|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po jakim czasie slub???
moj ex z jedna swoja ex po 2 tygodniach rozmawiali o slubie
mnie tez dosc szybko to mowil i ciagle pytal czy za niego wyjde ale nie traktowalam tego powaznie
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
to u mnie ten od "kwestii czasu" jest obecnie zonaty i ma dziecko, a ten co "nie no chyba, ze ciaza" jest sam i wysyla mi mailami zdjecia znajomych malych dzieci, ewidetnie marzy o potomstwu, z czym sie nie kryje.
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i obydwoje czujemy że to własnie ten czas, czas w którym wejdziemy w kolejny etap naszego związku.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-03-03 o 10:41 |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
W maju tego roku mineło 7 lat, od kiedy jestem z moim TŻ
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
poznalam mojego Mysze w pazdzierniku 2003 w lutym 2004 mi sie oswiadczyl...jednak z oficjalnymi zaczekalismy do sierpnia 2004 - w lutym 2005 wzielismy slub.
Czyli troche ponad rok. nie bylam i nie jestem w ciazy. |
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
U nas zareczyny po prawie 4 latach, slub po prawie 5.Ale to jeszcze caly czas przed nami.
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
My zareczylismy sie po ponad 4,5 roku. Teraz jestesmy juz razem 5,5 roku , a slub bierzemy za pol roku czyli prawie po 6 latach.
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
To zabawne ale ja tez tak samo mowie na mojego faceta jak ty!!!!
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
ja z moimfacetem jestem 2 lata, 11 miesiecy i 2 tygodnie. za tydzien maja odbyc sie nasze oficjalne zareczyny
Slub planujemy na sierpien-wrzesien 2008. 3majcie kcuki zeby wszystko bylo oki.
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Ja i mój narzeczony bierzemy ślub w 3 lata po tym, jak zaczęliśmy być razem.
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
My po 5 latach się pobraliśmy
|
|
|
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
Witam
My z moim miskiem zareczylismy sie po 10 miesiacach w dzien Sylwestra 2005/06 , a teeraz planujemy weselisko 21 lipca 2007 czyli po 2 lata i 5 miesiecy bedziemy mezem i Zona :P:P:P:P
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie żaden czas nie jest odpowiedni, nie czuję potrzeby bycia żoną i formalizacji związku.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Jula a czy ty w ogóle coś czujesz??
sex dla zaspokajania sie slubu bez sensu "rownouprawienie góra"
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Ray, czuję: strach, gdy pojawiamy się razem na jednym wątku
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
To może i ja? ;P
W sumie nowa jestem ale co tam.... Poznalismy sie siakies 3 lata temu, zareczylismy sie pol roku pozniej... O ślubie do dzis bylo mowione pare razy... Ostatnio nawet wspominal że 30.12 br (rocznica moich rodzicow, brali slub w zime stulecia), ale jakoś nie widze aby ruszyl swoje szanowne 4 litery do USC (nie uznaje slubu kościelnego), więc pewnie jeszcze sobie poczekam... |
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
buziaki
))tez jestem nowa w tym watkui tak sie zastanawiam dziewczyny gdzie upolowalyscie tych wszystkich fajnych facetow czego wam serdecznie gratuluje bo w mojej okolicy to szczerze sami jacys nieudacznicy i nawet wrogowi bym niepolecila takich mezow tak sie rozgladam po znajomych i jakos zwiazki sie im niuekladajaa pobieraja sie i rozwodza a wszystko za sparwa facetow -niestety jedna kobieta im za malo.chyba przeprowadze sie bardziej w glab Polski bo tu na polnocy to raczej nic nieznajde .zawsze kolezanka mowie co lepsze wychaczone zostaly ochlapy ))) co by niebylo dziewczyny jeszcze raz gratuluje i tzrymam kciuki obyscie wszystkie przez cale zycie byly takie szczesliwe jak w dniu slubu
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
my ze sob jestesmy juz prawie 9 miesiecy po 3 miesiacach znajmomosci bylismy pewni ze chcemy sie pobrac a slub 12 maja 2007
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tak na powaznie dziekuje w swoim imieniu za miłe słowa i życze Tobie tego samego.
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
[quote=sylwia
)co by niebylo dziewczyny jeszcze raz gratuluje i tzrymam kciuki obyscie wszystkie przez cale zycie byly takie szczesliwe jak w dniu slubu [/quote]ja tez Ci bardzo dziekuje za slowa serdecznosci. i 3mam kciuki zebys takze znalazla tego jedynego. Zycze ci wiele szczescia, nic na sile
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
My dopiero się zaręczyliśmy
Ślub planujemy na nastepne wakacje
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze spotkanie "na żywo" (znamy sie z GG) 15.01.2006 Zaręczyny po 8 miesiącach czyli 16.09.2006 Planujemy ślub 04.08.2007
Nigdy nie byłam tak szczęśliwa!!! Wreszcie znalazłam tego właściwego Pozdrawiam sierpniowe panny młode! |
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
W moim przypadku było tak...
*poznaliśmy się przez Internet wrzesień 2005 /oboje jesteśmy w clubie samochodów tuningowych / *po 3,5 miesiacach rozmawiania przez GG pierwsze spotkanie /grudzień 2005/* po 5 miesiącach rozmowa o ślubie /maj 2006/ * we wrześniu 2006 zaręczyny * 15 WRZEŚNIA 2007 NASZ ŚLUB Ps. obecnie jesteśmy ze sobą 13 miesięcy więc czy jest jakaś reguła? Napewno nie Pozdrawiam wrześniowe panny młode Edytowane przez LeeNi Czas edycji: 2007-01-12 o 16:53 |
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja naleze chyba do nielicznego grona osob, ktore nie spotykaly sie bardzo dlugo.
W pierwsza rocznice spotykania, zareczylismy sie, a za 6,5 miesiaca byl slub. Szczerze mowiac, to nie rozumiem ludzi, ktorzy sie zareczaja, a slub biora dopiero po kilku latach... takie to troche bez sensu. Chyba ze to sila wyzsza - sala/orkiestra. Ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Po 20 miesiacach znajomości sie zaręczyliśmy, a za 5 miechów był nasz ślub.
|
|
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
W moim przypadku to jest tak: w czerwcu 2004 wszystko się zaczęło, po ponad roku (październik 2005) zamieszkaliśmy razem, w czerwcu 2006 zaręczyliśmy się a ślub bierzemy we wrześniu 2007
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Ślub bedzie 28 czerwca 2008 roku bedziemy razem 7 lat i 20 dni
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Początek stycznia 2004 - pierwsze spotkanie
14 luty 2004 - od tego dnia jesteśmy Razem Zaręczyny planujemy na Wielkanoc, czyli kwiecień 2007 Ślub ? Może jeszcze w tym roku Czyli po ponad 3 latach
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki! Chciałam zapytać jak to z Wami jest?
Ile juz jesteście ze swoim ukochanym i po jakim czasie zdecydowaliście sie na ślub?? Boję się , że jestem wariatką ( to ze moj TZ jest wariatem to wiem na pewno ) bo bierzemy ślub dokładnie w drugą rocznicę naszego związku Jak to bylo z zareczynami??
|
|
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak długo jesteście razem??
Jesteśmy razem 7,5 roku. Zaręczyny po 6 latach, ślub po 7, a znamy się od urodzenia
Mamy po 24 lata (no prawie 25) ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

) i obydwoje czujemy że to własnie ten czas, czas w którym wejdziemy w kolejny etap naszego związku.

tak sie rozgladam po znajomych i jakos zwiazki sie im niuekladajaa pobieraja sie i rozwodza a wszystko za sparwa facetow -niestety jedna kobieta im za malo.

/grudzień 2005/
Napewno nie
Ile juz jesteście ze swoim ukochanym i po jakim czasie zdecydowaliście sie na ślub??