|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrocławskie Panny Młode :D
Dziewczyny polecicie jakiegoś DJ'a? Te ceny zespołów muzycznych powaliły nas na kolana. Dzisiaj jeszcze jedziemy posłuchać na żywo Metropolis. Ale jednocześnie chcemy porozglądać się za DJ'em tylko żeby nie był jakiś drętwy, ale żeby jeszcze fajnie zabawę poprowadził, mogą być 2 osoby.
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jakieś ulotki djów z targów, tyle że niesprawdzonych, jeśli chcesz to mogę Ci podać stronki
![]() edit: A ile chcieli? |
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Fajne sa zdjęcia, gdzie panna młoda trzyma na dłoni młodego lub odwrotnie
Coraz częściej takie widuje i też takie chcę ![]() Jeśli chodzi o DJ, to namiary można znaleźć na necie, ale sama nie rozmawiałam z żadnym i nie wiem jacy są...
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam ulotki DJ'ów z targów, ale nie bardzo się w tym orientuję. Zespoły to wiem jakie są dobre, ale o DJach nic nie wiem. I chodzi mi właśnie o takich z polecenia.
Claris, napisałam kilka postów wyżej ile chcieli i jakie jeszcze do tego wymagania dochodziły. A zdjęcia, to Ja bym chciała takie fajne i takie zwykłe. Oczywiście obrobione jakoś tam itd. ale bez przesady, nie chcę takiego czegoś jak Photo Design wszędzie pokazuje, czyli jak panna młoda ciągnie za sobą młodego, a on tak jakby w powietrzu za nią leci. Ślub mam w czerwcu, więc pewnie znajdziemy jakiś fajny plener w zieleni. Może być i ogród japoński, mimo że już trochę oklepany. |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Elitka ten after six to jakaś masakra
Co takiego w sobie mają że się tak cenią, daj spokój. Może ten Metropolis będzie spoko, zyczę Wam tego, co jednak DJ to już myślę nie to samo... My mamy zespół 5osobowy i biorą 4tys. za 2 dni
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
4 tys. za dwa dni, to szczerze mówiąc jak słyszę ile chcą inni, to prawdziwa okazja. Tym bardziej, że jak pisałaś są dobrzy i rozchwytywani. Ja chcę albo dobry zespół, albo DJ'a, bo jak ma mi przyjść ekipa za 2 tys. składająca się z dwóch osób typu pan z brzuszkiem za organkami i starszawa Pani wykonująca wszystkie piosenki tak samo, to w takiej sytuacji wolę DJa i piosenki przynajmniej w oryginale. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-01-17 o 18:47 |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
znam i polecam dobrego Dj-a. Byłam na paru imprezach na których grał (wesele, 18-stka, impreza studencja). Za wesele bierze coś około 1,5 tyś - i gra bez ograniczeń czasowych. Młody chłopak, ze wszystkim można się z nim dogadać. strona: www.djwodzirej.prv.pl |
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Twój link do DJ nie działa
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Zespół Metropolis mi odpisał, że ich koszt koncertowania na 2010 rok, to 4 tys. zł. Hmmm słyszeliśmy od kogoś, że 3.600, więc nie wiem czy to znowu jest inna cena na większe miasto czy o co chodzi? Musimy z TŻ się zastanowić czy bardziej nam się podobają Czerwoen Buty (5 osób) za 4.600 czy Metropolis (4 osoby) za 4.000
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
a słuchaliscie jak graja? nasz tez kosztuje 4tys. za 2 dni
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Claris a nie Clarisa
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi laski gdzie we Wrocku moge kupic super bielizne slubna i na noc poslubna??
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Działa
przynajmniej u mnie
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.beateuhse.pl/index2.php?page=sklepy Jeszcze tam niestety osobiście nie byłam, ale sądząc po wystawie, to sklep zdaje się być duży, więc może mają jakiś fajny wybór. Tylko wiesz, to jest sex shop. A taką delikatną bieliznę, bardziej zwiewną, to sama nie wiem. Może na Kościuszki? Tam jest Triumph. W sumie bardzo dawno tam byłam, ale pamiętam, że ten sklep był większy niż np. ten w Galerii Dominikańskiej i był znacznie większy wybór. Ja w sumie chyba będę przed ślubem zaglądać do każdego sklepu z bielizną, bo kiedyś byłam w sex shopie (na Kościuszki) jak szukałam ekstra sexownej bielizny na weekendowy wyjazd w góry i nic fajnego nie znalazłam, a najfajniejszy gorsecik znalazłam na dworcu PKS (tam są takie budki na peronie dla wysiadających). No i nauczona tym doświadczeniem pewnie będę zaglądać do każdego choćby najmniej pozornego sklepu z bielizną, bo czasem można w takich sklepach wychaczyć coś extra.
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, dopisuje się do grona wrocławianek
Ślub w 2009 r. ale jeszcze nie wiem gdzie szukam sali na uroczystą kolacje i najbardziej podoba mi się arthotel, może ktoś kto tam gościł wypowie się na temat racji żywności, bo słyszałam różne opinie.Sukienkę już wstępnie wybrałam, ale jeszcze nie kupiłam ![]() Co do bielizny. Byłam kiedyś w BH i byłam zdziwiona, sklep nie jest duży, a bieliznę maja w takich pudełeczkach pozamykaną. Zależy czego oczekujesz, jesli normalnej, seksownej bielizny to polecam Magnolie jest tam bardzo wiele sklepów z bielizną np. Palmers, tak samo w Factory. Dodatkowo można zobaczyć w Domu Handlowym Magdalena na 1 pietrze są 2 stoiska z ładną bielizną. |
|
|
|
|
#198 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj koleżanko w końcu Walentynki tuż tużA nie wiecie czy Kameleona już wyremontowali i czy znowu są tam te sklepy, co były kiedyś? Już nie pamiętam, które to piętro było 2,3 albo 4 ale tania biżuteria tam była, a mi by się przydały nowe kolczyki jakieś srebrne. |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie przyszle panny mlode
![]() Dolaczam do Waszego grona Co prawda jestem juz mezatka, ale po slubie cywilnym i 5 wrzesnia czeka mnie slub koscielny Jestem taka podekscytowana Jesli chodzi o wodzireja, DJ to my zdecydowalismy sie na pana Marcina http://www.wodzirej.net.pl/doceniony.php Znalazlam o nim same pozytywne opinie i podoba mi sie to, ze zawsze wystepuje w eleganckim fraku i cylindrze Cena niestety nie jest najnizsza plus do tego koszty dojazdu do Wroclawia, wychodzi 3750zl, ale wierze, ze warto ![]() Fotografa tez juz na szczescie mamy Jedyny problem to kamerzysta... Moze polecicie jakiegos sprawdzonego?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja Wam zazdroszczę, chciałabym przeżyć to jeszcze raz
Polecam DjMarki.Młody, rozsądna cena, jest też wodzirejem.Dzięki niemu to była super impreza.Ma swoją stronę internetową i tam są namiary.Naprawdę polecam-ja nie żałowałam
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To już nie lepiej było wziąć zespół? Nasz 5osobowy za 2 dni bierze 4tys. zł! I też jest naprawdę świetny. Moim zdaniem tyle kasy na DJa to przegięcie
|
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym poście zgadza się właściwie tylko garderoba Aż musiałem wysłać Elitce sprostowanie na priv.Pozdrowionka i szalonej zabawy |
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostateczna opinie wyraze oczywiscie po weselu
|
|
|
#204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ha ha haI w moim poprzednim poście wszystko się zgadza, bo napisałam to co dostałam w mailu od ciebie, a to że tobie pomyliły się zespoły, to już nie moja wina. |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Ano wina moja to prawda, ale ja tego nie kwestionuję, przeprosiłem, żałuję.
Natomiast styl wypowiedzi to już zupełnie Twój I po to pisałem na priv, żeby nie roztrząsać sprawy na forum, zasygnalizowałem tylko że zaszło nieporozumienie. Bo zaszło. |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Pewnie juz padlo to pytanie, ale - jak dlugie sa terminy oczekiwania (realne ) na slub w USC we Wroclawiu?Marze o koncu sierpnia, bo to bylaby rowniutka 5 rocznica od dnia, gdy ujrzelismy sie po raz pierwszy... data sentymentalna 30.08.2004 ![]() Z gory dziekuje Wam za odpowiedzi! Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2009-02-05 o 16:24 |
|
|
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co się dowiedzialm w USC termin rezerwuje się dokładnie na 3 miesiące przed planowaną datą ślubu.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze nie ma problemu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

Coraz częściej takie widuje i też takie chcę
Co takiego w sobie mają że się tak cenią, daj spokój. Może ten Metropolis będzie spoko, zyczę Wam tego, co jednak DJ to już myślę nie to samo... My mamy zespół 5osobowy i biorą 4tys. za 2 dni

przynajmniej u mnie
szukam sali na uroczystą kolacje i najbardziej podoba mi się arthotel, może ktoś kto tam gościł wypowie się na temat racji żywności, bo słyszałam różne opinie.