|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
aaaa i muszę się pochwalić
lalala... ja to zdolna laska jestem i to też dzięki Tż bo mnie ladnie nakręcił i teraz nie daje za wygraną i zawsze dopne swego
|
#182 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heeej
jezu łeb mi peka.. od bolu zatok i zeba Cytat:
![]() Cytat:
a w nastepnej pracy ludzie sobie przechodzili do sklepu na przeciwko i to wszystko bylo dla nich takie normalne, a mi sie w glowie jakos nie miescilo nie wiem, moze zbyt lojalna jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ja jestem po imprezie, glowa boli, kalorii i tancow duzo ale było bosko!! ![]() Ines chcialabym miec taka szefowa jak ty, ja zawsze postepuje zgodnie z zasadami i co? i kicha, pracodawcy mieli plan zebym pracowala ale gorzej z zaplaceniem mi za to wkurza mnie tez ze dziewczyny bez szkoly maja porzewage na studentkami..ucze sie wiec z tego punktu widzenia jestem slabszym pracownikiem?? lece do kolezanki pisac projekt na zarzadzanie...Boze na tej politologii mialam wszystkie mozliwe przedmioty chyba jak tak wyliczam te, ktore mialam:filozofia nowozytna i starozytna historia swiata polski zarzadzanie i marketing marketing polityczny socjologie, socjologie polityczna, psychologie, logike, teorie wyborow politycznych teorie polityki partie i systemy partyjne konstytucjonalizm regionalizm i federalizm mikro i makro ekonomie miedzynarodowe stosunki gospodarcze stosunki miedzynarodowe erystyka etyka wpolczesna mysl polityczna polska mysl polityczna administracja bezpieczenstwa publicznego polityka gospodarcza polityka spoleczna etc... ![]() ![]() ![]() ![]() kto mnie zatrudni? i zaplaci za wykonana prace? ![]()
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2007-11-09 o 09:58 |
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no... ja tez mialam duzo przedmiotow nie zwiazanych ze studiami..ekonomia logika biologiczne podstawy funkcjonowania czlowieka , kultura, psychologia polityczna bleeee ![]() hej sweet ząbek mnie boooliii ![]() ![]() dziołchy no.... spamowac ![]()
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-11-09 o 10:35 |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Boli mnie głowa, gardło, mam katar, łzy mi lecą ... i to wszystko tylko z prawej strony
jakoś tak od migdałka przeszło chyba. Faszeruję się wszystkim co mam pod ręką i już mam dość. Jeszcze wczoraj robiłam sprawozdanie statystyczne i coś pokopałam, chyba dane wzięłam nie za ten okres co trzeba i teraz siedziałam i poprawiałam wszystko, masakra. Dobrze, że szefostwo chce to dopiero na poniedziałek.
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
statystyka.. to slowo napawa mnie przerazeniem ![]() wiecie co, ale sobie narobilam bigosu robilam porzadki na kompie i pousuwalam cala historie, hasla itd no i mnie wylogowalo z wizazu. wpisuje haslo a tam bląd mysle sobie, dobra moze nie pamietam. wyslalam tego maila zeby mi wyslali, dostalam jakies haslo cyferkowe, zmienilam je i adres mailowy i zupelnie nie pomyslalam ze pewnie cos musze potwierdzic i sie wkurzalam ze nic nie moge napisac ![]() geniusz |
|
|
|
|
#187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łłłooooszszzzz Navi i to bys narobiła. aaa i od początku musiałabymś klik klik ![]() nooo dobrze, że już jesteś ![]() ja niedawno wstałam. normalnie poootrzebowałam snu tym bardziej, że za oknem "piekna" pogoda - leje i wieje! gRRrrrrr ide z psami bo koczują pod drzwiami i po jakieś śniadanko. tak więc miłe panie za niedługo wracam
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a narzucony Ci swieze buleczki zostawil?? u mnie tez tak "pięknie" jak dobrze, ze nie musze dzis nigdzie wychodzić jak juz wroce do domu bede siedziec pod piezynką i sie obijac z ukochanym a jutro farbowanie głowy mnie czeka ![]()
