|
|
#181 |
|
Ordnung muss sein!
|
Dot.: prototypy jagódeczki
owoc lesny-dobroczynca...
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Ale se tu zaległości zrobiłam
...i czemu ?Ale z tego,co oblukałam,to oprócz nudnych,ale pięknie wykonanych frenchy,to krowa górą . Zarówno ta pierwsza,jak i ta wypasiona na łące .
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to sluchaj tego. Na 90% przylece we wrzesniu do Krk. I oddam Ci moje drogocenne lapki abyc mogla czynic, tworzyc i wyzywac sie artystycznie. Ba! Nawet vodke kupie! Trza sie znieczulic... Bo nieczesto zgadzam sie na to aby inna stylistka mi cos przy paznokciach grzebala sie na to zdecydowalam ale znalam te osoby dobrze i wiedzialam na co sie pisze.Zacznij juz planowac, bo to ma byc spektakularne dzielo stulecia. Rzadam kwiatkow akrylowych i cyrkonii. Reszte pozostawiam Twojej inwencji tworczej. Jagodzianka przepiekne te Twoje pazurowe wypociny! Jak kiedys zaczne obgryzac i nie zostnie mi z paznokci nic to wiem do kogo sie zglosic. Sa mega super
|
|
|
|
#184 |
|
BAN stały
|
Woooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo owwwww!!
Już lecę na ruskie strony poszukiwać ynspyracji !!!! ![]() Tylko proszę nie na początku września bo wtedy ja mogę wybyć !! |
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
E! A nie możecie sie umawiać w jakimś innym wątku?
siejecie ferment! mam plan! To jak już paula ci zrobi te pazurki - poczekaj aż się połamią, resztę zeżryj a potem ja sie za nie wezmę a tu jeszcze cosik wam w prezencie dorzucam: |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, ręczniczek
Frencz oczywiście przeładny |
|
|
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem jak najbardziej na TAK
|
|
|
|
#188 |
|
La Moderatoiure
|
Wsyskie mi się podobać
|
|
|
|
|
#189 |
|
BAN stały
|
Krowo buraczana moje się nie lamią...!!
![]() Więc sobie poczekasz!!!! ![]() A te ostatnie..troszkę na**ane za bałdzo...
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
za bałdzo to Ty masz na..ane
![]() kiedyś te twoje skorupy muszą odpaść! |
|
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
Które skorupy?
Te zdobione łupiny orzechów kokosowych, w których mam śmigać?
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
nie...
koperek, ku... |
|
|
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
A nie szczypiorek?
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
nie.
(kategorycznie) jeju... mój mąz pojechał na wesele i właściwie mi to latało cały dzień aż.... zadzwonił... nawalony... szwagierka krzyczała do słuchawki, że mam żałować, że mnie nie ma... i zaczęłam żałować. objawiło sie to stekiem wulgaryzmów pod jej adresem... oraz rzuceniem przeze mnie słuchawki... jestem zła i teraz będę się upadlać przy pomocy etylu.... pan pędzelkowy na urlopie do czwartku... czekam... pan inny śle mi maila który ma dotrzeć w nekstłiku.... |
|
|
|
|
#195 |
|
BAN stały
|
Czemu oblojdruch pojechał sam?
A stek wulgaryzmów działa doskonale. Zawsze i wszędzie. I na wszystko. Wiec bez krempacji, tu też możesz sobie ulżyć! A ja czekam z niecierpliwą ością do nekstłika! |
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie, czemu pojechał bez Ciebie? >.<' <wrr>
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
oblojdruch (tu: oplucie się ze śmiechu..) pojechał sam bo jak już kiedyś pisałam jest gupi.....
a ponadto ja nie lubię wesel, nie mam kasy bo płacę jego rachunki, nie lubię jego rodziny i jestem zmęczona po pracy. nie marzyłam o niczym innym od tygodni jak tylko o tym, żeby posiedzieć w domu gdzie panuje ład, harmonia i nie ma pierwiastka męskiego z wielkim brzuchem.. czyli sielanka... ale trochę żal..... myślałam, że chociaż zrobię sobie pazur ale.... powiem wam w tajemnicy, że.... rzygam już akrylem..... zadzwonię po domokrążną fajansiarę... Niech sie laska pomęczy za 60 zeta.... |
|
|
|
|
#198 |
|
BAN stały
|
Też nie trawię wesel...ale dla świętego spokoju i trzymania ręki na pulsie chyba bym pojechała..no ale musztarda po obiedzie.
Pomyśl sobie,że się schleje, porzyga i rano będzie się czuł tak fatalnie,że trzeba go będzie holować. A Ty nie musisz tego robić bo zapobiegliwie zostałaś w domu!!
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
trzy dni będzie zdychał....
a ja mu wcisnę dzieci i pójdę do PRACY!!!!!!!!!!!!! (BRAWA DLA PANI JAGODY!) zemsta jest słodka....... jak to lew ze skorpionem...... ja tam w zabobony nie wieżę ale kochamy się z mężem książkowo |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() biednas bos glupia nie no jagoda, trzym sie masz wizaz przecie nie?
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
miewam to samo......
no mam wizaż... ale może tam akurat tańczą jakieś miłe dla oka towarki a ja nic o tym nie wiem... albo mąż tańczy z jakąś lafiryndą albo gupią mojrą???? ![]() ![]() ![]() albo się nawzajem obśliniają...... albo się zakochał właśnie.... albo...... albo......? jestem zazdrosna o męża... znaczy nie jest tak źle jak myślałam. |
|
|
|
|
#202 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Po czym rześka i pełna werwy wkroczysz do domu i niechcąco na niego nadepniesz..kto mu przecież kazał leżeć na wycieraczce? ![]() Cytat:
Która nie wymięknie - ta się nadaje do zrobienia paznokci ![]() ![]() ![]() Hehe ale żarty żartami...do kogo ja tak mówiłam..? boszzz muszę pomyśleć!
|
||
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech, Jagódka, naprawdę fajna musi być z Ciebie kobieta... Żałuję, że nie znam Cię "na żywo"...
Tak, ja też jestem zdania, że solidny bluzg bywa zbawienny Swego czasu praktykowałam również rzucanie tym i owym. Do czasu gdy mój ówczesny chłopak zapytał mnie skąd dziura w ścianie przy łazience, a ja odruchowo odpowiedziałam szczerze: "Bo kiedyś się zdenerwowałam i rzuciłam śrubokrętem..." Nigdy nie zapomnę jego wyrazu twarzy ![]() ![]()
|
|
#204 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
maszproblem...
wpadnij do mnie na kafkę i pogawędkę.... nie zostawimy na pauli suchej nitki, hie, hie, hie! złowieszczo... |
|
|
|
|
#206 |
|
BAN stały
|
Paula przyzwyczajona
)))
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
mysiak, a skąd ty mieszkasz?
|
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Warszawy
A za dwa tygodnie przeprowadzam się do domku pod Warszawą (aczkolwiek większość życia i tak będę spędzała w stolicy).
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
a w którą stronę się przeprowadzasz?
|
|
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzmy, że w miarę na południe
Będę mieszkała 8 km za Jankami.
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

...i czemu
?
KADYRKA
sie na to zdecydowalam ale znalam te osoby dobrze i wiedzialam na co sie pisze.