![]() |
#181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Hurtownie półfabrykatów-wątki zebrane
Cytat:
![]() Z zainteresowaniem przeczytałam Państwa ofertę. Zastanawiam mnie jednak jedna kwestia. Chodzi mi o rzetelność i uczciwość. Bo czy można liczyć na uczciwość firmy, która już w drugim swoim poście na naprawdę dużym i znanym forum internetowym łamie jego regulamin? W regulaminie forum stoi bardzo wyraźnie - reklama na Wizażu jest płatna. Ponadto zaskakuje mnie Państwa nieuwaga. Gdybyście poświęcili 3 minuty na przeczytanie choć kilku postów w tym temacie domyślilibyście się, że nie służy on do przedstawiania ofert własnych, a do dzielenia się opinią osób zajmujących się wykonywaniem biżuterii. Tuż nad wątkami tego podforum znajduje się również krótka notka opisująca charakter tegoż: "Biżuteria Tutaj możesz: zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię oraz obejrzeć prace innych; uzyskać porady na temat półproduktów i techniki tworzenia biżuterii oraz innych przedmiotów z koralików; dowiedzieć się, gdzie kupić potrzebne do wyrobu biżuterii elementy oraz znaleźć ciekawe inspiracje." Podsumowując - bardzo mi przykro, ale zgłaszam nieopłaconą reklamę ![]() Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2013-04-25 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Hurtownie półfabrykatów-wątki zebrane
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.