|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry zespół weselny poszukiwany- Lublin i okolice
Dziewczyny czy mozecie mi polecic jakis na prawde dobry zespól grający przede wszystkim na zywo? Z prawdziwymi instrumentami a nie na tych podkladach i keyboardziku...:/
|
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
Polecam zespół "Medial" z Łuszczowa woj. Lubelskie dobrze grają grali na moim weselu są tak dobrzy, że sami maja długie terminy. Są na nk - zespół medial
|
|
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a co sądzicie o zespole Sami Swoi spod Lubartowa? któraś korzystała z ich usług albo bawiła się na weselu gdzie grali? Proszę o opinie
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Polecam www.pifpafband.pl
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Witam
polecam zespół PARACAS 100% na żywo, bez podkładów, playbacków, udawania i ściemy www.paracas.pl |
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Bawiłam się na weselu z zespołem Sami Swoi i jak najbardziej polecam
![]() Ze swojej strony po raz kolejny polecam zespół SeLaVi z powodów oczywistych-grali na moim weselu i żadne podkłady z kejbordziku nie były jechane
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
http://www.fiorello.lublin.pl/
Graja na żywo. Panowie pracują w Lubelskiej filharmonii, genialne głosy, grają super sama ich zamówiłam bo świetnie się bawiłam na weselu przez nich obsługiwanym. Wokalistka to przemiła dziewczyna, wiem bo ostatnio odkryłam ze jest ze mną na roku hehe 6 m-cy po podpisaniu umowy ![]()
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zespół muzyczny Kraków
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
generalnie sprawa wygląda tak: jeśli w składzie zespołu sa 2-3 osoby - to NA PEWNO zespól ten nie gra na żywo, nie ma takiej opcji,
jeśli w składzie jest 5 os i więcej to jest już duże prawdopodobieństwo że muzyka grana jest na żywo (choć bywają wyjątki), c |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
śmieszy mnie to że wnioskujecie to ze zdjęć. Wiem jak oni grają bo byłam na weselu z nimi. Są sympatyczni, nie robią długich przerw i nie pija w pracy. Bywałam na weselach gdzie była większa ilość osób i mało że wszystko szło z płyty (całość nie tylko podkład) to jeszcze się upili a przerwy trwały po 30-40minut i były tez co 30-40 minut bo oni się zmęczyli.
Każda wybierze taki zespół jaki chce. Ja proponuje ten bo mi się podoba i go znam. Nie maja tez wygórowanej ceny. Im więcej osób tym drożej bo chyba nie sądzicie że oni ta samą cene wezmą i im mniej na głowę wyjdzie. Ja nie mam wybitnych wymagań bo wesele nie duże, sala mała i nie ma możliwości żeby się zmieścili z perkusja, gitarami, klawiszami i bóg wie czym jeszcze. Większość zespołów używa podstawowych linii melodycznych i jakiś podkładów, co nie znaczy że nie graja przy tym na instrumentach. Chociaż widziałam 2 osobowy zespół który miał tylko klawisze - za wiele na nich nie pograli, wszystko szło z płyty a oni tylko śpiewali. Ha stwierdzili nawet że oni w niedziele grać nie będą bo muszą odpocząć - to totalna porażka jak dla mnie. Życzę powodzenia w doborze i zadowolenia z zespołów które wybrałyście ![]() ![]() (szczerze nie ma tu żadnej ironii )
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Przesłuchałam całe demo zespołu Platinium Band i wierze Ci, że się świetnie bawiłaś Są niezwykle pocieszni. Bardzo mi się podoba wokalistka i jej interpretacja piosenek, polecam wszystkim na poprawę nastroju no padam z wrażenia!!
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
a ja polecam kilka zespołów
PIF-PAF BAND - Lublin MARKUS - Kraśnik RYTM-Kraśnik |
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
czy ktoś jeszcze słyszał osobiście zespół Platinium Band lub zespół MAY-DAY? Trochę się jeszcze waham przed wyborem...jakaś pomoc?
|
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, słyszałyście coś może o zespole Flashdance? Demo na stronce mają bardzo fajne, ale nie moge za bardzo znalezc opinii o nich...
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Polecam zespol "TAKT" ze Śląska zabawa niezapomniana. moge podac namiary na pw
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez black_dvc
Hej dziewczyny! Szukając zespołu na wesele natrafilam na AGAT, czy ktos się orientuje jaki mają cennik? [QUOTE=malgosia_23;2700220 6]Kontaktowałam się z nimi jakoś na początku 2010 r. to wtedy było chyba 3700 zł. Na 2013 rok jest już ciężko z terminami, ja dzwoniłam do nich w styczniu tamtego roku i mieli jedną jedyna sobote w sierpniu, która z resztą się cudem zwolniła. Para poprostu zarezerwowała 2 terminy bo nie mogła sie zdecydować na konkretną. Jak ich zobaczyłam to wiedziałam, że musze ich miec u siebie na weselu. Płace 4000 tysiące. Ale jakoś mnie to nie przeraża. Wole zaplacić więcej i sie nie wstydzić za zespół. Bo czasem i tak bywa niestety. Pełen profesjonalizm, przyjemne głosy, no i ich angielski nie boli :P mój kolega tylko i wyłącznie pod nich bedzie ustalał termin swojego wesela. A i te zajęte terminy też o czymś świadczą. Także z czystym sumieniem polecam. W sierpniu dam znac jak było u mnie Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny poszukuję opinii, informacji o poniższych zespolach:
-Omega -Galileo -Rewers Band -Fiesta -Expose musimy się na cos zdecydować a ciężko wybrać jedynie po cenie, stronie www i demo... ![]() Pomożcie!
