|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: walka z brzuszkiem
Cytat:
![]() jak masz np. pierwsze danie jakąś zupę a drugie np. ziemniaczki surówka i jakieś mięsko to ona je jedno danie :P przynajmniej ja to tak zrozumiałam ![]() ja np. nie mam takiego wyboru bo u nas na obiad przeważnie jest jedno danie komu by sie chciało tyle gotować
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, bo ja już nie wiem, co z tym moim brzuchem...
Ćwiczę i ćwiczę, no i widzę, że mniej tłuszczu, a więcej mięśni. i z przodu wygląda całkiem porządnie już, ale z boku wygląda na taaaaaaaaaki wielki. Jeśli nie jem, to jest ładny, ale cokolwiek nie zjem zaraz wybija do przodu ![]() zresztą zobaczcie same: na czerwono zaznaczyłam to, czego jeszcze się chcę z brzuszka pozbyć, a generalnie jest sporo mniejszy zanim cokolwiek zjem ![]() a na drugim zdjęciu mój brzuszek z przodu, na którym wygląda całkiem nice
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się jeść częsciej, ale często zdarza mi się jeść tylko np. zupę i tyle. Przyzwyczajenie
Teraz właśnie odczuwam tego skutki..
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z przodu ładny, a jak sie popatrzy z boku(oczywiście w lustrze ) to jest wypukły i też nie wiem co z tym fantem zrobić.. no nic ćwiczę dalej ;P i nie obżeram sie kurcze i nie chcą mi za bardzo boczki lecieć ale od tego tygodnia poszukałam też jakiś ćwiczeń na nie i ćwiczę moze za 2 tyg jakiś efekt już będzie
|
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, no to chyba pozostaje nam ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć... Ja mam jeszcze taki problem, że mam krzywe wystające żebra (efekt krzywicy z dzieciństwa :/) i nawet jak jestem szczupła, to one tak brzydko wystają...
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze 3 miesiace temu mialam brzuch jak beben, wiecznie chodzilam w bluzie, bo bylo mi wstyd ze jestem takim grubasem
![]() ale odkad zaczelam biegac, tluszczyk z brzucha schodzi mi regularnie, na tyle ze w tym roku wybieram sie na plaze w bikini boczki tez mi sie od tego redukuja. takze polecam bieganie, na walke z wystajacym brzuszkiem
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze a ja nie mam z kim biegać, a samej mi tak głupio
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
czemu glupio ? ja na poczatku biegalam z psem, ale potem nawet z niego zrezygnowalam, bo mnie reka bolala tak mi sie wyrywal na smyczy ![]() w sumie zawsze biegam sama, z mp3 bo tak mi najwygodniej. biegalam przez jakis czas z przyjaciolka z jednej strony to nawet bylo dobre bo motywowalo glupio mi sie bylo przy niej zatrzymac, ale jednak wole biec swoim tempem
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten problem z bieganiem, że nie potrafię go polubić A jak się zmuszam, to dwa dni i koniec, więcej nie biegam :/
|
|
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do biegania... WaxnMaedL jak długo biegałaś? I codziennie rano czy wieczorem? Może się w końcu przełamię
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak za miesiąc nie będzie żadnych efektów a sie wkurzę to też zacznę biegać
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego na poczatku biegalam strasznie nieregularnie, aczkolwiek potem jak widzialam ze biegam coraz dalej i dalej, robie mniej marszu niz biegu musze przyznac ze zaczelo mi to przynosic satysfakcje ![]() teraz nie wyobrazam sobie zebym mogla przestac, jestem wrecz uzalezniona. poza tym musze przyznac ze dobrym bodzcem do zaczecia biegania byl zakup fajnego dresiku, potem mi bylo zal zeby lezal w szafie, w koncu tyle kasy z oszczednosci na niego poszlo a poza tym ladnie lezal![]() co do czestotliwosci to biegam mniej wiecej 5 razy w tygodniu po 40 minut no i nie jestem na zadnej diecie, na zadnej redukcji wiec az sama mnie dziwia takie efekty ![]()
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, ja nie mam psa ani kogoś do biegania mieszkającego niedaleko, a moja siostra to w ogóle się nie rusza :/ Ale może w końcu się kiedyś przełamię... może od sierpnia spróbuję...? A biegasz rano czy wieczorem?
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
wieczorem, teraz jak mam wakacje czasem jak mi sie nudzi to i ide o 13, 14
ale nie polecam, gorac straszny ;d wgle dla mnie bieganie latem to jest jakas masakra, zdecydowanie, wole zimna jesien, zime i wiosne, bo jest latwiej kiedys probowalam biegac rano ale niestety nie jestem milosnikiem porannego wstawania
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
WaxnMaedL chciałam się zapytać czy biegasz ruchem ciągłym czy przerywanym? No i czy oprócz brzuszka patrzałaś też na wagę ile spadło?
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
tzn moja waga stoi zepsuta w lazience
![]() aczkolwiek nie ma to dla mnie znaczenia, wazyc sobie moge i milion kilogramow, dla mnie to tylko cyferki, wiec nie przywiazuje do tego wagi xd aczkolwiek schudl mi brzuch, nogi [konkretniej to uda] no i piersi mi zmalaly, ale to mi nie przeszkadza bo akurat biust zawsze mialam duzy i zreszta mam nadal ;/ a bieg, zwlaszcza teraz jak jest tak cieplo przerywany niestety
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 16:33 |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
ja robie 6 weidera 8 abs 2x dziennie +ok 300 x cos na dolne partie. i 3 godziny aerobik lub..pogo
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od kiedy? i jakie efekty?
|
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a efekty zauwazylam bo ja wiem, w sumie dosc szybko, pierwsze po jakims tygodniu ? po prostu scaly czas widze u siebie ze jest coraz lepiej i lepiej, no niewiem ;d wgle to podziwiam was z ta A6W przeciez to jakis hardcore jest i nuda jak niewiem
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
mam problem - schudlam dosc duzo, zrobilam a6w, miesnie brzucha mam mocne ale obrosniete taka dziwna warstewka tluszczu ktora deformuje caly brzuch i za cholere nie chce zejsc....to samo mam z pupa...
co zrobic zeby on wreszcie byl plaski i twardy - mam taki rozlany,po bokach i troche na przodzie...
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie dziewczyny walczące z brzuszkiem
. Ja jestem raczej szczupła ale moim odwiecznym problemem jest brzuch . Ćwiczę, mam dietę a wałeczki i lekko galaretowaty brzuch nie zniknął . Ja już nie wiem robić ćwiecznia . Może Wy mi coś polecicie?
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
A co i z jakim natężeniem cwiczysz?
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam do Was takie pytanie
![]() Czy znacie jakieś ćwiczenia na boczki... Ale nie te boczki gdzie są na tali tylko te gdzie są raczej na biodrach... ? |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
Chodzę 4 razy w tygoniu na siłownię i tam robię specjalne ćwiczenia. Oprócz tego codziennie w domu robię brzuszki. Od czasu do czasu chodzę też na jogę.
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Joga jest super (sama cwicze) ale na mięśnie brzucha klasyczna joga ma niewielki wpływ. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

komu by sie chciało tyle gotować 

z przodu ładny, a jak sie popatrzy z boku(oczywiście w lustrze 

a poza tym ladnie lezal
Piekarnik Laury
. Ćwiczę, mam dietę a wałeczki i lekko galaretowaty brzuch nie zniknął