♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-13, 12:23   #181
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dot.: ♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
No jak on mogl!! zwlaszcza ze dziewczyna byla nie taka zla przeciez?

Ej ale Piróg to sie chyba zakochał no no
dokładnie to samo pomyślałam

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 12:48   #182
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
dokładnie to samo pomyślałam
Mnie to nawet tak troche rozczulilo jak zobaczylam te jego maślane oczy.... a potem jak sie poplakal, to juz w ogole - szok

Mnie sie wczoraj najbardziej podobala ta dziewczyna z Berlina - kompletnie nie rozumiem dlaczego dali ja do drugiego etapu a nie od razu do buenos.

Co do Augustina to moze schudnal troche, w jednym wywiadzie narzekal ze mu sie brzuszek zrobil bo juz nie cwiczy tak wyczynowo jak kiedys i ma na tym tle kompleks.
Stary 2008-03-13, 12:58   #183
Kasioola
Rozeznanie

Hmm, o tym bilecie PKP było już dawno na pudelku i od razu jak zobaczyłam tą dziewczynę to przyszedł mi na myśl ten bilet, i faktycznie nie pomyliłam się.. Szkoda, że Iwona <dziewczyna, której chłopak dostał bilet a ona występowała po nim> nie dostała biletu, mi się podobało jak tańczyła. Podobnie z dziewczyną, która tańczyła w parze. Szkoda mi tej dziewczyny, która zrezygnowała z drugiego etapu, wydaje mi się, że poradziła by sobie.. Podobał mi się taniec tej dziewczyny, z kręconymi włosami, co Piróg przy niej płakał, sprawia wrazenie dobrej osoby.
Kasioola jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 13:01   #184
mysiamysia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasioola Pokaż wiadomość
Hmm, o tym bilecie PKP było już dawno na pudelku
dokladnie,tez czytalam o tym i na poczatku zastanawialam sie "o co chodzi..przeciez to juz stare z tym biletem" Moim zdaniem tylko niektore osoby slusznie dostaly bilet W ogole myslalam ,ze bedzie wiecej osob ,ktore trenuja taniec dlugo juz ,a tu w wiekszosci tacy 'wolni strzelcy' ze tak powiem

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 13:44   #185
Abuba
Zadomowienie

A co sądzicie o tej dziewczynie i chłopaku, którzy najpierw tańczyli w parze? (dziewczyna uczesana w koński ogon)

Uważam, że ten chłopak zachowywał się nie w porządku w stosunku do dziewczyny.

Kiedy zatańczyli, to jury powiedziało o dziewczynie, że widać po niej, że jest w stanie zatańczyć wszystko (jeśli dobrze zrozumiałam. Poprawcie mnie, jeśli się mylę). A na to ten chłopak, że on wie, że on potrafi zatańczyć wszystko. I tak zagadał, że w rezultacie on otrzymał bilet, a nie dziewczyna, która odpadła w dogrywce.

Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 14:35   #186
kObra.
Rozeznanie

Też tak zrozumiałam, że tej dziewczyny są pewni, i sądziłam że dostanie bilet i zastanawiali się nad tym chłopakiem.
A wyszło jakoś tak... Dziwnie?

Co do biletu PKP, to hmm... Wybaczcie, ale nie mogłam patrzeć na twarz tej dziewczyny. Po drugie, czy jakoś rewelacyjnie tańczyła? Nie wydaje mi się.
Podobał mi się tekst Piórga, do chłopaka co tańczył ten ukraiński taniec.

W sumie, do teraz nie wiem, dlaczegóż Piróg się rozpłakał i tak "związał" z tą kędziorkowatą.
To przez jej taniec czy co?

Forum o PCO(S) - - jest naprawdę wesoło!
kObra. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 14:37   #187
Kasioola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Abuba Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tej dziewczynie i chłopaku, którzy najpierw tańczyli w parze? (dziewczyna uczesana w koński ogon)

Uważam, że ten chłopak zachowywał się nie w porządku w stosunku do dziewczyny.

Kiedy zatańczyli, to jury powiedziało o dziewczynie, że widać po niej, że jest w stanie zatańczyć wszystko (jeśli dobrze zrozumiałam. Poprawcie mnie, jeśli się mylę). A na to ten chłopak, że on wie, że on potrafi zatańczyć wszystko. I tak zagadał, że w rezultacie on otrzymał bilet, a nie dziewczyna, która odpadła w dogrywce.
Też takie wrazenie odniosłam.. Myślałam, że dziewczyna dostanie bilet a tu wielkie zaskoczenie - chłopak jedzie do Argentyny...
Kasioola jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 14:37   #188
Kreskaaa
Zakorzenienie

Abuba moim zdaniem ta dziewczyna tańczyła świetnie a przy tym sprawiała wrażenie fajnej osoby... Powinni ją przepuścić tak jak jego przepuścili Wogóle facetów łatwiej przepuszczają może mają deficyt a ma być po równo? :P

Taniec dziewczyny z Berlina nie za bardzo mi się podobał...Ta ulubienica Piróga rzeczywiście bardziej się gimnastykowała niż tańczyła gwiazdę bez rąk robiła świetną itd. , no ale może jako tancerka sobie poradzi. Ale trochę przesadził z tym wzruszeniem, to nie byl raczej smutny taniec-może mu coś wpadło do oka a YCD dorobiło do tego historię :P
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 16:44   #189
samotynka
Raczkowanie

Nie spodziewałabym się, że się wzruszy, to raczej do niego nie podobne, ale widać że mimo tego 'czarnego charakterku', który prezentuje, w środku drzemią w nim jakieś uczucia. Dziewczyna tańczyła fajnie, ale nie wiem dlaczego tak bardzo mu się spodobała. Rzadko kto mu się podoba :p

A ten facet w niebieskiej koszuli z opaską na ramieniu, z napisem 'dla Magdy'. Heheh śmieszny był :p

1. 2. 3.
Wakacyjnie! :}

samotynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 16:48   #190
Afra86
Zakorzenienie

Wzruszyl sie moze dlatego, ze ta dziewczyna byla taka niesmiala, w przeciwienstwie do innych dziewczyn, ktore epatowaly pewnoscia siebie i sila przebicia
Stary 2008-03-13, 16:51   #191
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Afra86 Pokaż wiadomość
Wzruszyl sie moze dlatego, ze ta dziewczyna byla taka niesmiala, w przeciwienstwie do innych dziewczyn, ktore epatowaly pewnoscia siebie i sila przebicia
chodzi o ta czarna dziewczyne z kreconymi wlosami ktora po dostaniu bilteu zrobila takie saltowate cos?

mnie sie zdaje, ze on sie wzruszyl dlatego, ze ona powiedziala mu 'dziekuje za motywacje'
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 16:51   #192
olcia00500
Rozeznanie

GG do olcia00500

Cytat:
Napisane przez Afra86 Pokaż wiadomość
A poza tym miała w sobie takie 'coś' i była urocza.

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/

olcia00500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 17:06   #193
leuwen
Zadomowienie

Ja kawałek wczoraj oglądałem Nie jestem jakimś fanem programu. Ale to co zrobili z tądziewczyną (bilet PKP) moim zdaniem było niesmaczne. Zwykłe buractwo. Widać tak juz jest ze kubańczyk i Piróg za młodu sami byli gnojeni i musieli tyłki lizać, widać stąd ich złosliwość. Jak bym był bratem albo chłopakiem tej dziewczyny to bym normalnie wszedł i gosciowi w mordę dał mieliby lepszą oglądalność.
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 17:16   #194
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Możecie mówić co chcecie, ale mnie numer z biletem sie podobał. Od razu jak tylko powiedział, ze "masz bilet" to ja sobie dopowiedzialam "pewnie do domu". Ta dziewczyna byla beznadziejna. A błyskotliwy tekst, cóż... Żart dla inteligentnych...

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 17:21   #195
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
chodzi o ta czarna dziewczyne z kreconymi wlosami ktora po dostaniu bilteu zrobila takie saltowate cos?

mnie sie zdaje, ze on sie wzruszyl dlatego, ze ona powiedziala mu 'dziekuje za motywacje'
Też myślę, że wzruszył się tymi właśnie słowami

A w ogóle to myślę, że to taka miła dziewczyna, zrobiła na mnie dobre wrażenie.

Stary 2008-03-13, 17:24   #196
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Możecie mówić co chcecie, ale mnie numer z biletem sie podobał. Od razu jak tylko powiedział, ze "masz bilet" to ja sobie dopowiedzialam "pewnie do domu". Ta dziewczyna byla beznadziejna. A błyskotliwy tekst, cóż... Żart dla inteligentnych...
Gdyby Piróg powiedział "masz bilet...ale do domu", to byłoby jeszcze do przełknięcia. Dla mnie smutne to jest to, że ten bilet PKP był przygotowany - i pewnie Michał czekał tylko na okazję, bo go komuś wręczyć.

Ale i tak podziwiam tę dziewczynę, bo pewnie myśleli, że się popłacze i będzie niezły materiał filmowy - a ona nic sobie z tego nie zrobiła.

