![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Zawiercie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Witam!
Słyszałam,że pani Ula w Papilonie to fenomen koloryzacji, ale już nie ma wolnych miejsc do świąt ![]() Czy ktoś może napisać coś więcej o pani Karenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Pani Karena koloryzacja również bardzo dobrze. Bardzo fajna jest teraz ta koloryzacja 3 D. O strzyżeniu niestety nie mogę nic powiedzieć, ponieważ nie robiłam radykalnej zmiany fryzury i obcinam już od jakiegoś czasu tylko końcówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z was może polecić dobrą fryzjerkę? Mam bardzo gęste i do tego grube włosy, trudno znaleźć fryzjera, który nie dość, że zrobi coś sensownego z nimi to jeszcze nie weźmie za to masakrycznej sumy. Często fryzjerzy odmawiają mi cieniowania włosów "bo są za grube" :/ co ma piernik do wiatraka tego sama nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
jakiego fryzjera polecacie dla faceta ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Powiem szczerze że mnie dużo fryzjerek tak mówiło,ale trafiłam do pani Asi do Atelier Fryzur,ona jako jedyna poradziła sobie z moimi włosami!!!
Nareszcie nie wywijaja mi się końcówki i nie mam problemu z ich ulożeniem!! Ostatnio byłam na upięciu na Sylwester i też super,przede wszystkim nie miałam tony lakieru na włosach!! TAKŻE DUŻY POZYTYW!! ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- AHA i mają teraz fajną promocję studniówkowo- karnawałową -pakiet - fryzura, makijaż i malowanie paznokci za 120zł. ja skorzystam i napisze jak wyszło!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
czy wiecie może na czym polega koloryzacja 3d? czy ten efekt długo się utrzymuje i czy wart jest swojej ceny?
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o salonie avangarde (obok naszego domu)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny posłuchałam waszych rad i zapisałam się do Ateliera na obcinanie, właściwie na cieniowanie. Chciałam do polecanej przez was Izy jednak ona już tam nie pracuje i zapisałam się do właścicielki czyli Pani Asi. Jestem ciekawa efektu gdyż ostatnio miałam niezbyt dobre przeżycia jeśli chodzi o cieniowanie włosów. Byłam w salonie Styl za dużą przychodnią i masakra. Po prawej stronie głowy miałam ścięte włosy na prosto, coś jej nie wyszło i w domu musiałam poprawiać wyglądało to dramatycznie. Zobacze jak bedzie w Atelierze. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie.
Chciałabym przyłączyć się do rozmowy i zapytać o specjalne usługi. Mianowicie chodzi mi o wykonywanie uplastycznienia włosów i efektu ombre na terenie Zawiercia, rzecz jasna- jak najtaniej ![]() Pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Ombre robia w Ramzesie
![]() Dziewczyny polecicie mi fryzjerke ktora fajnie obcina? tamte posty są z tamtego roku wiec nie wiem czy aktualne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Wiecie może czy P.Iza nadal pracuje i w którym salonie ją mogę znaleźć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
W tej chwili jest na urlopie wychowawczym, pracuje w extravagance
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Kto teraz jest polecany na fryzure ślubną?
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Byłam ostatnio w Tokio Style na Piłsudskiego przy Biedronce. REWELACJA. Gorrrrąco polecam wam ten salon. Idzcie do pani Karoliny, bo naprawde strzyże na poziomie mistrzowskim. Regularnie uczestniczy w szkoleniach w Londynie. Najnowsze trendy i wogole. Dla zainteresowanych podaje numer tel: 514-033-448
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
Cześć, ja nowa całkowicie świeża Zawiercianka, a do tego z włosami jak miotła. Fryzjerka z salonu blisko "naszego domu", nie odważyła się na nic, nic nie polecila, stwierdziła "niech sobie rosną jak sobie rosną" a przecież włosy trzeba podcinać zapuszczając. Szukam kogoś w sumie to nie drogiego, kto zrobił by porzadek na mojej głowie i choćby baze do zapuszczania, byle by coś z tą miotłą zrobić. Jestem załamana wyglądem i kondycją moich włosów, a zasoby finansowe ograniczone. Co możecie polecić Zawiercianki? Jutro po południu bądź w sobotę chciała bym coś zrobić z tym czymś (dzieciaków w omu nie bedzie, trzeba sobie humor poprawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie chodzcie nigdy do tego Pana z Atelier Fryzur na 3 Maja!
Skusialm sie na tez salon poniewaz oferuja farbe bez amoniaku ale to byla pomylka!Pan 'fryzjer' za dlugo trzymal farbe na mojej glowie bo takiej suszy na glowie jak teraz mam to nigdy po zadnej farbie nie mialam! No ale jak Pan w miedzy czasie obslugiwal innych klientow to takie sa skutki! Mowilam zeby nie obcinac bo moja fryzura byla OK to zrobil lekka korekte, gdzie wycieniowal za krotko czubek glowy a na dole wyrownal tylko bez cieniowania i teraz co dzien musze myc wlosy bo inaczej wszystko stoi a dol lezy bo nie wycieniowany! Ogolnie koszmar! Zawssze chodzilam do Ramzesa i bylam zadowolona i moja noga w Atelier juz nie postanie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
A czy z fryzjerami nie ma tak ze jeżeli jesteś nie zadowolona to poprostu nie płacisz i wychodzisz? Ja bym chyba tak zrobiła na Twoim miejscu, dla czego mam płacić za coś czego nie chciałam. :/
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o cięcie i farbowanie to w Zawierciu mogę z czystym sumieniem polecić P. Martynę z Joliesse, zawsze wychodzę od niej zadowolona. Chodzę do niej juz jakieś 5 lat albo dłużej.. jeden raz nie podobało mi się cięcie na krótko ale bardzo często zmieniałam fryzury. Farbuje też doskonale i świetnie potrafi dobrać kolor. Ostatnio w Joliesse obcinał się również moj chłopak u jakiegoś Pana, nie pamietam imienia.. I rewelacyjnie wyszło.
Natomiast najlepsza kosmetyczka w Zawierciu to Pani Ania z salonu Bella na Piłsudskiego. Nigdy mnie nie zawiodła, a też chodzę do niej już dłuugie lata ![]() Edytowane przez roskad Czas edycji: 2012-11-24 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
AnnaAda- na Marszałkowskiej, strzyżenie 50zl, farbowanie chyba 80..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Czy byłyście może w salonie fryzjerskim Izdebscy na Wierzbowej??? Jakie macie na ich temat opinie?? Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Kto ladnie i za rozsądną cene czesze w Zawierciu??
![]()
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Nie wiecie ile kosztuje obcięcie w Atelier Fryzur? ![]() Edytowane przez martuai Czas edycji: 2013-04-17 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Odświeżę trochę wątek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.