|
|
#181 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Clinique - kolorówka cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten sypanieć Clinique to jest zdecydowanie róż,ma na prawdę mocny kolor i nie wyobrażam sobie użyć go na inne miejsce niż na policzki Cytat:
![]() Cytat:
).Też w chłodnej tonacji.
|
|||
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Zebrałam się do tej aktualizacji szybciej, niż myślałam
Zdjęcia Burn i Zizou mnie chyba tak zmobilizowały ![]() Na fotkach wszystko opisane. Zrobiłam też zbliżenia każdej rzeczy z osobna, ale sporo tego jest i nie będę wklejać, chyba że kogoś będzie interesować, to proszę mówić
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Zoziu, Diminika piękne nabytki
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
allspice
oficjalnie wpisuje je na moja wishliste
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maczek Posy, in the pink dobrze, że już mnie nie kuszą cienie po Twoim zdjęciu pewnie chciałabym większość
|
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Allspice naprawdę są świetne
Tylko nie wiem jak z dostępnością ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#189 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szachownice jednak są nie do pobicia Coraz bardzie przekonuję sama siebie, że muszę mieć Plum Seduction i Choco-latte I ten piękny składak z fuksjowym wieczkiem Zastanawiam się nad tym różowym sypańcem, Burn, czy mogłabyś zrobić jakieś fotki efektu na skórze? Mocno ciepły jest (z tym złotem)? |
|||
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostalam probke od Dobrej Duszy Jak widac nie jestem tak do konca slepa jesli chodzi o Clinique ![]() Dominikaha - pobilas mnie iloscia cieni klinikowych. Gratulejszyn, widze ze lubisz fiolety, jak ja
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
Witam maniaczki cliniqa. Poszukuję cienie do makijażu dziennego w kolorze beżu, brązu, żeby nie były błyszczące. Zakupiłam cienie diora earth reflection z najnowszej kolekcji i mam w nich smutne i bardzo błyszące oczy. Mam chłodny typ urody i oczy szaro-niebieskie. Zastanawiałam się nad teddy bear, spicy lub choco-latte. Jaką paletkę doradziłybyście.Bardzo, ale to bardzo proszę pomóżcie.
|
|
|
|
|
#193 |
|
Przyczajenie
|
Diminikaha ty masz duży arsenał cieni i masz choco-latte. Proszę powiedz czy są bardzo błyszące czy satynowe.
|
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę powiększyć moją,o tak ![]() Cytat:
Sypaniec nie jest ciepły raczej.Ja mam chłodny typ urody a ten róż sie z nim nie gryzie absolutnie.Jutro wkleję foto bo teraz przy sztucznym świetle nie chce wyjść |
||
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo, dziewczyny
![]() Jeszcze jakieś zielenie mi się marzą... asia291168 - z brązów testowałam Choco-latte i Teddy Bear, porównywałam je tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=38, zajrzyj
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie chciałabym chłodny, mówisz że dobrze wygląda? |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Diminikaha bardzo dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
Może Was zainteresuje, że na truskawie pojawiły się cienie Clinique Colour Surge Eye Shadow Trio - # 101 Doe-Eyed 431sztuk.
Dominikaha, Zizou, Burn-it-up, cudne zbiory ![]() Ja ostatnio upolowałam składaka 6 - zdjęcie poniżej(zapożyczone z ebaya). |
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
). Wiem to od niej. Poluj więc ! Powodzenia
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) A z kasą kruchutko
|
|
|
|
|
|
#202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
![]() zestawów na tru jeszcze sporo zostało, więc jeszcze masz trochę czasu na decyzję Mnie się marzy szachownica tylko nie wiem która? Wszystkie są ładne
Edytowane przez chise Czas edycji: 2008-05-22 o 13:21 |
||
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
chise, dziękuję
![]() Też mi się podoba ta 6 cieni i wciąż niezmiennie mnie kusi Ale tłumaczę sobie, że mi nie potrzebna, bo 2 z 6 kolorów już mam ![]() Skąd te szachownice? Ich zdjęcia wciąż mnie zachwycają ![]() A Doe-Eyed na truskawie oczywiście kliknęłam Zgodnie z obietnicą testuję też Polar Blue. Próbowałam zrobić zdjęcie na oku, ale jakoś aparat w ogóle nie uchwycił efektu. Każda z czterech kostek to chyba Soft Shimmer. Nie są płasko matowe, ale też nie ma dyskotekowego błysku, efekt powiedziałabym optymalny. Oba odcienie niebieskiego (dwa z prawej) pozytywnie mnie zaskoczyły. Zwykle wszelkie niebieskości na moich oczach wyglądały dość tandetnie. A te nie. Może dlatego, że są takie przytłumione i przełamane szarością. Brązowa kostka (druga od lewej) też ma w sobie domieszkę szarości. Natomiast najjaśniejsza to taki jasny, złotawy beżyk. Bardzo mi się podoba ich kremowa konsystencja (nie wszystkie zestawy Clinique mają taką samą), świetnie się rozprowadzają i łatwo cieniują. Jestem zadowolona |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraźmy sobie, że mamy możliwość stworzenia własnych szóstek cieni Clinique, lub że firma zgłosiła się do Wizażanek-kliniczanek z prośbą o wybranie najładniejszych kolorów które potem byłyby umieszczone w kolejnej szóstce limitowance
![]() Jak taka paletka by wg. was wygladała?? Wklejam moją ![]() od lewej: - kitty cat - doe eyed - 2 ciemniejsze z paletki - lucky penny - blackberry frost - cała dwójeczka zdjęcia robiłam bez lampy więc kolory lekko zakłamane
|
|
#205 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko, taka paletka byłaby całkiem fajna.
Moją uwagę przykuł Lucky penny, fajny odcień, muszę mu się przyjrzeć na żywo, jak gdzieś spotkam.![]() Dominikaha, czy mogłabyś wrzucić zdjęcia Allspice roztartych na skórze? Bardzo ładną masz kolekcję.
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#207 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Nie mam jeszcze żadnego pojedynczego cienia Clinique. Może czas to zmienić?
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ice , na 5 strone tego wątku wklejałam kuszące zdjęcia pojedynczych cieni. M.in.
Szczęśliwego groszaka ![]() |
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia na skórze zrobię jutro przy dziennym świetle Mam Lucky Penny w palecie z różowym wieczkiem (2 kostka od lewej) i faktycznie nie jest taki różowy, jak wychodzi na zdjęciu. Określiłabym go jako mocno błyszczący, jasny beż z domieszką miedzi. Tutaj też jest link do zdjęcia Allspice na powiekach, które kiedyś wklejałam ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4905 |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
allspice to moje kolory. boziuniu piekne... ach, bede sobie wzdychac do zdjec
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

.Dziś umalowałam się quadem z fuksjowym wieczkeim i jest cudnie

mam sypanca revlon i z opisu wynika, ze one sa podobne, wiec calkowicie skreslam clinique'a
oficjalnie wpisuje je na moja wishliste
maczek Posy, in the pink 

Ich zdjęcia wciąż mnie zachwycają