![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
Dobranoc Black
![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
a ja może jeszcze zrobie jeden dział z repka z angla, bo wiecej mi sie nie chce jednak. i ide spać.
zmęczona jestem. moze uda mi sie jutro wcześniej wstać (oby,oby,oby;p) nic dzisiaj nie zrobiłam pożytecznego ![]() dobranoc ![]()
#184 |
Wtajemniczenie
|
Jupi ! Napisałam aż dwa wielkie akapity prezentacji z polskiego
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz spać- Dobranoc wszystkim ![]()
#185 |
Zakorzenienie
|
A ja już jutro na pewno zmuszę mamę, żeby zawiozła mnie do kosmetyczki
![]() ![]() i co, znając życie wyszłabym od niej tak, że musiałabym czekać godzinę i 50 minut na busa ![]() Nie wiem czy pisałam, ale jednak byłam poprawić tę grzywkę na całe czoło i podciąć końcówki (ale parę milimetrów, bo zapuszczam ![]() ![]() ![]() A właśnie, miałam dziś ten spr. z XIX wieku, ale może nie będę sobie psuła humoru ![]() ![]() ![]() EDIT: już wiem, francuską :/
#186 |
Zakorzenienie
|
Nija Ty to już nie mów nic o hiście! ja myślałam, że my na jednym wózku jedziemy itp a Ty mi wyskoczyłaś na 66% z rozsz, czyli prawie tyle co wen, która jak dla mnie ma dużą wiedze z histy i dużo robi.
![]() ![]() ![]()
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dużo robiłam do olimpiady, bo to taki prestiż i w ogóle, taka byłam dumna z siebie, jak się dowiedziałam, że ja, taka zwykła dziewczyna z mat-fizu napisałam pracę na 3+, a ludzie z humana nie, że idę na ustny, a tam już tylko 7 osób (chyba, coś koło tego) ![]() Teraz to w porównaniu z tamtą nauką to się opieprzam ![]() Ale do matury cała Nowa Era będzie przeczytana i pozakreślana (a cóż to, zakreślanie to oznaczenie, że zapamiętane? ![]() ![]() zetka mogłaś zdawać rozszerzenie ![]() odn sprawdzianu - kto był ostatnim dyktatorem powstania listopadowego? Rybiński? Krukowiecki? Chodzi o naczelnego wodza? ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
ja
![]() tyle miałabym mieć ![]() ![]() ![]() kurcze dzisiaj ostatni dzień kiedy z kuzynkami dzieli mnie 4godzinna strefa czasowa i jedna z nich mnie tu zmusza do gadania z nią teraz, a ja chce spaaaaaać ![]() bo jak jutro zmienimy czas to już 6 godzin różnicy będzie, a wtedy to już trudniej sie złapać na msn na dłuższą rozmowe;p jedynie normalny telefon albo skype zostaje, albo w weekend łatwiej. jejku ja powinnam myśleć kiedy znajde czas na nauke, na miesiąc przed maturą a nie takimi rzeczami się zajmować ![]() ![]()
#190 |
Zakorzenienie
|
zetka i sie nie wypowiedzialas :O nie wybaczam Ci tego!
dziewczyny zrobilam 15 malych zadanek z matmy dzisiaj i tyle : ( porazka... jutro sie biore za siebie! a teraz sie wkradlam po cichu na kompa.. i moze poszukam reklam do prezentacji... bo w pn pasowaloby oddac biblio:P
#191 |
Zakorzenienie
|
Zetka miałabyś
![]() idę spać ![]()
#192 |
Zakorzenienie
|
Nija w życiu bym tyle nie miała;p widziałam część testową z rozszerzenia i nie była jakaś banalna;p a o wypracowaniu lepiej w ogóle nie mówie;p
Vill nie napisałam jeszcze ![]() myślałam, że już tak;p więc powiem tylko, że niezły niezły, chociaż ten łańuch na karku ![]() ![]() nie lubie;p ogolnie srednio mój typ, chociaż stwierdzam, że niczego sobie jest ![]() zrobiłam ten dział z angla i ide spać w końcu ![]()
#193 |
Zakorzenienie
|
protest!!
wszystkie reklamy na necie sa o seksie : | ok jedna/dwie moga byc... ale bez przesady ![]() komisja mnie z sali wyrzuci
#194 |
Zadomowienie
|
Po budka dziweczyny !!!!!!!!!!
![]() Okropne jesteście tyle spamujecie, a ja nie mam czasu przeczytac tego. Zamiast spamować to do nauki ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj sie trcohe pouyczyłam i nawet się z TŻ nie widziałam co się nam w piatki prawie wogóle nie zdaża. Ja mam zwyczaj że w soboty sie nie ucze wtedy jest czas na wyjście na zakupy na spotkanie z tŻ i imprezy, ale dzisiaj zrobie wyjątek i sie poiucze troche. później z tŻ do kina na step up ![]() ![]() Wczoraj wieczortem mój TŻ stwierdził że chyba jestem przemęczona, bo gadamy przez tel wieczorem tak po 23 no i on się pyta kiedy się zdzwaniamy przed snem( zawsze gadamy przed snem). No to ja mówie że za 10 min. Strasznie się zdziwił bo ja nigdy w piatki czwy w soboty kompa przed 1 nie wyłączam a co dopiero przed 24. No i jeszcze mu mówie ze na wizaż nie weszłam od jakiejś 15. To kazał mi sobie odpocząc bo juz zemna źle ![]() Widze że nie tylko ja mam ochote czasem na jkis flirt. Czasami mam ochote na wyskoczenie z jakimś kolegą, co by poczuć powiew świerzośći. Idę teraz do biologii. Ps; jak się cytuje kilka wypowiedzi w jednym poscie ? Wiem że juz kiedys tlumaczyłyście ale niewiem gdzie to bylo .
#195 |
Zakorzenienie
|
Ja idę zaraz do biblioteki, dopracuję tę bibliografię i będę mogła oddać. Konkretnie muszę zająć się literaturą przedmiotu, z tym jest najgorzej
![]() Wieczorem idę oglądać płytę ze studniówki. Powiedziano mi, że nie ma mnie dużo, więc mogę obejrzeć :P I czołówka podobno świetnie wyszła ![]() Dziś mam jakieś dziwne natchnienie do nauki. Nie otwierałam książek od około dwóch tygodni, może to jest źródłem ![]() ![]() Ale na studia nadal nie wiem, gdzie iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czemu nie zdajesz rozszerzenia ![]() ![]() Może wreszcie dzisiaj napiszę jakieś wypracowanie z histy ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
bo zasluzylas!
wiesz, teraz przyszlo mi na mysl: najlepiej wyleczyc stara milosc nowa miloscia.. tylko kurcze ona nie zawsze tak latwo hce przyjsc.. albo ten loudz sie nie zjawia ![]() ![]() ja trzecia ja dzis musze mniej ![]() a wiecej sie ![]() ![]() no a tak w ogle to dzien dobry ![]() wieczorkiem mnie nie bylo bo wyszlam sobie na piweczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam Dziewczeta w tak pieknym i slonecznym dniu ![]() Obudzil mnie jakis baran, ktory znow zaczal wiercic ![]() Wczoraj sobie przegladalam tak z ciekawosci rozne mieszkania w Gdansku i ja juz tam chce isc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wyznaję zasady - klin klinem. Moim zdaniem najpierw trzeba coś skończyć (nawet w samej głowie), a dopiero potem pakować się w coś nowego. ![]() Wydaję mi się, że to byłoby oszukiwanie drugiej osoby. Odkąd mam prawo jazdy to często oglądam tvn turbo ![]() Zawsze byłam fanką tvn style, a teraz turbo stało się konkurencją. Bardzo lubię Zakup kontrolowany. Co raz więcej kobiet się tam pojawia ![]() ![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
prtzeżyłam te 4 godziny faka z matmy
![]() ale gło9wa mnie strasznie boli i @ mi doskwiera ;/ miałam dzisiaj wieczorem wyjść z na miasto z TŻ i takimi naszymi znajomymi ale nie wem czy jednak sobie nie odpuszczę, bo trochę sie źle czuję i ta pogoda;/ poza tym wczoraj sie nic nie uczyłam i dzisiaj tez bym sie ie uczyła.... |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
widzisz.. ale ja nie mam na mysli, ze sila ta milosc przywolywac.. mi po ciezki rozstaniu nie pomogl facet sreodkowy (dluga historia juz czasami troche opowiedziana tu) ale wlasnie dopiero wtedy gdy poznalam Tz uswiadomilam sobie wiele rzeczy i dostrzeglam roznice pomiedzy tamtym a Tz i powiem Ci, ze Tz wychdozi milion razy lepiej i tylko mysle o sobie, jaki czlowiek byl mlody i glupi..
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu 5 str do tylu
![]() ale sliczna pogoida ![]() Vill Mielec mi sie w sumie podoba takie miastoi jak Tbg hehe ![]() ja mysle skladac na UE do KRK na stosunki miedzynarodowe a potem sobie wziac 2 kierunek tklumaczenia czy cos takiego albo odwrotnie jesli sie dostane ![]() pewnie kazda tak czasem ciagnie do cegos nowego do flirtu... |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Zaraz wpadnie do mnie koleżanka, więc muszę trochę ogarnąć mój pokój
![]() Potem hista albo WOS ![]() ![]() Dziś dalszy ciąg średniowiecza, już nie wiem czego się uczyć, bo jak na razie to nic nie umiem ![]() ![]() Mariolcia ja też myślę o drugim kierunku, ale nie wiem, czy można studniować 2 dziennie? Chyba nie, chyba trzeba zaocznie ten drugi? Też mnie ciągnie w kierunku języków, ale musiałabym najpierw zdać rozsz angielski, bo na razie z moim angielskim to kiepsko ![]() Dobra, to idę ![]()
#204 |
Zakorzenienie
|
a ja sie pochwale, ze zaraz do mnie moj kochany wpadnie i bedziemy siedziec sobie na tarasie na sloneczku i sie uczyc
![]() w ogole zawsze myslalam, ze przed matura ebde siedziec na lezaku i sie uczyc, no ale watpie aby tak optymistycznie bylo.. |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez zamierzam sie przylozyc do jezykow na studiach ![]() Cytat:
![]() ![]() Skonczylam dopieszczac bibliografie i biore sie narazie za geo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Adwokat diabła
|
hej!
ach jaka ładna pogoda za oknem ![]() no ale cośik trzeba sie z gegry poukać, no i może z angielskiego ;P
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
no mysle o 2 roku zeby wtedy zaczac
![]() ale co myslicie o tym polaczeniu stos miedzynarodowe + tlumaczenia? wogole podoba mi sie na uj kierunek jezyk angielski z jezykiem niemieckim tylko kurde chca ang rozsz i pol lub niem rozsz ale jak dajesz polski to musisz jakis certyfikat o znajomosci niemca na poziomie B2... nie wystarczy matura podst z niemca? ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Dzień DObry!!!!
niech mnie któraś z Was zaadoptuje ... bo zwariuje w tym domu ![]() nie odzywam się z ojcem od kilku dni i nie mam zamiaru się do niego odezwać ![]() ![]() ale mniejsza z tym ... ![]() 3 godziny dziennie próbuję coś robić do matury...siedze do 1, 2 w nocy a i tak ciągle mi się wydaje że to mało mało i jeszcze raz mało ... powtarzam, robię notatki, mapki umysłowe itp itd ... ile Wy godzin dziennie siedzicie nad książkami ? ![]() boje się, że nie zdążę ... ![]()
#209 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Duża konkurencja sie szykuje. Cytat:
Cytat:
![]() U mnie leje... i szaro strasznie. DsC - czasem wcale, czasem godzinkę, czasem dwie. Jakoś teraz co raz bardziej się relaksuję i lenię.
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Black heloł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.