|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Incensi, Opium, Theorema, Ystheal i diabli wiedzą, co jeszcze u Sabbath
Cytat:
trudno tak naprawde oszacować wartość Theo popatrzyłam na allegro i chodziły tak http://www.allegro.pl/search.php?str...pay=0&closed=1z kolei ostatnio widziałam z Margot w Sephorze 30ml za 125 pln nie pomyśl sobie, że wydziwiam, ale chciałabym, żeby było w miare sprawiedliwie
|
|
|
#182 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Myślę, że zdecydowałabym się na Tigi - przy czym to też używka, tak? Mam ten kosmetyk i lubię. Z podkładów używałam głównie Vichy Opal, albo Alabaster. Z innych wiem, że pasuje mi Rimmel Ivory, albo True Ivory, z Clinique najlepiej mi odpowiada Bare Buff. Nie wiem, czy coś wyjaśniłam. Givenchy nie znam - zerknęłam na stronę i Exact Macadamia zda mi się jasne, ale... mam już ze cztery za ciemne podkłady. ![]() Z pozostałych, które brałam pod uwagę bardziej chyba do moich włosów nadaje się serum krystaliczne. Mam cienki włos, kręcony w stopniu umiarkowanym. Doradzisz? ![]() Myślę, że znajdziemy rozwiązanie satysfakcjonujące nas obie. ![]() Też bym chciała, żeby było sprawiedliwie i żebyś była zadowolona.
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana moja
komisyjnie stwierdziłyśmy, że podkład, który posiadam jest BARDZO jasny. Tzn jest jaśniejszy od wszystkich 01 clinique Tigi użyłam dosłownie dwa razy, za każdym razem wyciskając kulkę wielkości orzecha laskowego i stwierdziłam, że moim włosom nic nie pomoże ![]() serum działa trochę jak jedwab no i włosy się nie puszą to teraz powiedz co chcesz za Theosię
|
|
#184 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Interesuje mnie w kolejności: Tigi Podkład Serum Olejek (ze znakiem zapytania, bo nigdy nic takiego nie miałam). Pisałaś też o jakichś odlewkach, czy mogłabyś powiedzieć, co Cię interesuje (o ile nic z watku). Z zapachów bardziej w Twoim stylu poza watkiem mam Narciso Rodrigueza For Her edp i mogę część oddać. jakiego typu zapachy najbardziej Cię interesują? A może coś poza zapachami?
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do zapachów pozostałych to ja mam taki rozstrzał sama jestem w szoku akurat...NR mam, dziękuję Sabbath, weź przejrzyj swój składzik i napisz mi (najlepiej PW) co masz i mogłabyś się podzielić za resztę mojej oferty - dziś np spodobała mi się jaśminowa organza i jak widzisz ciężko powiedzieć co mi może wpaść w oko w mojej kolekcji są aktualnie OI, Cristo, Desire, Escada Magnetism, NR, Pure Poison, Cinema, Madness, Intuition, Nirmala, Acqua di Gio... misz masz totalny
|
|
|
#186 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Napisałam PW.
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Incenso, Opium, Theorema, Ystheal i diabli wiedzą, co jeszcze u Sabbath
witaj
![]() co chciałabyś za theorema Leggero? na razie w moim wątku wymiankowym nie ma nic ciekawego więc zastanawiam się czym mogłabym Cię kusić za theo?
|
#188 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Prawdę mówiąc - jestem otwarta na propozycje. Jestem, co prawda, w trakcie negocjacji dotyczących Theo, ale ponieważ sprawa nie jest na razie rozstrzygnięta - będę wdzięczna, jesli zechcesz wodzić mnie na pokuszenie. ![]() Tak prawdę mówiąc - nie wiem, czego szukam. Perfum, oczywiście najchetniej. Jasnego podkładu nadal, cieni, ale juz nie w brązach, lecz w szarościach, kosmetyków do włosów suchych i kręconych, może pędzli i pędzelków, a może czegoś innego jeszcze...
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to Cię zainteresuje:
Escada rockin rio 50/100ml Lancome Qoui! ciut mniej niż 1/2 z 75ml Morgan love love 32/35ml miniaturka laura biagotti 5ml raz przetestowana Guerlain issima creme camphrea korektor-krem antybakteryjny w tubce wyjściowa pojemnosc 15ml jak biorę pod światło to jest ok 60% ale opakowanie nie było wypełnione do końca Karites conditioner with shea butter miniaturka 30ml zużyłam 5ml Alfaparf hair power nano-tech solutions intant volumizer zostało 80% z 50ml Nowy zestaw Lirene - trójfazowy intensywny zabieg z mikrodermabrazją (w nim peeling rozjaśniający 50ml, peeling symulujący odnowę 50ml i krem 50ml) a z mojego wątku: perfumy Jette Joop, flakonik 30ml, zużycie widoczne na zdjęciu Clarins puder brązujący duo soleil morning sun 00 bronzing duo 11g, parę razy użyty, w ładnej puderniczce z lusterkiem+ etui balsam Jennifer Lopez still 120ml/150 Balsam Paul smith women 75ml nowy żel pod prysznic ralph lauren you've got gel 50ml nowy
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2007-11-21 o 16:09 |
|
|
|
#190 |
|
Wiedźma
|
Oliku, mam nadzieję, że Ci się Theo będzie dobrze nosiła, nawet jeśli nie jest to Theo ode mnie.
|
#191 |
|
BAN stały
|
Cześć! Obejrzyj sobie i zobacz co chcialabys zmienic. Przperaszam bardzo za słaba jakość zdjecia.
Załączam też kolczyk jeszcze w fazie tworzenia
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
A naszyjnik... Jest zupełnie inny, niż Twój projekt kilka stron wcześniej. Czy on już jest gotów?
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
niezupelnie - specjalnie pokazalam Ci go w fazie kiedy jeszcze wszystko mogę zmienic, zebys wniosla jakies swoje sugestie - trochę go zmodyfikowalam, bo mowilas,ze nie chcesz,zeby byl za dlugi, ale jesli wolisz tamtą wersję, to spokojnie mogę go przerobic i tez postaram sie zeby nie siegal Ci do pępka
|
|
|
|
#194 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ok. Po pierwsze - te sznurki koralików na szyi nie układają się w linię, tylko są takie.... pomarszczone. Po drugie.... no nie wiem... może one powinny być jakoś połączone, bo na razie nie wyglądają jak część naszyjnika. Po trzecie, na Twoim projekcie koraliki układały się w takie łuski. Tu jest to kilka zwisów nawet nie podobnych do projektu. ![]() To musi wymagac jakiegoś innego systemu. W sumie teraz już mi się nie spieszy. jestem właśnie po imprezie, na którą chciałam mieć te kolczyki.
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się Theo (różni się bardzo od klasyka?) i Dalimania, filtr Vichy i cienie Lancome
|
#196 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przyprawową bez pierniczenia. Mnie u Ciebie podoba się Aniołek i Hot Couture i sama nie wiem, co bardziej , ale chyba zdecydowałabym się na Aniołka (jeśli zechcesz, oczywiście). Setkę HC zużywałabym chyba sto lat.
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
HC jest w rezerwacji dla Anety co byś mi mogła oddać za Aniołka?
|
#198 |
|
Wiedźma
|
Leo - no przecież oddam Ci to, czego byś chciała - nic innego.
![]() Rozumiem, że Theo, tak? Theo jest bez pudełka, ale to produkt, nie tester. Ma koreczek, buteleczka jest w stanie idealnym. W jakim towarzystwie ją wysłać? Filtr trochę za bardzo podwyższa wartość, ale jestem otwarta na wszelkie Twoje propozycje.
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, Theo by mnie interesowała i Dalimania też, ale rozumiem, że nie oddasz tej pary za Aniołka ![]() myślę tylko, czy na pewno chcę wziąć Theoremę na podstawie nut i opisów, praktycznie w ciemno, bo znając tylko klasyka . Na A. próbek nie ma, na rozpaczliwie poszukuję/chętnie się podzielę też nie widzę, żeby ktoś miał, więc pozwól, że jeszcze pomyślę pozdrowienia!
|
|
#200 |
|
Piers do przodu
|
Sabbath - może znajdziesz coś u mnie? Mam kilka zapachowych rzeczy na oku
|
#201 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Bardzo bym się chciała z Tobą "pomieniać", ale zupełnie nie widzę na co bym mogła. Bardzo Ci dziękuję za zainteresowanie. A może masz coś poza wątkiem?
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
A nie oddałabyś Dalimanii i Theoremy za Aniołka
, taka nieśmiała propozycja (;?
|
#203 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czy zdjęcia zniknęły, czy ja tylko ich nie widzę?
|
|
#204 |
|
Piers do przodu
|
Hmm mogłabym Ci oddać w moim ukochanym Sephorowskim atomizerku 30 ml mojego nowego Luckyscentowego zakupu - Ambry Christiane Celle
![]() Jakby co to poczytaj moje wypociny w wątku "Co ostatnio upolowałam"
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdjęcie jest w poprzednim wątku. może byś coś dobrała?
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Oddam ci wszystko z mojego watku za mini cienie Lancome
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216730 |
|
|
|
#207 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czego byś sobie ewentualnie za tę odlewkę zazyczyła? Cytat:
Cytat:
![]() Nic mi się nie przyda.
|
|
#208 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
bo całość to za dużo a nie wiem, co mogłabym Ci dodatkowo zaproponować ...
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Vichy Capital Soleil 50+
zerknij do mnie |
|
|
|
#210 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Witaj Polu podoba mi sie i Ciebie i puder, cień. Clarins Duo Soleil 00,podwójny puder brązująco-rozświetlający/róż.11 gram,kilkanaście razy użyty.Kod 212705. Kasetka w idealnym stanie. LANCOME COLOR FOCUS - CIEŃ DO POWIEK, pojedynczy, Odcień 210 Couleur cafe, kilka razy uzyty, na zdjeciu kolorn nie wyszedl dobrze – to taki ladny brazik. Mam tylko jeszcze pytania uzupełniające (które być może ułatwią mi ostateczną decyzję): - czy cień jest w ciepłym, czy zimnym odcieniu - do jakiej karnacji jest ów puder - jasnej, ciemniej, normalnej?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

popatrzyłam na allegro i chodziły tak 

sama jestem w szoku akurat...