|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)
Doridee dziekuje
![]() Blondie jak juz miesiac chodzisz to pewnie niezle cialko sie wyrzezbilo i spadly nadprogramowe kg Ja prostuje wlosy, jak gdzies wychdze ( oprocz pracy ) Kosmetykow do wlosow tez mam stanowczo za duzo Monka spisz ??? |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee zjedz kurczaka zjedz hehe co bedziesz sie katowac hehe Ile stron ma ta ksiazka? Duzo malo?
Ivi i na zdrowie ci te orzeszki ![]() Blondi a ty niedawno urodzilas ? czy cos mi sie pokickalo? A ile chcesz zrzucic? Sniezynka nie nie spi ale zawiesilam sie na onecie hehe
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
ivvi nie mow
Ja podjadam mieszanke orzechow i rodzynek, ale to nie to samo
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Edycia haha nie mow ze zjadlas orzeszki zlone i rodzynki haha w ciazy nie jestes?
![]() Ide kanapki zrobic na jutro Korka o 5 musze wstac .
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyjcie tu
![]() ![]() http://www.dziwneszyldy.pinger.pl/ |
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wy zarloki jestescie
Ja dzisiaj zjadlam na sniadanie 2 kromeczki iemnego chleba z szynka, na obiad 5 malutkich pulpetow i surowke, na kolacje kromka ciemnego chleba i butelke wody Ale ja mam tych kg wiecej niz Wy wszystkie razem wziete !! Kruszynki
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
monka jest to mieszanka orzechow laskowych, migdalow, orzechow ziemnych, brazylijskich i rodzynek. Nie, nie sa to orzechy solone
![]() A w ciazy nie jestem. ![]() Zrob sobie kanapki z jajkiem na twardo, blee... Pamieta sie te wycieczki szkolne w podstawowce. Jedna dziewczyna to zawsze miala kanapki z jajecznica |
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Sniezynka no nie! Z takim menu to ja bym z głodu padła, a tu trzeba mieć siłę do biegania za tymi urwisami
Ja dzisiaj na śniadanie zjadłam dwa jajka z duuuuużą ilością majonezu kieleckiego (mniam) na obiadek rosołek i gulaszyk z ziemniaczkami, kolacyjka - grzanki z dużą ilością sera , no i orzeszki....
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
o rany, przeczytalkam wszystko, tyle rzeczy mialam napisac i juz nic nie wiem
![]() ja tu sie nie bede wypowiadac o moich posilkach- w zdecydowanej wiekszosci sa to slodycze dzisiaj postanowilam, ze do czwartku ograniczam, a po paczkach stopuje. zle wygladam, nie chce sie potem zameczac powaznymi dietami![]() TZ mi tu podglada, wiec uciekam:P
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Edycia no ja pamietam ten zapach ze szkoly haha zawsze na przerwie ktos z taka kanapka wyskakiwal Tez mi mama robila czasem haha ale ja je lubialam Ale tobyla 1 czy 2 klasa potem nie jadlam jakos w szkole bo mi sie nie chcialo
![]() Sniezynka no dietka dietka ladnie zjadlas Ja dzis wszamalam na sniadanie musli na obiad sushi na kolacje jajka na ostro hehe a teraz zaczelam pifko pic MALE ale czuje powoli glud ale mam go gleboko nie bedzie mna jakis maly zakichany zoladek rzadzil pfff co ja swojego rozumu nie mam hahaIvi normalnie ja uwielbiam jajka a w majonezie ooooo miodzik Wiesz jak sobie zrob Jajka w majo potem porkusz na nich te kosteczki Prazona cebulka Pietruszke i na srodku daj troche ostrej papryki Mowie ci mowie ci jakie pychaaaaaaaaaaaaaaaa haha Jupi z jednej strony jak sie jest w ciazy to powinno sie jesc to na co ma sie ochote ale jest wlasnie druga strona medalu Tluszczyk do tluszczyka a potem katowanie sie dietami Moja kuzynka jest 4 miechy po z drugim dzieckiem imowi ze ciezej jej stracic Zrobilam sobie piffko z sokiem patrze a tam pudel z piany mi sie zrobil haha |
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
ivvi to tu na poludniu mamy chyba takie ciagoty na tego typu chrupanie
![]() ![]() Jupi dobranoc Ja tez bede juz do spania sie zbierac.
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie nie bylo to Was bylo az 10 a jak ja jestem to tylko 2 osoby.. hm.... cos sugerujecie ????
![]() Ja chcialam dzisiaj o 23 spac
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka checi to za malo .
Edycia to co idziesz juz? A w ciazy jak bylas tez mialas takie ciagoty? |
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee tam w ciazy sie powinno jesc wszystko na co ma sie ochote
Monka Ty chyba uwielbiasz jajka, co ???? |
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
monka ciagoty na orzechy i rodzynki?? No mialam, ale tylko po to zeby sie jakichs zaparc nie nabawic, poza tym jadlam co chcialam.
No ide pomalu Jeszcze poscielic lozko musze i sie przebrac i umy zeby.
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka no powinno sie jest powinnno ale w odpowiednich ilosciach ale czasem tak sie nie da Ja nie mialam ciagotki na slodkiew ciazy Duzo ryb jadlam ale i tak duzo przytylam
Uwielbiam uwielbiam dobre jajca sa niekaloryczne a jak zapychaja hahaEdycia nie myj zebow - wstawisz sobie nowe hehe o maslo przyjechalo ide kanapki robic |
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiedzialam, ze jajka sa dobre na diete
Ale jakie gotowane???? Bo ja wole smazone, na poledwiczce ![]() Edytcia nie idz jeszcze U Ciebie, ok ???
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka o tak smazone jaja na poledwicy o najlepsze danie na odchudzanie
Czy u mnie ok? Pozoruje ze tak.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Edytciu ja wiem, ze smazone rzeczy sa zakazane
zazartowalam sobie Ale skoro mozna jesc gotowane, to ja chetnie zjem, bo nawet lubie W tym tyg bedziesz miala swojego TZcika, co ??? Jak on ma wlasciwie na imie ?? |
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
monka no, ja też jajca uwielbiam
pod każdą postacią |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka no ja tez zartowalam
Grzesiek przyjezdza w przyszla sobote w nocy, czyli z 9 na 10 lutego. A to znaczy, ze CALA niedziela i poniedzialek prze nami Juz nie mowie o Walentynkach czy jego imieninach (13luty) Wspanialy miesiac bedzie.
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
spadam dziewczynki
. Co się odwlecze to nie uciecze. Całuski
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Edytciu nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
Obchodzicie zwykle imieniny ???? Monka jutro jedziesz do Londynu ???? O ktorej ?? |
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Ivi, zostaw to ! Jutro tez jest dzien
Ja jeszcze nie zdazylam z Toba pogadac
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka nie robimy imienin zazwyczaj, tyle tylko, ze on ma urodziny 7lutego i wtedy go jeszcze nie bedzie w kraju, a w czasie jego imienin i walentynek mnie nie bedzie w domu
![]() Tak poza tym to mam nadzieje, ze wyjdzie na dobre ![]() uciekam, dobrej nocki pa |
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Edytciu ja tez juz ide, bo i tak nikt juz nic nie pisze
A mi sie spac chce
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Maly mi sie przebudzil bo sie tz z wujaszkiem bili o kanapke w koncu tz robi watrobke
i lamentuje ale nie dalam sie bo wyczulam ze chce wstac i zejsc na dol Sniezynka gotowane jajca jak najbardziej albo na miekkoalejak od czasu do czasu zjesz jakas jajecznice z pomidorkiem pieczarki cebulka albo z samych jajek i pomidorow pycha To niby po turecku Ja jem jeszcze smazone z chilli powder potem na to jajka rozbijam No jutro bujamy do Londynu ale raczej w centrum nie udeze bo odbijemy i po maszyne jedziemy A juz myslam ze skorzystam haha ale to jak mamuska wpadnie to pojade niech sobie centrum zobaczy i zawalu dostanie jak majciory albo torebki "bazarowe " po pare tysiecy funtow ![]() Edycia ciezki miesiac masz ale bedzie dobrze zobaczysz Ivi ty jajcozerco nie idz jeszcze hehe
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Monka obojetnie kto uzawa slowa BUJAMY to kojarzy mi sie z Toba
![]() To cykaj foty w Londynie Jestem ciekawa, tylko nie zapomnij aparatu ![]() Pozdrow wujka ![]() Ivi co Ty taka cichutka jestes ?? Pisz cos TZN Ja juz ide spac, mam dosyc na dzisiaj Do jutra Babeczki
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka haha ale my NIE BUJAMY w centrum , nastepnym razem ale i tak jak bedziemy to nie ogladamy zabytkow bo mnie to nie interesuje Choc jak przejerzdzamy to jakies fotki pstrykam z auta hahaha Kiedys moze wbije sie w ten autobus wycieczkowy po Ladynie ale nie mam narazie okazji Jak juz tam jestesmy to albo cos zjesc albo jakies zakupy
.To idz spac ja pewnie zaraz tez pojde dobranoc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

Ja podjadam mieszanke orzechow i rodzynek, ale to nie to samo
.

dzisiaj postanowilam, ze do czwartku ograniczam, a po paczkach stopuje. zle wygladam, nie chce sie potem zameczac powaznymi dietami

Wspanialy miesiac bedzie.