Stary 2008-03-13, 17:28   #197
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Też myślę, że wzruszył się tymi właśnie słowami

A w ogóle to myślę, że to taka miła dziewczyna, zrobiła na mnie dobre wrażenie.
bo ona wlasnie podeszla do nich, dziekowala agustinowi, weronice a do michala powiedziala 'dziekuje za motywacje' a pirogowi sie oczka spocily wlasnie wtedy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 18:46   #198
iziaczek
Zadomowienie

Odnosnie tego biletu PKP to omal nie popłakałam się ze smiechu kiedy juz za kulisami,opowiadała to kolezankom i jedna z nich zupełnie serio powiedziała "ale mozesz jechać do Warszawy przecież"

A ten bilet słuzył moze utemperowaniu niektórych uczestniczek,które mają zbyt wysokie mniemanie o sobie.

I nie oszukujmy sie,ale tancerka powinna mieć prezencję.
iziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-13, 19:14   #199
lapus
Wtajemniczenie

w sumie nie pochwalam niektórych zagrywek pana Piróga, ale sama bym miała dość siedzieć przez parę dni na dupie i patrzeć na występy, gdzie 50% ludzi przyszło na przypał, a taniec to tylko z definicji znają.

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-14, 13:00   #200
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iziaczek Pokaż wiadomość
Odnosnie tego biletu PKP to omal nie popłakałam się ze smiechu kiedy juz za kulisami,opowiadała to kolezankom i jedna z nich zupełnie serio powiedziała "ale mozesz jechać do Warszawy przecież"

A ten bilet słuzył moze utemperowaniu niektórych uczestniczek,które mają zbyt wysokie mniemanie o sobie.

I nie oszukujmy sie,ale tancerka powinna mieć prezencję.
wlasnie mialam napisac o tej jej kolezance to bylo dobre baaardzo rogarniete i bystre te dziolszki byly
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 13:24   #201
Abuba
Zadomowienie

Ale to "możesz przecież jechać do Warszawy" nie tyczyło sie biletu PKP, tylko tego, że w Warszawie będą jeszcze jedne eliminacje i że dziewczyna może sprobować jeszcze raz.

Mam nadzieję, że może ta dziewczyna z duetu spróbuje jeszcze na castingu w Warszawie .....

Stary 2008-03-14, 14:27   #202
Kreskaaa
Zakorzenienie

Ja też się strasznie uśmiałam z tego tekstu.. Niby wiem o co w nim chodziło ale ten ton i okoliczności nadały drugie znaczenie :P

To nie było salto, tylko gwiazda bez użycia rąk (może to ma jeszcze jakąś nazwę).
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 14:38   #203
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

YCD jest świetnym programem. wiadomo ze pierwsza edycja wzbudziła tak pozytywną reakcje ludzi, bo wkońcu w telewizji pojawił sie dość fajny i inny program. Nie zamykali ludzi w domu i obserwowali 24 godz na dobę. A co jescze bardziej zachwyciło publiczność to mysle że był to sma fat ze zwykli ludzie mogli iśc sie wykazac( nie gwiazdy etc. taniec z gwiadami, dwiezdy cyrk, gwiazdy tanczą na lodzie, jak oni śpiewają.), nie w śpewaniu (idol) ale tańczeniu. Ten program to naprawde strzał w dziesiątke.

A odnosnie ostatniego odcinka to ta para co tanczyła była naprawde fajna. Jedyne co mi sie nie podobało to zachowanie chłopaka... Widać ze straszy egoista. Jak dostał bilet nawet nie przytulił tej dziewczyny tylko pobiegl do Kingi a jak ona sie zapytała czy nie jest ciekawy co z jego dziewczyna to sie zmieszał... ale z jego wypowiedzi wyszło że ważniejsze jest to że on ma bilet... a ona to drugi plan. Nie podobało mi sie to. i szkoda tej dziewczyny...

ekstrawagancja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-14, 14:53   #204
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
No taaaa nie ma to jak chamstwo nazywac inteligencja zwlaszcza, ze by zrozumiec ten zarcik nie trzeba byc jakos specjalnie domyslnym
Smieszylo mnie to troche, bo widac bylo ze wczesniej sobie ten tekst przygotowali, bilet sobie tylko lezal i spokojnie czekal na ofiare.

Co do "pewnosci siebie" i pyskowania, to wydaje mi sie ze wiekszosc uczestnikow pamieta poprzednie show tego typu jakim byl idol i jak tam trzeba bylo sie postawic by przejsc dalej. A kto kazal krzyczec uczestnikowi jak bardzo chce sie dostac, tak ze chlopak az przeklnal? Nie Augustin tak prowokowal? Wiec nie wiem jaki cel ma z jednej strony osmielanie uczestnikow a z drugiej gnojenie gdy ktos pokaze, ze zna swoja wartosc i powie"tak zatanczylem dobrze".
Stary 2008-03-14, 15:19   #205
Abuba
Zadomowienie

Ekstrawagancja, ale masz apetyczny avatar

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Pokaż wiadomość
[....] Nie zamykali ludzi w domu i obserwowali 24 godz na dobę. A co jescze bardziej zachwyciło publiczność to mysle że był to sma fat ze zwykli ludzie mogli iśc sie wykazac( nie gwiazdy etc. taniec z gwiadami, dwiezdy cyrk, gwiazdy tanczą na lodzie, jak oni śpiewają.), nie w śpewaniu (idol) ale tańczeniu. Ten program to naprawde strzał w dziesiątke.
Niestety nie tacy zwykli ludzie, tylko zazwyczaj trenujący od pary ładnych lat, albo po przygotowaniu gimnastycznym czy baletowym. A ja głupia przed pierwszą edycją myślałam, że to będzie taka nauka tańca dla tanecznie utalentowanych początkujących...

A tak a propos zamykania w domu, to chyba w niedługim czasie, ma byc jakiś program w stylu Idola, tylko że uczestnicy będą razem mieszkać, itp.

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Pokaż wiadomość
A odnosnie ostatniego odcinka to ta para co tanczyła była naprawde fajna. Jedyne co mi sie nie podobało to zachowanie chłopaka... Widać ze straszy egoista. Jak dostał bilet nawet nie przytulił tej dziewczyny tylko pobiegl do Kingi a jak ona sie zapytała czy nie jest ciekawy co z jego dziewczyna to sie zmieszał... ale z jego wypowiedzi wyszło że ważniejsze jest to że on ma bilet... a ona to drugi plan. Nie podobało mi sie to. i szkoda tej dziewczyny...
Nie wiem konkretnie, o którym chłopaku piszesz - czy tym od pary (dziewczyna w niebieskiej kurtce) czy od duetu (dziewczyna "koński ogon") - ale obydwaj zachowali się egoistycznie

Stary 2008-03-14, 15:46   #206
olcia00500
Rozeznanie

GG do olcia00500

Cytat:
Nie wiem konkretnie, o którym chłopaku piszesz - czy tym od pary (dziewczyna w niebieskiej kurtce) czy od duetu (dziewczyna "koński ogon") - ale obydwaj zachowali się egoistycznie

Wybacz, że się wtrącam, ale chodzi o tą w kitce . I zgadzam się - szkoda słów na opisanie ich zachowania

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/

olcia00500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 16:37   #207
lapus
Wtajemniczenie

a dla kontrastu zobaczcie na przykładzie sióstr z 1 odcinka jak im było szkoda się rozstawać, ale jednoczesnie jedna cieszyła się szczęściem drugiej.

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-14, 16:55   #208
czarnaorchidea
Rozeznanie

Cytat:
Ekstrawagancja, ale masz apetyczny avatar
Dlaczego obydwaj? Fakt, ten chłopak z kucykiem [od dziewczyny "koński ogon"] też mi jakoś nie pasował, ale nie rozumiem, dlaczego twierdzisz, że ten od tej w niebieskiej kurtce zachował się egoistycznie. Występowali osobno, on pierwszy, dostał bilet, potem widać było, że się stresuje i chce, żeby jego dziewczyna przeszła dalej. I gdzie tu egoizm? Bez przesady, chyba nie można nazwać egoistycznym tego, że nie oddał biletu, który jest dla niego wielką szansą. Może mam poglądy inne niż wszyscy, ale ja na miejscu tej dziewczyny nie miałabym o to do niego żalu.

czarnaorchidea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 17:03   #209
xandra78
Zakorzenienie

Mnie wciąż gały wychodzą ze zdziwienia,jak widzę,jakie osoby wybiera Egurola.Widać zupełnie nie zwraca uwagi na resztę jury(a juz prawie wcale nie patrzy na talent taneczny uczestników)!Poza tym widzę,że jury czepia się bardziej tych uzdolnionych,jak nie mogą się przyczepić do techniki,to wtedy wymyslają złą mimikę twarzy, nieodpowiednio wybraną piosenkę,czy równie coś mało ważnego.Ten etap mnie tak wkurza,że chyba odpuszczę go sobie i zacznę oglądać,jak już rozdadzą wszystkie bilety...A wie ktoś,ile jeszcze odcinków do wyjazdu????
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-14, 17:35   #210
czarnaorchidea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość
A wie ktoś,ile jeszcze odcinków do wyjazdu????
Jeszcze casting w Warszawie, a potem już Buenos Aires

czarnaorchidea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości