20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-09, 08:26   #181
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3

aaaa i muszę się pochwalić wiecie wygrałam te ntelefon w końcu chlopaka nastraszyłam i ma mi go wysłać lalala... ja to zdolna laska jestem i to też dzięki Tż bo mnie ladnie nakręcił i teraz nie daje za wygraną i zawsze dopne swego

3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 09:00   #182
navi
Zakorzenienie

GG do navi

heeej jezu łeb mi peka.. od bolu zatok i zeba

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
nie no, proszę Cię, myślisz że nie prosiłam?
Ale one mają to wszystko w nosie. Kiedy zaczynają szukać innej pracy, nie przyznają się do tego bo boją się że z tej od razu je wywalimy... A to bzdura, natomiast ja bym już była lepiej przygotowana gdybym wiedziała że ktoś planuje odejść...

Co do umowy - a co ja mogę sobie myślec o innej formie? Czy to ja mam za nie płacić te wszystkie zusy itp.?
Zatrudniamy studentki na zlecenie bo szef mówi że dla niego to jest bardzo duża różnica w tych opłatach, a dziewczyny studiujace przeciez i tak maja rożne przywileje związane ze studiowaniem. Liczy się im to też do emerytury. Natomiast jeśli jakaś dziewczyna kończy szkołę, od razu dostaje nową umowę, o pracę.
Mamy jedną dziewczynę która ma umowę o pracę i naprawdę uważam, że to nie fair że co jakiś czas bierze sobie urlop, za który jej płacimy. Natomiast pozostałym dziewczynom za wolne nikt nie płaci. I w czym ona jest lepsza od studentek? W tym że nie zdała matury?

Inna sprawa że poprzednie dziewczyny zatrudnione na umowe o prace tez odchodziły z dnia na dzień i w nosie miały okres wypowiedzenia. Na szczescie wtedy to jeszcze nie był mój problem.
nie no ja wiem, rozumiem

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
No to faktycznie niefajnie, że tak zrywają umowy z dnia na dzień. Jak ja odchodziłam po umowie-zlecenie to po wygaśnięciu, mimo iż miałam już nową pracę zagwarantowaną i tamtą mogłam mieć w ale nie wpadłam na pomysł, żeby po prostu porzucić i nie przyjść skoro podpisałam terminy.
ale to zalezy od czlowieka.. ja jak odchodzilam z mojej pierwszej w zyciu pracy tak tyłkiem trzeslam jak mialam o tym kierowniczce powiedziec, ze szok a w nastepnej pracy ludzie sobie przechodzili do sklepu na przeciwko i to wszystko bylo dla nich takie normalne, a mi sie w glowie jakos nie miescilo nie wiem, moze zbyt lojalna jestem

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
No widzisz, ale niestety nie każdy jest tak obowiązkowy .
My często zatrudniamy osoby zaraz po maturze, które jeszcze nigdzie nie pracowały... I one chyba nie mają jakiegoś takiego poczucia obowiązkowości i odpowiedzialności. Trudno. Może życie ich jeszcze tego nauczy.
z drugiej strony pewne wartosci powinno się miec wyniesione z domu

Cytat:
Napisane przez karaa86 Pokaż wiadomość
aaaa i muszę się pochwalić wiecie wygrałam te ntelefon w końcu chlopaka nastraszyłam i ma mi go wysłać lalala... ja to zdolna laska jestem i to też dzięki Tż bo mnie ladnie nakręcił i teraz nie daje za wygraną i zawsze dopne swego
gratulacje dla szczesliwej posiadaczki
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 09:38   #183
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Czesc dziewczyny

ja jestem po imprezie, glowa boli, kalorii i tancow duzo ale było bosko!!

Ines chcialabym miec taka szefowa jak ty, ja zawsze postepuje zgodnie z zasadami i co? i kicha, pracodawcy mieli plan zebym pracowala ale gorzej z zaplaceniem mi za to
wkurza mnie tez ze dziewczyny bez szkoly maja porzewage na studentkami..ucze sie wiec z tego punktu widzenia jestem slabszym pracownikiem??
lece do kolezanki pisac projekt na zarzadzanie...Boze na tej politologii mialam wszystkie mozliwe przedmioty chyba jak tak wyliczam te, ktore mialam:
filozofia nowozytna i starozytna historia swiata polski zarzadzanie i marketing marketing polityczny socjologie, socjologie polityczna, psychologie, logike, teorie wyborow politycznych teorie polityki partie i systemy partyjne konstytucjonalizm regionalizm i federalizm mikro i makro ekonomie miedzynarodowe stosunki gospodarcze stosunki miedzynarodowe erystyka etyka wpolczesna mysl polityczna polska mysl polityczna administracja bezpieczenstwa publicznego polityka gospodarcza polityka spoleczna etc...

kto mnie zatrudni? i zaplaci za wykonana prace?

