Byłe tableciary plotkary II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-19, 23:18   #181
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

wszystkie spia widze.... a ja biedna nie moge spac... tzn spac to mi sie chce ale moje dziecko ani mu sie sni polozyc fika ile wlezie.... troche sfrystrowana przez to jestem... wiem ze to nie jej wina i ze po prostu ma fazy aktywnosci w nocy ale czasem chcialabym byc egoistka dla siebie i moc normalnie spac az mam wyrzuty ale wydaje mi sie ze to chyba normalne wsciekam sie bo wiem ze na to nic nie poradzi sie a dzidzia to dzidzia niczemu winna hehehe

co za los
Stary 2007-12-20, 08:00   #182
gizelcia
Zadomowienie

dziewczynki to znow ja koncert byl super extra swietny i bawilam sie zaje... na jednej piosence moje zycie przelecialo mi przed oczami..zrobilam szybko analize..

Oliwcia wlasnie zasnela..jest przecudowna..

Tomkowi prezent juz kupilam..
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 08:07   #183
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
dziewczynki to znow ja koncert byl super extra swietny i bawilam sie zaje... na jednej piosence moje zycie przelecialo mi przed oczami..zrobilam szybko analize..

Oliwcia wlasnie zasnela..jest przecudowna..

Tomkowi prezent juz kupilam..
Agatko w koncu jestes
ciesze sie, ze masz chwilke, zeby popisac na wizazu
super, ze sie wybawilas na koncercie
widze, ze wszystko zaczyna sie ukladac

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 08:56   #184
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dzien dobry dziewczynki

Ja wpadlam tylko sie przywitac bo zaraz zmykam do pracy.
Milego dnia wsazystkim zycze
Gizelciu super ze sie wybawilas na koncercie
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 09:03   #185
Pomidora
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Agatko, cieszę się, że koncert się udał, mam nadzieję, że podsumowanie życia wypadło cudnie

A ja pokażę wam choineczkę naszą. Zdjęcia nienajlepsze, bo nie zdążyłam nawet kabli schować, ale będziecie mogły zobaczyć jak nasza choinka wygląda.
Dziś po pracy mamy wigilię nauczycielskąJeszcz e tylko jutro i wolne
Miłego dnia wszystkim życzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cg2.JPG (66,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ch1.JPG (116,5 KB, 11 załadowań)

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 09:06   #186
Ray
Zakorzenienie

pomidora ladna choinka chodz ja od zawsze preferuje swierki hihihi

ja normalnie moje dziecko jeszcze sie nie urodzilo a czuje sie jak bym juz je miala przy sobie i nieprzespane noce hehe
Stary 2007-12-20, 10:18   #187
Ray
Zakorzenienie

o i cisza :/

ja dzis mam jakis humor grobowy.... ida swieta a ja jakos sie nie ciesze w ogole nie czuje tych swiat... wyjezdzam do tesciow a tam nie czuje sie jakos super ale w koncu tam tez musze czasem jedzic wiec wytrzymam... ale generalnie do bani wszystko

od jakiegos czasu czuje sie zuplnie tylko jak inkubator na basen mi nie wolno, w zadymione miejsca tez w zasadzie malo co moge wyjsc poza spcerami ... wiem ze dla dzidzi wszystko ale czasem dopada mnie taka chandra...

jeszcze moj maz okazalo sie z prawie na mc leci za granice i bede mc sama super

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 11:39   #188
mezatka07
Zakorzenienie

Ray przykro, ze zostaniesz bez meza na tak dlugi czas ale pewnie przywiezie Ci mnostwo slicznosci dla Waszej dzidzi i te Twoje noże
my bedziemy z Toba, wiec jakos Ci minie ten miesiac

a ja ogolnie tez nie najweselsza jestem
wczoraj caly dzien mnie mulilo dziwnie, pozniej ten bol glowy, az usnac nie moglam, w nocy maz "zboczeniec" mnie obudzil, bo mu sie zachcialo ale nic nie dostal ale dalej sie zle czulam, pobieglam do lazienki myslalam, ze zwymiotuje juz, tragedia.... siedzial i robil mi oklady na ta moja glowe az udalo mi sie usnac..
dzisiaj chyba nic mi nie jest, nazrazie jest ok

a smiac mi sie chce z M, bo ze 2-3 dni temu tez mnie jakos mulilo, M wrocil z pracy i mowi do mnie-wiesz co jakos caly dzien niedobrze mi bylo nie wiem czemu a dzisiaj rano dzwoni i pyta jak sie czuje.... i mowi, ze jego od rana glowa boli o matko co za facet
ma takie same objawy co ja, smiac mi sie chce
spytalam sie go a czy przypadkiem jadra go nie bolaly tak jak mnie jajniki
Stary 2007-12-20, 12:44   #189
mezatka07
Zakorzenienie

taka cisza, ze chyba ide sie wykapac i lece do centrum tacie prezent kupic milego dnia dziewczynki, pewnie przygotowania do swiat pelna para to i na wizazu cisza
Stary 2007-12-20, 12:48   #190
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Misiu
czasem mnie najdzie na nauke teraz ucze sie zdecydowanie wiecej jak np. w szkole sredniej, jakos mi sie odmienilo w ciagu ostatnich 2 lat... Śłicznie dziękuje za kartkę i życzenia Mozesz sprawdzic poczte

Nikitko
dzis listonosz przyniosl kartke, dzięęęęęęęęęęękuje Moja jeszcze pewnie błądzi w pocztowych worach...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 13:06   #191
Ray
Zakorzenienie

ano mezatka... jakos wytrzymama miesiac mam rodzine klatke od siebie hehe... ale ogolnie smutno mi jakos ... nic tylko siedze w domu.... jesli ebde w drugiej ciazy to juz na pewno nie zrezygnuje z pracy bede pracowac ile sie da bo mnie dobija siedzenie bezczynne w domu

zastnawialam sie gdzie moje dziecko siedzi ze mam taki niezaduzy brzuch juz wiem w boku hehe wlasnie czuje jak m w bok nozki laduje musze wyprostowana siedziec bo nie da rady mi sie zgiac...

wyrzucam sobie ze jestem chyba zla mama... czasem mam dosc ciazy... trudno w sumie 9 mc cieszyc sie non stop... mam na prawde dosc nieprzespanej nocy czy tego ciezaru calego na sobie ale to chyba normalne???? w koncu jestem tez tylko czlowiekiem

i znow musze sie za sprzatanie wziasc echhh...musze rzeczy do mojej lodowki powkladac

mezatka a moze te mdlosci to oznaka ciazy hm... zreszta bedziesz testowac to sie dowiemy trzymam kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 14:30   #192
mezatka07
Zakorzenienie

Misiu slicznie Ci dziekuje za karteczke

dziewczynki a ja nie mam wszystkich adresow i nie moge kazdej wyslac kartki........... nie mam do Pomidorki, Agusieczka, Marcelki, Gusi i Gizelci i moze jeszcze o kims zapomnialam..
jak mozecie to napiszcie mi adreski na priv
Stary 2007-12-20, 14:33   #193
mezatka07
Zakorzenienie

ooo Aniu nie wiem dlaczego dla WAs nie napisalo mi komentarza na kartce- mialo byc jeszcze wiecej milosci w 2008 roku
Stary 2007-12-20, 15:11   #194
Ray
Zakorzenienie

a ja powinam dostac po glowie ....

wyczyscilam 4 okna ... ale staralam sie nie naciagac czy wysoko rak podnosic... wzielam nospe wczesniej w razie co... musialam je wyczyscic bo taki syf ze nie moglam na to patrzec ale na tym koniec mam zamiar dzis jeszcze meza zagonic do wyprania dywanu i wyniesienia smieci a co niech zobaczy czy to ze siedze w domu to faktycznie takie nic...

echhh...

odpocze i ide zapisac sie do lekarza na kolejna wizyte i po plyn do prania dywanow :d od razu sie dotlenie bo cholera plyn waniliowymi sie wylala taki zapaszek do mieszkaia i tak smierci ze az mnie mdli przewierzy sie od razu hehe
Stary 2007-12-20, 15:53   #195
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Agatko, cieszę się, że koncert się udał, mam nadzieję, że podsumowanie życia wypadło cudnie

A ja pokażę wam choineczkę naszą. Zdjęcia nienajlepsze, bo nie zdążyłam nawet kabli schować, ale będziecie mogły zobaczyć jak nasza choinka wygląda.
Dziś po pracy mamy wigilię nauczycielskąJeszcz e tylko jutro i wolne
Miłego dnia wszystkim życzę

Ładna choineczka

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Ray przykro, ze zostaniesz bez meza na tak dlugi czas ale pewnie przywiezie Ci mnostwo slicznosci dla Waszej dzidzi i te Twoje noże
my bedziemy z Toba, wiec jakos Ci minie ten miesiac

a ja ogolnie tez nie najweselsza jestem
wczoraj caly dzien mnie mulilo dziwnie, pozniej ten bol glowy, az usnac nie moglam, w nocy maz "zboczeniec" mnie obudzil, bo mu sie zachcialo ale nic nie dostal ale dalej sie zle czulam, pobieglam do lazienki myslalam, ze zwymiotuje juz, tragedia.... siedzial i robil mi oklady na ta moja glowe az udalo mi sie usnac..
dzisiaj chyba nic mi nie jest, nazrazie jest ok

a smiac mi sie chce z M, bo ze 2-3 dni temu tez mnie jakos mulilo, M wrocil z pracy i mowi do mnie-wiesz co jakos caly dzien niedobrze mi bylo nie wiem czemu a dzisiaj rano dzwoni i pyta jak sie czuje.... i mowi, ze jego od rana glowa boli o matko co za facet
ma takie same objawy co ja, smiac mi sie chce
spytalam sie go a czy przypadkiem jadra go nie bolaly tak jak mnie jajniki
Dobre sobie z twoim mężusiem

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Misiu czasem mnie najdzie na nauke teraz ucze sie zdecydowanie wiecej jak np. w szkole sredniej, jakos mi sie odmienilo w ciagu ostatnich 2 lat... Śłicznie dziękuje za kartkę i życzenia Mozesz sprawdzic poczte

Nikitko dzis listonosz przyniosl kartke, dzięęęęęęęęęęękuje Moja jeszcze pewnie błądzi w pocztowych worach...
Ciesze się Marcelinko że doszła
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 16:17   #196
Ray
Zakorzenienie

hmm ale cisza tutaj chyba wszystkie na swieta pichca...
Stary 2007-12-20, 16:21   #197
agusieczek
Raczkowanie

Jestem,
witam ale tylko na chwileczkę, bo pędzę z Matim na disco, może mnie wpuszczą do środka.Byłam prawie cały dzień z nim w szkółce
Śliczna kart, wielkie dzięki. Marcelinko
Ray każdy nieraz wątpi w swoje macierzyństwo, że nie jest dobrą mamusią.. Ciesz się kochana, oby Ci nikt tego nigdy niepowiedział. Moi teście nie mogą przepuścić okazji, żeby mi nie dopiec, ale 4 lata temu przyjechałam tu na miesiąc sama, żeby zobaczyć, czy są warunki żeby sciągnąć dziecko, chcieli mi go zabrać, ale ja byłam mądrzejsza i przed wyjazdem byłam u notariusza i przekazałam prawa rodzicielskie siostrze, w razie jakbym miała jakiś wypadek albo by mnie zabrakło, więc biedni biegali po adwokatach ale nikt im nie pomógł, zresztą nawet go nie bardzo kochają, ale co się nie robi na pokaz dla ludzi.
Mężatko może to pierwsze objawy zafasolkowania, trzymam kciuki. A adres Ci wyślę jak Ty mi wyślesz
Pomidorko śliczna choinka, my ubieramy jutro to też może coś pstryknę
A czy Karolinka już Amelki nie tuli czasem

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 16:36   #198
zgadnij_MS
Zakorzenienie

U mnie pasztecik juz sie piecze Zostaje tylko boczus, karkoweczka z tym, ze to na poswietach i ciasta

Stary 2007-12-20, 16:40   #199
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
Jestem,
witam ale tylko na chwileczkę, bo pędzę z Matim na disco, może mnie wpuszczą do środka.Byłam prawie cały dzień z nim w szkółce
Ray każdy nieraz wątpi w swoje macierzyństwo, że nie jest dobrą mamusią.. Ciesz się kochana, oby Ci nikt tego nigdy niepowiedział. Moi teście nie mogą przepuścić okazji, żeby mi nie dopiec, ale 4 lata temu przyjechałam tu na miesiąc sama, żeby zobaczyć, czy są warunki żeby sciągnąć dziecko, chcieli mi go zabrać, ale ja byłam mądrzejsza i przed wyjazdem byłam u notariusza i przekazałam prawa rodzicielskie siostrze, w razie jakbym miała jakiś wypadek albo by mnie zabrakło, więc biedni biegali po adwokatach ale nikt im nie pomógł, zresztą nawet go nie bardzo kochają, ale co się nie robi na pokaz dla ludzi.
Mężatko może to pierwsze objawy zafasolkowania, trzymam kciuki. A adres Ci wyślę jak Ty mi wyślesz
Prosze Agusiaczku

U mnie choinka juz od ponad tygodnia stoi przystojona co prawda sztuczna, ale i tak bardzo mi sie podoba
Pomidorko Wasza jest malutka i ma swoj urok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 17:03   #200
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
Jestem,

Jeszcze nie urodziła ale was wszystkie pozdrawia jak chcecie wiedzieć co u niej słychac to zapraszam na styczniówki.

Aha mam przekazać Ray że ma lanie wie dobrze za co
Stary 2007-12-20, 17:59   #201
Ray
Zakorzenienie

hihi dobra bijcie oj bijcie :d

ale czuje sie gites i mala fika nic nam nie jest uwazalam zeby sie nie nadwyrezac

teraz jemy kolacyjke i pewnie punkt 21 do 2 rano mam noc z glowy

wyczytalam co znaczy slowo Alicja i miedzy innymi soboa o tym imieni cechuje sie energicznoscia boshe jak to pasuje do mojej cory trafilam jak nic

agusieczek to faktycznie hmmm ale masz synka i dobrze ja nie chce byc dla siebie bardzo surowa wydaje mi sie ze lepiej mowic o swoichodczuciach niz udawac ze sie non stop cieszy... ciaza generalnie piekny stan ale sa momenty i dni kiedy sie ma tego dosc.. tak samo wydaje mi sie z maciezynstwem potem przeciez mama to tez czlowiek ktory potrzebuje oderwac sie od codziennosci czy nawet bycia mama na chwile .. i pomyslec o sobie a przeciez nie oznacza to ze sie nie kocha swojego dziecka wrecz mysle ze taki maly egoizm robi dobrze oydwu stronom mama nie czuje sie sfrustrowana bardziej wesola to i dzidzia wesola no to moja teoria
Stary 2007-12-20, 18:11   #202
Pomidora
Zakorzenienie

A ja właśnie z wigilii nauczycielskiej wracam. Ale żarcie było, miami

Dziewuszki, ja nie dam nikomu adresu, bo mi potem wstyd będzie.Przyznam brzydko, że ja żadnej kartki w tym roku nie wysłałam Przepraszam, ale nie miałam do tego głowy, nawet rodzince nie wysłałam więc mnie zlinczują

Nikitko, teście przekazali mi, że kartke dostałam. Aż się wzruszyłam, dziękujęJeszcze jej nie czytałam, bo w pon. będę u teściów, ale to było takie miłe, że mnie zatkało normalnie

Ray, uważaj na siebie, nie szalej za bardzo. A ten miesiąc przetrzymasz, bo z ciebie dzielna kobietka jest, prawda

Marcelinlp, ale pyszności robisz Chyba cie odwiedzę

Asiu, mam nadzieję, że sensacje twojego organizmu wywołuje jakaś falolka w brzuszku

28.09.2014

Stary 2007-12-20, 18:20   #203
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie z wigilii nauczycielskiej wracam. Ale żarcie było, miami

Dziewuszki, ja nie dam nikomu adresu, bo mi potem wstyd będzie.Przyznam brzydko, że ja żadnej kartki w tym roku nie wysłałam Przepraszam, ale nie miałam do tego głowy, nawet rodzince nie wysłałam więc mnie zlinczują

Nikitko, teście przekazali mi, że kartke dostałam. Aż się wzruszyłam, dziękujęJeszcze jej nie czytałam, bo w pon. będę u teściów, ale to było takie miłe, że mnie zatkało normalnie

Ray, uważaj na siebie, nie szalej za bardzo. A ten miesiąc przetrzymasz, bo z ciebie dzielna kobietka jest, prawda

Marcelinlp, ale pyszności robisz Chyba cie odwiedzę

Asiu, mam nadzieję, że sensacje twojego organizmu wywołuje jakaś falolka w brzuszku

Ciesze sie że sprawiłam ci radość adres miałam z przelewu bankowego
Stary 2007-12-20, 18:25   #204
Pomidora
Zakorzenienie

Tak myślałamA to jest adres moich teściów, bo tam jestem zameldowana. I dzwonili do mnie ze zdziwieniem, że od jakiejś Kasi kartkę dostałamNormalnie japa cały wieczór mi się śmiała

28.09.2014

Stary 2007-12-20, 18:27   #205
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak myślałamA to jest adres moich teściów, bo tam jestem zameldowana. I dzwonili do mnie ze zdziwieniem, że od jakiejś Kasi kartkę dostałamNormalnie japa cały wieczór mi się śmiała

Aha no widzisz tego to ja nie wiedziałam że to adres teściów sorki za kłopot

Emi jest smutna bo Sąd nie dał jej zgody na ślub
Stary 2007-12-20, 18:33   #206
Pomidora
Zakorzenienie

Nikitko, żaden kłopot tylko radość wielkaA o teściach można dużo powiedzieć, ale mojej korespondencji nie czytają, bo często do nich przychodzi (w końcu to adres zameldowania)

A z tego co wiem to Emi niedługo i tak będzie mogła wziąć ślub, prawda? Chyba że się źle orientuję. A dlaczego jej nie pozwolił, głupi sąd

28.09.2014

Stary 2007-12-20, 18:39   #207
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko, żaden kłopot tylko radość wielkaA o teściach można dużo powiedzieć, ale mojej korespondencji nie czytają, bo często do nich przychodzi (w końcu to adres zameldowania)

A z tego co wiem to Emi niedługo i tak będzie mogła wziąć ślub, prawda? Chyba że się źle orientuję. A dlaczego jej nie pozwolił, głupi sąd

To fajnie że to nie kłopot od razu lepiej sie zrobiło

A Emi nie pozwolili bo miała złą opinie od psychologa i Sąd do tej decyzji się uchylił. A dobrze się orientujesz 22.03. Emilka kończy 18 lat i sama może decydowac.

A mój synek coś źle się czuje głowa go boli i gardełko, i przyszedł ze szkoły to się zdrzemnął a nigdy tego nie robi, chyba jutro po szkole pójdziemy do naszej pani doktor ja od dzisiaj mam juz wolne
Stary 2007-12-20, 18:46   #208
Pomidora
Zakorzenienie

No to dla Emi te 3 miesiące różnicy już dużej nie powinny robić. Będzie dobrze i będzie mogła wyjść za mąż, niech już nie będzie smutna

Super, że masz wolneTo sobie odpoczywaj kochana i korzystajJa jeszcze jutro wigilia klasowa i też będę miała wolne

A synka to może nafaszeruj jakimiś lekami na noc, teraz to wszyscy chorzy wkoło

28.09.2014

Stary 2007-12-20, 18:49   #209
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No to dla Emi te 3 miesiące różnicy już dużej nie powinny robić. Będzie dobrze i będzie mogła wyjść za mąż, niech już nie będzie smutna

Super, że masz wolneTo sobie odpoczywaj kochana i korzystajJa jeszcze jutro wigilia klasowa i też będę miała wolne

A synka to może nafaszeruj jakimiś lekami na noc, teraz to wszyscy chorzy wkoło

tez mysle ze 3 msc nie jest duzo i zleci, ale dla Emi to cała wieczność

Ja tez sie ciesze ze mam wolne ale z tym korzystaniem to nie wiem mam jak zwykle napięty harmonogram i musze sie wyrobić ze wszystkim
Stary 2007-12-20, 18:56   #210
Pomidora
Zakorzenienie

Przekaż jej, niech lepiej się cieszy ostatnimi trzema miesiącami wolnościMężatką jeszcze zdąży pobyć

A ty jak zwykle pracuś jesteś, tylko się nie przemęcz i uważaj na siebie, żebyś też się nie przeziębiła

28.09.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości