![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009
A ja nie piję kawy odkąd dowiedziałam się o ciąży.Raz sobie zrobiłam i wypiłam tylko pół filiżanki, ale jakoś mi nie smakowała.Piję dużo wody bo ciągle mnie suszy, kupuje sobie różne wody smakowe oraz pije herbatki owocowe, mięte, albo herbatę czarną ale fusiastą , z torebki mi nie wchodzi.I poza tym że opadam z sił coraz bardziej i spaać mi się chce to objawów żadnych nie mam , żadnych mdłości.Zresztą w każdej ciąży czułam się świetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w pierwszej ciazy od poczatku było złe samopoczucie w tej oprócz sennosci i bolących piersi wszystko ok . mam pytanie ,która to ciaza u ciebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, bo jak by co to będzie się kogo pytać ![]() Mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
W domu 2 potwory -dziewczynka 6 lat i chłopiec 2,7 lat, od wrzesnia do przedszkola a ja mam nadzieję bedę dbać o nastepnego malucha
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Byliśmy u ginia - Jestem w ciąży
![]() Zaczynam nie potrzebować paska do spodni ![]() Aha, z moich pokrętnych obliczeń wychodzi, że jeśli wszystko dobrze pójdzie, to wielki dzień w grudniu. Ale dobrze mi na tym forum, więc zostaję ![]()
jako żona ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/782136106b.png potomstwo ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/910a97e1f6.png[/url] http://www.karolina_pietrzak.eco m.com.pl/p5_jak_pomoc.html 1% dla Karolinki W dyskusji nie zniżaj się do poziomu idioty, bo pokona cię doświadczeniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
j.kwiatek gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Siobhan (Joanna 29 lat) Dublin tp. 02/01/09 aniaszew (Ania, lat 33, Warszawa tp. 06/01/09 krolowaa (Malgorzata 28 lat) Rumia tp. 08/01/09 pani z herbata (Bozena 27 lat) Shannon tp. 08/01/09 slaby wielblad (Monika 31 lat) tp. 12/01/09 j.kwiatek (podaj dane prosze)Siedlce tp. ??/01/09
#189 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, jestem nowa na tym forum, ale się przyłączam - mam ku temu powody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() poprosze o Twoje dane Gratulki!!!!!!!!!!!!!!!!!
#191 |
Raczkowanie
|
Bardzo proszę - Arleta, Łask, t.p. ?14?/01/09 - wg kalkulatorów internetowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() obecnie 7 fasolowych tyczek ![]() j.kwiatek (Justyna, lat 29)Siedlce tp. 01/01/09 Siobhan (Joanna 29 lat) Dublin tp. 02/01/09 aniaszew (Ania, lat 33, Warszawa tp. 06/01/09 krolowaa (Malgorzata 28 lat) Rumia tp. 08/01/09 pani z herbata (Bozena 27 lat) Shannon tp. 08/01/09 slaby wielblad (Monika 31 lat) tp. 12/01/09 arletap110 (Arleta)Lask tp. 14/01/09
trying so hard lots of things not to do Edytowane przez pani z herbata Czas edycji: 2008-05-16 o 09:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Ale nam się lista ładnie powiększa
![]() A ja dzis nadaje z domku bo niebyłam w stanie wygramolić się z łózka ![]() Dopóki leżę to nie jest tak źle, ale głód mnie wypędził i musiałam zawitać do kuchni. Przy okzji zaglądając co u was ![]() Trzymajcie się słonecznie ![]() No i pozdrawiam wszystkie nowe mamusie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Siobhan wiem o czym mowisz u mnie ok dopoki nie musze wstawac, nawet przewracanie sie na drugi bok wywoluje u mnie mdlosci ...koszmar!!
#197 |
Raczkowanie
|
ciekawe jak to jest, że niektóre z nas mają mdłości, a niektóre nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Ciekawe z tymi mdłościami, macie rację...
Dopóki leżę to jest 'w miarę' OK. Jeszcze nie wymiotowałam, ale mam wrażenie, że przybierają na sile, więc wszystko przedemną ![]() Tęskniłam z mdłościami i po zaledwie tygodniu mam ich serdecznie dość ![]() Pocieszam się tylko tym, że jeszcze tylko 4 tyg (nie wiem jak ja to wytrzymam ![]() Za tydz w czw ide do lekarza, jak będzie źle to poproszę o 1 tydz zwolnienia... W robocie mnie zabiją, ale trudno ![]() A propos zwolnień, właśnie dzwonił mój mąż i wystraszył mnie nie na żarty. W jego 12 osobowej firmie zostały zwolnine 3 os!!! Naszczęście on się uchował... kurka na wacie faktycznie problemy w tej budowlance ![]() Żeby tylko do rozwiązania wytrzymać i potem niech się dzieje co chce... Na razie do przodu, zobaczymy jak będzie dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
bosz jaki mialam wieczor wczoraj tak wymiotowalam ze az mnie gardlo bolalo i nie bylam w stanie niczego przelknac TZ chodzi naokolo i nic nie moze zrobic
niech ktos to wylaczy
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
o matko szczerze Ci współczuję, ale na pewno niedługo minie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze współczuje, u mnie też nie lekko, ale jak na razie bez rzyganka się obyło, choć mam wrażenie, że jest już blisko ![]() Trzymaj się, to jeszcze tylko 4 tyg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
wychodzi na to że mnie ominą te pawikowe nieprzyjemnosci.
u mnie to jest tak że rano jak nic nie zjem i wyjde z domu to mnie mdli ,wtedy musze cos przekasic i jest ok ![]() a pozatym słodkie rzeczy poszły w odstawke z czego sie ciesze !za to na mieso mam ochote dzien i noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
A czy wszystkie miałyście już USG? Widziałyście fasolki??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
BAN stały
|
Witam!!
Jestem tutaj nowa ![]() ![]() Mam nadzieję że jak cos to mogę liczyć na WASZE rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witamu nową mamusię!!! Nika, podaj dane i Bożenka wciągnie Cię na listę ![]() Co do USG, ja miałam w 6tc i fasola miała 4mm Teraz idę 22/05, zobaczyć jak tam dzidziol i mój potworniak na jajniorku, mam nadzieję, że się wchłonął... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Witam nowe mamusie!!
Ja jestem po pierwszej wizycie u lekarza.Dał mi skierowanie na tone badań i na usg, ale u nas są takie terminy że się nie doczekam i pójdę gdzieś prywatnie, bo muszę się przekonać co tam siedzi. Właśnie zjadłam słatkę owocową z jogurtem.a od kilku dni nie mogę patrzeć na mięso,głównie kurczaki i chyba przerzucę się na same jarzynki. |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Generalnie królują u mnie wszelkiego typu potrawy mączne i tak planowałam dziś na obiad kluski na parze ale tak mnie dopadło, że ugotowałam sobie ziemniaczki z cebulką ![]() No i jeszcze mogłabym jeść jajka tonami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
ja miałam usg w 4-5 tygodniu i tak nie wiele było widac!teraz ide we wtorek i bede wiedział konkrety dokładnie tydzien ciąży !
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Hej, z przyjemnościa do was dołączam
Wczoraj byłam na pierwszym usg, zobaczyłam "pestkę" wiśni ![]() na razie to maly pęcherzyk, ale beta hcg, test, moje bolące piersi i brzuch wskazują na CIĄŻĘ ![]() Dostałam zestaw badań i za ok 2 tyg znów idę na wizytę i mam nadzieję że wszystko się potwierdzi Tak bardzo się cieszę! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.