Edytowane przez guantanamera
Czas edycji: 2007-11-09 o 09:58
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 10:05   #184
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

ja jestem po imprezie, glowa boli, kalorii i tancow duzo ale było bosko!!

Ines chcialabym miec taka szefowa jak ty, ja zawsze postepuje zgodnie z zasadami i co? i kicha, pracodawcy mieli plan zebym pracowala ale gorzej z zaplaceniem mi za to
wkurza mnie tez ze dziewczyny bez szkoly maja porzewage na studentkami..ucze sie wiec z tego punktu widzenia jestem slabszym pracownikiem??
lece do kolezanki pisac projekt na zarzadzanie...Boze na tej politologii mialam wszystkie mozliwe przedmioty chyba jak tak wyliczam te, ktore mialam:
filozofia nowozytna i starozytna historia swiata polski zarzadzanie i marketing marketing polityczny socjologie, socjologie polityczna, psychologie, logike, teorie wyborow politycznych teorie polityki partie i systemy partyjne konstytucjonalizm regionalizm i federalizm mikro i makro ekonomie miedzynarodowe stosunki gospodarcze stosunki miedzynarodowe erystyka etyka wpolczesna mysl polityczna polska mysl polityczna administracja bezpieczenstwa publicznego polityka gospodarcza polityka spoleczna etc...

kto mnie zatrudni? i zaplaci za wykonana prace?
nie no... ja tez mialam duzo przedmiotow nie zwiazanych ze studiami..

ekonomia logika biologiczne podstawy funkcjonowania czlowieka , kultura, psychologia polityczna bleeee

hej sweet

ząbek mnie boooliii

dziołchy no.... spamowac

Edytowane przez navi
Czas edycji: 2007-11-09 o 10:35
Stary 2007-11-09, 11:22   #185
xal
Zakorzenienie

Boli mnie głowa, gardło, mam katar, łzy mi lecą ... i to wszystko tylko z prawej strony jakoś tak od migdałka przeszło chyba.
Faszeruję się wszystkim co mam pod ręką i już mam dość.
Jeszcze wczoraj robiłam sprawozdanie statystyczne i coś pokopałam, chyba dane wzięłam nie za ten okres co trzeba i teraz siedziałam i poprawiałam wszystko, masakra. Dobrze, że szefostwo chce to dopiero na poniedziałek.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 11:37   #186
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Boli mnie głowa, gardło, mam katar, łzy mi lecą ... i to wszystko tylko z prawej strony jakoś tak od migdałka przeszło chyba.
Faszeruję się wszystkim co mam pod ręką i już mam dość.
Jeszcze wczoraj robiłam sprawozdanie statystyczne i coś pokopałam, chyba dane wzięłam nie za ten okres co trzeba i teraz siedziałam i poprawiałam wszystko, masakra. Dobrze, że szefostwo chce to dopiero na poniedziałek.
łojoj

statystyka.. to slowo napawa mnie przerazeniem

wiecie co, ale sobie narobilam bigosu
robilam porzadki na kompie i pousuwalam cala historie, hasla itd no i mnie wylogowalo z wizazu. wpisuje haslo a tam bląd mysle sobie, dobra moze nie pamietam. wyslalam tego maila zeby mi wyslali, dostalam jakies haslo cyferkowe, zmienilam je i adres mailowy i zupelnie nie pomyslalam ze pewnie cos musze potwierdzic i sie wkurzalam ze nic nie moge napisac geniusz
Stary 2007-11-09, 12:06   #187
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
łojoj

statystyka.. to slowo napawa mnie przerazeniem

wiecie co, ale sobie narobilam bigosu
robilam porzadki na kompie i pousuwalam cala historie, hasla itd no i mnie wylogowalo z wizazu. wpisuje haslo a tam bląd mysle sobie, dobra moze nie pamietam. wyslalam tego maila zeby mi wyslali, dostalam jakies haslo cyferkowe, zmienilam je i adres mailowy i zupelnie nie pomyslalam ze pewnie cos musze potwierdzic i sie wkurzalam ze nic nie moge napisac geniusz

