Wrocławskie Panny Młode :D - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-17, 15:15   #181
Elitka4
Rozeznanie

Dot.: Wrocławskie Panny Młode :D

Dziewczyny polecicie jakiegoś DJ'a? Te ceny zespołów muzycznych powaliły nas na kolana. Dzisiaj jeszcze jedziemy posłuchać na żywo Metropolis. Ale jednocześnie chcemy porozglądać się za DJ'em tylko żeby nie był jakiś drętwy, ale żeby jeszcze fajnie zabawę poprowadził, mogą być 2 osoby.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 15:23   #182
Claris
Zakorzenienie

Ja mam jakieś ulotki djów z targów, tyle że niesprawdzonych, jeśli chcesz to mogę Ci podać stronki
edit: A ile chcieli?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 15:24   #183
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Fajne sa zdjęcia, gdzie panna młoda trzyma na dłoni młodego lub odwrotnie Coraz częściej takie widuje i też takie chcę

Jeśli chodzi o DJ, to namiary można znaleźć na necie, ale sama nie rozmawiałam z żadnym i nie wiem jacy są...
Stary 2009-01-17, 17:31   #184
Elitka4
Rozeznanie

Ja też mam ulotki DJ'ów z targów, ale nie bardzo się w tym orientuję. Zespoły to wiem jakie są dobre, ale o DJach nic nie wiem. I chodzi mi właśnie o takich z polecenia.

Claris, napisałam kilka postów wyżej ile chcieli i jakie jeszcze do tego wymagania dochodziły.

A zdjęcia, to Ja bym chciała takie fajne i takie zwykłe. Oczywiście obrobione jakoś tam itd. ale bez przesady, nie chcę takiego czegoś jak Photo Design wszędzie pokazuje, czyli jak panna młoda ciągnie za sobą młodego, a on tak jakby w powietrzu za nią leci. Ślub mam w czerwcu, więc pewnie znajdziemy jakiś fajny plener w zieleni. Może być i ogród japoński, mimo że już trochę oklepany.
Stary 2009-01-17, 18:08   #185
Claris
Zakorzenienie

Elitka ten after six to jakaś masakra Co takiego w sobie mają że się tak cenią, daj spokój. Może ten Metropolis będzie spoko, zyczę Wam tego, co jednak DJ to już myślę nie to samo... My mamy zespół 5osobowy i biorą 4tys. za 2 dni
Stary 2009-01-17, 18:35   #186
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Elitka ten after six to jakaś masakra Co takiego w sobie mają że się tak cenią, daj spokój. Może ten Metropolis będzie spoko, zyczę Wam tego, co jednak DJ to już myślę nie to samo... My mamy zespół 5osobowy i biorą 4tys. za 2 dni
Rozrzut cen jest niesamowity. Ale najlepsze jest to że zespół After Six oraz zespół Picasso, to wszystko wskazuje na to że to jest ten sam zespół. Ja napisałam maila do After Six i oni jak mi wysłali ofertę to z boku było logo Picasso. I tak: jako After Six napisali mi że 5.900,00 a jako Picasso dla koleżanki z Leszna napisali 5.000,00. Prawie tysiak różnicy. Nie wiem na czym te ceny opierają. Przecież to zepół z Wrocławia, więc tutaj chyba powinni mieć niższe ceny!?

4 tys. za dwa dni, to szczerze mówiąc jak słyszę ile chcą inni, to prawdziwa okazja. Tym bardziej, że jak pisałaś są dobrzy i rozchwytywani.
Ja chcę albo dobry zespół, albo DJ'a, bo jak ma mi przyjść ekipa za 2 tys. składająca się z dwóch osób typu pan z brzuszkiem za organkami i starszawa Pani wykonująca wszystkie piosenki tak samo, to w takiej sytuacji wolę DJa i piosenki przynajmniej w oryginale.

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-01-17 o 18:47
Stary 2009-01-19, 19:19   #187
MagdaGaube
Przyczajenie

Witam!
znam i polecam dobrego Dj-a. Byłam na paru imprezach na których grał (wesele, 18-stka, impreza studencja). Za wesele bierze coś około 1,5 tyś - i gra bez ograniczeń czasowych.
Młody chłopak, ze wszystkim można się z nim dogadać.
strona: www.djwodzirej.prv.pl
MagdaGaube jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 00:12   #188
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Twój link do DJ nie działa
Stary 2009-01-20, 00:42   #189
Elitka4
Rozeznanie

Zespół Metropolis mi odpisał, że ich koszt koncertowania na 2010 rok, to 4 tys. zł. Hmmm słyszeliśmy od kogoś, że 3.600, więc nie wiem czy to znowu jest inna cena na większe miasto czy o co chodzi? Musimy z TŻ się zastanowić czy bardziej nam się podobają Czerwoen Buty (5 osób) za 4.600 czy Metropolis (4 osoby) za 4.000
Stary 2009-01-20, 18:00   #190
Claris
Zakorzenienie

a słuchaliscie jak graja? nasz tez kosztuje 4tys. za 2 dni
Stary 2009-01-21, 09:17   #191
ka-inka
Raczkowanie

GG do ka-inka

Cytat:
a słuchaliscie jak graja? nasz tez kosztuje 4tys. za 2 dni
Clarisa a jaki Ty masz zespół??
ka-inka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 11:24   #192
Claris
Zakorzenienie

Claris a nie Clarisa spirit - 4 facetów i babka
Stary 2009-01-22, 19:05   #193
ka-inka
Raczkowanie

GG do ka-inka

Cytat:
Claris a nie Clarisa spirit - 4 facetów i babka

Upssss PRZEPRASZAM tak to jest jak sie pisze szybko w pracy..

a i dzięki
ka-inka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 20:13   #194
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

powiedzcie mi laski gdzie we Wrocku moge kupic super bielizne slubna i na noc poslubna??
Stary 2009-01-25, 22:05   #195
MagdaGaube
Przyczajenie

Działaprzynajmniej u mnie
MagdaGaube jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 22:59   #196
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
powiedzcie mi laski gdzie we Wrocku moge kupic super bielizne slubna i na noc poslubna??
Może w beat ushe na Krupniczej?
http://www.beateuhse.pl/index2.php?page=sklepy
Jeszcze tam niestety osobiście nie byłam, ale sądząc po wystawie, to sklep zdaje się być duży, więc może mają jakiś fajny wybór.
Tylko wiesz, to jest sex shop. A taką delikatną bieliznę, bardziej zwiewną, to sama nie wiem. Może na Kościuszki? Tam jest Triumph. W sumie bardzo dawno tam byłam, ale pamiętam, że ten sklep był większy niż np. ten w Galerii Dominikańskiej i był znacznie większy wybór.
Ja w sumie chyba będę przed ślubem zaglądać do każdego sklepu z bielizną, bo kiedyś byłam w sex shopie (na Kościuszki) jak szukałam ekstra sexownej bielizny na weekendowy wyjazd w góry i nic fajnego nie znalazłam, a najfajniejszy gorsecik znalazłam na dworcu PKS (tam są takie budki na peronie dla wysiadających). No i nauczona tym doświadczeniem pewnie będę zaglądać do każdego choćby najmniej pozornego sklepu z bielizną, bo czasem można w takich sklepach wychaczyć coś extra.
Stary 2009-01-28, 17:12   #197
molka11
Rozeznanie

cześć dziewczyny, dopisuje się do grona wrocławianek Ślub w 2009 r. ale jeszcze nie wiem gdzie szukam sali na uroczystą kolacje i najbardziej podoba mi się arthotel, może ktoś kto tam gościł wypowie się na temat racji żywności, bo słyszałam różne opinie.
Sukienkę już wstępnie wybrałam, ale jeszcze nie kupiłam

Co do bielizny. Byłam kiedyś w BH i byłam zdziwiona, sklep nie jest duży, a bieliznę maja w takich pudełeczkach pozamykaną. Zależy czego oczekujesz, jesli normalnej, seksownej bielizny to polecam Magnolie jest tam bardzo wiele sklepów z bielizną np. Palmers, tak samo w Factory. Dodatkowo można zobaczyć w Domu Handlowym Magdalena na 1 pietrze są 2 stoiska z ładną bielizną.

molka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 18:06   #198
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez molka11 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, dopisuje się do grona wrocławianek Ślub w 2009 r. ale jeszcze nie wiem gdzie szukam sali na uroczystą kolacje i najbardziej podoba mi się arthotel, może ktoś kto tam gościł wypowie się na temat racji żywności, bo słyszałam różne opinie.
Sukienkę już wstępnie wybrałam, ale jeszcze nie kupiłam

Co do bielizny. Byłam kiedyś w BH i byłam zdziwiona, sklep nie jest duży, a bieliznę maja w takich pudełeczkach pozamykaną. Zależy czego oczekujesz, jesli normalnej, seksownej bielizny to polecam Magnolie jest tam bardzo wiele sklepów z bielizną np. Palmers, tak samo w Factory. Dodatkowo można zobaczyć w Domu Handlowym Magdalena na 1 pietrze są 2 stoiska z ładną bielizną.

Witaj koleżanko Rzeczywiście w Magdalence są fajne rzeczy. Zupełnie o tym sklepie zapomniałam. Kiedyś kupowałam tam portfel i pamiętam, że było tam stoisko z bielizną i bardzo fajne rzeczy. To już dawno było, ale skoro mówisz, że teraz nawet są dwa stoiska, to na pewno jest w czym wybierać. Może też niedługo się tam przejdę w końcu Walentynki tuż tuż

A nie wiecie czy Kameleona już wyremontowali i czy znowu są tam te sklepy, co były kiedyś? Już nie pamiętam, które to piętro było 2,3 albo 4 ale tania biżuteria tam była, a mi by się przydały nowe kolczyki jakieś srebrne.
Stary 2009-01-30, 19:12   #199
boszenka69
Zakorzenienie

Witam wszystkie przyszle panny mlode
Dolaczam do Waszego grona Co prawda jestem juz mezatka, ale po slubie cywilnym i 5 wrzesnia czeka mnie slub koscielny Jestem taka podekscytowana Jesli chodzi o wodzireja, DJ to my zdecydowalismy sie na pana Marcina http://www.wodzirej.net.pl/doceniony.php Znalazlam o nim same pozytywne opinie i podoba mi sie to, ze zawsze wystepuje w eleganckim fraku i cylindrze Cena niestety nie jest najnizsza plus do tego koszty dojazdu do Wroclawia, wychodzi 3750zl, ale wierze, ze warto
Fotografa tez juz na szczescie mamy Jedyny problem to kamerzysta... Moze polecicie jakiegos sprawdzonego?
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 12:00   #200
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

jak ja Wam zazdroszczę, chciałabym przeżyć to jeszcze razPolecam DjMarki.Młody, rozsądna cena, jest też wodzirejem.Dzięki niemu to była super impreza.Ma swoją stronę internetową i tam są namiary.Naprawdę polecam-ja nie żałowałam

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 12:32   #201
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszle panny mlode
Dolaczam do Waszego grona Co prawda jestem juz mezatka, ale po slubie cywilnym i 5 wrzesnia czeka mnie slub koscielny Jestem taka podekscytowana Jesli chodzi o wodzireja, DJ to my zdecydowalismy sie na pana Marcina http://www.wodzirej.net.pl/doceniony.php Znalazlam o nim same pozytywne opinie i podoba mi sie to, ze zawsze wystepuje w eleganckim fraku i cylindrze Cena niestety nie jest najnizsza plus do tego koszty dojazdu do Wroclawia, wychodzi 3750zl, ale wierze, ze warto
Fotografa tez juz na szczescie mamy Jedyny problem to kamerzysta... Moze polecicie jakiegos sprawdzonego?
To już nie lepiej było wziąć zespół? Nasz 5osobowy za 2 dni bierze 4tys. zł! I też jest naprawdę świetny. Moim zdaniem tyle kasy na DJa to przegięcie
Stary 2009-02-04, 16:00   #202
picasso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
zespół After Six przesłał mi ofertę.
Jeśli ktoś jest zainteresowany tym zespołem, to informuję, że co prawda ma on w składzie 6 osób, dużo instrumentów i podobno fajnie imprezy prowadzą, ale dla nas kosmiczna jest cena 5.900,00 za jeden dzień. Do tego muszą mieć zapewnioną osobną garderobę. Jeśli wesele jest poza Wrocławiem (moje jest jakieś 10-15 km) to płaci się za dojazd - w naszym przypadku byłoby to 300 zł.
Może komuś przydadzą się te informacje.
Ojoj ! Się porobiło W tym poście zgadza się właściwie tylko garderoba Aż musiałem wysłać Elitce sprostowanie na priv.

Pozdrowionka i szalonej zabawy
picasso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 16:25   #203
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
To już nie lepiej było wziąć zespół? Nasz 5osobowy za 2 dni bierze 4tys. zł! I też jest naprawdę świetny. Moim zdaniem tyle kasy na DJa to przegięcie
Pracowalam kiedys przy obsludze wesel i troszke napatrzylam sie na te wszystkie zespoly..., wiec z Mezem postanowilismy, ze stawiamy na wodzireja Ostateczna opinie wyraze oczywiscie po weselu
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 17:55   #204
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez picasso Pokaż wiadomość
Ojoj ! Się porobiło W tym poście zgadza się właściwie tylko garderoba Aż musiałem wysłać Elitce sprostowanie na priv.

Pozdrowionka i szalonej zabawy
Się porobiło, bo jak ktoś Wam wysyła zapytanie ofertowe na adres mailowy after6, a otrzymuje zupełnie inną ofertę, to się nie dziwcie. After6 korzysta ze strony picasso, więc jak ktoś dostaje ofertę after6 z logo picasso z boku, to już jest przyzwyczajony i nie wydaje mu się to dziwne tylko normalne. Jak ktoś wysyła pytanie na adres after6, to oczekuje odpowiedzi o tym właśnie zespole. Gdybym chciała wiedzieć jaka jest oferta picasso, to bym napisała na adres picasso. Napisałeś mi na priv, że after6 nie ma jeszcze oferty na 2010 rok, więc dlaczego od razu nie dostałam takiej informacji? Dlaczego mimo wszystko dostałam 'jakąś' ofertę nawet bez informacji, że zamiast oferty jednego zespołu wysyłasz mi inną ofertę? W zastępstwie? A może się skuszę ha ha ha

I w moim poprzednim poście wszystko się zgadza, bo napisałam to co dostałam w mailu od ciebie, a to że tobie pomyliły się zespoły, to już nie moja wina.
Stary 2009-02-04, 21:41   #205
picasso
Raczkowanie

Ano wina moja to prawda, ale ja tego nie kwestionuję, przeprosiłem, żałuję.

Natomiast styl wypowiedzi to już zupełnie Twój

I po to pisałem na priv, żeby nie roztrząsać sprawy na forum, zasygnalizowałem tylko że zaszło nieporozumienie. Bo zaszło.
picasso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-05, 16:23   #206
Oliath
Zakorzenienie

Dzien dobry
Pewnie juz padlo to pytanie, ale - jak dlugie sa terminy oczekiwania (realne) na slub w USC we Wroclawiu?
Marze o koncu sierpnia, bo to bylaby rowniutka 5 rocznica od dnia, gdy ujrzelismy sie po raz pierwszy... data sentymentalna 30.08.2004

Z gory dziekuje Wam za odpowiedzi!

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2009-02-05 o 16:24
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 11:57   #207
molka11
Rozeznanie

Z tego co się dowiedzialm w USC termin rezerwuje się dokładnie na 3 miesiące przed planowaną datą ślubu.

molka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 17:47   #208
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Może w beat ushe na Krupniczej?
http://www.beateuhse.pl/index2.php?page=sklepy
Jeszcze tam niestety osobiście nie byłam, ale sądząc po wystawie, to sklep zdaje się być duży, więc może mają jakiś fajny wybór.
Tylko wiesz, to jest sex shop. A taką delikatną bieliznę, bardziej zwiewną, to sama nie wiem. Może na Kościuszki? Tam jest Triumph. W sumie bardzo dawno tam byłam, ale pamiętam, że ten sklep był większy niż np. ten w Galerii Dominikańskiej i był znacznie większy wybór.
Ja w sumie chyba będę przed ślubem zaglądać do każdego sklepu z bielizną, bo kiedyś byłam w sex shopie (na Kościuszki) jak szukałam ekstra sexownej bielizny na weekendowy wyjazd w góry i nic fajnego nie znalazłam, a najfajniejszy gorsecik znalazłam na dworcu PKS (tam są takie budki na peronie dla wysiadających). No i nauczona tym doświadczeniem pewnie będę zaglądać do każdego choćby najmniej pozornego sklepu z bielizną, bo czasem można w takich sklepach wychaczyć coś extra.
dziekuje slicznie
Stary 2009-02-06, 18:30   #209
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dziekuje slicznie
Drobiazg. Jak już coś kupisz, to daj znać gdzie warto zajrzeć.
Stary 2009-02-06, 19:13   #210
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Drobiazg. Jak już coś kupisz, to daj znać gdzie warto zajrzeć.

dobrze nie ma problemu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości