|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Eurowizja 2008
Po raz pierwszy od dawna nie wstydzę się naszego reprezentanta. Zaśpiewała pięknie, z uczuciem i widać było, że dała z siebie wszystko. Pokazała wysoki poziom, nie ma porównania z żenadą z zeszłego roku. Ja jestem dumna z Isis, stanęła na wysokości zadania.
|
|
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczorajszy półfinał mi się bardzo podobał, ale wyniki trochę mniej bo niektóre piosenki moim zdaniej nie zasłużyły by byc w finale. Isis wypadła świetnie, nareszcie polska w finale
. Poza nią podobają mi się: Izrael, Azerbejdżan i Rosja. Szkoda że drugi półfinał nie będzie pokazywany w TVP . Będę musiała szukac po zagranicznych stacjach, wiem że będzie na czeskiej ale tej nie mam. Z tych co przeszukałam została mi z takich bardziej pewnych tylko Serbska .
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
No i jestesmy w finale. Bardzo sie ciesze
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Dla tych, którzy nie wiedzieli występu Isis:
http://www.youtube.com/watch?v=gvu188dImZo
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Isis zaśpiewała pięknie. Poza jej piosenką podobały mi się: Grecja, Armenia, Norwegia, Rosja, San Marino, Rumunia i kilka innych. Natasza Urbańska pewnie dostaje spazmów
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się występ Isis podobał(oglądałam do momentu jej występu) a występy wcześniejsze były jakieś zdziwaczałe(np. tych 3 facetów: jednen w niebieskim garniturze, 2 w czerwonym a trzeci w zółtym
).Poza tym w zeszłym roku wśród tej całej "zdziwaczałości" wygrała właśnie niepozorna prosta piosenka
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie przeczytalam, ze DIma Bilan, tak uwielbiany na wizazu, chamsko zachowal się w stosunku do Isis, podobno gdy ta podeszla do neigo z gratulacjami, on odwrocil się i poszedl. :/
Mam nadzieje,ze Isis w finale zajdzie wysoko |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
też bardzo się cięszę ze Isis przeszła do finału - zasłuzenie
prawdę mówiąc oglądając byłam w szoku ze tak super zaśpiewała Gratulacje dla Isis
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
nie byłam pewna jej występu ale po wczorajszym półfinale szczerze ją podziwiam bo slicznie zaprezentowała Polskę
|
|
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam na you tube . Bardzo mi się podobał jej występ, aż mi ciarki przeszły
Trzymam za nią kciuki.
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się też podobał występ Isis,
ale ta Estonia co to miało być ;/Podobał mi się występ : Izraela i Rosji
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
Faktycznie ładnie zaśpiewała i całkiem dobrze wyglądała
![]() Duże brawa dla niej ![]() Myślicie, że mamy szanse wygrać? |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że przełamaliśmy kompleks Piaska
Nie jestem fanką Isis, ale na tle Estonii wypadła świetnie. Co to było w ogóle? A ten Dima już bym w Eurowizji, więc wątpię, by wygrał.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Mnie sie podobal wystep finski i irlandzki. Szkoda ze Irlandia nie przeszla.
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
ja sie ciesze ze jestesmy w finale
Isis dobrze nas zaprezentowała i podobał mi sie jej występ
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
ten Dima strasznie sie meczyl biedak,a piosenka na poczatku brzmi jak coverale nie moge sobie przypomniec.No w kazdym razie jesli dziewczeta sie nim zachwycaja sadze,ze nie powinny sobie robic nadziei
![]() Widzialam te wystepy na youtube,Isis mi sie podobala tylko troszke byla zdyszana jakby bala sie bala ryknac i pokazac na co ja stac wokalnie(ale i tak lepiej niz ten caly Dima ).Ale piosenka ladna ,jakby filmowaMysle,ze zajmie wysokie miejsce |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzej było 2 lata temu, jak się wił na fortepianie z bólu
ktoś to pamięta?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, teraz wszyscy mówią, że Isis świetnie zaśpiewała itp itd, a gdyby nie przeszła do 10, to by było że tranwestyta i takie tam
Co do Dima Bilan'a właśnie słucham jego piosenki sprzed 2 lat uwielbiam ją i strasznie mi sie podobał wtedy jego wystep
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Y7RKM32CvIc
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
#201 |
|
Konto usunięte
|
Isis bardzo ładnie zaśpiewała i też mi się wydaje, że wysokie miejsce zajmie, ale znając Eurowizję wyniki moga być bardzo nieprzewidywalne.
Sądze, że Grecja też ma spore szanse, z racji swojego stylu hamerykańskiego zapewne w młodziezy znajdzie sporo poparcia. Zresztą głosowanie będzie się odbywać głownie po 'sąsiedzku' lub na zasadzie 'kto kogo lubi'. Myślę, ze możemy liczyć na Litwę, może na Estonię i na kogo jeszcze?
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Isis zaśpiewała pięknie |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Mysle ze po tej calej 'wedrowce ludow za chlebem' moze dostaniemy tez pkt z Irlandii i Angli
a tak serio to niezle zaspiewala chociaz to nie bylo jeszcze najlepsze wykonanie, pierwsza zwrotke jakos stłamsiła i śpiewała z dziwną manierą. Trzymam kciuki za Isis w finale. Aaaa... wlasnie kiedy final? ![]() edit: doczytałam... 24? na weselu bede :/ mam nadzieje beda chociaz urywki na 'jutjubie'
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zaczełam oglądać to myślałam, że będzie kolejna kompromitacja z naszej strony. A tu się okazało, że Izis całkiem nieźle sobie poradziła, bez żadnych dziwnych podrygiwań, jakiś minek itp, choć mogło być lepiej. Pozytywne zaskoczenie.
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
ok poprawka,to co tam pisalam wyzej dotyczylo jakiegos innego wystepu,tytuł mnie zmylil bo sugerowal,ze to wlasnie live from Serbia .Ale obejrzalam ta relacje z pl tv i stwierdzam,ze zaspiewala o wiele wiele lepiej ,ladnie wygladala (tylko za pomaranczowo
) i byla taka pewna siebie,bez strachu i kompleksów,radosna i wogole.Zreszta chyba nie jestem obiektywna ,bo ja i wczesniej ja pozytywnie odbieralam-wydaje mi sie dobra.No ale nie wyobrazam sobie na jej miejscu Urbanskiej ,tych skoków w czarnych kozakach i smiesznej kiecce,przeciez jakby ja kto ukłuł ona by nie wydobyla z siebie takiego ryku,jaki z łatwoscia przychodzi Isis. 4 razy juz ogladam ten clip ,bardzo mi sie podoba.Chcialabym,zeby wygrala wtedy Leszczynski i reszta powinni ja przeprosic na kolanach za to co gadali.Widzialabym ja w pierwszej piatce co najmniej
|
|
|
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
zaczarowała mnie tą piosenką..Pięknie, gratulacje już dla niej
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bułgaria jest świetna Na prawdę ma bardzo duże szanse.
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po jej występie chciałam napisać jak bardzo mi się podobało, ale wizaż nie działał. Byłam pewna, że przejdzie do finału.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

. Poza nią podobają mi się: Izrael, Azerbejdżan i Rosja.
. Będę musiała szukac po zagranicznych stacjach, wiem że będzie na czeskiej ale tej nie mam. Z tych co przeszukałam została mi z takich bardziej pewnych tylko Serbska
.
).

co to miało być ;/

).Ale piosenka ladna ,jakby filmowa