łłłooooszszzzz Navi i to bys narobiła. aaa i od początku musiałabymś klik klik
nooo dobrze, że już jesteś

ja niedawno wstałam. normalnie poootrzebowałam snu tym bardziej, że za oknem "piekna" pogoda - leje i wieje! gRRrrrrr

ide z psami bo koczują pod drzwiami i po jakieś śniadanko. tak więc miłe panie za niedługo wracam

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 12:15   #188
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
łłłooooszszzzz Navi i to bys narobiła. aaa i od początku musiałabymś klik klik
nooo dobrze, że już jesteś

ja niedawno wstałam. normalnie poootrzebowałam snu tym bardziej, że za oknem "piekna" pogoda - leje i wieje! gRRrrrrr

ide z psami bo koczują pod drzwiami i po jakieś śniadanko. tak więc miłe panie za niedługo wracam
nooo narobiloby sie!! normalnie serducho mi mocniej zabiło

a narzucony Ci swieze buleczki zostawil??

u mnie tez tak "pięknie" jak dobrze, ze nie musze dzis nigdzie wychodzić jak juz wroce do domu
bede siedziec pod piezynką i sie obijac z ukochanym
a jutro farbowanie głowy mnie czeka
Stary 2007-11-09, 12:21   #189
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

wrociłam .... z kursu lalala już sie skończył myslałam że usne z nudów

no no navi jaki kolorek wybrałaś ?? hihi ciekawa jestm ja też chce pod pieżynkę ze swoim Ukochanymmmm nooooooo
i dziękuje za gratulejszyn hihi bede miała dla swojego Ukochanego bo ja i tak ostatnio zmieniałam na nokie e 50

haloo haloo tyle Was tam na dole a nikc się nie odzywa

Stary 2007-11-09, 12:29   #190
navi
Zakorzenienie

GG do navi

karaa takom:
http://drogeriaglamour.pl/index.php?...ac042d11d9551c
Stary 2007-11-09, 12:36   #191
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

navi to bedziesz laska nebeska
ja też zafarbowałam ciemnym brążem ale z Loreala bo najbardziej wydajna i jakoś mam do nich największe przekonanie

co tam porabiasz ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 12:39   #192
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
navi to bedziesz laska nebeska
ja też zafarbowałam ciemnym brążem ale z Loreala bo najbardziej wydajna i jakoś mam do nich największe przekonanie

co tam porabiasz ??
juz jestem!
a ja tą Palette bardzo lubie i nie uwazam zeby ustepowala L'orealowi
i kosztowala 10zl w promocji

czekam na szefa a jak tylko wroci to stad spadam
robic rogaliki nadziewane na obiad
Stary 2007-11-09, 12:44   #193
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

ja nie mam nic do innych farb tylko od początku ją używam i nie zmieniałam tez kupiłam ostatnio w promocji o 19.90 hihi i dostałam jeszcze gratis szampon mi tam o cene nie chodzi tylko o wydajnośc na moje włoski potrzeba mi dwie farby z Loreala z innych to nie wiem dlatego nie ryzykuje

aż mi pociekła na myśl o rogalikach

tej to dobrze nie ma co a potem u podrzutka śpisz zazdroszczę

a ja siedze i notatki z KPa przepisuje , nudzi mi się a laseczki coś nie spamują

Stary 2007-11-09, 12:51   #194
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
ja nie mam nic do innych farb tylko od początku ją używam i nie zmieniałam tez kupiłam ostatnio w promocji o 19.90 hihi i dostałam jeszcze gratis szampon mi tam o cene nie chodzi tylko o wydajnośc na moje włoski potrzeba mi dwie farby z Loreala z innych to nie wiem dlatego nie ryzykuje

aż mi pociekła na myśl o rogalikach

tej to dobrze nie ma co a potem u podrzutka śpisz zazdroszczę

a ja siedze i notatki z KPa przepisuje , nudzi mi się a laseczki coś nie spamują
no wlasnie marnie cos z tym spamowaniem