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
wrociłam .... z kursu lalala już sie skończył myslałam że usne z nudów
no no navi jaki kolorek wybrałaś ?? hihi ciekawa jestmi dziękuje za gratulejszyn hihi bede miała dla swojego Ukochanego ![]() haloo haloo tyle Was tam na dole a nikc się nie odzywa
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
navi to bedziesz laska nebeska
ja też zafarbowałam ciemnym brążem ale z Loreala bo najbardziej wydajna i jakoś mam do nich największe przekonanie co tam porabiasz ??
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tą Palette bardzo lubie i nie uwazam zeby ustepowala L'orealowi ![]() i kosztowala 10zl w promocji czekam na szefa a jak tylko wroci to stad spadam robic rogaliki nadziewane na obiad ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam nic do innych farb tylko od początku ją używam i nie zmieniałam tez kupiłam ostatnio w promocji o 19.90
hihi i dostałam jeszcze gratis szampon z innych to nie wiem dlatego nie ryzykuje ![]() aż mi pociekła na myśl o rogalikach tej to dobrze zazdroszczę a ja siedze i notatki z KPa przepisuje , nudzi mi się
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja u podrzutka spie nic o tym nie wiem ![]() ![]() no tak bo Ty masz dlugie wlosy przeciez.. na moje spokojnie wystarcza 1 opakowanie kazdej farby ![]() ale zanim scielam to roznie bywalo. mama sobie zawsze jaja ze mnie robila, ze oooj chyba zabraknie i tak za kazdym razem ![]() zartownisia a rogalikami przyjde was poczestowac ![]() bedzie nadzienie z zoltego sera, szyneczki, salami, kukurydzy i zielonych oliwek
|
|
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
Wy mnie dobijecie
ja ciągle mam zaległości Spamerki jedneByłam wczoraj w Otmuchowie, podpisać umowę na inwentaryzację budynków i jestem przeszczęśliwa Kasi ładny tytuł dla wątku wymysliłaś ![]() Zabieram się za czytanie zaległości
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
hihih a nie śpisz
bylam pewna że w każdy piątek hihih no czasami ró.zne są kolorki hihi ja też czasem jest przerażona wczoraj farba zrobiła sie biała a ja szok na maxa ale póżniej po wymieszani ładnie uzyskała swój kolor navi daj przepisa na te rogaliki Misiaczku gratulacje !!!! to sporo grosza Cie wpadnie no no poszalejesz
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czyli to jeszcze nie wszystko??? jezus to mnie kobieto dobiłaś![]() a moze jedno zero za duzo ![]() ale oczywiscie z całego serducha gratuluje!!!!!! super, w koncu dostaniesz to za ciezką prace na pewno edit: karaa no niestety , nie w kazdy a tych wspolnych nocy jakos malutko teraz...
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
navi napewno wiecej niż u nas
a Tż rodzice mowią ze dopiero w maju gdzie pojadą załamałam sie !!!
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha to juz za niecaly miesiac ![]() no, w kazdym razie trzy dni jej nie bedzie
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
navi ale Ci zazdroszczę no , no my nie mamy większych szans
eh... chyba że u znajomych po jakiejś wspólnej imprezce tylko to i tak nie to samo ale zawsze mozna sie tuli tuli podaj mi przepisa na rogaliki czy leń mnie nie dopadnie przed zapałem
|
#201 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie pomyliłam się Całe 5000zł więcej Wczoraj TŻ ze mnie się śmiał, że jak tak będę 'inwentaryzować' szafę i zastanawiać się co jeszcze muszę sobie kupić, to tej kasy mi zabraknie A pewnie Gad ma jakiś pomysł na drogi prezent dla siebie, ale tym razem się nie dam - ja pracuję, ja wydaję )
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepis autorski kolezanki z wątku 30stek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=990 pyyycha musza byc! ale leje ![]() ![]() ![]() edit: o kurka, misiaczku to nieźle.. super!! ![]() to Gad.. tacy sa co zrobisz ![]() jeeeejku moge isc do domku! jak dobrze, umieram z głodu! odezwe sie potem |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczku nie bądź taka
napewno się przelamiesz i Tż coś tam kupisz a Ty bedziesz miała funduszę wiec spokojnie dasz radę gratulację jeszcze raz wejź mnie do spółki hihihhi navi dzięki !!! nie nocujemy u siebie bo ja nie mam warunków wiesz pokój z bratem a mieszkanie 43mkwadratowe to masakra !! a Tż hm... Jego rodzice by nie byli zadowoleni
|
|
#204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), ale ja myślę, że on pewnie ma nadzieję, na jakiś 'prezent' extra (pewnie znów coś do kompa ), ale tym razem na pewno nie namówi mnie na taki interes A jak chce drogie zabawki, to sprawa jest prosta - trzeba sobie na nie zapracować
|
|
#205 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa ja mam dziś 4 lata jak jestem z tym draniem Cytat:
Cytat:
roogaliki - juz mi slina cieknie .... Cytat:
Hoho mi8siaczku moje najszczersze gratulacje! kawał dobrej roboty. czy ty projektujesz szkice do bmw? że tyle kasy zgarniasz;> bo ja też chcę ![]() jem jajka na twardo, aaa ukochany mnie do restauracji zaraz zabiera na rocznicowy obiad, więc zaraz zmykam do Wenecji joł
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si a Tobie nie za dobrze
gratuluje 4 latek to będzie sie działo no dlatego ta bielizna zakupiona była Misiaczku a z ciekawości czym Twój Tż sie zajmuje ?? a macie zamiar kupić mieszkankko ??
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Ratunku!
Jeszcze 2h, ja tego nie wytrzymam, wszystko boli nadal, głowa, gardło i mam katar. Najchętniej wpakowałabym się pod pierzynkę a tu trzeba jeszcze siedzieć Znacie jeszcze jakieś inne mocne środki poza tabcinem? Jutro muszę być na nogach bo mam imieniny u młodego (czyt. kuzyna) a później chcę jechać do TŻ. Jak będę chora to mnie nie weźmie
|
|
#208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja pracuję na co dzień, ciągle szukam jakiś dodatkowych ofert (tak jak teraz z tą inwentaryzacją, współpracuję jeszcze z innym biurem projektowym, etc) żeby podreperować swój/nasz budżet, żeby było na szaleństwa, wyjazdy, zakupy, remont domku na wsi, etc. Do tego zajmuje się domem... A on się przyzwyczaił, że to inni troszczą się o jego budżet Ale wczoraj przegiął... Siedział cały dzień w domu, nie posprzątał, nie zrobił żadnego obiadu/kolacji, nie poszedł po zakupy A mieszkanko by się przydało - szkoda płacić, za wynajmowanie, ale zobaczymy jak to będzie Zresztą we własnym domu/mieszkaniu jak coś zrobisz to to jest twoje, a tak...
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
xal może dasz radę sie zwolnić ? weź polopirynę i pod pierzynkę !!!!
misiaczku a to takie buty !!! ja myślałam że on tez gdzieś pracuje , teraz rozumiem dlaczego tak mówisz , powiem Ci tak on już sie musi tego uczyć bo naprawde nie sztuka że on bedzie siedział i nic a Ty bedziesz zajmowac się wszystkim widać ze obrotna z Ciebie Babeczka jak tyle prac szukasz i ze wszystkim się wyrabiasz
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
ale mam zapieprz w pracy dopiero teraz mogę na chwilkę odsapnąć już rano weszłam by się przywitać ale nawet w tym mi przeszkodzili![]() ale Was zaniedbuję spamy nadrobię w domciu bo tutaj nie ma szans. tak więć mamy dziś piątek, szykuje mi się imprezka wspaniałe zakończenie dzisiejszego dnia![]() tęsknie
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

lalala... ja to zdolna laska jestem i to też dzięki Tż bo mnie ladnie nakręcił i teraz nie daje za wygraną i zawsze dopne swego

jezu łeb mi peka.. od bolu zatok i zeba 

a w nastepnej pracy ludzie sobie przechodzili do sklepu na przeciwko i to wszystko bylo dla nich takie normalne, a mi sie w glowie jakos nie miescilo
nie wiem, moze zbyt lojalna jestem 

bleeee 

a jak tylko wroci to stad spadam

)