|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co na pierwszy taniec??
Hej a mnie na pierwszy taniec podaoba sie utwór "When a man loves a woman"
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Proponuję endless love-Mariah carey i luthe vandross..
bardzo romantyczna![]() ![]() ..dziewczyny przegladam Wasze forum juz od jakiegos czasu..ehh az sie lezka kreci w oku... Mi do slubu jeszcze troszke czasu zpstalo..ale juz powoli planujemy z moim Miskiem co i jak )pozdrawiam i zycze wspanialych wrazen po pierwszym tancu ![]()
|
|
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
witam jestem strasznie zdesperowana!!! moja siostra ZA TYDZIEN wychodzi za mąż!!!!a niema jeszcze swojej pierwszej piosenki!!!Błagam o przesłanie na mój adres różnych fajnych piosenek!!!z góry dziękuje!!!
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez a.g.a Czas edycji: 2006-04-30 o 23:22 |
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale przecież piękne romantyczne piosenki w repertuarze orkiestry weselnej nigdy nie są sobie równe. Mam mnóstwo przepięknych piosenek, ale przeciez orkistra ich nie wykona tak pięknie... Przykładem jest cudna piosenka Luthera Vandrossa "Here and now", która zawsze była puszczana przy romantycznych scenach Sam i Kail'a w serialu "Pokolenia". Więc nie ma sensu chyba przesyłanie mp3...
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Hejlołłłłł
a nasz ślub 29 kwitnia i pierwszym tańcem będzie cudowna piosenka Kancelarii "Poprowadź mnie " bye bajjjj })i({
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
A wracajac do tematu, to jestesmy na etapie intensywnego myslenia nad piosenka na pierwszy taniec... Mamy dylemat, bo chcemy wybrac cos, co nie jest zbyt wolne, ale tez nie za szybkie i zeby jeszcze slowa nam pasowaly! Ale do konca miesiaca chcemy sie zdecydowac, zeby od marca zaczac cwiczyc uklad (chcemy zaskoczyc gosci
). Slub 29.04.Najgorzej jest z piosenka dla rodzicow... Nie podoba nam sie oklepane "Cudownych rodzicow mam" i kombinujemy czym to zastapic.
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na pierwszy taniec wybraliśmy "Miłość nie ustaje" Szcześniaka. Słowa pasują idealnie: "Z kim, jeśli z Tobą nie, odkryję że miłość ma smak we dwoje...itd" a piosenka jest taka wolno-szybka. Można się poprzytulać, ale też poobkręcać. Zespół obiecał się nauczyć
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
my wybralismy utwor Urszuli " Dzis juz wiem" w sam raz pasuje i nie jest oklepane
|
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Mi się podoba jeszcze "Każde swoje 10 minut ma" Seweryna Krajewskiego i to będzie nasza piosenka na rozpoczęcie lub zakończenie
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
Na naszym weselu nie będzie orkiestry tylko DJ.
Prosił, żebyśmy pomyśleli nad pierwszym tańcem. Mi przychodzi do głowy tylko walc z "Nocy i dni", a Wy macie jakieś orginalniejsze pomysły ?? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy taniec !!
co prawda taki temat juz byl
ja wybieram cos z nowych utworow byc moze Urszula "dzis juz wiem"
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
a my bedziemy tanczyc do "the time of my life" - finalowej piosenki z "dirty dancing". mysle, ze calkiem oryginalnie...
![]() co do utworu dla rodzicow nadal brak pomyslu...
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi w tym wątku (naprawde wszystkich
) zaczełam intesywnie myśleć nad pierwsza piosenką, ściągnełam wszystkie o których tu mówiłyście i wygrała Kancelarya - Zabiore Cię właśnie tam Zespół ponieważ akurat nie znał tego utworku dostał go na płycie i sie go nauczyRozmawiałam tez z nimi na temat piosenki dla rodziców poniewaz także nie chcę "cudownych rodziców.." wszyscy wtedy płaczą, poza tym mój TŻ chciał zrezygnować w ogóle z tego podziękowania ponieważ uważa że nie ma za co dziekowac ojcu ale nie zrobimy tego ze względu na nasze mamy i mojego tatę. Orkiestra zaproponowała inny utworek, tytułu ni epamiętam, jednak treśc piosenki jest głównie o matce i to bedzie nasze podziekowanieNa jednym weselu słyszałam również w podziękowaniu dla rodziców "Bo do tanga trzeba dwojga" rodzice młodych jako wytrawni tancerze wirowali w tym tangu tylko we 2 pary i nikt z gości nie ośmielił sie wejśc na parkiet.
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszy taniec - "Jeśli tylko chcesz" Kukiz i Borysewicz
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
Osobiście polecam dwa kawałki:
1) Michelle Wright & Jim Brickman - Your love is the gratest gifts of all "It's not the flowers, wrapped in fancy paper It's not the ring, I wear around my finger There's nothing in all the world I need When I have you here beside me, here beside me So you could give me wings to fly And catch me if I fall Or pull the stars down from the sky So I could wish on them all But I couldn't ask for more 'Cause your love is the greatest gift of all In your arms, I found a strength inside me And in your eyes, there's a light to guide me I would be lost without you And all that my heart could ever want has come true So you could give me wings to fly And catch me if I fall Or pull the stars down from the sky SoI could wish on them all But I couldn't ask for more 'Cause your love is the greatest gift of all You could offer me the sun, the moon And I would still believe You gave me everything When you gave your heart to me But I couldn't ask for more 'Cause your love is the greatest gift of all You could give me wings to fly And catch me if I fall Or pull the stars down from the sky So I could wish on them all But I couldn't ask for more 'Cause your love is the greatest gift of all Your love is the greatest gift of all Greatest gift of all" 2) Kenny G - The wedding song Jak ktoś chce, żeby mu przesłać kawałki na maila, niech pisze: an.angel@wp.pl |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
a co sadzicie o New York New York Sinatry na pierwszy taniec?a z rodzicami jak zwykle kłopot
nikt nic w miare na poziomie nie wymyślił??buzka
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeciez sinatra ma tyle innych piosenek o milosci! |
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm a czy musi byc o miłości?? uwielbiam ta piosenke
a jakie macie na mysli inne piosenki Sinatry o miłośći nadajace sie na ten nieszczesny pierwszy taniec??
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

ale nie zrobimy tego ze względu na nasze mamy i mojego tatę. Orkiestra zaproponowała inny utworek, tytułu ni epamiętam, jednak treśc piosenki jest głównie o matce i to bedzie nasze podziekowanie