Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-10, 14:29   #181
Aaliyah1981
Zadomowienie

Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.

Cytat:
Napisane przez poppppy Pokaż wiadomość
Hihi wiesz z ta przymiarka ciezko....w koncu sukienka byla zamawiana przez internet.....nie wiem, jakby co moja mama bedzie musiala cos poprawiac
Zaplacilam tak jak pisalam wyzej 999 zl
Jesli chodzi o dodatki i cala oprawe...ja juz mam kompletnie wszystko - teraz juz tylko czekamy na slub....a to juz tylko miesiac
Mnie tez stres zjadal......byl tydzien opoznienia.....A Twoja suknia ma przyjsc poczta czy kurierem? Wiesz teraz przed swietami to poczta kiepsko dziala
Trzymam kciuki zeby sukienka spelnila Twoje oczekiwania i nie trzeba bylo za duzo poprawiac
przyjdzie chyba poczta z usa napisane bylo od 6 do 10 dni ale teraz tak jak piszesz amy swieta wiec pewnie beda miec poslizg no nic jak juz bede miec to napisze ..oj nie dziekuje zeby nie zapeszac ale tez juz sie cala ceremonia stresuje .Ja mam slub 20 maja wiec to tez tuz tuz
http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI

Edytowane przez Aaliyah1981
Czas edycji: 2009-04-16 o 14:08
Aaliyah1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 07:29   #182
eliza1984
Zadomowienie

Ja swoją suknię również zamówiłam na allegro i zobaczymy.Zamówiłam tydzień temu a a ślub juz pod koniec czerwca i nie wiem czy uknie dojdzie.Przez to mam mega stresa.A wasze suknie ile sły od zamówienia,ile czasu czekałyście?
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 07:39   #183
angelikr
Raczkowanie

ja czekam juz 10 tydzien, niestety
Stary 2009-04-14, 08:55   #184
poppppy
Zadomowienie

Ja czekalam rowno 9 tyg.
Niestety teraz zaczal sie "sezon"....rozmawiala m z P. Magda, maja bardzo duzo zlecen, nie wystawiaja nowych aukcji, tylko jak ktos baaaaardzo prosi.....a czas realizacji wydluzyl sie do 2,5 m-ca....
Tak wiec wspolczuje Wam tego stresu i czekania...ja w ostatnich tygodniach bylam juz bardzo zniecierpliwiona i coraz wiecej mialam obaw....
Dobrze, ze juz mam to z glowy.....
Ale mysle, ze warto czekac - mimo ze moja sukienka nie do konca zgadza sie zamowieniem to i tak jest cuuuudna
Trzymam mocno kciuki zeby sukieneczki szybko i bezproblemowo do Was dotarly

Edytowane przez poppppy
Czas edycji: 2009-04-14 o 09:01
poppppy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 06:40   #185
angelikr
Raczkowanie

Wczoraj odebrałam suknie od P. Magdy, jest śliczna, bardzo mi sie podoba. Potrzebna jesy tylko wizyta u krawcowej bowiem suknia jest za długa. Czekałam 9.5 tygodnia ale było warto.
Stary 2009-04-16, 10:23   #186
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikr Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam suknie od P. Magdy, jest śliczna, bardzo mi sie podoba. Potrzebna jesy tylko wizyta u krawcowej bowiem suknia jest za długa. Czekałam 9.5 tygodnia ale było warto.
Pokaż

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 14:07   #187
Aaliyah1981
Zadomowienie

kurcze a ja nadal czekam juz 9 dzien wczoraj pislam do sprzedawcy uspokajal ,ze niebawem dojdzie paczka a ja cala w stresie bo dzis mamy 16 a slub juz 20 maja

angelikr pochawla sie zakupem

Edytowane przez Aaliyah1981
Czas edycji: 2009-04-16 o 14:09

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 15:41   #188
skwera
Przyczajenie

Ja tez kupila suknie na allegro, jesli ktos chce wydac nie zaduzo zl na ten cel to polecam, Widzialam nawet licytacje z likwidowanych salonow i dziewczymy kupywaly suknie doslownie za 100zl A to moja jak sie podoba??? i ulubione słoneczniki do bukietu, ktoz tez bierze slonecznik??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moja suknia.jpg (108,1 KB, 465 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moja suknia1.jpg (101,8 KB, 305 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 012_primary.jpg (29,9 KB, 65 załadowań)
skwera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 23:11   #189
Martucha1985
Raczkowanie

Ja moją suknię kupowałam na ebay'u w uk i wszystko było w porządku. Na pewno trzeba sprawdzić pozytywy i najważniejsze- negatywy sprzedającego. Takie suknie są dostarczane w ciągu miesiąca ale jeśli chodzi o wysyłkę z Chin to trzeba dać na poprawkę czas do 3 miesięcy transportu. Bardzo ważne jest też aby przesyłka miała ubezpieczenie. Nawet jeśli do sukni (szytej na miarę) były wysyłane własne dokładne wymiary to czasem przysyłają niedopasowaną i trzeba ciutek przerobić sukienkę (takie przypadki mogą być ale też nie muszą). No ale to już dobra krawcowa "naprawi" to za grosze.
Martucha1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-02, 15:33   #190
Brzydal82
Raczkowanie

Martucha1985, ja też będę prawdopodobnie sukienkę z Ebay zamawiać, więc troszkę mnie pocieszyłaś.
A chciałabym Was jeszcze o coś spytać- mierzyłyście się same, czy poszłyście do krawcowej?
Pozdrawiam.
Stary 2009-05-04, 15:14   #191
aggiemac
Przyczajenie

Cytat:
Puk puk....
Ja tak troszke niesmialo.....Rowniez zamawialam sukienke przez internet...na allegro u Moda Sposa.
Wiele przyczyn sie na to zlozylo...
Przez internet dlatego, ze nie chcialam wydawac kilku tysiecy na sukienke - slub bedzie cywilny, a po nim uroczysty obiad....
Poza tym jako nietypowa "panna mloda" bo z 2 dzieci, wole na nie przeznaczyc to co zaoszczedzilam
Do tego dochodzi fakt, ze ciezko byloby mi biegac po salonach i wybierac suknie......nie bardzo mam jak i kiedy - tak bylo mi wygodniej.
No i absolutnie nie zalezalo mi na metce, ani wiernym odwzorowaniu sukienki ....Nawet sama zmodyfikowalam tył sukienki bo w oryginale mi mie odpowiadał....Zalezal mi glownie na konkretnym dekolcie i fasonie.....A ze wykonczenie nie bedzie takie samo jak w oryginale doskonale wiedzialam...

No i wlasnie w piatek otrzymalam w koncu moja sukienke
Calosc lezy moim zdaniem bardzo dobrze, jedynie trzeba skrocic koronke o pare centymetrow co nie jest problemem.
Tylkoooooo..............c o najsmieszniejsze.....chci alam kolor champagne a jest ivory (jak mozna sie tak pomylic )Reszta sie zgadza.....
Hmmmmm.....w sumie zawsze marzylam o takiej, ale ze mam dzieci to chcialam najciemniejszy kolor z tych "slubnych"......przez pomylke stalo sie tak jakbym chciala a nie mialam odwagi

Wklejam zdjecia - co sądzicie? Ja jestem baaaaardzo zadowolona (na zdjeciach podciagam ta koronke zeby nie ciagnela sie po podlodze). A na ostatniej fotce sukienke Maggie Sottero z ktorej zaczerpnieto kroj...

Czesc Poppppy. Nie wiem czy tu jeszcze zagladasz. Wiesz ja juz Pania Magde z Moda Sposa mecze bardzo dlugo, bo co raz to sobie inna suknie umysle i sie pytam czy moze zrobic. Pewnie mnie ma juz dosyc.
Ta sukienka ladniej wyglada na Tobie niz na modelce, bo ona jest chuda jak patyk. Ile czasu czekalas na sukienke?
Pozdrawiam
aggiemac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-04, 15:32   #192
poppppy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aggiemac Pokaż wiadomość
Czesc Poppppy. Nie wiem czy tu jeszcze zagladasz. Wiesz ja juz Pania Magde z Moda Sposa mecze bardzo dlugo, bo co raz to sobie inna suknie umysle i sie pytam czy moze zrobic. Pewnie mnie ma juz dosyc.
Ta sukienka ladniej wyglada na Tobie niz na modelce, bo ona jest chuda jak patyk. Ile czasu czekalas na sukienke?
Pozdrawiam
Zagladam, zagladam Dziekuje za mile slowa...
Czekalam rowno 9 tyg, ale wiem ze teraz trzeba dluzej czekac bo duzo zlecen maja.
Moze pokazesz nad jakimi sie zastanawiasz?
Moja sukienka juz jest dopasowana...Oczywiscie okazalo sie, ze troche "niedociagniec" jest w sukience....np dol byl krzywy ...i koraliki byly poprzyszywane (a raczej nie poprzyszywane ) tak, ze odpadaly i trzeba bylo poprawiac...Teraz jestem juz calkiem zadowolona. A jak sie sprawdzi zobacze juz w ta sobote
AALIYAH - a Ty nic nie piszesz......zdaje sie ze Twoja sukienka juz dotarla
ANGELIKR - nie pochwalisz jak wyglada Twoja???

Edytowane przez poppppy
Czas edycji: 2009-05-04 o 15:42
Stary 2009-05-05, 23:03   #193
Martucha1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brzydal82 Pokaż wiadomość
Martucha1985, ja też będę prawdopodobnie sukienkę z Ebay zamawiać, więc troszkę mnie pocieszyłaś.
A chciałabym Was jeszcze o coś spytać- mierzyłyście się same, czy poszłyście do krawcowej?
Pozdrawiam.
Mąż mnie mierzył. Potem tylko przeliczyłam to na cale i wysłałam.
Stary 2009-05-05, 23:23   #194
aggiemac
Przyczajenie

popppy ja to juz mam chyba ze 100 zdjec sukienek w komputerze
zaczelam od Victoriana, Maggie Sottero potem byla Sabelle (ciezka) potem te hiszpanskie suknie z falbanami. Te proste, waskie tez mi sie podobaja. A teraz to chcialabym bez ramion, waska do bioder, a ponizej bioder wieksza (zdjecia od szostego w dol). wydaje mi sie, ze sa bardziej glamour. Sprubuje zdjecia wkleic w kolejnosci. Pewnie nie zadziala.
Sprawdzilam i zadzialalo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg victoriana_primary.jpg (15,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Maggie-Sottero-Wedding-Dress-SaBell.jpg (85,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8-2232f.jpg (13,8 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24523.jpg (14,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg janessa (3).jpg (20,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (16,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 149_luca_c.jpg (109,3 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Anoushka%20-%20white%20bow.jpg (131,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hunsha20456.jpg (27,1 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez aggiemac
Czas edycji: 2009-05-06 o 09:22
Stary 2009-05-06, 08:25   #195
Brzydal82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martucha1985 Pokaż wiadomość
Mąż mnie mierzył. Potem tylko przeliczyłam to na cale i wysłałam.
Dzięki za odp. Ja wczoraj byłam u krawcowej na mierzeniu i złożyłam ofertę, teraz czekam do jutra, czy ktoś mnie przebije (oby nie). Tylko wymiary mam w centymetrach- mam nadzieję, że to nie przeszkodzi w niczym.

Cytat:
zaczelam od Victoriana, Maggie Sottero potem byla Sabelle (ciezka) potem te hiszpaskie suknie z falbanami. Te proste, waskie tez mi sie podobaja. A teraz to chcialabym bez ramion, waska do bioder, a ponizej bioder wieksza (zdjecia od szostego w dol). wydaje mi sie, ze sabardzie glamour. Sprubuje zdjecia wkleic w kolejnosci. Pewnie nie zadziala.
A mi się swojego czasu podobała ta z ostatniego zdjęcia, ale ja nie mam figury do niej. Podobała mi się jeszcze taka, jak poniżej, nie wiem, jakiego projektanta, bo na ebayu właśnie znaleziona, ale w końcu inną wybrałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (43,4 KB, 224 załadowań)

Edytowane przez Brzydal82
Czas edycji: 2009-05-06 o 20:14 Powód: Poprawki literówek. ;)
Brzydal82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 08:46   #196
aneczka358
Raczkowanie

Talking Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.

Cytat:
zaczelam od Victoriana, Maggie Sottero potem byla Sabelle (ciezka) potem te hiszpaskie suknie z falbanami. Te proste, waskie tez mi sie podobaja. A teraz to chcialabym bez ramion, waska do bioder, a ponizej bioder wieksza (zdjecia od szostego w dol). wydaje mi sie, ze sabardzie glamour. Sprubuje zdjecia wkleic w kolejnosci. Pewnie nie zadziala.
Jak dla mnie 4-ka bombowa ! 7-eczka tez przepiękna, ale raczej dla szczupłych
Ja zamówiłam suknię z angielskiego e-baya, niestety jeszcze czekam

Edytowane przez aneczka358
Czas edycji: 2009-05-06 o 08:48
aneczka358 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 12:20   #197
zabcia23
Przyczajenie

Witam , jestem nowa na tym forum chciałabym zamówić sukienke slubną na allegro ale sie troche obawiam. proszę pomóżcie!!!

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Napiszcie kogoś godnego polecenia. ja mam slub 3 października a nie chce stracic fortuny.
zabcia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 12:26   #198
zabcia23
Przyczajenie

to jest suknia która mi sie podoba:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5870a.jpg (25,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5870b.jpg (21,2 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweethart5870b.jpg (20,0 KB, 35 załadowań)
zabcia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-06, 18:32   #199
Martucha1985
Raczkowanie

Brzydal82 -
Właśnie miałam dylemat pomiędzy moją suknią a właśnie tą. Obie mnie oczarowały. Tylko wzięłam pod uwagę pogodę jaka mnie wtedy zastała. Miałam ślub jesienią i do tego padał w ten dzień śnieg. Moja była z grubszego materiału (satyna) a ta druga ślicznotka jest z szyfonu, a to raczej na ciepłe dni się nada. Tak więc wzięłam tą z rękawami - Victoria Rose (z koronkowym bolerkiem). Ale szczerze polecam sukienki z sznurowanym gorsetem, wtedy nie trzeba się martwić potem o przeróbki. Pozdrawiam.

Edytowane przez Martucha1985
Czas edycji: 2009-05-06 o 18:37

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 20:18   #200
Brzydal82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka358 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam suknię z angielskiego e-baya, niestety jeszcze czekam
aneczka358, a ile już czekasz na suknię? Bo ja prawdopodobnie jutro ostatecznie zamówię i mam czas do 19 września- i troszkę się obawiam, czy zdąży dojść, a termin musieliśmy przyspieszyć.

Cytat:
Napisane przez Martucha1985 Pokaż wiadomość
Brzydal82 -
Właśnie miałam dylemat pomiędzy moją suknią a właśnie tą. Obie mnie oczarowały. Tylko wzięłam pod uwagę pogodę jaka mnie wtedy zastała. Miałam ślub jesienią i do tego padał w ten dzień śnieg. Moja była z grubszego materiału (satyna) a ta druga ślicznotka jest z szyfonu, a to raczej na ciepłe dni się nada. Tak więc wzięłam tą z rękawami - Victoria Rose (z koronkowym bolerkiem). Ale szczerze polecam sukienki z sznurowanym gorsetem, wtedy nie trzeba się martwić potem o przeróbki. Pozdrawiam.
To widzę, że nie tylko mi się podobała. A skoro zimno było, to faktycznie cieplejsza lepsza. Ja tylko mam nadzieję, że w połowie września będzie ciepło i przyjemnie, nie chciałabym bolerka żadnego, no ale jak zimno będzie, to wyjścia nie będę miała.
Stary 2009-05-06, 20:28   #201
pomorzanka
BAN stały

A ja zamówiłam suknię przedwczoraj, też z angielskiego eBay-a. Suknię będą szyli ok. 25-30 dni i do tego przesyłka do 10 dni, więc nieco ponad miesiąc będę czekać. Ja mam ślub 26 września, więc na pewno dojdzie. Zamówiłam również u tego samego gościa koronkowe bolerko. Zobaczymy... Zostało tylko czekać.
pomorzanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 10:03   #202
aneczka358
Raczkowanie

Talking Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.

[quote=Brzydal82;12187320]aneczka358, a ile już czekasz na suknię? Bo ja prawdopodobnie jutro ostatecznie zamówię i mam czas do 19 września- i troszkę się obawiam, czy zdąży dojść, a termin musieliśmy przyspieszyć.

Suknię zamówiłam jakieś 2 tyg. temu i zostałam poinformowana, że uszycie zajmie ok. 10-14 dni i przesyłka ok. tygodnia, więc na razie cierpliwie czekam...no, powiedzmy, ze cierpliwie
aneczka358 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 11:09   #203
aggiemac
Przyczajenie

poppppy a jesli chodzi o jakosc materialu i wykonczenia to jestes zadowolona? Bo ja sie boje, zeby sukienka nie wygladala na tania. Zeby materialy i wykonczenia byly ladne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-07, 14:25   #204
poppppy
Zadomowienie

Cytat:
poppppy a jesli chodzi o jakosc materialu i wykonczenia to jestes zadowolona? Bo ja sie boje, zeby sukienka nie wygladala na tania. Zeby materialy i wykonczenia byly ladne.
AGGIEMAC - napisze tak - na wstepie moze, ze nie mierzyl;am zadnej sukni w salonie,wiec tak naprawde nie mam porownania....ale moim zdaniem wyglada na drozsza niz byla w rzeczywistosci....
Jest ladnie i porzadnie uszyta, cala gora, wiaznie gorsetowe naprawde super. Ma podszewke, potem warstwe satyny (grubsza, moim zdaniem dobrej jakosci) i na wierzchu koronka.
Niestety do idealu jednak jej brakuje, widac kompletna ignorancje w stosunku do niektorych detali, tzn na dole koronka wykonczona jest taka falą (nie wiem jak to nazwac, nie prosto obcieta w kazdym razie)...i to jest przyszyte do koronki - koronka byla w niektorych miejscach krzywo obcieta i wylazila spod tego, musialam przycinac....
Ogolnie caly dol byl krzywy, alei tak byla za dluga, wiec sie wyrownalo.
No i koraliki i cekiny...to porazka...na jednej niteczce.....przyszywalam wiekszosc od nowa bo podczas ubierania ciagle odpadaly
Niby w zwiazku z tym wrazenie nie najlepsze.....ale z lupa mnie nikt nie bedzie ogladal i to co zostalo "dorobione" nie rzuca sie w oczy

Edytowane przez poppppy
Czas edycji: 2009-05-07 o 14:45
Stary 2009-05-08, 22:06   #205
Brzydal82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka358 Pokaż wiadomość
Suknię zamówiłam jakieś 2 tyg. temu i zostałam poinformowana, że uszycie zajmie ok. 10-14 dni i przesyłka ok. tygodnia, więc na razie cierpliwie czekam...no, powiedzmy, ze cierpliwie
No to troszkę mi ulżyło, bo myślałam, że dłużej. Ja właśnie wczoraj zamówiłam. Zobaczymy, już w 3 noce miałam koszmary senne, więc może będzie na odwrót i wszystko dobrze się skończy. Dzięki za odp.
Stary 2009-05-08, 23:39   #206
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Zagladam, zagladam Dziekuje za mile slowa...
Czekalam rowno 9 tyg, ale wiem ze teraz trzeba dluzej czekac bo duzo zlecen maja.
Moze pokazesz nad jakimi sie zastanawiasz?
Moja sukienka juz jest dopasowana...Oczywiscie okazalo sie, ze troche "niedociagniec" jest w sukience....np dol byl krzywy ...i koraliki byly poprzyszywane (a raczej nie poprzyszywane ) tak, ze odpadaly i trzeba bylo poprawiac...Teraz jestem juz calkiem zadowolona. A jak sie sprawdzi zobacze juz w ta sobote
AALIYAH - a Ty nic nie piszesz......zdaje sie ze Twoja sukienka juz dotarla
ANGELIKR - nie pochwalisz jak wyglada Twoja???

jestem jstem chyba mi sie watek odsubskrybowal moja suknia juz jest u krawcowej we wtorek bedzie ja dopasowaywac bo troszke musza ja zwezic . o Rany ja juz 20 maja mam slub stresssssssssssss ogromny

Stary 2009-05-09, 11:00   #207
edelweiss
Raczkowanie

Cytat:
zaczelam od Victoriana, Maggie Sottero potem byla Sabelle (ciezka) potem te hiszpanskie suknie z falbanami. Te proste, waskie tez mi sie podobaja. A teraz to chcialabym bez ramion, waska do bioder, a ponizej bioder wieksza (zdjecia od szostego w dol). wydaje mi sie, ze sa bardziej glamour. Sprubuje zdjecia wkleic w kolejnosci. Pewnie nie zadziala.

co to za suknie 7, 8? (chyba że to ta sama,bo bardzo podobne)
edelweiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 11:32   #208
muron
Zakorzenienie

ja kupiłam z allegro- jestem b. zadowolona tak tez chcę zrobić po swoim ślubie;-) Miło patrzeć na sukienkę, ale gdzie trzymać;-) Polecam też wiele portali z komisami: we-dwoje, komislubny, ewesele albo trójmiejski weselnik

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 21:43   #209
aggiemac
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez edelweiss Pokaż wiadomość
co to za suknie 7, 8? (chyba że to ta sama,bo bardzo podobne)

Ni eto nie ta sama suknia, a nawet dwoch roznych projektantow. Nawet jesli wygladaja prawie tak samo.
Stary 2009-05-12, 16:09   #210
Ironiaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pomorzanka Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam suknię przedwczoraj, też z angielskiego eBay-a. Suknię będą szyli ok. 25-30 dni i do tego przesyłka do 10 dni, więc nieco ponad miesiąc będę czekać. Ja mam ślub 26 września, więc na pewno dojdzie. Zamówiłam również u tego samego gościa koronkowe bolerko. Zobaczymy... Zostało tylko czekać.
Ja kupuje na początku czerwca, też z angielskiego eBay-a. Ślub też mam 26 września

Daj znac i wklej zdjecia jak przyjdzie Twoja sukienka.
Ironiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości