![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
HEj
ja dzisaj znów po zakupach loppedowych inaczej lumkowych i powiem Wam że dzisiaj wytargałam 3 duże reklamówki, w tym mase rzeczy dla mnie! ale się cieszę, niektóre z cenami jeszcze były. za to wszytsko zapłaciłam ok 60zł ![]() ![]() Ana, Gołabek, Hadźi dziękuję za komplementy dla Olafka ![]() Basiu i "Hadżiki" spotkanie widac Wam się udało, radośni jesteści ena tych fotkach, prześliczne zdjątka no i Wy. miło widzieć jak kolejnym osobom z forum dane jest się spotkać, może kiedyś i my dołączymy do tego grona. Emilka faktycznie "ciemna" po mamusi a i Misiu teraz wydaje mi się skóra zdjęta z mamy!!! Wiśniowysad Wituś świetny jak zwykle i taki duży się wydaje w tej kurteczce, swoją drogą bardzo ładna ta kurteczka. a jak u Was pięknie zielono...ach pozazdościć ![]() Madziu Tati bombowa, jak mi sie podoba ta fota jak "facecik" się ośwadcza, nieźle już sobie radzi Twoja córcia i tak trzymać. Najpięniejsza fotka na balkonie w chustce i z chrupkiem-ekstra portrecik. Bardzo ładną ma tę czapusię dzierganą. |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
dzieki,dzieki za pochwaly mego syna
![]() monika - kurteczka ofkors z lumpka za pare zlotych , sluzy nam tylko na podworko, bo strasznie wyjasniala po suszeniu na balkonie i teraz zamiast czerwona to jest malinowa hihi, wito ja dotrze tej wiosny na podworku i bedzie po kurtce, bo jak bedzie dalej tak slonecznie to sie zrobi różowa ![]()
#183 |
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie, ale nie mam siły dzisiaj pisać. Zaliczyłyśmy kawiarnię, wesołe miasteczko i hipermarket, wróciłyśmy o 21, więc jestem zmęczona. Tylko szybciorem napiszę że:
Nikuś, Tati, Wituś, Emisia, Misio i Olafek to cuda małe. Dzieciaczki nam rosną i coraz ładniejsze sie robią. Buziaki dla nich ![]() Hadżi, Jutka, Basia, Karol- zdjęcia świetne, widać że spotkanie się udało. Super!!! Ale jak zwykle Jutki to jak na lekarstwo na tych fotkach ![]() ![]() Ikola Konrad miał identycznie jeśli chodzi o chodzenie. Na początku ładnie zaczął tuptać, potem miał fazę strachu- chodził tylko za rączkę, a jak się go puszczało to właśnie strasznie się denerwował- piszczał, machał rączkami i zaraz siadał. Potem mu przeszło i juz pięknie chodzi. Także myslę, że i Ulencja pójdzie w ruch, tylko patrzeć ![]() Ja zazwyczaj daję pierś z kurczaka, indyka, lub cielęcinkę. Mięsko podawane jes w zupce, zmiksowane. Trolle nie robią na nocnik. Alę w tamtym roku, w lato próbowałam nauczyć, ale nie dało rady. W tym roku ostro się bierzemy za naukę, czekamy tylko na upały. Z Konradem nie wiem jak zrobię- pewnie przy okazji spróbuję go sadzać, ale jak nie bedzie chciał, to nie. Jeszcze ma czas na nocnik. Angie jeśli kupujesz kosmetyki od jednego sprzedawcy na allegro to różnica w cenie jest bardzo duża. A nawet na pojedyńczych rzeczach (np. na perfumach), po doliczeniu kosztów przesyłki jest taniej. Ja nie kupuję kosmetyków Avonu bo mnie uczulają. Parę miesięcy temu zamówiłam parę rzeczy (właśnie z allegro) i nie mogę ich używać. Zresztą ja bardzo lubię polskie kosmetyki, uważam że są rewelacyjne, o niebo lepsze od np. avonu, czy oriflame, czy innych zagranicznych firm, niekoniecznie katalogowych. No i cena też jest lepiej strawna ![]() Konsultantką możesz zostać za darmo, wystarczy się zapisać. Wejd źna stronę www.avon.pl i tam masz ikonkę "kariera konsultantki". Wystarczy kliknąć i już będziesz wiedziała co robić dalej ![]() Ok, spadam, jutro opiszę wrażenia weekendowe. Dobranoc wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Zanim napiszę kolejnego posta to na początek: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jakbyśmy się cieszyli gdybyś zechciała nas odwiedzić ![]() ![]() A kilometrów masz 260 - 3 - 4 godzinki i już jesteś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Nic nie czytałam - zrobię to jutro w pracy ![]() Wróciliśmy cali i zdrowi ![]() ![]() Julitko, Januszu dziękujemy za przemiłe spotkanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasze zdjęcia będą jutro wieczorkiem, jak wrócę z pracy, bo już dzisiaj nie mam siły zrzuciać na kompa ![]() Takze do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Basiu o tym, jak zazdroszczę spotkania pisałam już, czekamy teraz na fotki od Was
![]() ![]() ![]() Ana ale Ci dobrze, ja też chcę ciepełka! Ale u nas teraz też jest troszkę słońca, choć pewnie nie na długo ![]() Kamilko bardzo ładnie Ci w tej fryzurce. Jaki Fifi duży!!! W ogóle wydaje mi się, że jest wysoki, prawda? garnuszki widzę, że się rozbujałaś z zakupami ![]() ![]() ![]() Czarinko ja bardzo bym chciała się z Tobą spotkać i jeśli będziesz w Anglii między 11 lipca a 9 sierpnia to koniecznie musimy zorganizować jakieś spotkanie ![]() ![]() ![]() ![]() dysiu nie zazdroszczę tego "niespania Ady". Nie wiem co poradzić, bo nie mam tego problemu. A jeśli chodzi o buciki to podobają mi się te pierwsze i ostatnie. Synta jak po wizycie u lekarza? Angie ja parę lat temu byłam konsultantką Avon'u. Przyjechała do mnie kobietka z próbkami kosmetyków i katalogiem, spisała ze mną umowę (jesli to można nazwać umową ![]() ![]() ![]() ![]() Na resztę postów odpowiem jutro, bo zaraz usnę. Dobranoc!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Ja w pracy, zaraz zabieram się za sniadanko i czytanie ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Dysiu mi najbardziej podobaja się te pierwsze i ostatnie buciki, do których wklejałaś link
![]() Synta dentystka wyjęła mi truciznę w piatek. W sumie taki obrzęk i biały kolor dziąsła zniknął od razu, ale ból nadal jest. ![]() ![]() Jak po wizycie u lekarza z Piotrusiem? Angie ja nigdy nie byłam konsultantką w Avonie, takze nie pomogę. Ale dziewczyny juz Ci napisały ![]() Madziu moja złośnica, jak się zdenerwuje to też gryzie, jak Tati ![]() Tatunia sliczniutka. Ale juz nie raz pisałam, ze piękna panna Ci rośnie ![]() ikola Emilka ostatnio przestała lubić mięsko. Chociaż wczoraj zjadła troszkę kurczaczka u Julitki, ale był pyszny, mniam ![]() Super, ze Uleńka zasypia bez cyca. spóźnione, ale szczere zyczenia Markowi ![]() AgaG fajnie, ze w końcu udalo Ci sie zaszczepić Wiki ![]() KasiuL Nikuś ślicznie chodzi ![]() A co do obowiazków na wsi, to wiem cos o tym, bo ja dziewczyna ze wsi ![]() Monisiu Olafek świetny. Od małego zaczyna interesowac się kobietami ![]() z nocnikowaniem, to u nas