![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
![]() Edytowane przez Zottel Czas edycji: 2008-03-04 o 11:06 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
MisQa to bardzo przyrke że rodzice narzeczonego mają takie podejście di sprawy,ale pamiętam,że mimo tego,iż bedzie tworzyc jakąs rodzine,to z ż'tem bedziesz życ a nie z jego rodzicami...jeśli oni mają jakieś pretensje do losu czy własnego zycia to ich sprawa.a propo tegfo,że niby jestescie za młodzi...no sorry,ale czy jest gdzies jakas granica tego,ile trzeba miec lat,zeby pobrac sie z drugim człowiekem?jakos nie wydaje mi sie,moze ich o to zapytasz...bo z tego co wiem co jedyną granicą sie pełnoletnosc,a to juz chyba macie za sobą
![]() Oj generalnie nie przejmuj sie niech turlają beret stare pierniki jak mają wąty ![]() od dzisiaj równe 200 dni do... ![]()
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja dzis bylam w salonie sukien slubnych. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A suknia, ktora tak bardzo mi sie spodobala wyglada tak: sweetHeart5841.jpg MisQa, rzeczywicie nie zaciekawie to wygladalo. Ale olej "starych zgredow" cieplym moczem. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suknia sliczna
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
no tak, tylko, ze jesli spodoba Ci sie suknia koloru ecru to welon juz nie za bardzo bedzie pasowal kolorystycznie
![]() ![]() ![]() ![]() Kuje. ![]()
#187 |
Wtajemniczenie
|
Strippi, rzeczywiście nie drogo ten welon. Jakbym jakiś znalazła wymarzony, to też bym pewnie już kupiła.
Katia, ale Ci zazdroszczę. Już za 200 dni będziesz żonką. A suknie już masz?? Misqa, mi też byłoby przykro. Widocznie tacy już są jego rodzice. Nie możecie się poddawać. Masz większą przewagę, bo masz przy sobie TŻta. Mi się wydaje, że może jego rodzice są przerażeni tym wszystkim, może takim wielkim wydatkiem. Na pewno ochłoną i muszą sie z tym pogodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, patrzcie jakie smieszne i za razem fajne stroje na butelki
![]() Wiele jest co prawda podobnych, ale te jakos szczegolnie mi sie podobaja ![]() Bylabym postawic dwie takie flaszki na stole mlodych ![]() http://allegro.pl/item318259201_ubranka_na_ butelki_suknia_welon_frak _biale_ecru_.html A jesli tyczy sie welonow to podobaja mi sie te dwa: http://allegro.pl/item319191502_od_soni_wel on_tren_swiecaca_koronka. html http://allegro.pl/item319192121_sonia_welon _turecki_nowosc_.html Ale najbardziej podoba mi sie ten drugi ![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
A ja włąsnie mam faze na oglądanie zaproszeń. Jest tego tyle, że oczopląsu mozna dostać. Kilka mi się takich podoba, które może dałabym rade zrobić sama ale jestem niesamowity leń wiec chyba raczej nic z tego. na allegro takie mi się spodobały
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
annfas, sliczne te zaproszenia
![]() ![]() ![]() ![]()
#191 |
Rozeznanie
|
jaga ale piekne te welony!! i cena tez niczego sobie!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
jaga te ubranka na butelki sa naprawde super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
misQa wspołczuje ci takich przyszłych teściów. a twój TZ jakos wtedy zareagował?? cos im mówił??
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja tesknie za moją drugą połową która jest gdzieś hen daleko w Polsce z tatą, zobaczymy się dopiero za tydzień ![]()
![]() |
#195 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze na koniec tz powiedzial wczoraj rodzicom, ze tak jak zaplanowalismy ślub i wesele odbędzie sie 5 czerwca 2009 i on nie zamierza zmieniać zdania. Jak nie pomogą mu to trudno, poradzimy sobie sami / zawsze w koncu jeszcze mozemy liczyc na moich rodzicow / No trudno, nie chciałam aby to odbywalo sie w takiej bojowej atmosferze, ale oni chyba inaczej nie potrafią..... trudno, to ich problem. Ja nie zamierzam sie im poddawać, bede twardo walczyc o nasze szczęście i już ![]() I jeszcze raz dziękuje kobitki za wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
a ja sie juz nie moge doczekac kiedy zaczniemy wybierac te wszytski zaproszenia, obraczki itp. ale to pewnie dopiero po nowym roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
MisQa, nie dziwię się, że jest Ci przykro z powodu przyszłych teściów. Trzymam kciuki, żeby się wszystko wyklarowało, bo z całą pewnością pięknie byłoby brać ślub w zgodzie ze wszystkimi i mając po swojej stronie również rodziców TŻa.
A dziś był mój pierwszy dzień dojeżdżania na uczelnię... Rzeczywiście, jazda pociągiem 3 godziny w obie strony jest troszku męcząca... |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hehe z tego co pamietam to wy zapraszacie duuuzo gosci totez mysle ze jesli bedziecie kupowali po 1 zaproszeniu z kazdego rodzaju to nie bedziecie musieli z zadnego wzoru, ktory wam sie spodoba rezygnowac ![]() ![]() Moj Tż cos wspominal o jakiś zaproszeniach z naszym zdjeciem, mi się podobaja te z wstazeczkami, ale tak szczerze mowiąc to się zastanawiam czy nie lepiej kupic normalne zaproszenia takie jakie sa na allegro za 1 zl i nie przeplacac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tz-a mamy podobno juz zaczyna to docierać, bo dzis cos wspominal, ze zaczelam cos mowic ze juz czas dla niej sie odchudzac i sukienke szyc skoro zostajemy przy czerwcowej dacie.... ![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc albo kupie jakieś tanie, albo zrobię sama. Dziś mijają 3 m-ce od naszych zaręczyn ![]() ![]() jaga_2001 suknia świetna, podobają mi się w tym stylu, szczególnie ze względu na tą szelke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W zasadzie to z przyszłą teściową tak "walczyłam" na słowa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strippi gratuluję, pierwszego prawdziwie ślubnego zakupu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item315533289_...ej_.html#photo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Och kobietki, kobietki... Idziemy jak burza! Już przekroczyłyśmy 200 postów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Tempo zawrotne
![]() co do tych zaproszeń to podoba mi sie też kilka takich których nie dam rady zrobić ręcznie, ale są strasznie drogie, ale i tak chyba takie kupimy dla chrzestnych świadków i dzadków i może rodzeństwa |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
jeszcze dwa
![]() te rulony najmniej mi się podobają i takie mało praktyczne są |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Jejku, co jedno zaproszenie, to ładniejsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item323290729_...lubne_a_s.html http://www.allegro.pl/item319012637_...lubne_a_s.html ja za to robie sama zawieszki na alkohol dzis zaczelam robic zrobilam 6 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
mój TŻ zajmuje się grafiką i ogólnie reklamą-liczę na niego w sprawie zaproszeń-mam nadzieję że wymyśli nam coś wyjątkowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.