was nie znalam i nie moglam liczyc na magiczne kciuki! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U nas kobiety na emeryture ida w wieku lat 60 ( a moze juz 65? ) wiec masz jeszcze duzo czasu na wycieczki do Polski! ![]() ![]() Ja tez lubie Superpharm ale maja u mnie jeden minus. To ze nie maja karty stalego klienta. A ja lubie sobie gromadzic punkciki i potem dostawac cos extra! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Eeeeeeeeee tam przesadzam! Mam przeciez lustro to wiem co widze! ![]() A podrzutek rzeczywiscie wyglada sympatycznie i nikt mi nie wierzy (poza jego rodzina) jak on potrafi "drzec pyska"! ![]()
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczka coś słabo się udzielacie - na dole strony wątku trzeba szukać
|
#197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
może
![]() pomyślę jutro ![]() Cytat:
i pretensje mogę mieć tylko do siebie ![]() ale niestety jak nie pracuję to nie zarabiam a i klientki piszczą do słuchawki to co mam zrobić ![]() Cytat:
to samo obserwuję od lata i zaczyna mnie to przerażać ![]() bo ze stówką to nie ma w ogóle co startować do sklepu a kiedyś to pełen wielki wózek był ![]() Cytat:
![]() pokaż !pokaż! Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj Cytat:
podejdz do tego na luzie na pewno tym razem zdasz!!!Hmm, a na czym polega to zastanawianie się? piszesz sobie na karteczce plusy i minusy? ![]() Bardzo chętnie skorzytam z propozycji, może też uda Ci się mi mailem to wysłać?? gmail chyba przepuszcza takie duże nie? Dziewczynki, czy ktoś może widział i mi pomoże i poradzi dgzie ja moge kupić taki golf?? chodzi mi właśnie o takie dopasowanie: http://bielizna.exite.pl/index.php3?...ngle&&id=14030 Chcę żeby był obcisły, a nie dopasowany. I potrzebuję sklepu w realu, bo w necie nie przymierzę, a ja chcę już . Byłam w Gattcie, ale S idealna, ale za mała w ramionach (szwy w połowie barku), a M za duż znaczy się wisi prawie ![]() Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-10-25 o 20:59 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajoskie są!! no strasznie malo dzis naspamowane, wstyd normalnie
|
||
|
|
|
#200 |
|
Rzabbocop
|
Mnie małż zajął kompa to sobie powisiałam tylko
![]() Jego "kalkulator" jak nazywa swój laptopik też już powoliw ybiera wolność, wiec coraz częściej zajmuje mój złomek ![]() Ann zwolnij i odpocznij. Na pewno jesteś lepiej zorganizowana ode mnie i lepiej sobie poradzisz ale zapewniam Cię, że zmęczenia nie unikniesz. Przyda Ci się mały zapas sił |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() buziaki ann zwolnij, bo lanie bedzie Rzabba boskie są Twoje córki, słodkości
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#202 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() a klientki czas najwyższy przyzwyczajać, do mniejszej częstotliwości, przecież nie będziesz noworodka zostawiać i lecieć komuś brewki wyrywać ![]() ![]() oki, tylko aparat muszę odzyskać, bo pracuje teraz ![]() się dostosowuję wszystkie milczące się zrobiłyście tylko praca i praca ![]() ![]() no i cześć ![]() może ktoś się kawką poczęstuje navi nie poszedł ten egzamin podrzutkowi?
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Dzięki śliczne Brewka za kawkę Ja nadal niewyspana i już nie mogę doczekać się 1 listopada. No i jeszcze zjazd mam w weekend. |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Witam już prawie weekendowo
![]() Prawie robi znaczną różnice, no ale jeszcze parę godzin Jak mnie uszczęśliwiają piątki Acha, bo tak sobie Was czytałam i też się zgadzam, nigdy nie dam już sobie wycieniować włosów Ja mam swoje cienkie, a jak są obcięte prosto, jak od linijki to są proste i cięższe, przynajmniej u mnie
|
#205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na karteczke z plusami i minusami nie wpadlam. Trzeba bedzie zastosowac. Nie wiem czy jakas poczta przepuszcza takie duze pliki ale jak podziele na 3 czesci to przejdzie a Ty sobie potem polaczysz. Wiesz jak to sie robi?Helol! Zawalona praca dzis jestem. Poza tym zle sie czuje. Beatka chyba wirtualnie zaraza! ![]() Odezwe sie pozniej.
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
cze ślicznotki
![]() a gdzie E znowu wywiało? Iwonko-ja nie mówię,że cieniowanie jest złe.Ja u siebie w pewnych fryzurach też lubię,bo inaczej się nie da po prostu,ale trzeba to umieć zrobić i w tym sęk przeważnie ![]() nie rozumiem natomiast cieniowania dla zasady,że trzeba i każdemu bo to często jest tak,że jak fryzjer nie ma pomysłu na fryzurę to wciska kit,że trchę pocieniuje,trochę coś tam i będzie fajnie ![]() niestety często-gęsto nie dość,że nie umie tego zrobić to niestety efekt końcowy nie jest zbyt fajny ![]() i nie mówię tu o sobie,bo ja mam szczęście do frycków,ale o fryzurach,które obserwuję u innych a ten golf to elledue,nie ma swojego sklepu w łodzi? albo sklep z bielizną,który prowadzi sprzedaż tych pończoszek Rzabbko-na pewno nie jestem lepiej zorganizowana od Ciebie ![]() Brewko-Zuza może tłuszczyku jeszcze za dużo nie ma,ale mamusia się podzieli jakby co ![]() dziękuję kobiałki za wsparcie,postaram się |
|
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc Slicznotki
Stawiam taz kaffke z brad new coffee machine - wyobrazcie sobie wczoraj odebralam a dzisiaj znow wysiadla (obydwa razy przy programowaniu) - odwiozlam malpe do sklepu i wymienili na nowa Cytat:
Acha, zapomnialam jeszcze napisac ze byc moze bede miala rowniez nowego malza
|
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie tyle nie poszedl, co nie mial szansy pojsc. u niego na uczelni jest jakis koszmar z wykladowcami, sa strasznie tacy anty dla studentow.
no i byla sytuacja, gdzie jeden gosc obiecal podrzutkowi mozliwosc poprawy i powiedzial, zeby przyszedl 'jak sie nauczy' nie podajac terminu. no to on przyszedl po kilku dniach, a on ze teraz to juz za pozno ![]() a ze to byla ostatnia szansa no to... teraz pozostaje czekac na cud, ale nie sadze, zeby się on zdarzył ![]() Cytat:
![]() a na 1 pewnie bede musiala do roboty przyjsc ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no! ![]() Iwonko, ten golfik na zdjeciu fajny, ale ja mam jakas schize na punkcie kupowania ubrań w e-sklepach ![]() Lide, coffee pyszna z nowej machiny ![]() a za nowego małza mocno wszystkie |
|||
|
|
|
#209 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Brewko i Lide dzieki za kawkę ![]() piję juz drugą Ann Marek będzie chyba jutro w P-niu aaa dodałam nowe filmiki nic ciekawego ale możecie zobaczyć co mam przez cały dzień
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść!!!
Lide ![]() Monique a mnie dziś wnerwiła moja ksiegowa na maxa, zadzwoniła - rozmowa nie dotyczyła zadnej konkretnej sprawy, żeby mi powiedziec ze ten facet czegos tam sie czepia i czy na pewno to jest dobrze i ze on bedzie wyjaśnial sprawę ze swoim radcą prawnym (zeby w razie czego bylo na kogo winę zwalić). Skąd, kurka, mam wiedzieć czy jest dobrze??? Az sie cała trzesę
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
że mi się w innych też nie chciało odpalić 

cię mocno, żebyś miała siłę, bo "w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz", jesteś mądrą kobietą, mam nadzieję, że Twoja mama sie ocknie w czas 

nie zebym Cie wyganiała

znaczy się wisi prawie