|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zdjecia, ktore was motywuja :) II
Ehh..ile bym dała za taki brzuch
cóż może moje ćwiczenia w końcu cos dadzą
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Nom, poprzednia subskrypcja, nr strony 65? Nie pamiętam :P
Ambrosio jest śliczna i słodka, a co Heidi : jest naprawdę zjawiskowa jak na Niemkę
Chcesz swego zwycięstwa? Nawet o tym nie myśl ![]() Nawet najpodlejszy człowiek zmięknie, gdy wysłucha sumienia... Myślisz, że różnimy się? Nawet nie masz pojęcia, jak bardzo jesteśmy podobni.. Mrauu...
|
|
|
|
|
#183 |
|
Gość
|
mmmmmmm... cudne te brzuszki, jakbym taki miala to bym chyba wszystkie bluzki poobcinala :P Jula najwazniejsze ze Cie motywuja, powies sobie nad lozkiem i regularnie taki trening jak dzis rob a bedziesz miala taki brzuszek szybciej niz myslisz i nam tu wstawisz foto swojego zebysmy sie motywowaly
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Motywacji mi nie brakuje. Mam diete i ćwicze od konca lutego regularnie...Powiem szczerze że liczyłam na większy spadek wagi... ale... nie poddaje się chociaż czasem jest mi cięzko. Szczególnie ostatnio. od miesiąca waga stoi dosłownie w miejscu a i w obwodach nic nie ubywa mimo ciwczen i diety (z którą raczej wszystko jest ok)... Zaczyna mnie to bardzo martwić
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Gość
|
Cytat:
hmmm no wlasnie takie okresy sa najgorsze latwo sie zlamac i tyle czasu walki i wyrzeczen idzie na marne... skad ja to znam :P ale kochana nie poddawaj sie, trzymam kciuki i napewno juz nie dlugo i waga i wymiary znow rusza w dol! |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze to:
Chcesz swego zwycięstwa? Nawet o tym nie myśl ![]() Nawet najpodlejszy człowiek zmięknie, gdy wysłucha sumienia... Myślisz, że różnimy się? Nawet nie masz pojęcia, jak bardzo jesteśmy podobni.. Mrauu...
|
|
|
|
|
#187 |
|
Gość
|
carmenka001 znalazlam!! hehe na 166 str! :P nie no figurke masz boska i te nogiiiiii (hehe moj czuly punkt, troche jak facet jestem pod tym wzgledem buahahhaa), pewnie juz gdzies pisalas, ale sie zapytam, masz juz taka wrodza figurke czy musialas sie odchudzac i duzo cwiczyc? Bo znam dziewczyny ktore poprostu tak maja bez wysilku, 2 razy w tyg jakies cw tylko i figura extra, a niektorzy (czyt. ja :P) musza ciagle sie pilnowac z jedzeniem i regularnie cwiczyc kardio i silowo zeby efekt jako taki byl .... |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Ci, że puszysta nigdy nie byłam. W mojej rodzinie jest tendencja do szczupłości, lecz boczki były i brzuszek jako taki wzdęty też...Bo akurat miałam troszku w boczkach i brzuszek nie był kaloryferkiem jak teraz:P oj nie :P
Więc wzięłam sie za ćwiczenia i diete, efekty widoczne dopiero! po 6 miechach.... :/ Pierwsze miechy tragedia - duzo wysilku i malo efektu, dopiero po 4 miesiacu widzialam coś tam... teraz jest jak widac na zdjeciach, wiec nie do konca matka natura byla odpowiedzialna za moja figurke... Lecz ciągle teraz się pilnuję i ćwiczę codziennie: skłony, skrety, rozciaganie, min. 100 brzuszków, itp.... Szkoda by mi było stracić coś, na co tak cięzko pracowałam Chociaż w rodzinie mowią, że i tak przesadzam, bo jestem aż za chuda... Chociaz ja tak nie uwazam i nadal pracuję nad sobą:P
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile ja bym dala za takie uda, nogi
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy prawidłowym odchudzaniu pierwsze efekty powinny być widoczne po 2-3 tygodniach
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmenka pocieszył mnie Twój post... Ja własnie teraz przechodzę przez ten etap "zastoju".... Ale mam strasznie dużo energi i kilka motywacji wiec nie ma już szans żebym się poddała...a poza tym.... ja tego co robie nie traktuje jak diety. Zaczęłam sie bardzo zdrowo odżywiac i to mi pasuję- tego już nie zmienie. A ćwiczenia: super się po nich czuję i już nie popadam w nastroje depresyjne dzięki nim... NAPRAWDE
A dziś dobrze mi sie zaczał dzien bo sciagnał mi się w koncu zestaw Claudi Schiffer - Perfectly Fit - "Płaski brzuch". Od dawna chciałam go miec, znam ten zestaw i super ciwczy brzzuszka
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem Ci, że cieszę się, że chudłam w tak wolny tempie. Wiele cm wszędzie straciłam i w zbyt szybkim tempie chudnięcia mogłabym sobie nie poradzić z celulitem. I ta jak Jula84 cieszę się przede wszystkim, że poszłam po rozum do głowy i zaczęłam się zdrowo odżywiać, tylko czemu mi dziś przynieśli moje ulubione Kinder Bueno z czekoladą ! :/ Musiałam dać młodszej kuzynce... Kurcze ! ;( Aby być pięknym trzeba pocierpieć
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Gość
|
Cytat:
To tym bardziej gratuluje!! jestes moim wzorem!! heheh :P no ja motywacje mam jedna podstawowa i bardzo wazna wiec mysle ze wytrwam a te wszystkie fotki i Wasze sukcesy jeszcze bardziej mnie nakrecaja
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Jak ja bym chciała wyglądać jak Adriana Lima... Czy ona z naturalnie jest taka piękna???
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co slyszalam to Adriana ma silikonowe implanty, a tak poza tym to jest naturalna.
![]() Z kolei Gisele jak pisala wyzej kolezanka nie przyznaje sie do zabiegow chirurgicznych, ale na wielu forach mozna znalezc jej fotki sprzed operacji powiekszenia biustu i zmniejszenia nosa. Zmotywowalyscie mnie tymi zdjeciami. ![]() Ale nie moge cwiczyc
|
|
|
#197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Carmenka uważam,że nie jesteś za chuda, jak na Twój wzrost wyglądasz tak na 57-58kg Masz bardzo ładne ciało,ale polecam Ci więcej ćwiczeń,by zamienić tłuszcz na nogach w mięśnie,wtedy będziesz wyglądać smuklej Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Czasami mam problemy ze stawami, a teraz mialam zabieg chirurgiczny i musze na szwy uwazac, wiec caly tydzien bede siedziec w domu i nic nie robic.
A ja tak nie potrafie ;(
|
|
|
#200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem Ci, że od połowy maja jestem kelnerką/barmanką, więc pracę nóg mam za darmo chcąc nie chcąc <lol2> Ale nadal ćwiczę w domu ![]() Co Adriany, myślę, że o jeden numer powiększyła, bo naprawdę ma olbrzymie te wargi...
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..jesli cie stawy bola to moze pochodzisz na basen..to tez bardzo fajna forma ruchu..szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
a oto moja motywatorka
|
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Carmenka001;7867695]Powiem Ci, że od połowy maja jestem kelnerką/barmanką, więc pracę nóg mam za darmo chcąc nie chcąc <lol2> Ale nadal ćwiczę w domu
![]() Chodzenie, takie spacery nie rozwiną Ci mięśni nóg,skoro tak to chyba każdy miałby mega muły Musisz wykonywać ćwiczenia siłowe,najlepiej z obciążeniem,no ,ale bez przesady,bo nie chcesz mieć chyba samych mięśni na nogach
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Mi się moje nogi podobają i akurat nie chciałabym już nic w nich zmieniać :P
|
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
No to dobrze, że jesteś zadowolona, to jest najważniejsze
Nie licz się z innymi opiniami, bo tak naprawdę to jak siebie postrzegamy daje nam piękno
|
|
|
|
|
#206 |
|
Gość
|
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() byle do zagojenia
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
OJJ <wstydniś> :P
Tancerka PI jesteśmy z Tobą, wracaj nam do zdrowia !
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny za wsparcie
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Adriana Lima jest bardzo ładna ale nie zachwyca mnie
co innego Alessandra Ambrosio, uwielbiam ją ![]() ale najlepszą figurkę to jednak chyba ma Izabel Goulart Edytowane przez Laurany Czas edycji: 2008-06-15 o 07:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

cóż może moje ćwiczenia w końcu cos dadzą

..jesli cie stawy bola to moze pochodzisz na basen..to tez bardzo fajna forma ruchu..szybkiego powrotu do zdrowia