![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.
Cytat:
![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI Edytowane przez Aaliyah1981 Czas edycji: 2009-04-16 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Ja swoją suknię również zamówiłam na allegro i zobaczymy.Zamówiłam tydzień temu a a ślub juz pod koniec czerwca i nie wiem czy uknie dojdzie.Przez to mam mega stresa.A wasze suknie ile sły od zamówienia,ile czasu czekałyście?
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
ja czekam juz 10 tydzien, niestety
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Ja czekalam rowno 9 tyg.
Niestety teraz zaczal sie "sezon"....rozmawiala m z P. Magda, maja bardzo duzo zlecen, nie wystawiaja nowych aukcji, tylko jak ktos baaaaardzo prosi.....a czas realizacji wydluzyl sie do 2,5 m-ca.... Tak wiec wspolczuje Wam tego stresu i czekania...ja w ostatnich tygodniach bylam juz bardzo zniecierpliwiona i coraz wiecej mialam obaw.... Dobrze, ze juz mam to z glowy..... ![]() Ale mysle, ze warto czekac - mimo ze moja sukienka nie do konca zgadza sie zamowieniem to i tak jest cuuuudna ![]() Trzymam mocno kciuki zeby sukieneczki szybko i bezproblemowo do Was dotarly ![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-04-14 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Wczoraj odebrałam suknie od P. Magdy, jest śliczna, bardzo mi sie podoba. Potrzebna jesy tylko wizyta u krawcowej bowiem suknia jest za długa. Czekałam 9.5 tygodnia ale było warto.
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
kurcze a ja nadal czekam juz 9 dzien wczoraj pislam do sprzedawcy uspokajal ,ze niebawem dojdzie paczka a ja cala w stresie bo dzis mamy 16 a slub juz 20 maja
![]() angelikr pochawla sie zakupem ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI Edytowane przez Aaliyah1981 Czas edycji: 2009-04-16 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
Ja tez kupila suknie na allegro, jesli ktos chce wydac nie zaduzo zl na ten cel to polecam, Widzialam nawet licytacje z likwidowanych salonow i dziewczymy kupywaly suknie doslownie za 100zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Ja moją suknię kupowałam na ebay'u w uk i wszystko było w porządku. Na pewno trzeba sprawdzić pozytywy i najważniejsze- negatywy sprzedającego. Takie suknie są dostarczane w ciągu miesiąca ale jeśli chodzi o wysyłkę z Chin to trzeba dać na poprawkę czas do 3 miesięcy transportu. Bardzo ważne jest też aby przesyłka miała ubezpieczenie. Nawet jeśli do sukni (szytej na miarę) były wysyłane własne dokładne wymiary to czasem przysyłają niedopasowaną i trzeba ciutek przerobić sukienkę (takie przypadki mogą być ale też nie muszą). No ale to już dobra krawcowa "naprawi" to za grosze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Martucha1985, ja też będę prawdopodobnie sukienkę z Ebay zamawiać, więc troszkę mnie pocieszyłaś.
![]() A chciałabym Was jeszcze o coś spytać- mierzyłyście się same, czy poszłyście do krawcowej? Pozdrawiam. ![]()
![]() |
#191 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czesc Poppppy. Nie wiem czy tu jeszcze zagladasz. Wiesz ja juz Pania Magde z Moda Sposa mecze bardzo dlugo, bo co raz to sobie inna suknie umysle i sie pytam czy moze zrobic. ![]() Ta sukienka ladniej wyglada na Tobie niz na modelce, bo ona jest chuda jak patyk. ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekalam rowno 9 tyg, ale wiem ze teraz trzeba dluzej czekac bo duzo zlecen maja. Moze pokazesz nad jakimi sie zastanawiasz? Moja sukienka juz jest dopasowana...Oczywiscie okazalo sie, ze troche "niedociagniec" jest w sukience....np dol byl krzywy ![]() ![]() ![]() AALIYAH - a Ty nic nie piszesz......zdaje sie ze Twoja sukienka juz dotarla ![]() ANGELIKR - nie pochwalisz jak wyglada Twoja??? Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-05-04 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
popppy ja to juz mam chyba ze 100 zdjec sukienek w komputerze
zaczelam od Victoriana, Maggie Sottero potem byla Sabelle (ciezka) potem te hiszpanskie suknie z falbanami. Te proste, waskie tez mi sie podobaja. A teraz to chcialabym bez ramion, waska do bioder, a ponizej bioder wieksza (zdjecia od szostego w dol). wydaje mi sie, ze sa bardziej glamour. ![]() ![]() ![]() Sprawdzilam i zadzialalo. ![]() Edytowane przez aggiemac Czas edycji: 2009-05-06 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, maszynista widzi 3 debili na torach..." Edytowane przez Brzydal82 Czas edycji: 2009-05-06 o 20:14 Powód: Poprawki literówek. ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zamówiłam suknię z angielskiego e-baya, niestety jeszcze czekam ![]() Edytowane przez aneczka358 Czas edycji: 2009-05-06 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Witam , jestem nowa na tym forum chciałabym zamówić sukienke slubną na allegro ale sie troche obawiam. proszę pomóżcie!!!
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Napiszcie kogoś godnego polecenia. ja mam slub 3 października a nie chce stracic fortuny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
to jest suknia która mi sie podoba:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Brzydal82 -
Właśnie miałam dylemat pomiędzy moją suknią a właśnie tą. Obie mnie oczarowały. Tylko wzięłam pod uwagę pogodę jaka mnie wtedy zastała. Miałam ślub jesienią i do tego padał w ten dzień śnieg. Moja była z grubszego materiału (satyna) a ta druga ślicznotka jest z szyfonu, a to raczej na ciepłe dni się nada. Tak więc wzięłam tą z rękawami - Victoria Rose (z koronkowym bolerkiem). Ale szczerze polecam sukienki z sznurowanym gorsetem, wtedy nie trzeba się martwić potem o przeróbki. Pozdrawiam. Edytowane przez Martucha1985 Czas edycji: 2009-05-06 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
aneczka358, a ile już czekasz na suknię? Bo ja prawdopodobnie jutro ostatecznie zamówię i mam czas do 19 września- i troszkę się obawiam, czy zdąży dojść, a termin musieliśmy przyspieszyć.
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#201 |
BAN stały
|
A ja zamówiłam suknię przedwczoraj, też z angielskiego eBay-a. Suknię będą szyli ok. 25-30 dni i do tego przesyłka do 10 dni, więc nieco ponad miesiąc będę czekać. Ja mam ślub 26 września, więc na pewno dojdzie. Zamówiłam również u tego samego gościa koronkowe bolerko. Zobaczymy... Zostało tylko czekać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
![]()
[quote=Brzydal82;12187320]aneczka358, a ile już czekasz na suknię? Bo ja prawdopodobnie jutro ostatecznie zamówię i mam czas do 19 września- i troszkę się obawiam, czy zdąży dojść, a termin musieliśmy przyspieszyć.
Suknię zamówiłam jakieś 2 tyg. temu i zostałam poinformowana, że uszycie zajmie ok. 10-14 dni i przesyłka ok. tygodnia, więc na razie cierpliwie czekam...no, powiedzmy, ze cierpliwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
poppppy a jesli chodzi o jakosc materialu i wykonczenia to jestes zadowolona? Bo ja sie boje, zeby sukienka nie wygladala na tania. Zeby materialy i wykonczenia byly ladne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest ladnie i porzadnie uszyta, cala gora, wiaznie gorsetowe naprawde super. Ma podszewke, potem warstwe satyny (grubsza, moim zdaniem dobrej jakosci) i na wierzchu koronka. Niestety do idealu jednak jej brakuje, widac kompletna ignorancje w stosunku do niektorych detali, tzn na dole koronka wykonczona jest taka falą (nie wiem jak to nazwac, nie prosto obcieta w kazdym razie)...i to jest przyszyte do koronki - koronka byla w niektorych miejscach krzywo obcieta i wylazila spod tego, musialam przycinac.... Ogolnie caly dol byl krzywy, alei tak byla za dluga, wiec sie wyrownalo. No i koraliki i cekiny...to porazka...na jednej niteczce.....przyszywalam wiekszosc od nowa bo podczas ubierania ciagle odpadaly ![]() Niby w zwiazku z tym wrazenie nie najlepsze.....ale z lupa mnie nikt nie bedzie ogladal i to co zostalo "dorobione" nie rzuca sie w oczy ![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-05-07 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem jstem chyba mi sie watek odsubskrybowal ![]() ![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co to za suknie 7, 8? (chyba że to ta sama,bo bardzo podobne)
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam z allegro- jestem b. zadowolona tak tez chcę zrobić po swoim ślubie;-) Miło patrzeć na sukienkę, ale gdzie trzymać;-) Polecam też wiele portali z komisami: we-dwoje, komislubny, ewesele albo trójmiejski weselnik
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Daj znac i wklej zdjecia jak przyjdzie Twoja sukienka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.