ja u podrzutka spie nic o tym nie wiem

no tak bo Ty masz dlugie wlosy przeciez..
na moje spokojnie wystarcza 1 opakowanie kazdej farby
ale zanim scielam to roznie bywalo. mama sobie zawsze jaja ze mnie robila, ze oooj chyba zabraknie i tak za kazdym razem albo np co ten kolor taki pomaranczowy no to ja sie zrywalam do lustra a ona hahaha
zartownisia

a rogalikami przyjde was poczestowac
bedzie nadzienie z zoltego sera, szyneczki, salami, kukurydzy i zielonych oliwek
Stary 2007-11-09, 12:52   #195
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Wy mnie dobijecie ja ciągle mam zaległości Spamerki jedne

Byłam wczoraj w Otmuchowie, podpisać umowę na inwentaryzację budynków i jestem przeszczęśliwa dostanę 5000zł więcej niż zakładałam i to za 2tygodnie pracy Do tego kasa będzie przed świętami, przed Nowym Rokiem - czeka mnie więc zakupowe szaleństwo:ju pi: i wreszcie będę mogła coś wpłacić na konto oszczędnościowe

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
hehehe no to ZACZYNAMY ! trzeba 30+ dogonić! hihiii
Kasi ładny tytuł dla wątku wymysliłaś

Zabieram się za czytanie zaległości

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 12:54   #196
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

hihih a nie śpisz bylam pewna że w każdy piątek hihih ale to chyba tylko jak Jego ojciec jest w delegacji coś mi sie pokręciło

hihih no czasami ró.zne są kolorki hihi ja też czasem jest przerażona wczoraj farba zrobiła sie biała a ja szok na maxa ale póżniej po wymieszani ładnie uzyskała swój kolor

navi
daj przepisa na te rogaliki

Misiaczku
gratulacje !!!! to sporo grosza Cie wpadnie no no poszalejesz hihi zabieraj sie zabieraj za to czytanie bo już troszkę Cie nie było

Stary 2007-11-09, 12:54   #197
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez misiaczekdid Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj w Otmuchowie, podpisać umowę na inwentaryzację budynków i jestem przeszczęśliwa dostanę 5000zł więcej niż zakładałam i to za 2tygodnie pracy Do tego kasa będzie przed świętami, przed Nowym Rokiem - czeka mnie więc zakupowe szaleństwo:ju pi: i wreszcie będę mogła coś wpłacić na konto oszczędnościowe

5000zł WIECEJ czyli to jeszcze nie wszystko???
jezus to mnie kobieto dobiłaś a moze jedno zero za duzo

ale oczywiscie z całego serducha gratuluje!!!!!!
super, w koncu dostaniesz to za ciezką prace na pewno

edit:
karaa no niestety , nie w kazdy a tych wspolnych nocy jakos malutko teraz...
Stary 2007-11-09, 12:58   #198
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

navi napewno wiecej niż u nas bo my jak tylko możemy to do znajomych lecimy żeby sie u nich przespać po pobalowaniu hihihih bo tak to musimy czekać aż rodzice wyjadą a coś się nie zapowiada !! a Tż rodzice mowią ze dopiero w maju gdzie pojadą załamałam sie !!!

Stary 2007-11-09, 13:01   #199
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
navi napewno wiecej niż u nas bo my jak tylko możemy to do znajomych lecimy żeby sie u nich przespać po pobalowaniu hihihih bo tak to musimy czekać aż rodzice wyjadą a coś się nie zapowiada !! a Tż rodzice mowią ze dopiero w maju gdzie pojadą załamałam sie !!!
moja mama jedzie na jakis wyjazd integracyjny z firmy ale dopiero w grudniu.
aha to juz za niecaly miesiac ja pierdziele
no, w kazdym razie trzy dni jej nie bedzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 13:06   #200
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

navi ale Ci zazdroszczę no , no my nie mamy większych szans eh... chyba że u znajomych po jakiejś wspólnej imprezce tylko to i tak nie to samo ale zawsze mozna sie tuli tuli

podaj mi przepisa na rogaliki bo może zacznę sie uczyć coś robić w kuchni mam dobre zamiary a co z tego wyjdzie hihihi zobaczymy czy leń mnie nie dopadnie przed zapałem

Stary 2007-11-09, 13:09   #201
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:

Misiaczku
gratulacje !!!! to sporo grosza Cie wpadnie no no poszalejesz hihi zabieraj sie zabieraj za to czytanie bo już troszkę Cie nie było
Cytat:
5000zł WIECEJ czyli to jeszcze nie wszystko???
jezus to mnie kobieto dobiłaś a moze jedno zero za duzo

ale oczywiscie z całego serducha gratuluje!!!!!!
super, w koncu dostaniesz to za ciezką prace na pewno
Dziękuję
Nie pomyliłam się Całe 5000zł więcej Wczoraj TŻ ze mnie się śmiał, że jak tak będę 'inwentaryzować' szafę i zastanawiać się co jeszcze muszę sobie kupić, to tej kasy mi zabraknie A pewnie Gad ma jakiś pomysł na drogi prezent dla siebie, ale tym razem się nie dam - ja pracuję, ja wydaję (zwłaszcza, że wczoraj ponad 16h byłam na rozmowie, a on mi nawet kanapki nie naszykował na kolację )

Stary 2007-11-09, 13:10   #202
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
navi ale Ci zazdroszczę no , no my nie mamy większych szans eh... chyba że u znajomych po jakiejś wspólnej imprezce tylko to i tak nie to samo ale zawsze mozna sie tuli tuli

podaj mi przepisa na rogaliki bo może zacznę sie uczyć coś robić w kuchni mam dobre zamiary a co z tego wyjdzie hihihi zobaczymy czy leń mnie nie dopadnie przed zapałem
a rodzice nie pozwalaja mu zanocowac jak sa w domu?

przepis autorski kolezanki z wątku 30stek
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=990
pyyycha musza byc!

ale leje

edit:
o kurka, misiaczku to nieźle.. super!!
to Gad.. tacy sa co zrobisz

jeeeejku moge isc do domku! jak dobrze, umieram z głodu!
odezwe sie potem
Stary 2007-11-09, 13:11   #203
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

Misiaczku nie bądź taka napewno się przelamiesz i Tż coś tam kupisz świeta idą ytrzeba być wesołym i dawać prezenciki a Ty bedziesz miała funduszę wiec spokojnie dasz radę

gratulację jeszcze raz wejź mnie do spółki hihihhi to zrobimy w tydzien jak mi powiesz co i jak hihihih

navi dzięki !!! nie nocujemy u siebie bo ja nie mam warunków wiesz pokój z bratem a mieszkanie 43mkwadratowe to masakra !!
a Tż hm... Jego rodzice by nie byli zadowoleni choć ma własny pokój ale najcześciej i tak siedzimy u mnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 13:17   #204
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
Misiaczku nie bądź taka napewno się przelamiesz i Tż coś tam kupisz świeta idą ytrzeba być wesołym i dawać prezenciki a Ty bedziesz miała funduszę wiec spokojnie dasz radę

gratulację jeszcze raz wejź mnie do spółki hihihhi to zrobimy w tydzien jak mi powiesz co i jak hihihih
Karaa prezent to on już dawno temu sobie wybrał (drogi), ale ja myślę, że on pewnie ma nadzieję, na jakiś 'prezent' extra (pewnie znów coś do kompa), ale tym razem na pewno nie namówi mnie na taki interes Kasa będzie na prezenty na święta, na Sylwestra, na zakup ubrań dla mnie i dla niego, a reszta idzie na konto na mieszkanie I nie ma, że boli A jak chce drogie zabawki, to sprawa jest prosta - trzeba sobie na nie zapracować

Stary 2007-11-09, 13:20   #205
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
nooo narobiloby sie!! normalnie serducho mi mocniej zabiło

a narzucony Ci swieze buleczki zostawil??

u mnie tez tak "pięknie" jak dobrze, ze nie musze dzis nigdzie wychodzić jak juz wroce do domu
bede siedziec pod piezynką i sie obijac z ukochanym
a jutro farbowanie głowy mnie czeka
świezych bułek nie było - nie wstałam ups
aaa ja mam dziś 4 lata jak jestem z tym draniem

Cytat:
piękny kolorek . będziesz jak zawsze olśniewająco wyglądała

Cytat:
juz jestem!
a ja tą Palette bardzo lubie i nie uwazam zeby ustepowala L'orealowi
i kosztowala 10zl w promocji

czekam na szefa a jak tylko wroci to stad spadam
robic rogaliki nadziewane na obiad
ja od 5ciu czy 6ciu lat farbuje tylko i wyłącznie GARNIEREM, i nie narzekam, jestem baaardzo zadowolona. to zalezy od struktury włosa jaka farba jest dla niego najlepsza.
roogaliki - juz mi slina cieknie ....

Cytat:
Napisane przez misiaczekdid Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj w Otmuchowie, podpisać umowę na inwentaryzację budynków i jestem przeszczęśliwa dostanę 5000zł więcej niż zakładałam i to za 2tygodnie pracy Do tego kasa będzie przed świętami, przed Nowym Rokiem - czeka mnie więc zakupowe szaleństwo i wreszcie będę mogła coś wpłacić na konto oszczędnościowe

dziękuję, tak jakoś temn tytuł do nas pasuje!
Hoho mi8siaczku moje najszczersze gratulacje! kawał dobrej roboty.
czy ty projektujesz szkice do bmw? że tyle kasy zgarniasz;> bo ja też chcę

jem jajka na twardo, aaa ukochany mnie do restauracji zaraz zabiera na rocznicowy obiad, więc zaraz zmykam do Wenecji
joł

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 13:27   #206
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

ka.si a Tobie nie za dobrze hihihihi
gratuluje 4 latek to będzie sie działo no dlatego ta bielizna zakupiona była

Misiaczku a z ciekawości czym Twój Tż sie zajmuje ??

a macie zamiar kupić mieszkankko ??

Stary 2007-11-09, 13:27   #207
xal
Zakorzenienie

Ratunku!
Jeszcze 2h, ja tego nie wytrzymam, wszystko boli nadal, głowa, gardło i mam katar. Najchętniej wpakowałabym się pod pierzynkę a tu trzeba jeszcze siedzieć
Znacie jeszcze jakieś inne mocne środki poza tabcinem? Jutro muszę być na nogach bo mam imieniny u młodego (czyt. kuzyna) a później chcę jechać do TŻ. Jak będę chora to mnie nie weźmie

xal jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 13:37   #208
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
Misiaczku a z ciekawości czym Twój Tż sie zajmuje ??

a macie zamiar kupić mieszkankko ??
Widzisz, on podobnie jak ja studiuje dziennie (tylko, że on marketing i zarządzanie), nie pracuje, w sumie rodzice dalej mu 'fundują' studia...
Ja pracuję na co dzień, ciągle szukam jakiś dodatkowych ofert (tak jak teraz z tą inwentaryzacją, współpracuję jeszcze z innym biurem projektowym, etc) żeby podreperować swój/nasz budżet, żeby było na szaleństwa, wyjazdy, zakupy, remont domku na wsi, etc. Do tego zajmuje się domem...
A on się przyzwyczaił, że to inni troszczą się o jego budżet
Ale wczoraj przegiął... Siedział cały dzień w domu, nie posprzątał, nie zrobił żadnego obiadu/kolacji, nie poszedł po zakupy Więc się wściekłam i zaczynam go wprowadzać w dorosłe życie - niech wie, że kasa z nieba nie spada

A mieszkanko by się przydało - szkoda płacić, za wynajmowanie, ale zobaczymy jak to będzie Zresztą we własnym domu/mieszkaniu jak coś zrobisz to to jest twoje, a tak...

Stary 2007-11-09, 13:37   #209
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

xal może dasz radę sie zwolnić ? weź polopirynę i pod pierzynkę !!!!

misiaczku a to takie buty !!! ja myślałam że on tez gdzieś pracuje , teraz rozumiem dlaczego tak mówisz , powiem Ci tak on już sie musi tego uczyć bo naprawde nie sztuka że on bedzie siedział i nic a Ty bedziesz zajmowac się wszystkim
widać ze obrotna z Ciebie Babeczka jak tyle prac szukasz i ze wszystkim się wyrabiasz

Stary 2007-11-09, 13:39   #210
sweetpinky
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki
ale mam zapieprz w pracy dopiero teraz mogę na chwilkę odsapnąć już rano weszłam by się przywitać ale nawet w tym mi przeszkodzili
ale Was zaniedbuję
spamy nadrobię w domciu bo tutaj nie ma szans.

tak więć mamy dziś piątek, szykuje mi się imprezka wspaniałe zakończenie dzisiejszego dnia

tęsknie

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości