![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Dziewczyny
![]() Jest wątek na wizażu dotyczący kto z kim i jak do ołtarza ![]() Nawet nie sądziłam ze na tyle sposobów można tą kwestię rozwiązać ![]()
#182 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jade z narzeczonym i moją mamą zobaczyc kilka sal, szkoda tylko, że pogoda sie zepsuła i strasznie pada, pomijając śnieg.Chciałabym do marca najpóźniej załatwic sale i mieć śiety spokój.
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też chciałam taką datę ale właśnie ten piątek...
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Niop piąteczek - ale poprawin nie przewidujemy ( i tak by nam nikt nie zrobił w sobotę!!!) a poza tym załapujemy się na rabaty z okazji piątku
![]()
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Mimo, że za swojego żywota byłam już na kilkunastu weselach (urok dużej rodziny) to nigdy nie miałam okazji bawić się w piątek, my nawet nie braliśmy takiej opcji pod uwagę. ![]() ![]()
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
U nas Goście i tak będą musieli dojechać ze sporym wyprzedzeniem bo z dość daleka ok 400 km. Data nam się bardzo podobała i nie chceliśmy czekać do następnej takie specjalnej a 07.07.07 jakos nam umknął
![]() ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Nie chce zapeszac ale mamy juz sale na 90%, jak zwykle "czegos" sie musze obawiać i tym razem wydaje mi sie, że sala może byc ciut za mała do tańczenia, wszyscy mnie przekonują, że bedzie w sam raz ale ja zawsze musze miec odmienne zdanie hehe.Niedługo umówie sie z babką (właścicielką) i omówimy szczególowo wszystkie warunki umowy i jak nic nie będzie nam stało na przeszkodzie, bez wahania podpisujemy.Przyznam sie, że poszukiwanie sali wcale Nam duzo czasu nie zajeło, 3 dni i wybór spośród 5 o które zachaczylismy.Tak na marginesie 6 lat temu w tym samym miejscu bawiłam się u swojego kuzyna i kto by pomyslał, ze i ja tam bede świetować.
![]() P.S Dziewczyny a jak u Was stoi finansowanie wesela? Sami organizujecie slub od początku do końca, wasi rodzice Wam sponsoruja czy każdy po troszeczke daje cos od siebie? ![]() W moim przypadku 90% to będa nasze pieniądze (moje i przyszłego mężulka) a 10% udziału przypada na nasze mamy. (tzn, jakby nam cos zabrakło, jakies nieplanowane koszty to mozemy liczyc na pomoc) ![]() Pozdrawiam
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja byc może w sobotę rozejrze sie za sala(moj Tż przyjeżdza na przepustke) ale najpierw czeka nas rozmowa z jego rodzicami- troche sie jej boje mimo iż są to ludzie bardzo spoko!! Moi rodzice juz robili wesele mojemu bratu i siostrze to mi tez zrobie ![]() ![]() ![]() 3majcie kciuki w sobote bedzie poważna rozmowa!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Witajcie,
To ja tez się zamelduję. majowa Panna Młoda |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Witaj ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
A my chyba musimy przelozyc wesele z czerwca na wrzesien 2008....
Ogolnie mam teraz straszne zamieszanie - sesja, dom, kasa, zalatwianie sali, a do tego kryzys z TZ... i nawet nie mam kiedy co tu napisac... ![]() Ale mam nadzieje ze nie pojde na tym watku w niepamiec ![]() Pozdrawiam Was goraco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Ja w sobotę jadę obejrzeć trzecią salę i na spotkaniu z rodzicami wybierzemy najlepszą opcję ... mam nadzieję, że obejdzie się bez rozlewu krwi
![]() DJ już wybrany, kamerzysta/fotograf także. Miało to być na poczatku skromne przyjęcie na 30 osób ... teraz zrobiło się już 100 osób .... grrrrrr Czy ktoś zna może osobę, która robi oprawę muzyczną na flecie poprzecznym podczas ślubu w kościele? |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Witajcie,
Ja jestem na etapie psozukiwania zespołu może polecicie mi jakiś ważne by mieli żywe instrumenty ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd jestes bo to też ważne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!!!!
Co do zespolu to trzeba wiedziec skad dokladnie poszukujesz!!!! Ja jade w lipcu do Polski i juz napewno bede miec wszytsko zalatwione z weselem na tzw.ostatni guzik juz nie moge sie doczekac |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Jestem załamana!! wczoraj moj Tż miał przyjechac na przepustke i mielismy zacząc poszukiwania lokalu ale jakis głupi dowódca nie dał mu przepustki i przyjedzie dopiero za tydzien. boje sie ze nie znajdziemy niczego w terminie 30 sierpnia i bedziemy musieli zmienic date
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
mika85 ;bardzo mi przykro,ale mam nadzieje ze za tydzien przyjedzie i bedzie wszystko dobrze.
A moze sama sie zacznij rozgladac za salami?Co ty na to? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ja znazalam swoja sale przez internet!!!(nie mielismy innego wyjscia)
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W końcu zaczelismy jezdzic po salach na których sie bawiłam, a za swojego żywota byłam naprawde na wielu weselach i udało się.Fakt ze stawka od osoby nieco wzrosła , ale biorąc pod uwage wszystkie czynniki (co nam oferują) to sie i tak opłaca. Właścicielka domu weselnego pozwoliła nam od czerwca przychodzic w każdą sobote i od 14.00-14.30 i możemy zobaczyc jak została wystrojona sala i jak mniej więcej u nas by to wyglądało. Niedługo podpisujemy umowe, tylko jeszcze moja teściowa o wszystkim sie dowie i .. jeden problem z głowy. ![]() P.S Życze Wam dziewuszki powodzenia w swoich wielkich poszukiwaniach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Ja na moja sale ktora znalazlam przez "internet"nie moge NARZEKAC .
mIALO W niej duzo osob wesele i wszyscy byli zadowoleni ...i my napewno tez bedziemy. Cena tez nie jest najgorsza za tyle co nam daja.my tylko mamy sie starac o alkohol i nic wiecej ....I bardzo dobrze! Ja rowniez wam zycze wytrwalosci i milych przygotowan do wesela. |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Ja sale znalazlam dzieki wizazowi wlasnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wesel w piatki nie ma sie co dziwic. Slyszalam wiele opinii na temat slubow w piatki. (ludzie przeciez robia wesela i w srodku tygodnia, zwlaszcza w sezonie...) Ci ktorzy robia w sobote poprawiny moga liczyc na wiekszy entuzjazm gosci, ktorzy na drugi dzien nie beda musieli wstawac o 7 do pracy ![]() ![]() mika85 nie martw sie, na pewno znajdziecie wymarzona sale! sciskam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
Witajcie,
Ja mieszkam w Warszawie,ale weselę robię w moim rodzinnym mieście tj. województwo świętokrzyskie. Jesli macie ajkeis zepsoły z ościennych województw to poproszę namiary. |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Nasza babka zaczeła coś mieszac im bliżej podpisania umowy, mhm jutro przed praca jedziemy porozglądac sie za podobnymi ofertami sal, by poźniej w razie odmowy miec sie czego złapać.
P.S szkoda tylko, że moja teściowa nie bierze na razie czynnego udziału.Oby zdązyła do wesela coś pomóc.
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
A nasza data to 30.08.08
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
To ja się też dołączam. Najbardziej prawdopodobna data to 9.08.2008
![]() Dopiero myślimy nad przygotowaniami do ślubu, więc mam do Was pytanie: na ile wcześniej trzeba załatwiać salę? Czy jeśli zaczniemy się rozglądać w czerwcu, to nie będzie problemów? I jeszcze jedno: myślimy o weselu w jakiejś karczmie pod Warszawą, czy może ktoś z Was zna takie miejsca? Pozdrawiam i z góry dziękuję ![]()
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Ostatnio nie miałam zbyt wiele czasu by tu zaglądać a tu tyle już panien młodych 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Mam pytanie czy ktoraś planuje ślub nie w sojej parafi bo My sie zastanawiamy żeby zarezerwowac kościół niedaleko sali weselenej a nie jest to parafia ani moja ani Misia wiec co musze zrobic??
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.