|
|
|
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
Na moim weselu grał Exodus. Polecam, fajnie grają i mają bardzo charyzmatycznego wokalistę-wodzireja
|
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Ktoś z Was miał doświadczenia z zespołem SK-2 ? Co możecie o nich powiedzieć ?
|
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Witam, zwracam się z prośbą o opinię zespołów:
sk-1 sk-2 modem jeśli ktoś może mi pomóc i napisać kilka słów o tych zespołach to będę bardzo wdzięczny. dziękuję
|
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mam do wyboru 3 zespoły i nie wiem na który sie zdecydować słyszałam jak graja ale potrzebuje waszej opini ? te zespoły to :double wings ,fokus band i infinita music. Chcialabym wiedziec czy duzo piją? i ogolnie jak sie zachowują?
|
|
|
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
Podbijam post...czy któraś z Was słyszała może o zespole PICARDO BAND z Lublina?
Będę wdzięczna za opinie.... |
|
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
jest taki projekt w LBN,który nazywa sie red shoes. Maja dwa składy. Jeden jest weselny - FRAKERSI,a drugi koncertowy boogieband i liczy ok. 10 osób. Wiem,ze łączą oferty i np. na początku wesela może występowac duży band,a pozniej mały albo DJ. W zespole graja sami zawodowi muzycy,a nie samouki z klawiszami. Wokaliści zawodowi i z doświadczeniem. Sekcja dęta,albo saksofon. Repertuar bez disco - polo. Jesli ktos organizuje wesele z rozmachem i klasą to ten projekt jest dla niego...a,no i nie ma jakiś obciachowych zabaw oczepinowych,co jest dużym atutem.POLECAM.
|
|
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomocy! słyszała któraś z was coś o zespole MUSIC BAND, SK-1, bądź STO LAT?
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
znam wokalistkę z music band i mogę powiedzieć, że grają uczciwie, tak jak na ich stronie pisze wszyscy po szkole muzycznej, dziewczyna ma anielski głos, świetnie zabawiają gości WESELA Z NIMI są udane !!!!!
|
|
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
a ja powiem tak : jak wybieralysmy z kolezanka zespół na jej wesele(byłam świadkiem)to nie sugerowalysmy się zadnymi demówkami. teraz tak technika poszla do przodu,ze na tym demo moze byc wszystko ,a wazne jest to,co dzieje się w trakcie imprezy. jezeli ktos wierzy w nagrania to zycze powodzenia. u nas skonczylo się na osobistym kontakcie z trzema zespolami. wkrecilismy sie na fragment wesela i wszystko bylo jasne. to chyba jedyna metoda. a w naszym przypadku skonczyło się na zespole Frakersi i nie żalujemy! a jezeli zespol cos kreci i nie zgadza sie, zeby Mlodzi przyszli wczesniej do kogoś na wesele (na moment) to znaczy,ze cos jest nie tak.
|
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Chciałabym zapytać o zespół Melo, jakie macie opinie na temat tego zespołu? Może grali u którejś z Was? Słuchałam demo na stronie i całkiem mi się podoba, wiadomo jednak, że pomiędzy nagraniami a rzeczywistością zdarza się wielka przepaść... Osobiście polecam wszystkim zespół Arvensis. W zeszłym roku byłam na weselu gdzie grali i wybawiłam się świetnie. Grają bardzo różną muzykę, każdy ma się przy czym pobawić, mają też świetny kontakt z gośćmi. Chciałam by zagrali teraz na moim weselu, ale niestety.. termin jest już zajęty to właśnie oni polecili mi zespół Melo, jednak ciągle waham się czy się na nich zdecydować... POMOCY!!
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Kochane,
W lipcu 2013 wychodzę za mąż, niestety sen z powiek spędza mi problem związany z zespołem muzycznym nie wiem już co robić więc bardzo proszę, proszę , proszę o pomoc i jakąś poradę ![]() Interesują mnie 3 zespoły z woj. Lubelskiego : "PRIMO" "STO LAT" "LIBERTABAND" Może któraś z Was była na weselu gdzie grali albo chociaż słyszała coś o tych zespołach czy czytała.... nie potrafię się zdecydować między nimi... Zespół to podstawa udanego wesela dlatego tak liczę na waszą pomoc wizażystki... Z góry dziękuje za każdą informacje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

22.09.2012

to właśnie oni polecili mi zespół Melo, jednak ciągle waham się czy się na nich zdecydować... POMOCY!!