Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-18, 20:57   #181
Malpka
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Skórzane były, ale obcas za niski jak dla mnie
dla mnie za to zawsze są obcasy za wysokie ale moze znajde cos na niski obcasiczku i taki duzy numer

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktoś tu pytał o kolor pończoch...ja też sie zastanawiam czy jakies ecru czy bezowe jakos niepodobają mi sie biale czy ecru,bo wydaje mi sie ze to takie komunijne,a wy jakie kupujecie?
ja to nie mam pojecia jeszcze jakie bede miec ale 27 maja mam przymiarkę sukni i mam zamiar do tego czasu juz miec wszystko kupione i buty i bielizne i biżuterię tylko ciekawe jak to wyjdzie bo ostatnio mam tak malo czasu ze szok

A co do spotkania to ja bym proponowala w którys dzien powiedzmy o 16.30 ? tylko mi nie pasuje w weekendy bo mam zajecia co tydzien Ale moze na tygodniu o 16.30 ? komu by pasowało i jaki dzien ?
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 21:36   #182
froggie
Zakorzenienie

Uu rewizyta u teściów.
U mnie nawet jeszcze zaręczyn nie było aż wstyd się przyznać
mieliśmy w planie w okolicach świąt lub tuz po zrobić, ale tak się przeciąga w bliżej nieokreślona przyszłość.
Może nawet wcale nie będzie, chociaż by wypadało.

Butki ślubne, wolę nie myśleć o tym horrorze. Już widzę minę swojego jak łazimy po sklepach i szukamy butów. On tak nie lubi kupować butów, że nawet się śmieje z niego, że na patyk sama jakieś mu kupię ;D
ja potrzebuję solidnego rozmiaru w okolicach 40 i odpowiednią wysokość, by 'męza' nie przewyższyć. oj bedzie problem, będzie.
Stary 2008-04-18, 22:28   #183
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny ktoś tu pytał o kolor pończoch...ja też sie zastanawiam czy jakies ecru czy bezowe jakos niepodobają mi sie biale czy ecru,bo wydaje mi sie ze to takie komunijne,a wy jakie kupujecie?
Kolor pończoch dobiera się do sukni, czyli białe albo ecru...znalazłąm coś takiego na stronie: http://www.slub-wesele.pl/artykuly/bielizna.html

"Kolejnym niezbędnym elementem ślubnej bielizny są pończochy lub rajstopy. Wystąpienie nawet w najbardziej upalny dzień z gołymi nogami jest całkowitym zaprzeczeniem elegancji. Przyjrzyjmy się bardziej temu fragmentowi ślubnej garderoby. Zdecydowanie na ten dzień można polecić pończochy. Szczególnie atrakcyjne są te z szeroką koronką na górze, wykończoną od spodu silikonem. Im więcej pasków silikonu, tym stabilniej pończocha przylega. Kolor pończoch powinien nawiązywać do sukienki. Mogą być śnieżno białe, kremowe lub naturalne, matowe albo z lekkim błyskiem. Decydując się na buty z otwartymi palcami lub piętą niekoniecznie musimy rezygnować z rajstop czy pończoch. Dobre firmy, zarówno zagraniczne jak i polskie, produkują już rajstopy bez wzmacnianych palców z niewidocznym, krytym szwem. Wybierając pończochy lub rajstopy należy starannie dokonać wyboru rozmiaru. Jest to warunkiem poczucia komfortu."

A co do kabaretek to bym się raczej nie decydowała, gdyż miałam pończochy kabaretki na studniówce i pamiętam że na palcach i piętach się wrzynały , i strasznie mi to przeszkadzało...
A co do grubości to w naszym kraju przeważnie są dostępne 15, ale poszukać bliżej lata jest taki rodzaj "summary" czy jakoś tak one są dużo cieńsze bo chyba (nie jestem pewna) 8 den.
I wiem jeszcze że rajstopy z połyskiem pogrubiają optycznie nogi, więc lepiej matowe chyba...
To tyle co wiem na ten temat

Cytat:
Napisane przez Masako Pokaż wiadomość
U nas jak szliśmy z rewizytą to akurat była Wielkanoc i mama kupiła taki duuuuuuuży kosz z jajkami w czekoladzie, barankami, kurczaczkami pomysł sie przyda najwczesniej za rok, ale może na rewizyte iść z jakimiś słodkościami?
I właśnie zamierzam tak zrobić jakieś słodkości i dobra kawka

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-21 o 00:25 Powód: post pod postem
Ana844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 22:53   #184
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość

A co do spotkania to ja bym proponowala w którys dzien powiedzmy o 16.30 ? tylko mi nie pasuje w weekendy bo mam zajecia co tydzien Ale moze na tygodniu o 16.30 ? komu by pasowało i jaki dzien ?
Mi pasuje o tej godzinie poniedziałek,wtorek,czwar tek i piątekNo weekend teżale skoro nie masz czasu,to na tygodniu jak najbardziej też

Cytat:
Napisane przez Ana844 Pokaż wiadomość
Kolor pończoch dobiera się do sukni, czyli białe albo ecru...
NO ok,ale to chyba musi być bardzo delikatne ecru,bo takie całkiem jasne jak u kostuchy to nie wchodzą w grę,ale te,ktore ma klintka na zdjęciu z tego artykułu są ok
Stary 2008-04-18, 22:56   #185
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Kolor pończoch dobiera się do sukni, czyli białe albo ecru...znalazłąm coś takiego na stronie: http://www.slub-wesele.pl/artykuly/bielizna.html

"Kolejnym niezbędnym elementem ślubnej bielizny są pończochy lub rajstopy. Wystąpienie nawet w najbardziej upalny dzień z gołymi nogami jest całkowitym zaprzeczeniem elegancji. Przyjrzyjmy się bardziej temu fragmentowi ślubnej garderoby. Zdecydowanie na ten dzień można polecić pończochy. Szczególnie atrakcyjne są te z szeroką koronką na górze, wykończoną od spodu silikonem. Im więcej pasków silikonu, tym stabilniej pończocha przylega. Kolor pończoch powinien nawiązywać do sukienki. Mogą być śnieżno białe, kremowe lub naturalne, matowe albo z lekkim błyskiem. Decydując się na buty z otwartymi palcami lub piętą niekoniecznie musimy rezygnować z rajstop czy pończoch. Dobre firmy, zarówno zagraniczne jak i polskie, produkują już rajstopy bez wzmacnianych palców z niewidocznym, krytym szwem. Wybierając pończochy lub rajstopy należy starannie dokonać wyboru rozmiaru. Jest to warunkiem poczucia komfortu."

A co do kabaretek to bym się raczej nie decydowała, gdyż miałam pończochy kabaretki na studniówce i pamiętam że na palcach i piętach się wrzynały , i strasznie mi to przeszkadzało...
A co do grubości to w naszym kraju przeważnie są dostępne 15, ale poszukać bliżej lata jest taki rodzaj "summary" czy jakoś tak one są dużo cieńsze bo chyba (nie jestem pewna) 8 den.
I wiem jeszcze że rajstopy z połyskiem pogrubiają optycznie nogi, więc lepiej matowe chyba...
To tyle co wiem na ten temat

W ten jedyny dzień zdecydowanie białe jak dla mnie

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 23:10   #186
karolinka.f
Raczkowanie

GG do karolinka.f

Cytat:
Napisane przez kolezankamalzonka Pokaż wiadomość
aha dziewczyny co do tego sklepu z dekoracjami na głębokiej to ja tam byłam w ubiegłym tygodniu i z całym szacunkiem dla wszystkich to jak dla mnie to tam jest straszna tandeta i kicz! uważam ze warto się samemu wysilić i wymyślić coś oryginalnego! przecież ślub bierzemy raz w życiu! nie musimy decydować się na masówkę! ale to tylko moje zdanie...
Zgadzam się z Tobą, niektóre artykuły to faktycznie kicz. Ale my np. nie będziemy mieć zawieszek na wódkę. Jeśli będą winietki, to robione własnoręcznie. Więc takich artykułów na pewno tam nie kupimy. Zachwyciło mnie w tym sklepie to, że wszystko jest na miejscu. Myślę że spokojnie można kupić tam np. tablice na samochód (chyba 15zł), kieliszki na wino też ładne można dobrać. Figurki na tort to szczyt kiczu, ale coś mnie w nich korci.

Cytat:
No to dobrze wyczułam. Dziś kupiłam sobie drugą parę - na zapas. Dzięki za dogłębne wyjaśnienie kwestii

A oto moje buty:
-- proszę o cierpliwość, zmniejszam zdjęcia --

Już
Na każdym zdjęciu mają inny kolor, bo robione w sztucznym świetle.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (299,7 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2256.JPG (275,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2260.JPG (287,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2254.JPG (290,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (158,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (292,6 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez karolinka.f
Czas edycji: 2008-04-18 o 23:37
karolinka.f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 23:11   #187
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinka.f Pokaż wiadomość

A oto moje buty:
czekam....czekam...czekam ...
Stary 2008-04-18, 23:39   #188
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
A oto moje buty:

Już
Bardzo fajne butki, i noski maja naprawdę zgrabniutkie
Stary 2008-04-19, 00:07   #189
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ładne, ale ja nie lubię spiczastych czubów nawet w takiej ograniczonej wersji.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 07:53   #190
niebieska.lwica
Rozeznanie

a ja miałam wczoraj niemiłą przygodę. szczęśliwa znalazłam salon fryzjerski, który poleciła mi starsza. salon wyglądał na dosyć drogi, więc pomyślałam, że przynajmniej ładnie mnie tam uczeszą. a tu zonk. właścicielka stwierdziła, że mam za mocno kręcone włosy i mnie nie uczesze. ja przez te włosy zwariuję a swoją drogą to wydaję mi się, że jak salon zatrudnia kilka fryzjerek (i fryzjerów) to przynajmniej jeden z nich mógłby umieć czesać trochę mniej typowe włosy
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 09:24   #191
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
A oto moje buty:

Już
Karolinka - śliczne buty - ja takich nie spotkałam w żadnym sjkepie wczoraj, żałuję, że razem się nie wybrałyśmy
Cóż do ślub 119 dni i liczę na to, że coś znajdę
Dziś jeszcze odwiedzę Tesco tam jest parę sklepików z butami - nóż widelec coś dojrzę

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
a ja miałam wczoraj niemiłą przygodę. szczęśliwa znalazłam salon fryzjerski, który poleciła mi starsza. salon wyglądał na dosyć drogi, więc pomyślałam, że przynajmniej ładnie mnie tam uczeszą. a tu zonk. właścicielka stwierdziła, że mam za mocno kręcone włosy i mnie nie uczesze. ja przez te włosy zwariuję a swoją drogą to wydaję mi się, że jak salon zatrudnia kilka fryzjerek (i fryzjerów) to przynajmniej jeden z nich mógłby umieć czesać trochę mniej typowe włosy
Współczucia
Ja póki co nie mam W OGóLE pomysłu do jakieś fryzjerki się udać
Opracowałam tylko mały plan, że ze względu na 3 śluby przed moim zamiast próbnej fryzury uczeszę się na któryś ze ślubów i zobaczymy jak w sprawdzi się to w pełni ekstremalnych warunkach

Póki co zbieram się na uczelnię za oknem zlewa aż się wychodzić nie chce grr

Stary 2008-04-19, 10:10   #192
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
o matko co to za salon jeśli można wiedzieć?
kompetentni CI fryzjerzy w nim to chyba nie są.
Przecież z każdymi włosami da się coś zrobić, tylko trzeba umiec
Stary 2008-04-19, 11:15   #193
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
O matko!A czy ty za p[ewno zaszłaś do salonu fryzjerskiego?? pierwsze słyszę ,ze z mocno skręconych włosów nie da sie nic zrobic...

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja póki co nie mam W OGóLE pomysłu do jakieś fryzjerki się udać
Opracowałam tylko mały plan, że ze względu na 3 śluby przed moim zamiast próbnej fryzury uczeszę się na któryś ze ślubów i zobaczymy jak w sprawdzi się to w pełni ekstremalnych warunkach
Ja mam przed swoim co prawda tylko jedno wesle,ale też wpadłam na ten pomys,zeby zrobic sobie na nie podobną fryzurę i przetestować tak samo jak makijaz(chociaz z tym jeszcze nie jestem pewna na 100%),bo mozliwe,ze sama sie umaluję

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
No własnie...moze watro by sie przerzucić na usługi gastronomiczne
Stary 2008-04-19, 11:51   #194
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Uu rewizyta u teściów.
U mnie nawet jeszcze zaręczyn nie było aż wstyd się przyznać
mieliśmy w planie w okolicach świąt lub tuz po zrobić, ale tak się przeciąga w bliżej nieokreślona przyszłość.
Może nawet wcale nie będzie, chociaż by wypadało.

Butki ślubne, wolę nie myśleć o tym horrorze. Już widzę minę swojego jak łazimy po sklepach i szukamy butów. On tak nie lubi kupować butów, że nawet się śmieje z niego, że na patyk sama jakieś mu kupię ;D
ja potrzebuję solidnego rozmiaru w okolicach 40 i odpowiednią wysokość, by 'męza' nie przewyższyć. oj bedzie problem, będzie.
heheh u mnie też oficjalnych zaręczyn nie było i rodziny się jeszcze nie spotkały . My chcieliśmy by się spotkali i rodzice mojego TŻ też ale u mnie w domu jakoś nie chcieli... strasznie mi było głupio potem przed rodzicami TŻ że mam taką "dziką" rodzinę. A jeśli chodzi o moją przyszłą teściową to też uwielbia rządzić i zawsze mówi co mamy robić my oczywiście kiwamy głowami "tak tak mamo" a robimy swoje . Na szczęście mieszkamy razem poza Lublinem więc rodzice nie mają na nas takiego wpływu na codzień, bo bym chyba zwariowała. My sobie wszystko sami załatwiamy, bo wiem że by było zawsze na 100% na NIE. Fotograf - za drogi "a bo ten bierze 200zł taniej", coś tam innego NIE TAKIE bo z kwiatuszkami ładniejsze...h eh gdybym się tak ze wszystkim słuchała to mój ślub byłby moim największym koszmarem (w dodatku przepełnionym kiczem, bo moja teściowa ma ... a raczej nie ma gustu).

A co do butów... wczoraj szukałam sobie butów (w Lublinie) na wesele znajomej ale przy okazji zwracałam uwagę na ślubne i muszę stwierdzić że to naprawdę wielki problem dostać coś naprawdę fajnego . Najczęściej są zrobione z wielkimi czubami i wyglądają jak plastikowe! Ja też bym chciała z zaokrąglonym noskiem i na małym obcasie (nie mogę być wyższa od TŻ) i drugie bym chciała tylko z paseczkami. Znalazłam jedne które byłyby idealne. Tylko cena już idealna nie jest :/
Z butami dla TŻ też może być problem, bo on ma mały rozmiar 39 a często spotykaliśmy się z tym, że rozmiarówka męska zaczynała się od 41.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (30,6 KB, 78 załadowań)
Stary 2008-04-19, 12:17   #195
Ana844
Raczkowanie

Witam! na pewno już ktoś znalazł "Ślubny-Image" na forum wizażu. Ale ja znalazłam to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195033
dzisiaj i dzielę się tą informacją z wszystkimi co jeszcze nie wiedzą .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 12:22   #196
katia0117
Zadomowienie

Miira bardzo ładne te buciki takie delikatne i obcas nie za wysoki
Stary 2008-04-19, 14:53   #197
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez elais81 Pokaż wiadomość
Odnośnie zawoeszek ja zamawiałam przez allegro, a dokładnie w Lublinie ul. watykańska4, facet wystawia sie na allegro, zrobił mi zawieszki bardzo szybko, są nawet ładne, no i nie zapłaciłam za przesyłkę. No ale teraz sama nie wiem, czy to dobry pomysł jak powiedziałyście o tej zamrażarce....

Pogodziąłm sie z moi NZ, nie będizemy tańczyć walca, ani chodzić już na lekcje tańca, nie będę go zmuszała do niczego, coraz bardziej podoba mi się piosenka, którą miałą Indygo, "Dwa proste słowa', nie jest mdła, taka trochę rockowa....

A jutro mam wieczór panieński, mam nadzieję, że sie trochę odstresuje....
super Elis, wiedziałam, a tak pisoenka jest jeszcze fajniejsza jak spróbujesz do niej zatańczyć jak po panieńskim??

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 16:43   #198
katey
Rozeznanie

GG do katey

indygo79 właśnie odebrałam zdjęcia i napisze tylko: WOW!!!
super wyglądaliście i rzeczywiście ten krawat mężowi dobrałaś super idealnie się zgraliście
jeszcze raz gratuluje i zycze jak najwięcej miłości....

o naszym pierwszym tańcu juz kiedys pisałam, że będzie on raczej z rodzaju "innnych" a mianowicie robimy składanke na rozluźnienie atmosfery oby to wyszło i żebym nie:
1.połamała obcasów/nóg itp
2. zgubiła gdzieś sukienki/butów
3. była za sztywna bo wyjdzie to idiotycznie (ale na to rada taka: 3waleriany, 2 stoperany i kilka kieliszków za "nasze zdrowie"

co do pończoch to ja też kupiłam już w LaVantil: oczywiście białe samonośne, a co?! raczej nie będę miała już okazji włożyć bałych pończoch to raz zaszaleje

dziś byłam na ostatniej przymiarce sukienki już gotowa sobie bedzie czekała na sierpień aż po nia przyjdę tylko na welon nie mogłam się zdecydować,ale to jeszcze poszukam po innych sklepach może... z tego wszystkiego to zapomniałam zabrac buty ślubne z salonu i też będą czekać aż je odbiorę, ale chyba wczesniej niż w sierpniu

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 17:19   #199
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
indygo79 właśnie odebrałam zdjęcia i napisze tylko: WOW!!!
super wyglądaliście i rzeczywiście ten krawat mężowi dobrałaś super idealnie się zgraliście
jeszcze raz gratuluje i zycze jak najwięcej miłości....

o naszym pierwszym tańcu juz kiedys pisałam, że będzie on raczej z rodzaju "innnych" a mianowicie robimy składanke na rozluźnienie atmosfery oby to wyszło i żebym nie:
1.połamała obcasów/nóg itp
2. zgubiła gdzieś sukienki/butów
3. była za sztywna bo wyjdzie to idiotycznie (ale na to rada taka: 3waleriany, 2 stoperany i kilka kieliszków za "nasze zdrowie"

co do pończoch to ja też kupiłam już w LaVantil: oczywiście białe samonośne, a co?! raczej nie będę miała już okazji włożyć bałych pończoch to raz zaszaleje

dziś byłam na ostatniej przymiarce sukienki już gotowa sobie bedzie czekała na sierpień aż po nia przyjdę tylko na welon nie mogłam się zdecydować,ale to jeszcze poszukam po innych sklepach może... z tego wszystkiego to zapomniałam zabrac buty ślubne z salonu i też będą czekać aż je odbiorę, ale chyba wczesniej niż w sierpniu
dziękuję

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Stary 2008-04-19, 17:30   #200
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
O matko!A czy ty za p[ewno zaszłaś do salonu fryzjerskiego?? pierwsze słyszę ,ze z mocno skręconych włosów nie da sie nic zrobic...
No własnie...moze watro by sie przerzucić na usługi gastronomiczne

salon Łaniewskich na Staszica. salon sam w sobie wygląda porządnie, dlatego tam się zdziwiłam jak mi pani powiedziała, że nie da rady mnie uczesać. chyba nie tylko ja mam takie włosy i jakoś chyba inne dziewczyny też się czeszą u fryzjera no nic, spróbuję gdzie indzie. w końcu chyba znajdę jakieś fryzjera, który się na tym zna
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 17:57   #201
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
salon Łaniewskich na Staszica. salon sam w sobie wygląda porządnie, dlatego tam się zdziwiłam jak mi pani powiedziała, że nie da rady mnie uczesać. chyba nie tylko ja mam takie włosy i jakoś chyba inne dziewczyny też się czeszą u fryzjera no nic, spróbuję gdzie indzie. w końcu chyba znajdę jakieś fryzjera, który się na tym zna
W sumie to może lepiej że powiedziała Ci od razu, niż miałaby zrobić Ci horror na głowie :/ skoro nie potrafi.
Może spróbuj w:
1) "Akademia Urody" na ul. Krasińskiego 3 (Zana) tel: 081-524-24-87.
2) Wiem że jeżeli chodzi o fryzjera to dużo słyszałam o zakładzie "Fryzjer u Ani"
ul. Fabryczna 1a tel: 081-746-47-73 a to ich strona http://www.takczeszemy.pl/fryzjeruani.htm.
Może tam coś znajdziesz

Edytowane przez Ana844
Czas edycji: 2008-04-19 o 18:24
Stary 2008-04-19, 18:18   #202
Kama24
Raczkowanie

Indygo nie wiem czy czytałaś mój post był jeszcze w drugiej części wątku i tez prosiłam o zdjęcia jeśli byś mogła mi wysłać, a kto ci robił zdjęcia? Bo ja jade w tym tygodniu podpisać umowę z Zomerem.
kamilakozak@op.pl
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 18:35   #203
Masako
Rozeznanie

Cytat:
a ja miałam wczoraj niemiłą przygodę. szczęśliwa znalazłam salon fryzjerski, który poleciła mi starsza. salon wyglądał na dosyć drogi, więc pomyślałam, że przynajmniej ładnie mnie tam uczeszą. a tu zonk. właścicielka stwierdziła, że mam za mocno kręcone włosy i mnie nie uczesze.

Co za brak profesjonalizm. Moze cienkich i żle układajacych sie też nie czeszą? Albo prostych i sztywnych? masakra.

A ja sie będe chwalic /7/ byłam dziś na próbnej fryzurze i próbnym makijażu. jestem zachwycona. Oczywiscie tata zrobił zdjecia na których nic nie widac, a nie moge poprawić bo już wróciłam do siebie i jestem sama. Wklejam co sie da. Zrobiłam też własnoręcznie kieliszki. Dodam, ze włosy mam do brody, wiec nadal jestem w szoku, ze można je tak upiąć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19.04.08 fryzura i makijaż próbny 007.jpg (38,0 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.04.08 fryzura i makijaż próbny 008.jpg (30,3 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.04.08 fryzura i makijaż próbny 009.jpg (31,3 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.04.08 fryzura i makijaż próbny 025.jpg (26,5 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.04.08 fryzura i makijaż próbny 027.jpg (31,6 KB, 85 załadowań)

Nie można zmienić kobiety. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
Masako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 20:02   #204
Kama24
Raczkowanie

Cytat:
Co za brak profesjonalizm. Moze cienkich i żle układajacych sie też nie czeszą? Albo prostych i sztywnych? masakra.

A ja sie będe chwalic /7/ byłam dziś na próbnej fryzurze i próbnym makijażu. jestem zachwycona. Oczywiscie tata zrobił zdjecia na których nic nie widac, a nie moge poprawić bo już wróciłam do siebie i jestem sama. Wklejam co sie da. Zrobiłam też własnoręcznie kieliszki. Dodam, ze włosy mam do brody, wiec nadal jestem w szoku, ze można je tak upiąć.
Super fryzurka bardzo ładne upięcie i te ozdoby we włosach super wyglądają
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 22:07   #205
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Masako bardzo ładne upięcie - właśnie o czymś takim myślałam dla siebie, bo nie chcę typowego koka
Przypomnij jeśli możesz gdzie byłaś w salonie i ile płacisz za uczesanie ?

Kieliszki bardzo oryginalne i piękne

Stary 2008-04-19, 22:11   #206
froggie
Zakorzenienie

Masako ładna fryzurka Taka wdzięczna.

Podsunęlaś mi pomysł z tymi kieliszkami. Ozdobię swoje akrylem
Stary 2008-04-19, 22:22   #207
Masako
Rozeznanie

A dziękuje, dziekuje. Czesze sie w Puławach, nie pamiętam nazwy salonu, bo to fryzjerka mojej mamy i szczerze mówiac pierwszy raz na oczy ją widziałam. Ale jak ktoś jest zainteresowany, to sie dowiem szczegółów. Za farbowanie i czesanie łącznie zapłaciłam 120zł.
A do zrobienia kieliszków zainspirował mnie oczywiście wizaż i pomysły innych wizażanek

Nie można zmienić kobiety. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
Masako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 23:06   #208
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
Indygo nie wiem czy czytałaś mój post był jeszcze w drugiej części wątku i tez prosiłam o zdjęcia jeśli byś mogła mi wysłać, a kto ci robił zdjęcia? Bo ja jade w tym tygodniu podpisać umowę z Zomerem.
kamilakozak@op.pl
hej, hej czytałam- wysłałam Ci zdjęcia ale mi odrzuciło z Twojego adresu zdjecia robiłmój kumpel fotograf, jeśli chcesz bliższe info to daj znać, odpiszę na priv. sprbuję raz jeszcze wyslać.

Stary 2008-04-19, 23:17   #209
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

Fryzura po prostu świetna!!! i do tego niedrogo wyszło,szkoda tylko,ze tak daleko ten fryzjer
kieliszki też fajowe
Stary 2008-04-19, 23:44   #210
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

indygo... po prostu brak mi słów - wyglądałaś prześlicznie !!! jesteś naprawdę bardzo fotogeniczna na wszystkich zdjęciach widać że jesteś bardzo szczęśliwa i że to był WASZ dzień oby każdy następny był taki sam a nawet i lepszy

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości