![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie
Cytat:
![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Piszesz na podstawie doświadczenia, czy po prostu z góry zakładasz, że tak by się stało?
#183 |
BAN stały
|
co zakładam to zakładam...widze co sie dzieje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
O matko.
Przeczytałam to wszystko, zdałam sobie sprawe, ze ostatnio nie wiem, co sie dzieje na wizazu. Nie zamierzam podwazac decyzji modów, nie mam problemów z wciskaniem złego posta czy napisaniem do moda, jak coś mi się nie podoba. Modzi plotkowego o tym wiedza ![]() A jednoczesnie... ostatnio bardzo mi sie nie podobało, co się dzieje. Te spolecznosci służace do najezdzania na innych, wieczne, wszechobecne offtopy, potem atak na Frese. Tak, jak Syntagma, sama z Fresa mialam dosc regularne tarcie przez pewien okres czasu (AgaZ mysle to pamieta ![]() ![]() Nie podoba mi się tez "kult ostrzezen" Ktore niektore wizazanki celebrują jak wojenne rany. Dostałam punkt ale jej dosrałam chociaz. albo "moze i dostane ostrzezenie, ale musze ci powiedziec, ze jestes bezgranicznie głupia." a z drugiej, biale rekawiczki, ktore lawirują bez otrzymywanie ostrzezen. Ja, w mojej 5 letniej karierze na wizazu, nie otrzymalam zadnego ostrzezenia. Nigdy. Choc zapewne nie raz bylo blisko. Zawsze ceniłam wizaz za to, ze to nie onet.pl, ze nikt mi nie napisze ze jestem głupia bo stąd wyleci, no i ja sama tez nie napisze, ze ktos jest glupi, bo wyleci. Dlatego uwazam, ze kroki podjete przez redakcje... sa. Widomo, ze latwiej zbanowac kogoś mniej zżytego z wizazem, ale niestety, czasem leca dobrze znane głowy. Jak np Paulakrk, która lubiłam, mialysmy podobne poglądy, ale po kolejnym, szpilowym ataku mysielismy się z nią pożegnać na stałe. Szkoda, ze calkiem-spoko dostałą bana stałego, ale jej widocznie nie zalezało, skoro nie zmieniła swojego zachowania. Ja jestem tylko za tym, by osoby, które nie mialy wczesniej upomnien, otrzymywały bany tymczasowe, by mogly przemyslec i się poprawic, bo poniekąd recydywe rozumiem. Czasem kubeł zimnej wody pomaga, i są przeciez na wizazu dziecwzyny, które mialy bany tymczasowe, a od tego czasu nawet nie nagieły regulaminu, i redakcja o tym przeciez wie. To tyle. Ide, przegladac swoje biale rekawiczki, czy sie kwalifikuje do bana czy tez nie ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze zrobiłam dubla
![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Najfajniej takrzucic jakies oskarżenie a potem, nie, nie, ja nic nie mówiłam...
![]() dziewczyno jak juz zaczynasz jakis temat to miej odwagę go dokończyć. Możesz dokładnie powiedziec kiedy miała miejsce taka sytuacja? Bo jelsli widzisz co się dzieje, to cos musi sie dziać i możesz dać konkretny przykład a nie takie podchody robisz. Oskarżenia muszą być podparte dowodami.
#187 |
BAN stały
|
ołłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeee...tak tak dowody...a pytac moda o cos to on Ci odpowie: Bo tak...pfff to ja tez taka bede a co mi tam...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
BAN stały
|
Owszem, ale sekretarka siłą rzeczy wie, że pojawia się w Twoim życiu w relacji pracownik-szef, podwładna wykonująca określone zadania, i Ty jej za to płacisz, ale też dziewczyna decyduje, co zaakceptować się godzi, bo odejść może, gdy jej się nie podoba. Na wakacjach u Ciebie nie jest. Podobnie zresztą, jak sama możesz ją wyrzucić.
A tu się, przynajmniej kiedyś, nazywało - przyjdź, spędź z nami swój czas, współtwórz forum, zapraszamy do wzajemnej wymiany informacji. Ale nagle się okazuje, że to, że ktoś zostawił tu 4 tysiące postów, a co za tym idzie, swój czas, angazację, i niejednokrotnie np. podkreślał, że wbrew pozorom jego ulubioną rozrywką nie jest tępienie ludzi, przestaje być ważne, nagle się okazuje, że te wszystkie godziny to o kant dupy ![]() Widzisz Luba, Ty wspomniałaś np., że nie dziwi Cię, że kulturalne i miłe osoby, chcą stąd odejść, bo nie czują się komfortowo, skoro zdarzają się mniejsze większe przepychanki, a ja za to niejeden raz obserwowałam tutaj podejście do usera w stylu nie bo nie, tak bo tak, będzie jak ja chcę, bo jestem władzą ostateczną, i zrobię sobie, no właśnie swoje porządki, lub jak kto woli, jak do małoletniego dziecka (a to już jest naprawdę frustrujące) - i mnie np. osobiście razi takie coś; i takie dyktatorskie zapędy zniechęcają mnie do przebywania tutaj. No i jak dogodzić zatem każdemu; władza sobie może wyrzucić tego, kto jej zalezie za skórę, pod byle pretekstem, a przeciętny śmiertelnik może albo się wynieść albo zacisnąć zęby i znosić, co mu nie pasi. No bo nie jest u siebie; fajna rozrywka, nie ma co. Prawie bym się zgodziła, gdyby nie taki drobiazg jak to, że wizaż to nie tylko serwery, ale ludzie, którzy te serwery zapełniają, prawda. Śmiem Cię zapewnić Awia, że gdyby to wszystko, co teraz ma miejsce, działo się w 2006 ![]() ![]() O tym, jaka jestem wredna, podła i niedobra, nasłuchałam się w przeszłości nieraz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
A pytałaś kiedys o coś moda i taką dostałaś odpowiedź? Czy tylko solidaryzujesz się z "poszkodowanymi"?
![]() |
#190 |
BAN stały
|
wiem i widze co sie dzieje...wystraczy bywac na wizazu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Ale nie pamietam, zebysmy się masowo na kogoś zbierały
![]() Mam nadzieje, ze na wizazu prawo nie dziala az tak wstecz, choc z drugiej strony, jesli dla redakcji jestem trollem, to i tak sie nadarzy okazja, zeby mnie sie pozbyc. Jestem z tym pogodzona...od 2006 roku. Ty, Hultaju, to sie w ogole nie odzywaj, bo masz fake tozsamosc i 2 konta na wizazu ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
BAN stały
|
Och, więcej niż 2.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
To my chyba na innym wizazu bywamy.
Moja opinia jest taka, że 1. AgaZ i Złoś stworzyli ten portal i oni mają prawo decydować o warunkach korzystania z niego. 2. Twórcy (wraz z modami) powinni pilnować porządku bo inaczej zmienimy się w kafeterię (sorry za porównanie jesli ktoś bywa na kafeterii). 3. Rejestrując się każdy użytkownik akceptuje regulamin. Jeśli się komuś nie podoba i się z nim nie zgadza to nie musi tu przebywać.Nikt mu pistoletu przy głowie nie trzyma. 3. Jesli ktoś nie widzi nic złego w zachowaniu zbanowanych uczestniczek to nikt nie będzie w stanie im wytłumaczyć dlaczego dostały bana. Ot...każdy ma inny próg wrazliwości na takie (nie nazwę tego po imieniu) zachowanie.
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Ireth_Fealivrin - a kim Ty jestes? Poza tym, ze drugim kontem jakiejs wizazanki?
Gdzie Twoja odwaga, by podpisac sie pod własnymi wypowiedziami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Przyjdz, spędz z nami swój czas itd, na naszych zasadach. Złośliwiec nigdy tego nie ukrywał. Otwarcie mówił, że mozemy tu być jesli jemu się to podoba i już.
Wnosisz tu cos na własną odpowiedzialność. Nikt nie powiedział nigdy, że tych którzy wnosza więcej, ban czy punkt minie. Nie, wszyscy są koszeni równo, obojetnie czy tylko się mądrzą czy naprawdę wniesli coś na forum jak dawne modki czy chocby paulakrk na Paznokcie, czy niektóre dziewczyny z Perfum. Wchodzisz tu na własną odpowiedzialność, posty zostawiasz jako swoje dzieło, także na własna odpowiedzialność i nikt nikogo po pietach nie całuje, że swoimi zasobami intelektualnymi wzbogaca forum. I to było jasne od początku, nie mów, że odkryłas to teraz. Mnie jest smutno jak odchodzi jedna czy druga dziewczyna, ale nie można powiedzieć, że ktos odchodzi, bo spodziewał się, że zostanie wspólwłaścicielem. Różne rzeczy zniechęcają do przebywania tutaj, jednak zasady praktycznie od początku sa znane: wiemy kto rządzi i nie jesteśmy to bynajmniej ( ![]() Dopiero fajnie by tu wyglądało, gdyby dzeisiećtysięcyużytkownik ów na równych prawach wspóltworzyło wizaż. ![]()
![]() |
#196 |
BAN stały
|
Ale nie przesadzajmy, nie przesadzajmy, jakie znowu, że przez Lex (w ogóle: przez kogoś).
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |||
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...reth_Fealivrin
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
Wszystko ładnie pięknie, tylko tak się zabawnie składa, że ten regulamin, jaki podpisałam 4 lat temu jakoś tak dziwnie mniej dawał ludziom po grzbietach jak dziś.
![]() ![]() I wszystko oczywiście dla dobra ogółu. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za każdym razem nowe pukty w regulaminie są ogłaszane na forum technicznym. Jeśli komus nie odpowidają to zawsze może się wycofać. Jak juz pisałam nikt tu na siłę nie trzyma.
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze na codzien uzywasz innego nicka, a ten tylko do zadymy. Takze owszem Twój nick mówi mniej niż mój, bo ja sie podpisuje tym, czym jestem tu od lat. Ty nie masz odwagi, najwyraźniej.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja nie wiem dlaczego tak podkreslane jest to, że Izaluka nie miała nic wspólnego z Fresą... Przecież wiadomo, że nic nie miała. Ale też podpadła. Ostrzeżeń i banów nie dostaje sie tylko za sprawę Fresy, jeszcze nie ma takiego zapisu w regulaminie ![]() Nie wypowiadam się na temat Magdy i Izy, bo w tamtym watku nie uczestniczyłam.
![]() |
#203 |
BAN stały
|
Passion, pisałam z ironią. Chyba jeszcze nie zdelegalizowaną.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Jakie 4 lata Zofio?! Pół roku temu podpisałaś
![]()
#205 |
BAN stały
|
Wiedziałam, wiedziałam, że to powiesz.
No, ale Ty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Sorki, mam taki wolny net że mi się emotki wyświetlają z opóźnieneim
![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Jak się tak podstawiasz to żal nie skorzystać
![]() A ja to ja. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#208 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Wszystkie wpisy klona będą za moment usunięte. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.