różnie. Ja z reguły z rana nie mam czasu, zeby sadzać Małą. Ale kilka razy udało jej sie przy mnie zronić siusiu. Niani zrobiła ze 3 razy kupkę. Ana ale upały ![]() ![]() A my jutro mamy 2 rocznicę ślubu. Planujemy pójść na kolację ![]() Marta Witek bomba ![]() Julitko oj, nie przesadzaj z naszą urodą itp. My tacy zwyczajni ludzie ![]() ![]() ![]() Marta bluzkę kupiłam w Pretty Girl, u nas w kilku galeriach jest ten sklep, takze i u Was na pewno też jest. A ja mam kilka zdjęć naszej ślicznej Julitki ![]() ![]() Marta, Monika, Czarinko, Kasiu dziekujemy ![]() Kasiu ja myślę, ze te 260 km, o których Julitka pisała, ze masz do niej, to byś szybciej przejechała, mam na myśli oczywiście jazdę samochodem. My od nas do Hadzików mamy 360 km i zajęło to nam 4 godziny. Tyle tylko, ze robiliśmy chyba ze 3 przystanki, bo Miśka marudziła. Poza tym jechaliśmy tak normalnie, niezbyt szybko. A myslałam, ze z 5 godzin będziemy jechać ![]() W Toruniu było fajnie. Wyjechalismy w sobotę o 3.30, a na miejscu byliśmy juz po 9. Takze pochodziliśmy sobie po starówce, zjedliśmy pierniki, porobiliśmy trochę zdjeć i pojechalismy do motelu. Tam zjedlismy obiad, a później wywiało nas do Biskupina. Przeszliśmy sie po osadzie. W niedzielę chcieliśmy pójsc od obserwatorium i planetarium, ale otwierali dopiero o 11.30, a my przed 12 już wyjeżdżalismy z Torunia. Poza tym nie wchodziliśmy do muzeum i innych budynków, bo baliśmy się, ze Emilka będzie krzyczała, albo płakała, bo ona to chyba za mała na takie "wejscia". Jak będzie większa, juz nie będzie jeździła w wózku, to sobie będziemy zwiedzali tak konkretnie. Teraz wystarczył nam spacer po starówce. ogólnie jest bardzo ładna. Szkoda, ze u nas w Białymstoku nie ma takiej starówki ![]() Fajne są takie wypady, nawet weekendowe. Jak uzbieramy znowu trochę kasy, to moze znowu gdzieś się wybierzemy ![]() Oj, napisałam się trochę. ale już wszystko przeczytałam, co pisaliście w weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Eloł
Garnuszki. Ty to masz szczęście do tych lumpkowych zakupów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spotkanie było Cymes -miodzio ![]() ![]() ![]() Ważne że pogoda była idealna i Brzdące mogły pohasać bezstresowo na trawce . Czarinko Pewnie jak Basia pokarze swoje fotki to zobaczysz Julę. Moją żonka już znasz i wiesz że zdjęcia na forum są "odpowiednio" wybierane ![]() ![]() ![]() Basiu bardzo ładnie Ci w tych nowych okularach, bym powiedziała że ładniej niz bez ![]() Bo Basia to Lux Kobitka jest ![]() Powiem Wam że od dwóch dni Miś zasypia bez smoczka ![]() Kupiliśmy Mu nowego Gumaczka, z większym "cycem" bo Julita wybadała że od starego zaczynają sie Małemu ząbki krzywić. No więc dostał nowego smokulca który absolutnie nie przypadał mu go gustu, znaczy buzi ![]() Oczywiście stary smok chwilowo wrócił do "życia" ale o dziwo gdy już MIś prawie zasypia to sam wyjmuje smokulca i spokojnie zasypia ![]() ![]() ![]()
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, ze Michaś zasypia bez smoka. U nas na razie jest etap uczenia zasypiania w łóżeczku, takze smoka potrzebujemy. Moze z czasem Miśka tez o dyndulcu zapomni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Odpowiadam na resztę postów, póki nowych duzo nie ma, hehe! Madziu Tati jest niesamowita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Julitka, Hadżi zdjęcia ze spotkania superowe! Powtórzę się: zazdroszczę bardzo i dziękuję za zaproszenie. Niewykluczone, że kiedyś skorzystam ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc Basiu wrzuć jakieś zdjęcia, gdzie jest Julitka, bo jej się nie doprosimy. Dobrze, że Ci ząbek przeszedł, Julitka, jak zwykle, "jest lekiem na całe zło". ikola masz rację, dzieci bywają okrutne. jak sobie pomyślę, że Krystainek niebawem będzie wołał, żeby do dzieci iść to mnie trafia. A to dlatego, że te dzieci są... żeby brzydko nie powiedzieć-źle wychowane, raczej wychowywane. Pomijam różne przekleństwa, które słyszę, ja po prostu nie jestem w stanie zrozumieć, że dzieci w wieku 6-10 lat nie umieją się bawić! ![]() ![]() ![]() AgaG śliczne te tenisóweczki! Co do spania w dzień, to chyba nasze dzieci już są w takim wieku, że jedna drzemka wystarczy. Krystianek tez śpi raz dziennie, ale za to właśnie 2-3 godzinki. Właśnie teraz śpi ![]() lachkasiu Nikoś do zakochania, jak pięknie biega! Na tym zdjęciu, gdzie leży z dziewczynką jest niesamowity. No posikać się można, ma świetną minę, taki macho, jakby mówił "wszystkie na mnie lecą!" ![]() Marta Wito to miniaturka Irka ![]() ![]() ![]() gołąbku jak huśtawka się sprawuje? Co do chodzenia to masz rację, nic na siłę. Hadżi a jak Wy to zrobiliście??? ![]() ![]() No to chyba wszystkim odpisałam, hmmm...jeszcze chyba zielone pytania. Na nocnik próbuję sadzać, ale Krystian się wyrywa i dałam sobie spokój. Popełniłam błąd, bo jak pojechaliśmy do Anglii to mogłam kupić nocnik. Przed wyjazdem codziennie robił kupkę i siku (raz lub dwa) na nocnik, a po przyjeździe już nie chciał. Trzy tygodnie i się odzwyczaił, a ja sobie w brodę pluję, że nie kupiłam tam nocnika ![]() Mięsko gotuję w zupce, więc jakoś specjalnie nie przyprawiam, ale jak daję rybkę (raz, dwa w tygodniu) to gotuję na parze i posypuję odrobiną vegety i skrapiam sokiem z cytryny. To na razie tyle, biorę się za zmniejszanie zdjęć, miłego dnia! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Kasiu Krystianek to śliczny chłopczyk.
![]() ![]() Ty też ślicznie wyglądasz. Taka szczuplutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Kasia333
![]() ![]() ![]() ![]() Widać że Mu smakowało, widać. Jadł to całym sobą . Widzę że włoski zapuszczasz ![]() ![]() Synuś już duuuuuży, fajny. Podcinałąś mu włoski już ?? Super sesja ![]() Te różowe kwiaty to Magnolia tylko ta mniejsza. Z przodu domku mamy większą. Właśnie jej pękły pąki. Ślicznie wygląda. Zrobię fotki. Co do smoka to tak jak pisałem. Miś dostał nowego, większego który mu zupełnie nie pasuje. Dziwne bo w samochodzie i na spacerach czasem dostaje takie sam "rozmiar" i wszystko jest OK. Przed snem daję mu tego Nowego ale chwilkę podziumdzia i wyjmuje. Czasem tylko poogląda i odkłada. Gdy dostał wczoraj "starego" to trzymał podczas zasypiania. Ostatkiem sił ![]() ![]() Do następnego tankowania spał spokojnie ( raz tylko coś tam mu nie pasowało) a jeszcze parę dni temu budził się tylko dlatego że cykorek wypadł.
#198 |
Zadomowienie
|
Hallo
![]() Ale mamy superową pogodę ![]() Julitko i Hadżi ale Miś to gość ![]() ![]() ![]() Basiu mnie też sie wydaje, ze lepiej Ci w bryllkach ![]() ![]() ![]() Garnuszki to nieźle sie obłowiłaś ![]() ![]() Kasiu Krystianek jaki Facecik, taki już duuuży. Ty również ślicznie wyglądasz. Pewnie grozi Tobie to samo co mi, tzn. nasze brzdące będą niedługo większe od nas ![]() Marta Wituś pierwsza klasa ![]() ![]() Ja już od dawna sadzam Nika na nocnik, na lato chcę go oduczyć od pampersów, ale zobaczymy.... Teraz prawie zawsze coś tam zmajstruje, ale często też ucieka. Czarinko to miałaś wyczerpujący dzień, a Dzieciaczki mnóstwo atrakcji. My też wczoraj cały dzień poza domem, zaliczyliśmy dwa grille u znajomych, ośrodek wypoczynkowy. Ogólnie utyrałam sie jak bury osioł, ciągle na nogach, wieczorem już o 21 polegliśmy rodzinnie ![]() AgaG dzięki ![]() Ana wszystkiego naj dla Jose ![]() ![]() Madziu Tatiana robi śliczne minki, w tej chusteczce wygląda bajecznie, śliczniutka ![]() Dziękujemy wszystkim za miłe słówka ![]() ![]() Kilka fotek z wczoraj... |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Jeszcze kilka, z koleżanką Marlenką
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
KasiuL dziękujemy za miłe słowa pod naszym adresem
![]() Nikuś bombowy ![]() ![]() ![]() Kurcze jak ja Wam zazdroszczę figury ![]() ![]() Ale mam dzisiaj lenia. Nic nie chce mi sie robić. Zaraz przychodzi moja dentystka, takze znowu ją dzisiaj odwiedzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Ale naprodukowaliście, przeczytałam wszystko tak jednym okiem, ale za to foteczki sobie pooglądałam, sporo ich tu przez weekend wyrosło
![]() KachaL - Nikulandek słodki, jaką sobie ucztę chrupkową chłopaki urządzili ![]() ![]() ![]() Ciekawe jaka będzie na długi weekend.... Basiu i Hadżiki - świetne zdjęcia, zazdroszczę spotkania, szkoda że krótko... A gdzie był Jarek, nie ma go na zdjęciach... mógł Wam chociaż to grupowe strzelić żeby i Jula była, no ale czekam na foty od Basi ![]() Wasze pociechy są prześliczne, bawili się razem czy była walka o zabawki? ![]() Garnuszki - Olafek nad gazetką mnie rozwalił, fajnie to wygląda do jakiejś reklamy by się nadawał ![]() MagdaM - Tati jak zawsze śliczna, to zdjęcie gdzie się przytula do zjeżdżalni przesłodkie ![]() Ślicznie jej w tej niebieskiej chusteczce, jej oczka tak ładnie podkreśla, w ogóle śliczna z niej dziewczynka, a poza do spania.... tylko się przytulić do tego ciałeczka i zdrzemnąć. ![]() Uwilbiam jak Miluśka tak się do mnie kuperkiem odwróci i śpi, uwielbiam się tak do niej przytulić i te włoseczki tak pachną i pod nosem... Rozmarzyłam się, a to dlatego że strasznie mi się spać chce, nie wyspałam się, wczoraj byliśmy na grillu i trochę późno wróciliśmy... Kasia333 - Krystianek i Ty wyglądacie super, czyj to ogród w tle na przed ostatnim zdjęciu? Fotki przed i po jedzonku niezłe, chyba mu strasznie smakowało to jedzonko!! ![]() ![]() Nic więcej nie napiszę bo mi czasu brakuje, robotki z końcem miesiąc mam troszkę... może jutro będzie luźniej. Buziaczki dla Wszystkich!!! Pa
#202 |
Wtajemniczenie
|
Witam...
Weekedn minał... cudownie, bo była piekna pogoda... Kuba wiecznie ganial na podworku... Tez macie klopot zaciagnac maluchy do domu z dworu????? Ja jak tylko Kube zabieram do domu, zamykam drzwi wejsciowe to jest wieeeeeelkiii płacz i czarna rozpacz... No ale mus to mus, spac tez trzeba chodzic ![]() Kasiu Krystianek suuuper ![]() Lachkasiu Nikus cuuudo... Hadzi super ze spotkanie sie udalo. faktycznie macie sliczna dzialeczke... Misio tez baaardzo sliczny chlopczyk... ma taka niewinna twarzyczke ![]() ![]() ja nocnikowalam... Byl moment ze Kuba wolal na nocnik po kupke, ale teraz jest brak czasu... babcia nie zawsze tez ma nocnik pod reka... ale planuje sie znow zabrac za to ostro.... wiecie co... naprawde dziwi mnie nieobecnosc one shout ?????? ![]() ![]()
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
KasiuL
Chwalisz Misia ![]() ![]() ![]() ![]() Oby tak dalej. Jak Emilka u nas tuptała to się napatrzeć nie mogliśmy jak ładnie już chodzi. Nawet mówiliśmy Basi że już się doczekać nie możemy momentu gdy Miś już się usamodzielni. Tak , ten spodenki to H&M-ki. Bardzo fajne bo szelki służą bardzo często jako "smycz" ![]() Basia Ja nadal mam 5 kg wiecej niz przed ciążą i już chyba nie zrzucę tego ![]() A tak konkretnie gdzie bo ja nie widziałem ![]() ----------- ------------- ------------- Angie Jarek siedział w domu, w pokoju. No masz rację , mógł nam strzelić "grupowe". Walki o zabawki nie było ![]() freddy Chyba w sobotę MIś się "zdenerwował" gdy wjechałem z wózkiem do domu. One_shot chyba dziś nas czytała.
#204 |
Zadomowienie
|
Właśnie wracam od dentysty. kanały do konca nie były zatrute, wiec miałam wyciaganie na żywca
![]() ![]() ![]() W sumie wszystkiego nie dała rady wyczyscić, takze jeszcze za tydzień powtórka. Na razie mam założone lekarstwo w zębie i na dziasła, takze teraz mnie nie boli. Mam też już wykupioną receptę na Ketonal i taki płyn do płukania. Nie wiem wogóle o co chodzi z tym moim zębem. ![]() ![]() Wogóle to przepraszam, ze ja tak cały czas o tym i o tym. ![]() Angie dzieciaczki fajnie sie razem bawiły. Michaś nawet karmił Emilkę wafelkami ![]() Ewa ja nie mam problemu, zeby Miśkę zaciagnąć do domu ze spaceru. ![]() Hadżi kilogramy mam na brzuchu, ale zakryłam bluzką i nie było tak widać ![]() A ja zaraz lecę do domku ![]() Dzisiaj Karol po raz pierwszy poszedł do pracy, po 2 miesiacach siedzenia w domu ![]() Do później ![]() ----------------------- Faktycznie MadziaO dawno pisała, bo 12 kwietnia, ale wczoraj była aktywna. Madziu, co się dzieje? Mam nadzieję, ze to tylko brak czasu. Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-04-28 o 14:52 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
ło matko! Ileście naprodukowali!
![]() ja z pracy na chwilę (dziś kibluję do 18.00, bo ktos mądry wymyślil poniedziałki do 18.00 i tak mamy na zmianę, a że jedna kolezanka na zwolnieniu juz miesiąc to przypada nam częściej wrrrr) Hadziki i basieńki foty ze spotkania przecudne! Ale Wam zazdroszczę. Mi też podoba się najbardziej to zdjęcie, co Marcie ![]() baśka to i tak cud, że Ty tyle z tym zębem wytrzymałaś. NISKIE POKŁONY ![]() A co do mężusia, to gdy napisałaś , że jest dobry i spełnia Twoje zachcianki, pomyslałam, ze mój TZ tez taki jest i to w nim podziwiam ![]() garnuszki ja też nie sadzam jeszcz eUli na nocnik. Próbowaliśmy, ale jest płacz. Narazie nocnik robi za samochód, albo jakieś inne jeździdło, bo Ula go pcha i robi pod nosem bbrrrrrrr ![]() kaśka333 jak Wy ładnie wyglądacie!!! A Krysti jaki już duży ![]() lachkasiu mój zięciunio pięknieje w oczach ![]() Ana Ula na tej jednej fotce wygląda na wysoką. Ale ja nie wiem czy jest. Moze wzrost za TZem będzie miała (oby ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia Tatinka przeurocza ![]() ![]() Marta Wito jaki komunikatywny się wydaje być ![]() Jejku, nie wiem co komu jeszcza mialam. Jesli kogos pominęłam, to sorry. Wszystkie dzieci śliczne. Rosną nam prawdziwe piękności ![]() Kończę bo robota wzywa. PS. widzę ONE_SHOT, także żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||||
Zadomowienie
|
Jestem jestem...... Wczoraj nadrabiałam późnym wieczorkiem zaległości z poprzedniego tygodnia bo ostatnio byłam z wami w zeszły poniedziałek! Ale wszystko jest OK!!
Niestety są! Nasza Marcjanka należy do tych bojących się i prowadzana za rączki chodzi bardzo stabilnie, za jedną coraz lepiej ale puścić się nie chce za chiny ludowe Cytat:
Marcysia ma ostatnio hopla na punkcie zakładania mi kapci, szkoda że swoje tak często zdejmuje! Cytat:
Cytat:
Zanim Marcjanka pokazała że bedzie kobitką, ja byłam pewna na 10000000% że to facecik i kupiłam sporo męskich ubranek, a tu masz kobitka się urodziła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co u nas.... Nie było mnie tydzień bo: 1. we wtorek mieliśmy 2 rocznicę ślubu i w ramach świętowania robiłam extra obiad co z moją małą pomocnicą trwało wieki! 2. w środę Marcjanna obchodziła imieniny i musiałam odgruzować chatkę i upiec placek bo dziadkowie byli na kawce imieninowej 3. w środę rozpoczęła się moja 3-dniowa migrena i nie narzekając cierpiałam straszliwe męki bo mam przy tej okazji mdłości i światłowstręt a Marcjanka baaardzo chciała być jak najwięcej na dworze co było dość ciężkie do przeżycia, dobrze że moja sis wróciła z wojaży i się małą trochę zajęła 4. w piątek dodatkowo byłam z Marcjanką na ostatniej wizycie u neurologa w Poznaniu i tak zleciał cały dzień, bo oczywiście połączyłam to z dużymi zakupami w Selgrosie 5. w sobotę za opiekę na Marcysią musiałam piec następny placek dla mojej sis... a w niedzielę spacerowałam, grillowałam i cieszyłam się słonkiem! Mam nadzieję że przyjmiecie moje tłumaczenia ![]() ![]() ---------- http://www.joemonster.org/filmy/8518...-internetowych zobaczcie to!!!!
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez one_shot Czas edycji: 2008-04-28 o 20:32 Powód: dopisek |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre dobre ![]() Marcysia, Nikuś, Krystianek słodziaki ![]() słuchajcie porobiłąm dziś foty 1/3 tych rzeczy które osttanio upolowałam na tych loppedach (lupmkach) i wiecie co...jest ich 46 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
a co do tych ciuszków to nie są wyprasowane więc mogą wyglądać trochę gorzej niż w rzeczywistości no i robiłam foty bez lampy więc kolorki nie odzwierciedlają prawdziwych kolorków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.