![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.4
Kamcia fajna sukienka
![]() ![]() Aniu już wyszło upragnione słonko ![]() ![]() Oliwko daj koniecznie linka do swojego szopu ![]() Co do fryzjera to ja jutro idę, rewolucji nie przewiduję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Hej! Ja przez weekend nie miałam T. w domu
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj rano byłam w King Crosie na Marcelinie ale tylko w realu na spożywce bo na inne przyjemności kasiory brak ![]() Kurcze widziałyście nowy teledysk i piosenkę Keyli Mingue (nie wiem czy dobrze napisałam ale wiadomo o kogo chodzi ![]() ![]() Też widziałam nowa piosenkę i teledysk Janet Jackson ale to już zostawię bez komentarza ![]() ![]() Camilla fajna kiecuszka fajnie Ci w niej będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
ja do fryzjera wybieram sie po swietach. ide pierwszy raz do "Atelier" na Mielzynskiego. ciekawe co mi wymysli ten fryzjer? kurcze, moze zdolam wytlumaczyc jemu o co mi chodzi, oby
![]() Ewus ja tez mam @, ale jakos mialam tak zabiegany weekend, ze nie myslalam o bolu okresowym ![]() slonce bylo, ale i tak plaszczyka wiosennego nie odwaze sie jeszcze zalozyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Kamilko bardzo ładna sukieneczka sama bym sobei taka kupiła ale moje grube łydki niepasuja takie długości ;-( Dla mnie do albo mini albo max nic pomiędzy
![]() Tav ja najpierw zaczęłam po znajomych koleżankach mama u siebie w pracy siostra po swoich koleżankach i ogólnie całkiem nieźle więc już rozpoczynam sprzedaż jak będzie szło po myśli to od kwietnia założe działalność ![]() Już raz porażkę poniosłam 1,5 roku temu w październiku próbowałam i nie wyszło teraz jeszcze raz ale inna politykę przyjęłam ![]() ![]() Nawet na allegro znalazłam bluzeczki które ja sprzedawałam za 25 zł a na allegro były po 59 plus 9 zł przesyła na kup teraz albo na cena minimalna 45 zł ![]() A ja za 25 i jeszcze zarobiłam ![]() ![]() Na allegro planuję zawitać już w tym tygodniu pewnie pod koniec bo tż siostra musi odnaleść starą stronkę naszego starego sklepu :P A później ciuszki powrzucać itp. więc troszke czasu zajmie nam to ![]() Aniu i Ewuś ja wam współczuję mi się okres skończył i jak na złość jak D. rodzice z siostra polecieli do Egiptu tydzień sami byliśmy i akurat przez równy tydzień okres miałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Aaaa a ciuszki takie typowe kobiece
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Oliwka, koniecznie wklej nam tu link
![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Tak tak ostatanio dałam linka z allegro ale nie swojego
![]() ![]() ![]() W ogóle Aguś dzięki za tak miłe słowa ![]() ![]() Jak będzie sklepik gotowy to poinformuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Evka kupiłam tą sukienką pod wpływem opinii dziewczyn z modowego bo je już mają. Tak więc, jak wcześniej sie wahałam, to po przeczytaniu opinii podjęłam decyzje ![]() Wczoraj byłam z kumpelą w Galerii Pestka i kupiłam sobie 2 pary butów ![]() ![]() Jak szalec to szaleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() ![]() ![]()
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
ale piękna pogoda
![]() padam na pysio, tak się dzisiaj narobiłam przy biurku, że czuję jakbym tonę węgla przerzuciła ![]() a wieczorem idę na spinning pozrzucać nieco tłuszczyku z ud ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście dziś pięknie słonko świeciło ale aż tak ciepło nie było a od jutra ma się pogoda popsuć ![]() Ja zaraz idę robić sałatkę bo mamy gościa wieczorem.
![]() |
#194 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny
![]() strasznie długo mnie tu nie było ![]() ![]() Obejrzałam sobie Wasze zdjęcia ze spotkania i jestem w szoku Aniu jak Tobie włoski urosły ![]() ![]() W zeszłym tygodniu załatwiałam formalności z mieszkankiem i chyba w tym tygodniu dostanę klucze, strasznie się cieszę chociaż wiem że teraz przede mną duże wyzwanie mały remont, urządzanie i hmm od przyszłego miesiąca konto będzie lżejsze...ale co tam dam radę ![]() ![]() ![]() Ale dzisiaj było pięknie aż nie chciało mi się w pracy siedzieć...drzewa już powolutku mają zielone listki, słoneczko pięknie świeciło było pięknie ![]() ![]() ![]() buziaczki
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Oj magdzia to ja widzę że następne spotkanko wizażowe będzie u Ciebie a zarazem parapetówa :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor.
ja tez padam na pyszczek ![]() bylismy z synkiem u lekarki, bo jakos nosem ciagnie. ponadto nasza lekarka wyjezdza w srode na dwa tygodnie na szkolenie, wiec trzeba bylo sie zabezpieczyc. Oliwko ja tez poprosze linka na PW ![]() Camilla a gdzie te Twoje fotesy, cio ![]() Magdzia81 no to gratuluje zakupu mieszkanka ![]() jakos dziwnie sie czuje. mam nadzieje, ze to tylko zmeczenie. ide zaraz zjesc kolacje. wiem, wiem, pozno, itd., ale musze sie najesc ![]() rany, a kto mnie wykapie, umyje mi wloski... ![]() Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2008-03-10 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
No to wklejam foty.
M.in. T-bar, bo Evka pytała co to za jedne są ![]() ![]() Licze sie z tym, że wam sie nie spodobaja, ale ja bardzo lubie styl retro ![]() Sorry za głupią i ponurą mine na fotach, nie miałam coś nastroju przed imprezą ![]() ![]() Ps. Evka wklej link do aukcji ze sukienki, która kupiłas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
ja też po proszę, po tym spinningu padam
![]() a jutro w pracy nie będę mogła się ruszać. Kamila, świetna fryzura, niby podobna, a trochę inna ![]() Madziu, wreszcie się odezwałaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Kamila, fajna fryzurka
![]() ![]() Magdzia, gratuluję zakupu ![]()
#201 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Dziękuję za miłe słowa ![]() Buty znacznie lepiej prezentują się na nodze niż tak "wolno stojące" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Camilla no to jeszcze zestawy z butami wklej przy okazji
![]() ![]() rany, cos mnie tylek boli z lewej strony. mam takie wrazenie jakby ktos mi w zylach pilowal ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Aniu, współczuję; ja mam problem z plecami i chyba na masaże muszę zacząć chodzić albo na basen
![]() Na dodatek ciśnienie dziś takie niskie że ja usypiam.
#204 |
Rozeznanie
|
hello
![]() Aniu ja też coś się kiepsko czuję troszeczkę gardło mnie boli i mam kaszel wrrr mam nadzieje że nic większego się nie rozwinie. Jutro najprawdopodobniej dostanę klucze do mieszkanka bo kasa już poszła z banku do sprzedających ![]() dziewczyny jeszcze tydzień i święta ale się cieszę bo znowu spotkam sie z rodzinką buziaki ![]()
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
MoniaK moja współlokatorka też ma taki problem i chodzi na jakieś łóżko masujące. Mówi że jej pomaga. Pierwszych kilka wejść jest za darmo jak chcesz to poprosze ją żeby ci napisała na pw o co dokładnie chodzi.
![]()
#206 |
Zakorzenienie
|
Aniu a czy to ból idący od pośladka w dół nogi? Bo jeśli tak to obawiam się że to może być rwa kulszowa.
Mi ostatnio mniej dokucza, podejrzewam ze to wpływ sporej ilości magnezu jaki ostatnio w siebie ładowałam ------> słodycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
witajcie.
co do tego bolu to nie wiem w koncu co to jest. mam tak przed i w trakcie okresu ![]() Magdzia81 no to super z tym mieszkankiem ![]() dzisiaj na szczescie koncze o 15:00 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Dostałam zaproszenie na wesele 28 czerwca do koleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() Dzwoniłam do Piaseckiej w sprawie fryzjera no i tyłek blady do świąt zajęte terminy, sama sobie spaprałam sprawę. Magdzia81 gratuluję mieszkanka ![]() Camilla fajne butki idealnie pasują do Ciebie i stylu retro ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
moja tesciowa mam takie masujace lozko
![]() Ewcia a jak Twoja fryzura? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.