![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekstremalnie nocny wątek
mysle, ze posylwestrowo wszyscy spia
![]() ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
No nieee... i zostanę sama
![]() Tylko ataki kaszlu mi będą towarzyszyć. ![]()
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
sama zostalam tu......sama i bezsenna;( i steskniona za TZ... ehhh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
![]()
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6176850]Ja jestem, ale Ciebie już pewnie nie ma....
![]() Ja też jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
i ja sie zglaszam
![]() ja sylwestra odespalam az za dobrze i teraz mi sie dzien z noca pomieszal.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Widzę, że nie tylko ja jestem nocnym markiem
![]() ![]()
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
a Ty czemu nie spisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
druganoc z rzedu odwiedzam ten watek....cy ktos jeszcze cierpi na bezennosc??samej smutno....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Wymęczona chorobą, teraz nie mogę zasnąć. Siedzę i siedzę i nie wiem co tu właściwie robię. Ale wiem, że jak położę głowę na poduszkę, to nie zasnę.
PS. No i antybiotyk biorę o 3, więc kłaść to mi się już nie opłaca ![]()
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
ojej a na co chorujesz???? mi tez sie nie opaca juz wstawac bo za 2 godziny siostra wstaje do pracy....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
Angina ropna...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Za to wszystko można podziękować wspaniałym lekarzom, których odwiedziłam setki i jeszcze żaden nie potrafił mi pomóc. Ja właściwie wiem co mi jest i czym jest to spowodowane. Ale doprosić się o jakąkolwiek konkretną pomoc - niewykonalne
![]() ![]()
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
ja nie śpię..dzisiaj trafiłam na to forum i czytam wszystko co popadnie :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
To trudne przeczytać tu wszystko, nawet jeśli się bardzo chce. Probówałam - to niewykonalne
![]()
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale już się trochę 'przyzwyczaiłam' do tak wysokiej gorączki bo ostatnio bardzo często mi się zdarza... ![]() I w miarę kontaktuję... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6187185]A ja mam teraz 39.9...
![]() Ale już się trochę 'przyzwyczaiłam' do tak wysokiej gorączki bo ostatnio bardzo często mi się zdarza... ![]() I w miarę kontaktuję... ![]() a ta goraczka od czego??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
mundziolek: To straszne. Wycinają Ci wyrostek - możesz umrzeć, bo masz ropień. Bardzo Ci współczuję, że również padłaś ofiarą "świetnych" lekarzy. Wiem, co czujesz. Jeśli chodzi o tego prywatnego lekarza, ku mojemu zdumieniu wszyscy go chwalą - do dziś nie mogę zrozumieć dlaczego. Ja też jego numer miałam z polecenia, bo podobno taki dobry, taki wspaniały, cód miód orzeszki. A tu niestety - najczarniejszy scenariusz połączony z brakiem szacunku dla pacjenta. I kłamanie w żywe oczy, że jest poprawa, choć wcale jej nie było. Ach, szkoda gadać
![]() Maromavath: podziwiam ![]() ![]() O, nareszcie. Weź pigułkę ![]()
![]() |
#203 | |
Konto usunięte
|
Mundziolek, kliknęłam w Twoją 'Krainę łez' i mi się komputer zawiesił i musiałam zrobić 'czystkę', i nie mogłam poczytać...
![]() ![]() Jak się robi, żeby link był tak zapisany jak Ty masz w podpisie? ![]() Bo bym sobie tak chciała swoje zapisać a nie wiem jak... ![]() ![]() ![]() Wstyd, wstyd, wstyd. ![]() Cytat:
![]() A gdzie czytałaś o gorączce? ![]() ![]() Zróbmy sobie z nocnego wątku, wątek hipochondryczek... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6187188]Też od choroby...
![]() Mnie teraz trafiło z uszami... ![]() o cholera........to mi sie przypomnialo jak miaam zapalenie ucha wewnetrznego;/ co 3 godziny bralam ketona....i ten bol co kilka dni wkladali mi jakas rurke o ucha na zywca i sciagali rope ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
Och, właśnie teraz sama o tym przeczytałam (w pewnej popularnej internetowej encyklopedii pod hasłem "gorączka"), wcześniej czytał mi to mój TŻ. Szkoda, że mnie przeraził na maksa, a zapomniał doczytać, że "Organizm jednak zazwyczaj potrafi "kontrolować" gorączkę i bardzo rzadko przekracza ona niebezpieczny dla zdrowia próg." Jutro mu wygarnę, że jest okrutny
![]() "Najbardziej wrażliwy na podwyższenie temperatury jest jednak mózg. Utrzymująca się gorączka powyżej 41,5 C grozi uszkodzeniem białek w komórkach nerwowych." Ja się na to piszę, doszukiwanie się u siebie wszelkich objawów najgorszych chorób to moje hobby ![]() mundziolek: laryngolog rzecz jasna. Tak, badania ![]() ![]() Twoja historia o operacji mnie przeraziła... I ten tekst lekarza. Jak mógł! ![]() ![]()
Edytowane przez TeaHouseMoon Czas edycji: 2008-01-03 o 02:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6187191]Mundziolek, kliknęłam w Twoją 'Krainę łez' i mi się komputer zawiesił i musiałam zrobić 'czystkę', i nie mogłam poczytać...
![]() ![]() Jak się robi, żeby link był tak zapisany jak Ty masz w podpisie? ![]() Bo bym sobie tak chciała swoje zapisać a nie wiem jak... ![]() ![]() ![]() Wstyd, wstyd, wstyd. ![]() Wysoka gorączka jest groźna bo się białko ścina czy coś takiego... ![]() A gdzie czytałaś o gorączce? ![]() ![]() Zróbmy sobie z nocnego wątku, wątek hipochondryczek... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zaraz spróbuję, przy okazji zobaczę czy mi się te białka nie pościnały w mózgu. ![]() A tak na marginesie, to ładna jesteś. ![]() No to robię, jak mówiłaś.... Próba nr1 ![]() I co działa? ![]() ----> Maromavath Edit: Działa ![]() ![]() ![]() Dzięki, że mnie nauczyłaś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;6187196]Dzięki, chyba zrozumiałam.
![]() Zaraz spróbuję, przy okazji zobaczę czy mi się te białka nie pościnały w mózgu. ![]() A tak na marginesie, to ładna jesteś. ![]() No to robię, jak mówiłaś.... Próba nr1 ![]() I co działa? ![]() ----> Maromavath Edit: Działa ![]() ![]() ![]() Dzięki, że mnie nauczyłaś. ![]() a nie ma za co ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zrób badania krwi na poziom TSH. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.