![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
wszystkie spia widze.... a ja biedna nie moge spac... tzn spac to mi sie chce ale moje dziecko ani mu sie sni polozyc fika ile wlezie.... troche sfrystrowana przez to jestem... wiem ze to nie jej wina i ze po prostu ma fazy aktywnosci w nocy ale czasem chcialabym byc egoistka dla siebie i moc normalnie spac
![]() co za los ![]()
#182 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Oliwcia wlasnie zasnela..jest przecudowna.. Tomkowi prezent juz kupilam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze masz chwilke, zeby popisac na wizazu super, ze sie wybawilas na koncercie ![]() widze, ze wszystko zaczyna sie ukladac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Ja wpadlam tylko sie przywitac bo zaraz zmykam do pracy. Milego dnia wsazystkim zycze ![]() Gizelciu super ze sie wybawilas na koncercie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Agatko, cieszę się, że koncert się udał, mam nadzieję, że podsumowanie życia wypadło cudnie ![]() A ja pokażę wam choineczkę naszą. Zdjęcia nienajlepsze, bo nie zdążyłam nawet kabli schować, ale będziecie mogły zobaczyć jak nasza choinka wygląda. Dziś po pracy mamy wigilię nauczycielską ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
pomidora ladna choinka
![]() ja normalnie ![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
o i cisza :/
ja dzis mam jakis humor grobowy.... ida swieta a ja jakos sie nie ciesze w ogole nie czuje tych swiat... wyjezdzam do tesciow a tam nie czuje sie jakos super ale w koncu tam tez musze czasem jedzic wiec wytrzymam... ale generalnie do bani wszystko od jakiegos czasu czuje sie zuplnie tylko jak inkubator ![]() jeszcze moj maz okazalo sie z prawie na mc leci za granice i bede mc sama super ![]()
#188 |
Zakorzenienie
|
Ray przykro, ze zostaniesz bez meza na tak dlugi czas
![]() ![]() my bedziemy z Toba, wiec jakos Ci minie ten miesiac ![]() a ja ogolnie tez nie najweselsza jestem wczoraj caly dzien mnie mulilo dziwnie, pozniej ten bol glowy, az usnac nie moglam, w nocy maz "zboczeniec" mnie obudzil, bo mu sie zachcialo ![]() ![]() dzisiaj chyba nic mi nie jest, nazrazie jest ok a smiac mi sie chce z M, bo ze 2-3 dni temu tez mnie jakos mulilo, M wrocil z pracy i mowi do mnie-wiesz co jakos caly dzien niedobrze mi bylo nie wiem czemu ![]() ![]() ![]() ma takie same objawy co ja, smiac mi sie chce spytalam sie go a czy przypadkiem jadra go nie bolaly tak jak mnie jajniki ![]() ![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
taka cisza, ze chyba ide sie wykapac i lece do centrum tacie prezent kupic
![]() ![]()
#190 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Misiu czasem mnie najdzie na nauke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko dzis listonosz przyniosl kartke, dzięęęęęęęęęęękuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
ano mezatka... jakos wytrzymama miesiac mam rodzine klatke od siebie hehe... ale ogolnie smutno mi jakos ... nic tylko siedze w domu.... jesli ebde w drugiej ciazy to juz na pewno nie zrezygnuje z pracy bede pracowac ile sie da bo mnie dobija siedzenie bezczynne w domu
![]() zastnawialam sie gdzie moje dziecko siedzi ze mam taki niezaduzy brzuch juz wiem w boku hehe wlasnie czuje jak m w bok nozki laduje musze wyprostowana siedziec bo nie da rady mi sie zgiac... wyrzucam sobie ze jestem chyba zla mama... czasem mam dosc ciazy... trudno w sumie 9 mc cieszyc sie non stop... mam na prawde dosc nieprzespanej nocy czy tego ciezaru calego na sobie ale to chyba normalne???? w koncu jestem tez tylko czlowiekiem i znow musze sie za sprzatanie wziasc echhh...musze rzeczy do mojej lodowki powkladac ![]() ![]() mezatka a moze te mdlosci to oznaka ciazy hm... zreszta bedziesz testowac to sie dowiemy ![]()
#192 |
Zakorzenienie
|
Misiu slicznie Ci dziekuje za karteczke
![]() dziewczynki a ja nie mam wszystkich adresow i nie moge kazdej wyslac kartki........... nie mam do Pomidorki, Agusieczka, Marcelki, Gusi i Gizelci ![]() ![]() jak mozecie to napiszcie mi adreski na priv
#193 |
Zakorzenienie
|
ooo Aniu nie wiem dlaczego dla WAs nie napisalo mi komentarza na kartce- mialo byc jeszcze wiecej milosci w 2008 roku
![]()
#194 |
Zakorzenienie
|
a ja powinam dostac po glowie ....
wyczyscilam 4 okna ... ale staralam sie nie naciagac czy wysoko rak podnosic... wzielam nospe wczesniej w razie co... musialam je wyczyscic bo taki syf ze nie moglam na to patrzec ale na tym koniec mam zamiar dzis jeszcze meza zagonic do wyprania dywanu i wyniesienia smieci a co niech zobaczy czy to ze siedze w domu to faktycznie takie nic... echhh... odpocze i ide zapisac sie do lekarza na kolejna wizyte i po plyn do prania dywanow :d od razu sie dotlenie bo cholera plyn waniliowymi sie wylala taki zapaszek do mieszkaia i tak smierci ze az mnie mdli przewierzy sie od razu hehe
#195 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładna choineczka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
hmm ale cisza tutaj chyba wszystkie na swieta pichca...
![]()
#197 |
Raczkowanie
|
Jestem,
![]() witam ale tylko na chwileczkę, bo pędzę z Matim na disco ![]() ![]() Śliczna kart, wielkie dzięki. Marcelinko ![]() Ray każdy nieraz wątpi w swoje macierzyństwo, że nie jest dobrą mamusią. ![]() ![]() ![]() Mężatko może to pierwsze objawy zafasolkowania, ![]() ![]() ![]() Pomidorko śliczna choinka, my ubieramy jutro to też może coś pstryknę ![]() A czy Karolinka już Amelki nie tuli czasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
U mnie pasztecik juz sie piecze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#199 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie choinka juz od ponad tygodnia stoi przystojona ![]() ![]() ![]() ![]() Pomidorko Wasza jest malutka i ma swoj urok ![]()
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie urodziła ![]() ![]() Aha mam przekazać Ray że ma lanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
hihi dobra bijcie oj bijcie :d
ale czuje sie gites i mala fika nic nam nie jest uwazalam zeby sie nie nadwyrezac ![]() teraz jemy kolacyjke i pewnie punkt 21 do 2 rano mam noc z glowy ![]() ![]() wyczytalam co znaczy slowo Alicja i miedzy innymi soboa o tym imieni cechuje sie energicznoscia boshe jak to pasuje do mojej cory trafilam jak nic ![]() agusieczek to faktycznie hmmm ale masz synka i dobrze ![]() ![]() ![]()
#202 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie z wigilii nauczycielskiej wracam. Ale żarcie było, miami
![]() Dziewuszki, ja nie dam nikomu adresu, bo mi potem wstyd będzie.Przyznam brzydko, że ja żadnej kartki w tym roku nie wysłałam ![]() ![]() Nikitko, teście przekazali mi, że kartke dostałam. Aż się wzruszyłam, dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Ray, uważaj na siebie, nie szalej za bardzo. A ten miesiąc przetrzymasz, bo z ciebie dzielna kobietka jest, prawda ![]() Marcelinlp, ale pyszności robisz ![]() ![]() Asiu, mam nadzieję, że sensacje twojego organizmu wywołuje jakaś falolka w brzuszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie że sprawiłam ci radość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha no widzisz tego to ja nie wiedziałam że to adres teściów sorki za kłopot ![]() Emi jest smutna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, żaden kłopot tylko radość wielka
![]() ![]() A z tego co wiem to Emi niedługo i tak będzie mogła wziąć ślub, prawda? Chyba że się źle orientuję. A dlaczego jej nie pozwolił, głupi sąd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie że to nie kłopot od razu lepiej sie zrobiło ![]() A Emi nie pozwolili bo miała złą opinie od psychologa i Sąd do tej decyzji się uchylił. A dobrze się orientujesz 22.03. Emilka kończy 18 lat i sama może decydowac. A mój synek coś źle się czuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
No to dla Emi te 3 miesiące różnicy już dużej nie powinny robić. Będzie dobrze i będzie mogła wyjść za mąż, niech już nie będzie smutna
![]() Super, że masz wolne ![]() ![]() ![]() A synka to może nafaszeruj jakimiś lekami na noc, teraz to wszyscy chorzy wkoło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mysle ze 3 msc nie jest duzo i zleci, ale dla Emi to cała wieczność ![]() Ja tez sie ciesze ze mam wolne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Przekaż jej, niech lepiej się cieszy ostatnimi trzema miesiącami wolności
![]() ![]() A ty jak zwykle pracuś jesteś, tylko się nie przemęcz i uważaj na siebie, żebyś też się nie przeziębiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.