![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Akcja - pozbywamy się :) Cz. 2
Cytat:
Poszło ![]() Doszło ![]() Ciekawe jak ja to wszystko zużyję skoro w sobotę wyjeżdżam na święta i większości tych rzeczy ze sobą nie wezmę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Lista na grudzień:
*Ziaja Nuno, krem tonizujący *Cantare cosmetic, pomadka ochronna *Kolastyna, próbka kremu rajska oliwka *Soraya, Care &Control , korektor antybakteryjny *Asa, Acnefan *Yves Rocher, Ode a l'Amour *Flos Lek, white & beauty, krem wybielający przebarwienia *Beiersdorf, Glicea , krem do rąk cytrynowy *Flos Lek, seria zimowa,krem ochronny Poszło ![]() Skończone w grudniu: 1.Barwa,Orientea, żel pod prysznic 2.Joanna, Naturia, żel pod prysznic 3.Cantare Cosmetic, pomadka ochronna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale i tak widzę już, że niektóre po prostu się mnożą w opakowaniu i nie mam szans na zużycie ich w grudniu... Może w styczniu się uda ![]()
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi ten wątek również bardzo pomaga. Choć niepotrzebnie pochwaliłam sie moim rocznym zestawieniem przed chłopakiem. Zamiast gratulacji ile to ja zużyłam dostałam reprymendę ile to ja miałam tego wszystkiego. ![]() Przez ostatnie pół roku wydałam nie więcej niż 200zł na kosmetyki. ![]() Mam nadzieję, że przez następne miesiące nie kupię nic poza trzema kosmetykami w Sephora, na które mam chrapkę od dłuższego czasu. Liczę, że dostane je w prezencie i wtedy moje sumienie będzie czyste jak łza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Do zużycia w grudniu:
- Puder prasowany True Match L'oreal - Korektor Inglot - Korektor Recover Rimmel - Szminka Avon - Błyszczyk Les Nudes Bourjoris - Chusteczka z samoopalaczem LRP - Odżywka prostująca do włosów Dove - Żel pod prysznic Dove - Dezodorant w kulce Vichy - Żel pod prysznic ananasowy Voglia Di - 4 próbki kremu Aqualia Vichy - balsam brązujący Garnier - próbka kremu matującego Chanel - maseczka oczyszczająca Dax Zużyte Zużyte w grudniu: - Krem do biustu Eveline - Bibułki matujące Garnier - Szampon Elseve (duża butla) - Błyszczyk Juicy Glam Shine L'oreal - 3 próbki kremu do cery wrażliwej Yves Rocher - Plastry z woskiem Rossmann - Saszetka maseczki Summer Skin Eris - Szampon prostujący włosy Nivea - 2 próbki Effaclar H - Żel mango Naturals Avon - Próbka kremu pod oczy Initiale Chanel - Próbka emulsji do twarzy Initiale Chanel - Szampon do przetłuszczających się włosów Nivea - Szampon Fructis - Błyszczyk Natural Glow L'oreal - Tonik Purittin Iwostin - Próbka podkładu Supermoisture Clinique - mały dezodorant w sprayu Rossmann - Maska z oliwką Planet Spa Avon - Peeling do twarzy Clearskin Avon - Lactacyd
![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale reprymendy nie dostaję ![]() Tak w ogóle, to 200zł to faktycznie bardzo niewiele! Gratulacje po raz kolejny - jak najbardziej zasłużone ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
LISTA LISTOPADOWA:
Oriflame GG tusz ostatni w starej wersjii Avon krem do skórek Dermedic SPF 60 do twarzy LISTA GRUDNIOWA: Balea krem do stóp Oriflame maseczka oliwkowa do włosów x4 Lirene balsam kumkwat Oriflame Divine pianka pod prysznic Oriflame Lip Quencher balsam do ust Freeman's malinowy peeling do twarzy Oriflame maseczka toffi Effaclar płyn micelarny próbki po 15 ml - zużyte 2 Herbal Essences - odżywka hibiskus i kokos Wella lakier do włosów OnLine że pod prysznic z mleczkiem owsianym Palette farba do włosów Manhattan - perfumetka kokosowa Gosh błyszczyk Bielenda Beauty Milky krem Dax Glamour Eye - próbka kremu pod oczy Zużyte Dopisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Witchdoctor
|
LISTA NA PAŹDZIERNIK
Cosmence krem Illumin Activ Clinique Perfectly Real Makeup Avon peeling dwustopniowy Matrix Curl.life mleczko LISTA NA LISTOPAD: Redermic pod oczy 5 ml LISTA NA GRUDZIEŃ Cosmence Mission Perfection Loreal płyn do demakijażu Clinique maseczka Turnaround Clinique DDML Clinique DDMG (mini) YR żel ziarna kakao Rexona kulka Avon diamentowy scrub do stóp YR Arnica krem ochronny na zimę Ziaja masło Rebuilt YR Arnica krem regenerujący na noc dopisane zużyte zużyte poza listą Oeparol żel pod oczy ![]() ![]()
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
Lista na Grudzień (ale licząc od końcówki listopada):
* deodorant Rexona Biorythm * podkład Make Up Wake Up Manhattan (okropieństwo) * peeling do ciała orzech&cukier Avon * pomadka Mango Avon * różowa szminka pielegnacyjna Avon * złota kredka do oczu [bez marki] * ciemnozielona kredka do powiek [też bez marki] * antybakteryjny tonk do twarzy Care&Control Soraya * żel pod prysznic Winter Warmth Avon * mleko do kąpieli Ryż&Sake Avon * płyn do kąpieli biała czekolada Avon * samoopalacz w spray'u Rossmann * szampon L'oreal Nutri Blask Light * odżywka Fructis 'objętość i energia' * balsam Winter Sensation Avon *duży krem zmiękczający do pięt Avon * błyszczyk w tubce Pina Colada Colour Trend Avon * złoty błyszczyk [bez marki] [wywaliłam] * żel wybielający do zębów w flamastrze Biała Perła * nawilżajaca maseczka z efektem chłodzącym Avon * szampon Długie i Mocne Fructis * odżywka z pompką Sunsilk 'Objętość' * profesjonalny cień do powiek Inglot (jaśniutki beż) * zmywacz do paznokci Cree * perfumy Puma Woman * dwufazowy płyn do demakijażu Ziaja * balsam jeżyna-wanilia Avon * odżywka do włosów w sprayu z granatem Avon * krem na noc Milk Comfort Avon * krem o rąk na noc Dove * żel wyszczuplacjący z kompleksem antycellulit Ziaja * metaliczny błyszczyk Pink Shine Avon dopisane zużyte
Kasia/Katarzyna poprostu ![]() Edytowane przez aiso87 Czas edycji: 2007-12-18 o 21:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak bym chciała wydłużyć mój tegoroczny spis do stu pozycji i coraz bardziej wierzę, że jest to realne. Brakuje mi 12 kosmetyków. Kilka rzeczy dam w prezencie, parę sprzedam i trzy na 100% zużyję. Musi się udać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poszło ![]() Doszło ![]() Dziś mam wybitnie dobry dzień na zużywanie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
MagJa jak spisywał sie krem do ciała Arctic Oriflame?
Napisz proszę czy jest dobry. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Lista na grudzień:
- Nivea olejek do suchej skóry (już nie mogłam go ścierpieć i resztka wylądowała w koszu) - L’oreal balsam brązujący - L’oreal płyn do demakijażu oczu - Uroda tonik melisa - Glist Kur odżywka olejki pielęgnacyjne - Avene woda termalna - Dax Cosmetics krem miętowy do stóp Zużyte w grudniu: ![]() - Athena’s kokosowo-melonowy żel pod prysznic - Oceanic Oxeril 30 - pomadka L’oreal Stars Secrete - krem nawilżająco-ochronny Lirene (spoza listy, resztkę zużyłam do stóp) - SVR Lysanel Active - Dermedic Acne Expert żel oczyszczający - Nivea olejek do suchej skóry Dopisane Zużyte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
z listopada:
25. tusz manhattan 26. błyszczyk vichy 1. błyszczyk essence 2. błyszczyk be beauty 11. krem kokosowy 13. tusz miss sporty 14. tusz masterpiece Lista na grudzień: na grudzień: - tonik AA - krem na noc neutrogena - flos-lek - krem wybielający - podkład maybelline wonder finish - peeling do stóp YR - spiced green tea - Arden - peeling enzymatyczny soraya - peeling enzymatyczny ziaja nuno - krem do rąk bursztyn - pollena eva - kulka isana - balsam st. ives - Krem do stóp farmona - cynamonowy - płyn do kąpieli - pollena eva - porzeczkowy i kokosowy - Mydło w płynie - pollena eva - krem do rąk z biedronki dopisuję poszło ![]()
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balsam wczoraj wykończony. Uwielbiam go ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
LISTOPAD
10 - tusz do rzęs Oriflame GRUDZIEŃ 18 - szampon do włosów 19 - próbkę Effaclaru żelu do mycia twarzy 20 - 1 próbka Effaclaru K to już 2 w tym miesiącu 21 - kilka tubek filtra Anthelis XL 60+ 22 - pianka do mycia twarzy Pharmaceris T 23 - tubka Effaclaru H 24 - próbka kremu do rąk Neutrogena 25 - zmywacz do paznokci ![]() ZUŻYTE ![]() DOPISANE Edytowane przez anna1112 Czas edycji: 2007-12-20 o 09:52 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Witchdoctor
|
LISTA NA PAŹDZIERNIK
Cosmence krem Illumin Activ Clinique Perfectly Real Makeup Avon peeling dwustopniowy Matrix Curl.life mleczko LISTA NA LISTOPAD: Redermic pod oczy 5 ml LISTA NA GRUDZIEŃ Cosmence Mission Perfection Loreal płyn do demakijażu Clinique maseczka Turnaround Clinique DDML Clinique DDMG (mini) YR żel ziarna kakao Rexona kulka Avon diamentowy scrub do stóp YR Arnica krem ochronny na zimę Ziaja masło Rebuilt dopisane zużyte
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
ostatnio wymęczyłam
szampon do włosów pastę do ząbków /blendamet 3d white polecam wybieliła moje nieszczęsne ząbki ![]() 2 mydełka do twarzy
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Moje grudniowe zużyte kosmetyki:
- krem do rąk Garnier do bardzo suchej skóry - balsam Johnson&Johnson do suchej skóry - odżywka do włosów suchych i zniszczonych Nivea - spray do włosów Gliss kur Olejki pielęgnacyjne - nawilżający żel pod prysznic Johnson&Johnson - antyperspirant Nivea - żel pod prysznic Avon Naturals jeżyna i wanilia. Całkiem nieźle mi idzie ![]()
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Lista grudniowa
- masło do ciała mango Marks&Spencer - smacker Berry Jelly Donut - szampon Gliss Kur Total Repair - masło do ciała Rebuild Ziaja - żel pod prysznic Cocoa Butter & Vanilla M&S - żel pod prysznic Kamill kokos + czekolada - odżywka Elseve Nutri Blask Light - próbka kremu Multi Active Jour Zużyte w grudniu: ![]() - żel pod prysznic Orchidea YR - płyn do hig. int. Cleanic - żel pod prysznic arktyczna żurawina Oriflame - krem do stóp Termiczne Spa Miraculum - próbka - sephorowy pojemniczek - kremu Hydraction Dior x2 - tonik Hydrabio Bioderma - balsam do włosów Gliss Kur Total Repair - próbka podkładu Mat Lumiere Chanel - próbka kremu Gentle Day Cream Clarins - próbka kremu pod oczy Eris Sin Skin - błyszczyk Glam Shine Natural Glow - krem pod prysznic Sephora Blackberry Red Currant - próbka kremu Aqualia Vichy - próbka - sephorowy pojemniczek - maseczki Masque Magique Dior - szampon Elseve Nutri Blask Light - żel pod prysznic Cocoa Butter & Vanilla M&S - odżywka Elseve Nutri Blask Light - próbka kremu Multi Active Jour Zużyłam ![]() Dopisałam Tylko nic do smarowania ciałka się skończyć nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
W tym miesiącu idzie mi bardzo kiepsko pozbywanie się zapasów.
Na palcach jednej ręki mogę wyliczyć to co udało mi się wykończyć. W święta zamierzam podliczyć ile tego wszystkiego mam, i zobaczymy jak będzie wygląda kolekcja za rok ![]() Zrobię fotki, sama jestem ciekawa jak będzie się prezentować moja komoda za rok ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
po prostu Em :)
|
Wykończyłam tonik Uroda Melisa i.. nie mam nic w zapasach.
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
LISTA LISTOPADOWA:
Oriflame GG tusz ostatni w starej wersjii Avon krem do skórek Dermedic SPF 60 do twarzy LISTA GRUDNIOWA: Balea krem do stóp Oriflame maseczka oliwkowa do włosów x4 Oriflame Divine pianka pod prysznic Oriflame Lip Quencher balsam do ust Freeman's malinowy peeling do twarzy Oriflame maseczka toffi Effaclar płyn micelarny próbki po 15 ml - zużyte 3 Herbal Essences - odżywka hibiskus i kokos Wella lakier do włosów OnLine że pod prysznic z mleczkiem owsianymManhattan - perfumetka kokosowa Gosh błyszczyk Bielenda Beauty Milky krem Dax Glamour Eye - próbka kremu pod oczy Olay 2 próbki kremu Daily radiance na dzień Zużyte Dopisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam porządki świateczne w kosmetykach - 4 poleca na All po Nowym Roku, mleczko dołożę do prezentu dla siostry, a żel YR - do prezentu imieninowego dla kuzynki
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszło ![]() Doszło ![]() 2 kroki do przodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.